- Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
-
AutorPříspěvky
-
12.5.2022 v 4:45 #139209
cernej caj
MirkaD
Tak vlastne vysledek od doktora dobrej tak ryma bude brzo ok:)Spuhpasim s fifi
Vakcina na vzteklinu je ze zakona takze klidme papir od veterinare bych si zaridila. Jinak jak sem psala v pondeli, charlie ma taky 3letku dost sem byla v soku ale su rada a jen v listopadu na preocko zbytku a to ma s feri myslim +- podobme no jinak je sranda se 2ma psama 4 terminy na ocko 😀 je to opruz joTreba ja dost pnuti mam s psama v utulku ale ja ziju ve svete kdy mam.pocot ze je nutny pomoct vsem takze to je zase jiny…
Takze ja bych si jich vzala pulku…
Vcera po rehabce dneska krk o fous lepsi, nekdy mam pnuti bez duvodu, tak smad uz to prestane zlobit.
12.5.2022 v 8:15 #139212PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Mno……… tak máme vjédro, jak má bejt a my nemáme další ze zdí. tentokrát v předsíni. takže máme nyní hodně místa v předsíni, více světla v předsíni a taky – díky chybějící zdi tam máme toaletu 😀 😀 😀 😀 . Takže budeme-li se chtít držet hesla, že kdo se bojí séře v síni…….tak to máme prozatím s komfortem a můžeme ne na kýbl, jak se chodívalo dřív, ale na porculánovou toaletu která tam stojí, je plně funkční a má navíc fialový prkénko 😀 😀
Včéra jsem nejela do akce Traktůrkem sama divočinou, páč se muselo jet nakoupit. Takže musím až v sobotu. Ne, že by mě ten odklad mrzel 😀
JO A!! MÁME ČÁÁPYYY. Teda ne přímo u nás ale ve vesnici, kde projíždíme. A protože se vždycky čápi pojmenovávají podle obce, tak já jim začla říkat Kačenka a Karel. Káča už sedí na hnízdě a Karlos loncá po loukách a polích kolem. Dozvěděla jsem se to letos a furt to vypadalo, že tam nezůstali, protože vedle se rekonstruuje veliká budova, je to dost natěsno k tomu komínu, aleee huž jsem je viděla několikrát, včera se jeden z nich protahoval na hnízdě, dneska ráno čouhala hlava, tak dobrý, bydlikujou tam, to mám radost, budu je pozorovat.
Fifi
Ach, babicka vizli…
udělám co půjde. Prozatím jsem vymyslela, že jí zkusím najít dočasku a to dočasku sponozorovanou, v tom záchytným kotci to prý moc nedává. A pak….. se uvidí, ne?Fanca ma masku jak Zorro mstitel!
🙂 ajooo tak žádná Fanča, ale Zorča 😀
Redaktorka doktorka Zorka Horkáááá – pomooooooooooooooooooooooooooooct 😀 😀RD vedle vzniknou dve az tri bytovy jednotky. Parada.
Fifijová, to mě mrzí 🙁 🙁Pak jsem se pobavila pri zalejvani. V
si měla zalejvací estrádu!
Oni tam asi mají chládek a stálou teplotu? a hlavně se tam na ně nikdo nedostanerich bitch.
😀 😀 ty seš předefším velká Stračena 😀. Tyyyblaho, rodicovstvo se nalita, co 10 minut tam pristane dodavka zradla.
Jojojo, pamatuju se, jak jsem takhle pozorovala právě sýkorky u nás na zahradě a tehdy jsem se rozhodla, že jim budu přilepšovat -aby hmyzáky měli pro mladý, sypala jsem jim na pařez, kde hnízdili slunečnici. A jak si dávali do zobáčků, rodičové. Takhle jsem právě začla přikrmovatMirka D.
brala mi i krev,jestli tam není zánět,a dobrý,nemám/neměla jsem teploty,
tak to je fajn, že Tě takhle proklepa a navíc jsi na kase, to by mohlo být brzo dobrý, ne?jo,jo není nad sousedy……
tohle se nečte dobře, takovej výčet psích vězňů 🙁jsou zdraví,nic jim není….tak na co je budem očkovat….
no,švagrová neočkuje děti,tak rodiče nebudou očkovatr psi….vy jste tam opravdu velmi zvláštní kraj 🙁
nicméně Fifi má pravdu, vzteklina je povinná a můžou dostat flastřík.
