Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021

• Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,901. až 1,920. (celkem z 2,012)
  • Autor
    Maya

PetraK
      tak samo mama je OK, ale v podstate 24 hodin po obou ockovanich byla rada, kdyz se doplazila na zachod, horecky pres 40, zimnice a prej ukrutna bolest svalu, kloubu a hlavy
      ale oni rikaj, ze tohle po ockovani mivaj lidi, co to prodelali a ja myslim, ze jak marodila loni na podzim, tak i kdyz ji test vysel negativ, ze stejne mela koronace, priznaky mela komplet
      a jeslti jsem to chytla ja nevim 😀
      no chripkova vakcina zpusobuje nejakej nervovej syndrom, jako ne moc casto, ale jo, u tyhle covidovy to bude stejny a ja bych teda nechtela bejt z tech, co si vytahnou tuhle kartu
      prislo se na to po 4 letech a to se chripkova vakcina dlouhodobe testovala, buhvi co bude u tehle dlouhodobe netestovanych
      https://www.cdc.gov/vaccinesafety/concerns/guillain-barre-syndrome.html

Zlata

No Maya,tenhle syndrom jsem prodělala a fakt to nejni prdel.Me ale řekli,dlouhodobá únava,stres,pac ani chřipku,ani gastro jsem neprodelala.Já mela štěstí,přežila jsem tu nejhorší formu,včetně sepse celyho organismu.Několikrát me ozivovali.Někdo ma lehčí průběh,da se do kupy bez následků.Možná proto mi nejde to přihlášení
        A neslysim pořádně po prodelanej chřipce ,kterou me doktor nenechal vyležet

cernej caj

Kolega rikal ze ve skole.maji pozitivni dite ktery ma 3x pozitivbi ag test a doktorka rekla ze kdyz nwbude mit priznaky muze v pondeli do skoly a nemusi ani na pcr…tak wtf…

kachna

3x pozitivbi ag test

pokud byl na PCR, tak je to v pořádku, jinak je to porušení postupu.
            Ten je jasnej:
            – škola vystaví potvrzení a dětský lékař (hygiena) vystaví žádanku na PCR, pokud je to pondělní test, jde do karantény jen žák, pokud čtvrteční, jdou do karantény všicí ve třídě, kdo nejsou pocovidoví apod.
            žádnej jinej postup prostě správně není

Maya

kdyby tady chtěl někdo vydat knihu, tak takhle se to dělá, něco jako hithit pro knihy a tip na fantasy, asi tady jen pro cernejcaj
              https://pointa.cz/project/7b2088e1-271b-11eb-b5a3-001dd8b72061?utm_source=author&utm_medium=social&utm_campaign=do_skonani_veku

cernej caj

Kachna
                Proto to pisu, nas vsechny pohorsilo, ze to dite neposlali na pcr, ale ma jit normalne pondeli do skoly kdyz bude bezpriznakovy…

Tak nad tim.proste kroutime hlavou jak je to mozny a doufame, ze se kolegy manzelka nenakazi a netotahne nam to kolega do prace. Prece jen to skolstvi je rizikovy, u kamosky prijeli z dovolene nekdy v breznu nebo kdy se chodilo do skoly dovolenkari ze zimbabwe a nenapadlo je nic lepsiho nez po 14 dnech u more poslat dite do skoly. Pulka skoly i ucitele s tou zimbabskou mutaci samozrejme lehli doma…

cernej caj

Maya
                  Pointu znam, kupuju tam cestopisy:)

A nabizim 365 dni hrdinom snp od pavel karbek kdo bude chtit, na precteni dobra ale v knihovne ji asi nepotrebuju

kachna

Proto to pisu, nas vsechny pohorsilo, ze to dite neposlali na pcr, ale ma jit normalne pondeli do skoly kdyz bude bezpriznakovy…

JO, já jen, že to není systémové selhání. Ještě mohou zkusit tu hygienu.

