- Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 2 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
7.3.2022 v 7:55 #135893
cernej caj
Tak zrzavci a zrzavčice, prý už zas zlobí stránkování tak nejvyšší cas se z posledního kecacího vlákna https://zrzavec.com.cz/forums/topic/kecaci-zima-2021/page/176/
Přesunout do novýho jarního7.3.2022 v 8:48 #135895Maya
me to teda nijak neblblo, ale novy kecaci vlakno neuskodi 😀
nemcoura bez papiru bych nechtela ani zadara
navic do 4.patra bez vytahu bych poridila max neco co unesu bo clovek nikdy nevi
a navic 5 tisic je fakt podezrela cena, protoze furt se i krizenci drzej nad 107.3.2022 v 12:20 #135896cernej caj
Maya
Jj, ja vzalav potaz velikost a zdravotni aspekt a nutno rict ze asi lepsi at me budi v noci s dotazem nez za rok resit co s nim…7.3.2022 v 12:33 #135897Maya
cernejcaj
to bys resila spis uz za par mesicu, az by s 20 kg hovadem v naruci behal v noci 4 patra dolu a nahoru7.3.2022 v 13:15 #135898MirkaD
tak já za sebou 4 mezisměny-takže ráno vycházková klasika-vycházka cvičící/venčící+co nejvíc a nejrychlej vyběhat oba!pejsky-takže obíhačky stromů+aportování,pak v práci do šesti do večera,pak chvilku ze psama,odpo s něma šel chvilku Martin+byly puštěný,
v pátek odpo dojel tatka,tak s něma odpo šel on,v sobortu ráno jsem si s nimi dala krátkou vycházku,pak šupky hupky do auta a na veterinu očkovat,cestou zpět se stavit v PENNY-kde já vlítla na kasy zbalila jsem roli ubrousků,pytel na odpadky a dezinfekci a vydrhla po Žerykovi dáreček v autě,pak jsem se šla projít trošku v okolí parkoviště,Martin zatím nakoupil a já pak šupky hupky na 4 směnu-mezisměnu-byla jsem ten den trojka a pak dvojka,tak jsem hodně vybalovala a občas byla na kase,večer jsem zašla než mi jel bus na rychlo na latté-65kaček-mazec už teda,a v po půl osmé večer jsem byla doma,
v neděli ráno jsme si daly vycházku s Pavlou k lípě,od ní lesem dolů,kde hodně popadaných stromů,Dafča hoopala po pařezech,Žeryk táhl asi 4 metrovou větev,kterou si po cestě různě házel přes hlavu/záda,no bavily se dobře oba:D,po sešupu lesem dolů jsme to vzaly podél lesa navrch,ke křížku a od něj směr k úvozu,tam jsem Žeryka i s klackem poslala někam,poté co nás s Pavlou několikrát švihl po kotníkách a DAFINU po zádech,migla jsem ho na vodítko a dědinou jsme šli dom,Martin dopo vyrobil pečený výpečky,zelí,domácí knedlu a fazolkovou polívku,+tunákovou pomazánku,
no po obědě jsem šla dělat hají,po druhé hodině jsem dřínla-a chrněla jsem do skoro 5 hodin…..
to už Martin vysedával na terase ze psama….
tak jsem vyšla ze psama ven-ke křížku,od něj polama dozadu,kousek dolů a zpět,párkrát zaházet uzlíl a šlo se dom,pejsani proběhlí,sucho větr,zima….
pak jsme zalezli do večera k rodičům,kde už byl brácha Martina se synkem a můj rodič…
no a dnes ráno jsem dala vycházku lesem-k hájence,pak pochodit cik cak po lese,Dafi zase hopala po pařezech,Žeryk běhal a válel sudy,v lese příjemně,ale od lípy doůl děsnej vichr studenej…,doma jsem trošku porobila něco v domácnosti a du se chvíli válet…Kachna-tak Fanynka vypadá jako bezva kup-tu bych brala všema deseti:D
a s Tobíkem to nakonec teda hezky vyšloDenny-gratuluju ke kotátkům!
Černejčaj-co nováčci v práci,jak se jim daří?
PetraK-kdy máš kontrolu?
7.3.2022 v 14:40 #135899cernej caj
Mirkad
Tak to sis taky moc nedopocala… a ceka te brzo nuchnani stenatka!Zatim to s nima de, ale 3 sou teda naraz zabijacky, hlavne kdyz pak kazdej resi neco jinyho a ja je musim postupne vsechny odbavit:D
7.3.2022 v 14:59 #135900Denny
7.3.2022 v 19:26 #135902kachna
Hlásání: Mravenečník dnes zožral dvoje sluchátka a mojí botu. Blbec
7.3.2022 v 19:34 #135903cernej caj
kachna
tak asi su rada, ze charlie z nedostupnych ponozek presel na kapesniky 😀mravenecnik 😀 chuderka mala 😀 ale vzpominam si na ferinku jak sme ji privezli do domacnosti plnou seltii… doma prohlasili, ze je to kratkopes kratkocumak 😀 takze mravenecnicek jeee 🙂 tutuu nunuuuu ja bych mazlinkala mravenecnika nadhernyho
7.3.2022 v 19:44 #135904cernej caj
denny
tak at to klapne 🙂7.3.2022 v 20:09 #135905MirkaD
dnes mi paní na vycházce poradila at se du nechat vyšetřit-vždycky mám chut na tyto kecy odpovědět-v pohodě-já nemusím,já už vyšetřená su….
