Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Kecací jaro 2022

• Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,041. až 2,060. (celkem z 3,684)
  • Autor
    cernej caj

MirkaD
    s panem teda dobry

Tak snad Kimi bude hlavne v poradku pak a ozve se

Fifi
    doly buster! 😀

ja mam dneska volno tak sme jeli vencit na vychod slunce ale zatazeno takze kulovy ale aspon bylo rano venku jeste tak dobre chladno 🙂 a ted pujdu na prochazku do brna neco obehat, sem proste vubec nemela chut byt v praci a zrovna to nebyl problem byt dneska doma

PetraK

Já jen ještě k tomu tématu velkých prsou – že je to zrovna takový….aktuální 😀 i kucí Ramštajní jedou tuhle vlnu 😀 😀

https://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/rammstein/dicke-titten-1069624

Musela jsem se tý shodě opravdu hodně smát 😀 😀 😀 Na končíku budete dámy všechny škytat, páč jsem si jistá, že to tam zazní 😀

Denny

Morgen pátečkovej ščastnej 13ctkovej 🙂
    u nás tedyk bez mráčků, ale sprchnout by to chtělo…
    Aidu jsem ráno hledala a už nebyla v přepravce v pelíšku, ale vyvalovala se na v pelíšku na molitanu…šňupák mrňavej.
    Včera jsem chudinku píchala já 🙁 Bohužel no, ale nebyla naštvaná, pak si dala to masíčko.

Fifino
    tvl pak že neumí kreslit :-DDD

Kimi moc na tebe myslím…ať už je vše v pořádku.

Mirko
    jak píšou holky, njn on si dost zvyknul, že všechno odmakáš…

Denny

PetraK
    za chvíli z ní bude úplnej lef!
    ano, ano, myslím, že o víkendu překročíme 400g 😀

Nebylo takový horko,
    TÁKHLENC PŘESNĚ SI PŘEDSTAVUJU letní počasí 🙂

PetraK

černej čaj
    vubec nemela chut byt v praci a zrovna to nebyl problem byt dneska doma

žjooofkááá užofkááá to sis dala pěknej dárek ale. Můžu závidět? Tohle ráda závidim takovýhle nenadálostě!

Dennyky
    a už nebyla v přepravce v pelíšku, ale vyvalovala se na v pelíšku na molitanu…
    zdrhá, Kájinek jedna! 😀

Maya

Denny
    400 g, ty jo takova mrnafka, to se z fotek zda vetsi
    Fifi
    tos ale nakreslila umely kozy, ty drzej pod bradou silou silikonu a tyhle problemy nemaj 😀
    PetraK
    to zni jak pisen zoufalcu 😀

cernej caj

petrak
    zkuz zavidet kdyz mam jen 20 dni dovolene takze mi to stopro nekde bude chybet 😀

denny
    400g to paradne roste, ale je to fakt zajimavy si uvedomit ze uz je to takovy z fotek kotatko a pritom takova zranitelna malinkata kulicka

Maya

cernejcaj
    ja mam jeste 3 dny dovoleny z lonska, myslim teda, ono se to ted jak pisou ty hodiny tak blbe poznava
    dneska mas docela dobrej den na dovolenou, sice u nas fuci, ale alespon neni takovy vedro
    tak si to uzij a utrat nejaky prachy v Brne

PetraK

Maya
    tos ale nakreslila umely kozy, ty drzej pod bradou silou silikonu a tyhle problemy nemaj 😀

možná chtěla začít nový téma v tomhle oboru? Zas silikáče maji určo nějaký jiný nevýhody 😀

to zni jak pisen zoufalcu 😀

😀 😀 umí to hezky napsat, co? Tilda jeden 😀 Já miluju jeho druh humoru a to jak si umí hrát se slovy. Hele, když napsal Mann gegen Mann, doufal, že se to stane hymnou homosexuálů 😀 jak řikal, tak tohle mu může vyjít jako hymna Zoufalců 😀

černej čaj
    zkuz zavidet kdyz mam jen 20 dni dovolene t
    to teď neřeš, seš doma? Máš volno?? Máš, tak to je krása, co musej fšicí závidět. O to víc, že to prostě bylo spontánní.

Maya
    , ono se to ted jak pisou ty hodiny tak blbe poznava
    děleno osmi a je to , ne?

Dennyky
    překročíme 400g
    ty taky? 😀

Denny

čajdo
    já mám 20 dní dovolené pořád…

PetraK
    ty taky?
    JÁ PŘEKROČÍM ASI ZÁKON, AŽ TĚ UVIDÍM 😀

PetraK

Dennyky
    já mám 20 dní dovolené pořád…

tvl, ty máš hlavně pořád dofču co já vim 😀
    JÁ PŘEKROČÍM ASI ZÁKON, AŽ TĚ UVIDÍM 😀

😀 😀 😀 😀 😀 to nebude žádná novinka, seš taky rebel, co překračuje dovolené/zakázané, takže co.

Huž se mi vaří Rammštajní kref, přátelé!!

Cajt, bite blajb štééhen , blajb štéhen!!!!!

Maya

PetraK
    jo, jakoze driv stacil jeden pohled na vyplatnici, tak ted musim vzit mobil a podelit si to na kalkulacce, pokrok nezastavis 😀
    navic nevim jestli je to jen nase specialita, ale u nas to nevychazi presne, takze pak cucim na nejaky cislo jako 23,53679 a prej je to tak OK

Maya

PetraK
    co to maj na tyhle fotce za sochu nebo co to je?
    vypada to jak divnej majak, ale je to na dlazbe 😀

PetraK

Maya
    pokrok nezastavis 😀

jo to jo, taky jsem to nepochopila, nějak to odůvodňovali, ale …….. asi mám malou mozkovou kapacitu. 😀 Nám to snad vychází normálně.

co to maj na tyhle fotce za sochu nebo co to je?
    se zkusim zeptat v neděli, jinak nevim.

Maya

PetraK
    uz jsem to nasla, aerodynamicka vez nebo tak neco, akorat to maji barevne upraveny
    https://de.wikipedia.org/wiki/Trudelturm

PetraK

Maya
    uz jsem to nasla, aerodinamicka vez nebo tak neco, akorat to maji barevne upraveny

hele, Ty snad najdeš úplně šécko – nevíš teda, kde máme účet od toho bouracího kladiva, co se Brtnikovi rozbilo po měsící používání? 😀

Maya

PetraK
    jestli ho mate nekde na internetu, tak to by se urcite najit dal 😀
    znam lidi, co si kazdy ucet foti
    koukam jakou jsem tam vysvihla hrubku a nejde mi editovat prispevek a driv to slo?

Maya

jinak ucet uz jsem nasla v kapse obleku, co jsem mela na sobe pri koupi, v tasce nebo v kufru auta, kde se vyskytovala koupena vec, v lednici, kam jsem to soupla s jidlem, ktery jsem koupila pak cestou domu, prilepilo se mi to na nejaky jogurt nebo co 😀
    predpokladam, ze ty tradicni veci jako penezenka a krabice od kladiva jste uz prohledali

Maya

ha a najednou tam skocilo upravit, tak jdu opravit hrubku
    edit: tak nic, u toho prispevku to furt neni
    asi jako prispevky s odkazem se nedaj opravovat?

• Odpověď byla upravena před 1 rokem uživatelem Maya.
    PetraK

Maya
    dají se opravovat ne? já tam vidim tlaíčko upravit. Nicméně hrubku tam žádnou nemáš 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,041. až 2,060. (celkem z 3,684)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.