Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021

• Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,921. až 1,940. (celkem z 2,012)
  • Autor
    Milena z Prahy

Právě jsme se vrátili z křivoklátských lesů (už zase), z okolí Lužné u Rakovníka. Ušli jsme asi jedenáctikilometrovej okruh v horku a potkali jenom jedny pěšáky, jinak mraky cyklistů. A příště si bereme víc vody, litr a čtvrt na jednoho je málo.

Attachments:
      Kuskus

To byl ale dneska krásný den, viď Alberte! Teda, Mili z Prahy.
        Já se taky vydala na “výlet”, už v pátek mi došly mi vajíčka, v sobotu všade zavřeno tak jsem dneska šmatlala do Lidlu, mám to od baráku docela daleko. Pampelišek jak v pampeliškárně, šécko dokola už zelený, nasbírala jsem po cestě překrásné borové šišky (na adventní věnec) pěkně otevřené, veliké jako pěst, enom je kulatýma prdelkama posadit do jehličí. Bože, ledva vykouklo jaro a já tu straším s Vánocema.
        Větřisko venku o sobě dávalo vědět víc než je zdrávo, jenže vítr miluju i když mě z něj pak bolí kebule. Snad nám paní domácí neodfouklo z traktůrku. 🙂
        A koupila jsem si ruskou zmzku, kakaovou (několik) a zpátky domů “mazala” jak o závod aby se mi neroztekla. 🙂

Milena z Prahy

Jakmile začne teplo, taky mám chuť na zmrzlinu, Kuskusi :-). Strašně mi chutná dobrá točená opočenská, taková ta vanilková. Naštěstí jí nikde poblíž nemáme. A do Lidlu taky chodím “na výlet”, taky je daleko. Vysledovala jsem, že tam (aspoň u nás) mají docela dobré ovoce – třeba jejich vaničkový kiwi jsou jedlý, tvrdý, ale většinou dojdou.

Kuskus

Ruskou zmrzlinu jsem znala jen smetanovou a tu kakaovou objevila v Lidlu nedávno. Ještě dva tři týdny než se jí přežeru, bo novinka a pak už po ní ani nevzdechnu. 🙂
            Fajnou točenou prodávali Taloši u nás v Porubě na Hlavní třídě (po Václaváku druhý nejširší bulvár v ČR, heč) a jejich vanilková bývala také nedostižná, jenže se odstěhovali někam do centra i se zmrzkou. 🙂

Maya

Kuskus
              u nás je taky strašně pampelišek, jako trhám listy želvám a poslední roky jsem měla co dělat někde něco najít a letos vylezu za plot a mááám
              ale zase není jitrocel, kterýho bejvalo dost a trahala jsem ho místo pampelišek

Maya

jinak bráchovi bylo blbě ještě dneska, takže po Moderně odpad na 2 dny

Denny

Krásné ráno slunečné,
                  víkendík byl fajn, ikdyž asi se budu rouhat, na mě už včera docela vedro 🙂

Maya
                  ségra měla Covid, téměř bez příznaků, očkování taky bez příznaků,
                  ale nevím jakou očkovací látkou.

Fifina si přála fotnout pana Barevného, tak tadyk je, kluk jeden
                  z obou stran.
                  Při pozornějším zkoumání je vidět, že má jedno oko světlé a druhé tmavé.

Attachments:
                  cernej caj

Milena
                    Krasna fotka:) na takovy paradni pocasi zadni lidi jo..

Kuskus kakaovou taky neznam.ale i u nas ne milion mappelajd to uz nepamatuju roky…

Denny

čajdo už máš trému? Nóžičky namasírovaný?
                      Tak ségra a rodina na slovači je naočkovaná Astrou a všici v pořádku.

Denny

A tadyk prosinec a únor

Attachments:
                        PetraK

RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

To sou skoky v počasí, to sou skoky. Předefčírem f péřovce a dneska v plavkách, to je maso teda 😀 Já sem připečená – páč jsem šla k sousedkám s kávičkou, na kterou jsem je pozvala a bylo to mooooc prima povídání se starou paní. Jsem ráda, že je takhle v pořádku a taky jsem jí vysekla poklonu, že je sekáč, jak se s tím poprala. Supr je, že s chodítkem se vybatolí na zápraží a může si posedět venku. A s káávičkou jako vod profíka 🙂 Prima to bylo.
                          Ráno sem byla nějaká aktivní aktivistka. Sem to doma šécko poklidila, že až přijedeme dneska pozdě domů z chalupy, aby bylo “naklizeno” v tom hegeši stěhovacím 😀 . Minule pršelo, takže se nesekalo a tudíž jedem dneska, kdy bude těch 300000 stupňů a já na tom traktoru zdechnu.

