Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Kecací jaro 2022

• Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,021. až 2,040. (celkem z 3,684)
  • Autor
    Maya

PetraK
    klidne ti dam nazev do pronajmu 😀

PetraK

Maya
    prijdou tyhle problemy 😀

no a chlapi todle řešit nemusej! kde je spravedlnost?

pronajmu

seš dobrej vobchodník! 😀

Denny

Dneska tu Tlamu Lamu asik roztrhaaaam 🥰😂

Attachments:
    Maya

cernejcaj
    ty mas kindle myslim?
    od 22. srpna přestává Amazon podporovat MOBI (nepůjdou poslat do Kindle), ale bude možné posílat tam ePub.
    Denny
    za mesic ti roztrha celej byt 😀

cernej caj

Maya
    Aha to je divny protoze epub ten muj kindle neumi

Denny

Maya uz se tesim 😂🙈 a jedna lochnesska ve vodě

Attachments:
    Fifi

Bryden,
    Esusova – jee, vy mate capy pobliz? Zavist! Co vy tam vlastne nemate?

Dennyky
    Krasny plysaci. 🙂 Aida vypada jako jeden z nich.

Maya
    zvedne kozy az pod bradu
    vse ozkouseno za vas

😀 Nedalo mi to. Ja fakt neumim malovat. 😀

Attachments:
    Kuskus

Ach jo, starosti s kozenkama. Já to mám nemlich jako v tom vtipu.
    “Stará, dneska si vem podprsenku, hlásili přízemní mrazíky.” 🙂
    A říkala mi kožní dochtorka, že po lockdownu vypisovala jen recepty na opruzeniny. Jednak na hubu, krzeva nošení roušek a pak pod prsa, bo baby doma veget, celé dny pohodlně jen v triku bez podprdy, ale pak ty následky. 🙂
    Mažu si ruce nohy extra připravovanou mastí na lupenku. Sem tam přimáznu i oblast pod prsama a dobrý.
    No dobrý, za ty roky mám kůži tak tenkou, že stačí zavadit nehtem a hned krvavý šlic. Sere pes, aloe to jistí. 🙂

Fifi

Kuskusova
    “Stará, dneska si vem podprsenku, hlásili přízemní mrazíky.”
    Neee! 😀 😀 Ja znam podobnej: Voucatka na plazi se ptaji babicky: “Babii, muzeme si hrat s tvyma prsama?” “Jo, ale neodneste mi je moc daleko.”

Psala jsem sms Kimi, jak se ji dari. Kameni pry rozbity, ma novej stent. Pak prisly naky komplikace, takze atb + dlouhy infuze a cevka. V nedeli ji pry snad pusti, mam vsechny moc pozdravovat, pak se ozve. 🙂

Denny

Papam masicko 🥰

Attachments:
    MirkaD

jsem měla zajímavou domácí smněnu:D:D:D
    jak ted mívám ty mezismněny,což jak jsem psala,se teda musí domácnost rozvrhnout stylem-kousek ráno,kousek večer….
    prostě,to co bych dělala odpo po práci,případně dopo před práci,
    tak dělám kousek před prací,a něco po práci,
    no,díky vedru jsem začala chodit ráno kolem sedmé na hlavní vycházku,
    pak dom,snídaně a do práce
    když nebylo vedro,chodila jsem na vycházku půl hodky přred odchodem do práce a bylo to stylem-kousek od domu/pocvičit/pohrát
    no a dnes v noci-šla jsem spát v půl jedenáctý,vzbudila jsem se kolem třetí,šla jsem narvta pračku,ohřát si mlíko,nakrmit kočku,pustit Dafimu a spát
    v 6 ráno-pověsit na terase v noční košili prádlo,nakrmit kočku,pustit Dafinu,
    a spát…
    v sedm ráno vylézt,ze psama k lípě,kolem lesa,kousek v lese,od hájenky dolů,
    pak se nasnídat,a do práce
    v práci na kase milion lidí,
    dojet dom
    večeře,posedět na terase s kafem,požehlit/sklidit prádlo,vysát umýt wc,uklidit andulkám,vysát psům pelechy a jít za psama kousíček k lípě,každýmu dát pachivej čtvereček a dom….
    no su zvědavá,jestli budu v noci zase prát:D
    ale zase je to levnější:D:D:D než ve dne….
    PetraK-ke cvičáku-hele jako letitá výcvikářka bych si poradila to samý-bojí se psů-alou na cvičák mezi psy…
    jenže!!!!!čím su starší,tím si měkosrdcatější…..
    dřív jsem na ty psy byla tvrdší než ted,
    teda,jednak teda se přiznám i jsem byla tvrdší v trestech,né že bych je přímo bila,ale cukání vodítkem,vycikání za obojrk,vytřepání za kůži na krku…
    vlastně Dafi je můj první pes,kde jsem se snažila fungovat bez naprostých fyzických korekcí,Bttyna teda taky,tam všechno pozitivka,pamlsky,
    na ni jak se šáhlo-posadit na zadek,položit,tak se válela na zemi a břicho nahoru,takže u ní se muselo všecko bez šahání,
    ale když už něco uměla,a měla chlucý uši tak jsem s ní cukla na vodítku…
    no nic….
    ale prostě Dfi je z těch psů tak vypsychařená,že představa,že ju dovedu na cvičák,a tam se na ni vrhne hromada velkých čoklů-byt ji nebudou chtít nic udělat-jako Dafinu by asi kleplo-dobře tak nekleplo,ale dost bych ju vystresla,a to se mi nechce….
    a vím,že tady na cbičáku to tak chodí,když jdem k hájence je tam vidět,máme to přes pole,a prostě tam líce smečka psů……děkuji nechci….
    kdybych to tam znla,byla členem,mohla si to nějak ošéfovat,jako třeba v BK,ale takhle ne prostě….

