Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021

• Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,941. až 1,960. (celkem z 2,012)
  • Autor
    PetraK

Maya
    se nekdo zbavuje ohare

to sou prasata!! nechutný prasata!!! Na psu elektriku, a místo vodítka šňůra na prádlo na jakýmsi pofidérním obojku. to celý na zahradě doma! Ach bože!!

Petrs01

místo vodítka šňůra na prádlo

To bude couračka a má ji trvale, zřejmě řeší problém s agresí při blízkém kontaktu v napjaté situaci. Akorát bych řekla že je dost krátká a především že selhalo řešení příčin, proto ho dávají pryč. Ale bylo by slušné na to v inzerátu upozornit… protože ten kdo má na to takového psa zvládnout, ten to tam všechno uvidí, ale klasická rodinka “mami já chci pejska”, která je pravděpodobnou cílovou skupinou, tohle nevidí a bude to z průšvihu do průseru 🙁

PetraK

Petrs01
    couračka a má ji trvale, zřejmě řeší problém s agresí při blízkém kontaktu

jo, to je asi fakt 🙁 no aby neměli problém s agresí při blízkém kontaktu, když to reší s největší praděpodobností i tou elektrikou. Tohle mě nenapadlo -ač mi bylo divný, tohle oblečení na domácí půdě. Tu elektriku jsem předpokládala s ohledem na zvěř. No nenapíšou to tam, protože jinak by se ho nezbavili 🙁 . Pes chudák dopadne jako Rony – v tom lepším případku – kterej je doživotně v útulku. Sráči hnusný! Pardon.

cernej caj

Petrak
    To je dobre ze uz jde na vyndavani stehu:)

PetraK

černej čaj

jo taky jsem ráda, je vidět, že mu tam vaděj, pomalinku zarůstá – na každým z těch tří míst jinak. A furt by se chtěl rasit s Taliprtkou, tak musím bejt za kruťáka.

Petrs01
    co Atom a Vašek?

PetraK
    Petrs01

Vašek se tváří jako že nic, fakt netuším co to bylo.
    Atomíkovi se vybil reaktor. V sobotu mu cca po 6,5 km začaly zadní nožičky škobrtat, tak jsem je s páníkem odložila, zaběhla pro páníkem ztracené vodítko, pak jsme ještě chvíli odpočívali a po přesunu kilák a půl domů – to už šel relativně dobře, ale nechci riskovat. V neděli jsme se váleli, přesunuli na Klíčov a tam jsme se zase váleli až do večera. Teda já se tak úplně neválela, já si natáhla lajnu.
    Já v tom vidím páteř, vet kyčle. Nechci ho uspávat na RTG, protože vono je to jedno. Stejně podpora kloubů a pohyb dávkovanej podle psa. Podle toho jak chodí, ne jak chce, protože on by se s náma klidně plazil po předních.

Maya

PetraK
    to je bozi, to je rebel uz odmalinka jak je videt na ty jedny fotce 😀
    Petrs01
    i kdybys vedela co to presne je, sstejne by s tim asi neslo moc delat, takze je to fakt jedno
    holt uz si na ty dalkovy trasu budes muset pomalu vzit jineho starika na doziti 😀

Petrs01

jineho starika na doziti

A ty dva stávající pošlu kam?

Maya

Petrs01
    no ty nechas s panikem varit caj a popojizdet autem 😀

Denny

Maya
    ty máš i želvy?
    Símtě co máš všechno za zvířata? 🙂

PetraK

Maya
    to je rebel uz odmalinka j
    jo to jsem si při spatření tohodle záběru říkala taky. Od mala má svůj vlastní názor 😀

Petrs
    V sobotu mu cca po 6,5 km
    hm, tak už je na něj asi moc i tohle, ono teď stejně budou zas vedra? To je pro něj blbý.

Maya

Denny
    to je vsechno, slepice nepocitam a morce umrelo uz pred lety
    k zelvam i k morcetei jsem prisla neplanovane, to ne ze ja bych si budovala zoopark jako nekdo 😀
    ale slepice bojove jiz zacaly snaset zelena vajicka a musim rict, ze jsou snad lepsi nez normalni vejce

Petrs01

nechas s panikem

Jenomže páník se taky potřebuje hýbat. No nějak to zkombinujem, občas ho necháme doma (ty vočíčka!), občas se budem válet u vody a jinak musíme šlapat tak, aby se to dalo podle psa zabalit. Ty dosavadní dvacítky byly tak nějak ideál, škoda.

Maya

Petrs01
    no jo, se starouskama je to vzdycky tezky

kachna

Stačí hromada cibule, sádlo, bylinky, koření a habakůk červenýho vína a jelen a litinovej hrnec a je to bomba!

Jen se tam blbě skládají parohy

fotnout pana Barevného

Hele a pán nějak posílá? páč dcera by chtěla lybyčtu.
    Martínek má šneka. Ulovil ho na zahradě. Přesněji, má dva šneky.
    Dnes
    13:30
    – mami a mohl bych mít ještě jednoho šneka?
    – já nevim, a neni to zbytečný?
    – pani učitelka má taky dva šneky!
    – no tak jo, no (páč rozumnej důvod, proč ne, nemám)
    13:31 (dcera ze schodů)
    – mami, víš, že Martin má dva šneky?
    Fakt doufám, že nebude takhle tajně přidávat

PetraK

kachna
    parohy jsem dala psovi

a co Ty víš, třeba za tu minutu stačil toho, na kterýho se ptal, i rovnou přidat.

tak přátelé za chvíli valím, to bude něco v tomhle vedru.

Maya

PetraK
    vedro je strasny, jak clovek jeste neni adaptovanej

cernej caj

kachna
    tak premyslim, zda se na druhyho ptal kdyz uz ho mel 😀

Z nebo Milena?
    ted nevim, ktera z vas psala o te knizce s kompostelou, tak mi dneska uz prisla.

No a opet nabizim postou zaslat komukoli tuto
    https://pointa.cz/project/b2f42d4f-b6cf-11e9-8ee2-001dd8b72061

Milena z Prahy

Čajda
    Já jsem ti psala o tý knížce. Tak jsem zvědavá, jestli se ti bude líbit.
    Jinak jsem koukala na počasí na příštích cca 10 dní, což je teda spíš věštění. Zatím to vypadá slušně :-).

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,941. až 1,960. (celkem z 2,012)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.