A mám takový nějaký věštecký tušení, že v brzkých dnech by některej z našich čoklů mohl mít velkou radost, dámy. Čoklů máme dost, tak kterejpa to asi bude?

KUUUUS KUUUS
                          posadit do jehličí. Bože, ledva vykouklo jaro a já tu straším s Vánocema.

Tys můj člověk!! 😀 😀 😀 Jehehééé nejsem samáá! Nejsem! A dárky už máš? 😀

jejich vanilková bývala také nedostižná,
                          miluju vanilkovou, starou poctivou. Booože dala bych si. A pamatuješ kopečkovou do takový tý mističky z oplatky?

až se přežereš tý ruský, tak když se budeš chtít plácnout přes kapsu – mají tam kelímek s vanilkovou. Označení bio- což není podstatný, jen jako poznávací znamení. Tak ta je taky dobrá, stojí asi 60 káčé teda.

Dennyky
                          se nerouháš, já jsem přípálená a myslela jsem fčéra že cípnu i čokle mysleli, že cípnou a to jsme jen šli prostě loukama. Tak jsme zalezli do lesa a já se pak musela drápat do hroznýho krpálu a měla sem batůžek plnej dřívího a myslela sem, že zdechnu – teď bez nadsázky. Uďálo se mi – asi díky předchozímu přehřátí tak jako krapítek divně. Ale protože sem nechtěla zdechnout v tom lese, že aby čokle se dostaly domů v pořádku, tak jsem se pochlapila, vysápala se k silnici a pak už jsme šli po rovince. Ale hnus převelikej to byl teda.

No jo tvl ty máš dvoubarevně vočovýho kapra! To je jak ty plesnivý bordery, co maj taky každý voko jiný!

Mílo – to jste byli kousek od nás – a´t už od chalupy, nebo od Domečku. Moc krásná fotka!

Maya
                          jako trhám listy želvám

trhej i sobě – ty malinký mladý a ščavnatý- 5 lístků denně a čistíš si tělo.
                          já si zrovna ráno, natrhala do práce čerstvý kopřivy a pár květů pumpilišek do čaje – mňam. Už umim trhat kopřivy holou rukou.

cernej caj

Denny
                            No uz vubec nemam mozek na praci:D

Petrak
                            Krasne vcera bylo, byli sme s feri venku a rika.muzi no na sukave bude o 15 stupnu min kduz rikal ze je krasne teplo:D

PetraK

Jooo a dámy pozorte! Sem velká holka už. Poprvní v životě jsem vařila zvěřinu! Koupila jsem jelena -kus, ne celýho a udělala ho na víně s tymiánem . booooože to je taková vám dobrota. Maso měkkoučký, na vidličce se rozpadá. A vůbec to nejni nic složitýho jak jsem se bála.

Denny

čajdo
                                na sukave
                                pomooooct!!!!

PetraK
                                a co Brtnik, dal si taky jelínka?
                                Jsem ti říkala, že to není nic složitýho, jen lidi mají zbytečné obavy.

a fakt nevím, který čokl bude mít radost?
                                Rumíček, že nebude mít omezený režim?

Maya

PetraK
                                  Talinka bude rodit? 😀
                                  Denny
                                  teda to je krasavec, ty barvicky
                                  vcera jsem se zaregistrovala na ockovani a u nas ockujou namatkove pfizer a astru, tak uvidim co na me zbyde, ale moc lidi ockovanejch astrou neznam, takze nemam statistickej vzorek na nasledky 😀

Maya
                                    Denny

Maya
                                      chudinka malej a ještě s EO na krku

cernej caj

Denny
                                        😀

Petrak
                                        To verim ze byl dobrej, museli ste si mooc povhutnat:)

Maya

Denny
                                          no vidis ty elektriky jsem si ani nevsimla

PetraK

čajdo
                                            na sukave
                                            pomooooct!!!!

😀 😀 😀 😀 😀
                                            tvl, to bude dofča! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Jsem ti říkala, že to není nic složitýho, jen lidi mají zbytečné obavy.

ano prosím, je to tak. Stačí hromada cibule, sádlo, bylinky, koření a habakůk červenýho vína a jelen a litinovej hrnec a je to bomba!!! ASi zkusím uďělat hambáče.

Rumíček, že nebude mít omezený režim?
                                            no to asi ještě úplně ne 🙂 , uvidíme zítra, jde se na kontrolu a vyndání stehů, což vzhledem k tomu, že budu po tom očkování a bude asi miliarda stupňů ve stínu, celkem zábavička

Maya
                                            Talinka bude rodit? 😀
                                            tvl nestraš!!! to nechce nikdo na světě 😀

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 6 měsíci uživatelem PetraK.
                                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,921. až 1,940. (celkem z 2,012)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.