MirkaD

Denyky-roztomilí plyšáci:-)
    a teda škvrně už papá jak velká:-)
    s potprdama je to úlet,potřebovala bych aspon 2 nový-mám 2 normální,ty nosím jen do práce/z práce,do města,a když někam jdu,doma nenosím nic,nebo mám takový živůtky na léto,jelikož na dvoře často chlapi,tak když mám něco průhledýho,tak at mě není vidět až někam,no a v práci mám 3 potprdy z merino vlny sportovní,a jinak jsem předtím nosila lamdady takový tenký plátěný od tamana,že když to bylo propocený,tak to dřív uschlo jak tlustá podprda s kosticema a molitanem,no ted nosím v práci ty z toho merina,su jediná,kdo se v práci převlíjá skoro celá….
    -od té doby,co jsem měla z kombinace-propocená normální potprda,k tomu práce v chladáku-takže zánět podhrudnice a pak mě půl roku ale šíííííleně bolely prsa,tak od té doby na sobě nesnesu nic mokrýho,mě by asi ani nevadila nuda pláž-nééé že bych byla takovej frajer,ale vadí mi studený/mokrý plavky….,jak vylezu z vody,tak se vyslíkám…..nemůžu v tom mokrým být….

Fifi

Mirko
    šla jsem narvta pračku,ohřát si mlíko,nakrmit kočku,pustit Dafimu a spát
    v 6 ráno-pověsit na terase v noční košili prádlo,nakrmit kočku
    požehlit/sklidit prádlo,vysát umýt wc,uklidit andulkám,vysát psům pelechy

Prosim te, co dela ten tvuj clovek celej den na nemocensky? Neni schopnej dat prat pradlo a pak ho povesit? Umejt wc, vyluxovat? Promin, vim, ze to tu bylo kolikrat, ale doprdele, by mu ruce neupadly, ne? Kdyz ty dres jak soumar. 🙁 Ze mu to neni blby. 😡

MirkaD

děvčata,vám musím napsat co se mi dnes přihodilo v práci-Jarda Dušek by řekl synchronicita,já říkám náhody nejsou…..
    párkrát jsem se tady zmínila,že občas s těma zákazníkama prohodím pár slov,
    že mi to při mé ukecanosti nejde jen můít-brý den,penny kartu,naschledanou-a furt dokola…
    prostě občas něco prohodím k nákupu,nebo pochválím účes,šaty,nebo já řeknu něco vtipnýho,zákazník taky…
    jesně nedělám to furt,ale jednou za čas….
    taky tam chodí hodně stejnejch lidí,že….
    no nic
    ALE FAKTŘ NIKDY,VŮBEC NIKDY JSEM NEUDĚLALA TO CO DNES-JEDNAK SI TO NESMÍM DOVOLIT,A JEDNAK MI DO TOHO NIC NENÍÍÍÍÍ!!!
    hodně lidí telefonuje u nákupu,hodně lidí si čte/píše smsky,
    a dnes nákup,paní+pán,znám od vidění,ale ne známí
    a já vám nevím,co mě to napadlo?!?
    -pán si čte v mobilu-a já mu najednou říkám-přísáhám-nokdy jsem se na to nikoho nezeptala!-a já tomu pánovi říkám-co čtete zajímavýho?co píšou?
    a on-já vám hned odpovím,to je fakt zajimavý
    a -já hned-jsem se úplně chytla za pusu,rukou jsem udělala odmítavý gesto,jakože ne,ne,nic nechci slyšt,a říkám mu-ne,ne,já si dělala srandu nic mi neříkejte,omlouvám se!
    a on—–né to vám,řeknu to je fakt zajimavý-no a říkal,že je fanoušek Fredyho Mercuryho,a že mu přšlo,že je tam na pozim nějalá 3denní akce z ubytováním,někde kde oni i nahrávaly,dokonce se mají sejít i se sekretářem Fredyho Mercuryho,no prostě nějaká akce pro fanoušky,a no,hned,že mi pak na podzim určitě!ukáže fotky,a že se moc těší,a kolik to stojí a tak
    a bylo vidět,že je úplně ščastnej,a rád,a kdybych se ho nezeptala,asi by pukl,
    jak to hned musel někomu říct-jakože byl rád,že to může někomu říct,byl fakt nadšenej,když o tom luvil,úplně moc štastnej…
    taková věc mezi nebem a zemí-jak kdyby mi něco v tu chvíli řeklo-hele zeptej se ho…..dobrý,že?:-)