paní si de s něčím jako staford na voditku-flexině,a druhou fenu na volno,já na ni z dálky zavolám at si zavolá psa,pak ju míjím,ze psy u nohy na vodítku,ona stojí 2 metry ode mě a fena se jí na vodíku zmítá jak ovčáci na obraně když vidí figuranta-já nervní že baba fenu neudrží-tak jsem na ni pak z dálky zavolala-pravda ne zrovna vyrovnaným hlasem-nohy se mě klepali jak svina-proč na psovi na volno nemá koš???
pustila se do mě jak prase,at se du nechat vyšetřit,že si fenu odvolala,nic se nestalo,a jestli je tu někde vyhláška že má být pes s košem?nená,tak zdar
a jestli se těchto psů bojím???
no popravdě -bojím jak svina,od té doby,co jsem v BK na přechodě na kruháču tahala s držky něco jako pitbula svýho tehdy skoro 14 letýho Gera-ano chláoek měl psa na vodítku-bez náhubku,a psa neudržel….
tak jí to říkám,a ona,že to se může stát,ale její fena se nerve,přivolání má,a chodí na cvičák,a mí psi taky štěkají za plotem…..
na to jsem jí řekla,že štěkají za plotem,protože jsou na svým,a že můj pes-ona že se zase bojí mých psů….a že můj pes jí jaksi jejího psa nezabije-a jo kousnour může i čivava,ale nezabije jí psa-
ona na to-že viděla čivavu jak zabila buldočka-prokousla mu tepnu…
no nic,nakonec jsme se rozešli celkem v klidu-jako že v pohodě a mějte se
bylo to na odpolední vycházce,kousek mezi polama,nad barákem,
u baráku jswem si s Žerykem dala trochu poslušnosti a šla dom…s myšlenkou,že budu pěstovat rybičky….
jako nevím no,asi su psí rasista,ale furt mám divnej pocit,že některý plemena by prostě na volno měly mít koše….
a jo bojím se některých plemen….7.3.2022 v 20:09 #135906Fifi
Jee, Cajdo, diky za Jaro. 🙂 Ja nevim, treba to blblo jen mne, neotvirala se mi zimni posledni stranka automaticky. Novacky zvladas skvele, zda se. 🙂 Sikovna vedouci ses.
Dennyky
A druhej sex kocici, ty jedna mnozitelko. 😀 Aspon si segry nebudou zavidet, at to klapne!!! 🙂Kachna
No vida, uz se sosak vybarvuje. 🙂 Mozna vytka, zes ji nechala cekat na pelisek? Kazdopadne novej tvor lidi naucit uklizet vsechno z dosahu – bezva pro deti, ne? 😀Mirko
Dlouhy vetve jsou nebezpecny, jednou Troldik schytal od Ruzice takovou prdu na lebku, kdyz letela s obrklackem v hube. O svych koncetinach nemluve. Co basenzik, az dorazi, budou chodit vencit s vama?7.3.2022 v 20:17 #135908Fifi
ona na to-že viděla čivavu jak zabila buldočka-prokousla mu tepnu…
Tyjo, to bych chtela taky videt. 🙂
Jinak te chapu, ze s malejma psama se necitis bezpecne v dosahu jistych plemen. Je to o lidech. Mam rtw vychovany = nemusim jim rvat kosik. Nemam? vrazim jim kosik na rypak a jistim snurou. Atd.8.3.2022 v 6:13 #135921cernej caj
Mirkad
tak hlavne ze ste se rozesli v klidu, ja bych zas psa co jde odvolat tolik neresila, jaksne nikdy nevis, ale jak rika fifi kdyz vis ze mas psy odvolatelny a poslusmy proc by te mel.zajimat ze nekdo chve kosik na verejnym pozemku pokud to rika vyhlaska… ma se omezovat majiyel psa kterej evidentne nechce abybses nemusela omezovat ty? (Jitbtreba vetsi oklikou)? Podle me toto nema moc reseni, protoze je fakt ze ty se bojis a je fakt ze pani ma ovladatelnyho psa a mysli si ze kos netreba… kdo ma vetsi pravdu?Jako kdyby magor bez voditka tak aspon kos ma mit… kdyz je nekdo tak tupej a pusti ho…
Dneska po vcerejsi joze peknej krkabol od obratle:( to bude veselo
8.3.2022 v 8:05 #135922Maya
mravenecnik, to je dobry 😀
cernejcaj
nemela by joga spis ulelovat od bolesti? 😀
tak snad te to brzy prejde8.3.2022 v 8:23 #135923Zlata
Kachna
A je mravenečník Fanouš v pořádku?