zvědavá,jak to z vižlou nakonec dopadne
a to já Mirko taky, a hodně 😀 když mě pes něčím osloví, zjišťuju dál, Bubi taky nebyla nějaký bezhlavý vystřelení do prostoru. 🙂ale při Dfininé panické hrůze ze psů se mě ju tam nehce tahat….,
ty jo to závidim, to já bych tam právě chodila, aby se ona ochodila a přestala řešit. Pěkně pomaloučku, polehoučku…. a radovala bych se z pokroků. Týý jo cvičák přímo v dědině, to je poklad! Zvlášť, když Tě to baví. Mně až tak moc ne, chodila jsem tam vždycky kvůli těm psům, nejsem na tohle moc nastavená, práce se psem mě baví v jiný rovině, ale bylo to fajn, to jo. Hlavně pro toho psa, pro jeho lepší učení a tak.černej čaj
Vcera po rehabce dneska krk o fous lepsi,huráááá! Tak se posouvej a uvolňuj.
Jo, kamarádce se moc líbily Tvoje vlčí fotky co máš na webu.12.5.2022 v 8:20 #139213PetraK
Tak. Už to mám potvrzený, sem génius!! Píšou v novinách 😀 😀
edit
maj pravdu přecedo – helejte – to je jak s tím myslitelem zelenýma když zapomenou na svou trému a city, racionálními argumenty dokážou ubít téměř kohokoli.
já teda trému neměla, páč myslím, že na ni netrpím, jen jsem musela ovládnout svou výbušnost.
- Odpověď byla upravena před 1 rokem uživatelem PetraK.
12.5.2022 v 8:21 #139214cernej caj
PetraK
Tak to me tesi:) ze dekuju za podivaniJinak teda s trakturkem aspon budes kit vic casu a klid a snad se najde pro vizlicku nekdo ale vetsibou roste limit nejsou penize…
A s capama super
To.mi pripomina ze sem zapomela fifi napsat k ty konvicce ze to je teda si skvelw vybrali hnizdo:D
Aneb historku od kamarda si paamtujete ne? Jak v analech po strejdovi nasel stiznost ze zenska chodi ven na hnuj a kdyz kolem jde pohrebni pruvod ze je to echt nevhodny a ma chodit srat na misu do sednice jako slusny lidi:D
12.5.2022 v 8:32 #139216PetraK
černej čaj
ma chodit srat na misu do sednice jako slusny lidi:Dtak to já tetkon teda klidně můžu, i musim, páč hnůj nemáme. Hřbitov přes silnici jo,takže průvod by se klidně i vyskytnout mohl a já jsem připravena! 😀
Mně by stačil někdo do září, kdyby se našel.
Jojooo, ona kamarádka vlčky moc ráda a přírodu obecně, takže jsem jí hnedle říkala, ať se běží podívat a těší se, až si přečte i článek.
12.5.2022 v 8:35 #139217Maya
cernejcaj
to si teda nepamtuju tuhle historku 😀
na hnuj se chodilo bezne a jeste to nekomu vadilo 😀
PetraK
u nas vzdycky bejvaj na jare capi na louce za barakem, se tam chodej krmit, ale letos prvne nic, furt jen volavky
ja prej mam vostry lokty, no nevim teda 😀12.5.2022 v 8:46 #139218cernej caj
PetraK
Me dost mrzej vlcci nemecky protoze ty by se dali krasne sledovat ale bez ty techniky to taky neni ono…I tak je pul roku proste dost, nicmene muzu se poptay na fb kdyz mi jeste posles odkaz a prwdstavujes si to tak ze zastitis financne veterinu a zradlo?
Maya
Kamarad mi posilal tenkrat origo prepis z uradu, ten co zajistuje beh zrzavce ale uz to bude par let:D12.5.2022 v 9:10 #139219Denny
Guten tág,
díí píí hlásá polojasno, trochen ochlazení.