MirkaD

Fifí-a tak bude pak KIMI c ¨v pohodě?
    já furt nevím,jestli je dobrý,ten stent mít nebo ne….
    vím,že tohle ju nějak moc zlobilo….
    jestli jsem to dobře pochopila?
    že toto ju bolelo?
    jinak děkuju za zprávy o ní:-)

MirkaD

Fifi-no Martin vaří,nakupuje,umývá nádobí…..
    já jsem nevařila ani nepamatuju….
    a jo prádlo by vypral,ale pověsil blbě-jako víš jak,že by nebylo tak na rovno,a to bych fakt musela dost žehlit,takhle požehlím 2-3zhrbence,co fakt nejde uhladit/složit,zbytek skládám….

Maya

MirkaD
    kdo si co vypere, to si taky vyžehlí
    s pánem dobrý teda, ale za mě dobrý, když lidi čučej do mobilu, tak alespoň do něj neřvou na celej dav

Fifi

Mirko
    já furt nevím,jestli je dobrý,ten stent mít nebo ne….
    Asi to tak musi byt, ja vic nevim. V nedeli nam snad Kimi napise vic. 🙂
    no Martin vaří,nakupuje,umývá nádobí…..
    Tak at si prihodi luxovani a myti wc a koupelky, bude to pak tak pul napul, domaci prace? 🙂 Nereknu, kdyby chodil ztahanej z prace jak ty, ale kdyz je zase doma…

Kuskus

MirkaD
    S pánem od pokladny bych si notovala. Před chvílí jsem dokoukala v telce (asi po osmdesáté šesté) na Bohemian Rhapsody a při ukázce koncertu z Wembley opět husina a mokro na ksichtě…..

Pupíček Aidinka, jak se hrne do misky s tlamkou dokořán. 🙂
    Už má zubů plnou hubu?

Fifi
    díky za info. Až Kimi pustí domů, měla by denně urvat drápky aspoň jedné plzničce a prolívat ledví, aby se svině šutry netvořily znova. Na předpis by měla pivíčko dostávat.

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

ty jo fčéra se krásně venčilo! Nebylo takový horko, byl klídek, já to milujůůů!!

Doufám, že Kimi bude dneska už líp. A souhlasím s Kuskkusovou – jedna plznička denně – nebo možná dvě?

A koukám, že Fifijová se dala na malířskou dráhu! Jen tak dál, jen tak dál! Jdu to hodit do galerie 😀 , tohle nesmí dojít zapomnění 😀

Fifi
    Tak at si prihodi luxovani a myti wc a koupelky, bude to pak tak pul napul, domaci prace? 🙂 Nereknu, kdyby chodil ztahanej z prace jak ty, ale kdyz je zase doma
    přésně, váli si doma šunky, tak ho neubude. V podstatě by to mělo být tak, že Mirka přijde domů a už tam nemusí na nic sáhnout. A ne, že bude dřít jak kůň. Hodit prádlo do pračky a pustit ji, vyluxovat, vytřít ho nezabije. To bych ho dřív zabila už dávno

Mirka D.
    děvčata,vám musím napsat co se mi dnes přihodilo v práci-

🙂 to je háskýý! Já bych taky byla ráda, kdyby se mě paní na pokladně zeptala a já jí mohla říc, jak jsem říčná, že jdu na Rammštajní a jak zas budu “dělat bordel” a řičet a pak nemluvit a…….. jej,to by se mi líbilo. Taky bych určitě pukla, kdybych to nemohla říct 😀

čím su starší,tím si měkosrdcatější….
    tomu rozumím 🙂 , já to spíš ale myslela na Tebe vlastně, že když Ti to chybí, proč tam nechodit. Vzala bych klidně jednou Žerdu, jednou Dafču , mít to takhle za bukem, to by bylo supr však by si s ní mohla cvičit opodál ne přímo ve skupině a tak. Tu hromadu psů bys na ni prostě nesměla nechat vrhnout, to se musí kočírovat. Já jsem taky hnala tehdá svinským krokem borderu, co dělala ve školičce nájezdy na ostatní štěnda, dostaly s pánčičkou takovou sodofčičku, že si to pak obě rozmyslely.

Dennyky
    Papam masicko 🥰

to je ňuník 🙂 , za chvíli z ní bude úplnej lef!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,021. až 2,040. (celkem z 3,684)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.