Čajdo
A nemohlas třeba trochu pristydnout o tom víkendu?Přece jen ten krk je takovej špatnej na zakrytí.8.3.2022 v 9:32 #135924Denny
Dobré rááááno,
takže ženy, všem vám přeji krásný svátečkový den a nejen dnes8.3.2022 v 9:44 #135925Denny
Takže jsme nakonec nedojeli do Šaratice.
Když jsme vyjeli asi po 15ti minutách volal Francezko, že jede Trenčín,
tak ať přijedem do Liberce, že naloží Bláňu a veme jí on.
Super, ušetřilo mi to čas i peníze.
Takže jsme v LBC předali Františkovi přepravku s uřvanou Bláňou a mufíny, co nám kámoška napekla na cestu.
Františkovi jsem předala přepravku se slovy, že celou cestu řvala, on mi na to řekl, že když ho bude srát, zakroutí jí krkem (TÍM MĚ UKLIDNIL) a jeli :-D.
Bláňa už je u Valdíka.
Balbínka se zakulacuje a v noci jsem o ní ani nevěděla, jen jsem slyšela jak chroupe grancle.
Jinak pár posledních dní je nádherných, na obloze ani mráček.Směju se tady jak jste Kachna pojmenovala tu chuděru nebohou 😀
K mravenečníkovi mám jednu historku.
Před x lety jsme se dívali s Davidem (skorošvagrem) na tv, dávali tam nějaký přírodopisný seriál.
A najednou David říká, jéžíšmarjáááá co to je za svini?!
A já říkám Mravenečník!
A von no to jako potkat v lese tak chcípnu strachy.
Říkám Davide, neboj u nás jej v lese určitě nepotkáš 😀
a on si mlel svou, jen neříkej, určitě jo, to mi říkáš jen proto, abych se nebál 😀
(podotýkám, že mu tehdy bylo 18 let :-))8.3.2022 v 10:06 #135926MirkaD
k těm psům-ano,paní ju přivolala,
ale za á-volat na někoho po jednom dotazu-podotýkám,že při míjení jsme se i pozdravily,-že se má jít vyšetřit!!!!!jako nezlobte se na mě-ale dotaz poněkud ano uznávám-ne vyrovnaným tonem-byl slušnej-holt když se celý klepete,tak se zrovna vesele nezeptáte-a jestli jo-tak u toho chci být:D
a paní hned-at se nechám vyšetřit a pak spustila o tom,že vyhláška…ovladatelní…blabbla….
jako-jo můj problém,že se těchto psů bojím,ale-kdyby jí ta fena seděla klidně u ní-FAKT NEŘEKNU NIC
ALE ONA V RUCE JEDNU NA FLEXINĚ,DRUHOU NA VODÍTKU-A TA DRUHÁ HYSTERÁK…..-TO JAKO FFAKT NEBYL PŘÍJEMEJ POCIT,ANO dAFINA TAKY NA VODÍTKUU POVRČÁVALA,-ALE TA FENA BYLA FAKT V AMOKU-NE TO NYBYLO PŘÍJEMNÝ KOLEM NICH JÍT A DUMAT-JESTLI JU UDRŽÍ…..chvilku před tím sem potkala skupinku lidí s fenou ovčáka na volno-bez koše-když šli kolem nás fenu zavolaly,daly si na vodítko-fena po nás vrčela-Dafi taky cosi mrčela-pozdravily jsme se-já neřekla nic!!!!
kdyby ta fena ovčáka sebou na tom vodítku mydlila v amoku-taky bych se jich zeptala,proč nemá koš-protože bych se bála jeddnoduše toho že jí neudrží-což se mi v životě už několikrát stalo-ovčák,boxer….+ten kříženec pitbula
takže podotýkám,že kdyby ta její fena neměla hysterák-prostě i kdyby třeba vrčela,nebo si štěkla,ale netvářila se,že nás do vteřiny sežere-tak su v klidu-fena 4 roky 27 kilo….,druháteda mín…
no to je fuk-jasně nic se nestalo-však říkám-že su psí rasista-a jo je to můj problém….vím….8.3.2022 v 11:10 #135927Asteris
Všem marodům přeju uzdravení, už to je nějak dlouhé.
V neděli večer jsme dorazily domů s malou Emmou. Od té doby nějak nemám moc času. Jak to půjde dám foto (jestli to zvládnu). Zatím není velký problém, Arinka nejdřív dělala, že žádné štěně není, ale Emma je drzá a snaží se ji přimět ke hře, marně, Ari jednou na ni výchovně zavrčela, ale teď si to nechává líbit, v noci spaly spolu v jednom z pelechů. No, jestli je tohle klidné štěně, tak lituju ty, co si vzali méně klidná štěňata, protože Emma je docela dračice. Zatím nic neumí, tak učíme na jméno, na vodítku, a tak vůbec. Teď je chvíli klid – obě spí. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.