Včera jsem tu měla kámoše, Koněf dostala plyšové kuře
a byla z něj celá natěšená, a Aida dostala lamu, která je 3x tak větší než
vona, ale už po ní skákala a cupovala jí ouško 🙂
BYLI JSME U RYBNÍKA, TAM TŘI OTUŽILÉ PUBERŤAČKY A kONĚF 😀
Nakonec jsme vzali kámošku Vlaďku na pizzu a pivko.Jo a mám ehm problém, potprda mi dělá nejaký problém, teda né tak úplně vona, ale jak je teplo a čék se trochen potí, tak se mi dělá ekzém pod prsem, který úžasně pálí a svědí 🙁
Takže budu muset zakoupiti nějakou sportovní nebo něco v tom stylu, páč v těch sportovních větší prsa vypadají ehm dost blbě.12.5.2022 v 9:13 #139221Denny
12.5.2022 v 9:14 #139223cernej caj
Denny
Mam sportovku anita ta dela bezny tvary ale muze ti proste vadit latka/kostice a styk s jemnou kuzi:( neslo by yo vyresit mazanim pod podpru at nedrazdi kuzi? (Me ma exem super zabrala mast od aderma co sem dostala od kes ozkousenou)Hlavne je mozny ze vymenou si nepomuzes:( snad to brzo budes mit OK pac to je dost blby misto a bez podprdy chodit neni krom estetiky taky jic moc treba ze schodu nebo nekde bezet…
12.5.2022 v 9:14 #139224cernej caj
Jee lama je uplne uzasna! Posli posli to bude skvely pokoukaji 🙂
12.5.2022 v 9:24 #139225Denny
ČAJDO
myslela jsem aspon na venčení nějakou takovou potprdu,
jo mám všechny s kosticemi…běhat teda rozhodně nebudu to né 😀
Zkusím něco omrknout nějakou bavlněnou a máš pravdu, je tam taková jemná kůže…Jo a já kravěna jsem Ti zapomněla pochválit úžasné fotografie, ten vlček je jak z plakátu!
A divoká kočka, medvěd, to bych někdy takhle chtěla vidět.
jo lama je super a hned se pustila do těch růžových oušek 😀
12.5.2022 v 9:38 #139226cernej caj
Denny
Tak vem zelka, psi tam.muzou skoro vsude jen pred vybehy maji nemci takovy psi boxy kde mas pejsky nechat kdyz chces na zvire, udelate si vylet:)Kes kupuje v bonprixu hodne pokud chce beskosticovy ale s kosickama velkyma, takovy spis ty bavlneny, ze maj na velky prsa (75 J treba)
Na couracku by to mohlo byt fajn s konikem a jinak zkus mazat ja mam sportique ridimg cream je drazsi ale super prave na ty jemny mista co sou navjulny na odreni nebo vyrazku od potu a treni, zas pres cenu to mam uz roky ma.to slozeni ze se to dobre roztira a staci troska
12.5.2022 v 9:53 #139227PetraK
Žiš takový krásný plyšouni! Úplně závidím – a jsem si jistá, že Koněf při spatření lamy propadne deprézi jako já 😀
Helejte tohle jsou věci, který mi dělaj radost.
https://jihlavska.drbna.cz/z-kraje/zdarsko/17360-sdruzeni-na-zdarsku-hleda-lidi-na-seceni-luk-a-sber-semen-zaroven-rozsiruje-pastvu-koni-a-ovci.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetuDennyky zkus si to mazat měsíčkovou mastí
12.5.2022 v 10:14 #139228Maya
Denny
to mam taky, pomuze jedine jina podprda, ktery ti zvedne kozy az pod bradu
protoze princip je v tom, ze kdyz visej trochu dolu, propoti se podprda a z ty mokry podprdy lezici na kuzi je ekzem
nenoseni podprdy taky nepomuze, protoze pak lezi propocena kuze na propoceny kuzi a vysledek je stejnej
vse ozkouseno za vas 😀
pomuze treba oblepit bud podprdu a nebo inkriminovany mista intimkama a nebo si nechat znensit prsa 😀12.5.2022 v 10:41 #139229cernej caj
Hele pomoc prirode
https://povodne.diakonie.cz/aktualne/dobrovolnici-pomohli-s-peci-o-mokrady/
12.5.2022 v 11:23 #139230Denny
Maya
tv ty si stračena :-DDD
no dávám si tam odličovací tampóneknechat znensit prsa
to pak budu mít pupek větší než prsa taky nic moc :-DDDMrknu na nějaký bavlněný…nesnáším potprdy!
12.5.2022 v 11:36 #13923112.5.2022 v 12:01 #139233PetraK
Maya
vse ozkouseno za vas😀 tvl Maaayoooo – založ firmu s tímhle názvem – je boží!
Dennyky
vždyť jsme nic neudělali 😀 😀 😀12.5.2022 v 12:04 #139234Maya
Denny
to je dobrej for 😀
taky nesnasim podprdy 😀
jako v mladi to jeste jde, ale jak zapracuje gravitace prijdou tyhle problemy 😀
ono je jedno, jestli bavlnenou nebo jinou, proste musis zabranit, aby tam bylo mokro
ale kdyz uz to ma clovek rudy, tak bavlna je na tom prijemnejsi
pomahaji na to detske kremy na opruzeniny
nekdo si dava latkovy kapesniky a parkrat za den vymeni -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.