cernej caj

kachna
                      su zvedava, jestli bude mit kolega v pondeli jiny zpravy. Nas to trochu stresuje, kdyz jeho manzelka to dite ma ve tride… a ze muze chodit dal do skoly kdyz nebude mit priznaky. i kdyz pfizer by mel asi zmirnovat i roznaseni… tak snad neni duvod se bat.

cernej caj

uz zacina byt na sedivej kozisek venku vedro 🙁

MirkaD

tak jsem včera ráno dopřála pejskům vycházku s basendžíkem,basendžík po vytažení ožil a běhal by jak srnka,no je čipernější než ti mí 2,což je teda ostuda všech ostud
                          takže jsme to vzali ke křížku od něj dolů polama k rybníčku a dědinou….ne dom,vyjímečně,ale ještě rychle na kafe,pejsci z toho byly lehce na větvi,protože nejsou zvyklí chodit na návštěvy,Gera jsem ještě na návštěvy brávala ke kamošce knihovnici,ale jak mám 2 tak už je dovnitř nechce
                          no zdržely jsme se teda chvilku,protože v 9 měl dojet tatka a tak jsem to išla dom nachystat,postel rozložit,nádobí umýt,Martin jel nakoupit a tatka šel pomoct rodičovi se dřevem
                          pak nastala obávaná odpo
                          nečekaně nepřišel jeden kolega na odpo,tak místo něj ve 3 brigádník,lidí jak kdyby to bylo zdarma,některý xkrát za odpo+ale fakt dost púalet na vybalení
                          na směně jsme byly 2pokladní,brigádník,zástupkyně vedoucího,a mezisměna vedoucí,ten vybaloval jak o život,zástupkyně pekla,nebo seděla na kase,nebo vybalovala,já s kolegyní kasa+vybalování,s tím,že mi zákazník co tam byl počtrtý za sebou pro x pytlů kůry říkal,že jak mě pozoruje,tak se víc nachodím,než nadělám,já totiž vyšla s kasy-že mín lidí,došla nakonec obchodu k paletě,vybalila bednu s rýží a-kasa číslo 2 se otvírá-tak hrrr na kasu…a zase,s kasy,odvézt vozejk prázdných krabic k lisu,a než jsem stihla něco polisovat-tak-kasa číslo 2 se otvírá-tak hrrr zase zpátky,no 100jarních kilometrů,
                          jedna příjemná paní na poznámku-KTEROU VŽDY A VŠEM říkám,když mají těžký skleněný věci do papírové tašky-tak na poznámku-prosím vás dovoluji si vás upozornit,že ta taška neunese těžký věci protože je papírová,vemte to prosím zesppodu,děkuji!?
                          tak na tuto poznámku řečenou vždy uctivým podlízavým tonem řekla-no to unese
                          já-no já už se střepů nauklízela dost a je tady dost lidí,není na to čas(přestavy x rozbitých sklinek na zemi se mi dělalo blbě)paní-no tak si to uklidíte zas!!!tak jsem se začala smát…taška vydržela,jinak bych se po této poznámce neudržela….jako zdržení by to bylo pěkný
                          jedna paní se zas dohádala,že chce koupit alkohol a cigarety..za stravenky…
                          no nic…večer úklid,skončily jsme v dest v noci,kdyby nám na chvilku nepřišla pomoct kolegyně skončíme pozděj….
                          já vylezla z obchodu a volala jsem kamošce od basendžíka-dělá taky na směny,ale ve Slavkově v šicí dílně,tak jsem jí volala jestli mě hodí dom,tak jsem se kus cesty svezla s ní
                          doma rychle ze psama a kafe,bábovka a vana a hajíííííí
                          tatka ani odpo nebyl ze psama-ooo kde jsou ty časy kdy nás o půl sedmé ráno budil-proč nejdem ze psama kdy půjdem jako venčit????:D:D:D
                          tad říkal,že se vylítaly na zahradě,když tam ještě i odpo dělaly dřevo
                          tak jasný,vycházky si ošéfuju já,stejně když máme oba odpo tak by s něma jinak nikdo nešel a jeho povinnost to není,ale trvalo mu několik let než se dopracoval k tomu-zahrada nezahrada-musí se s něma ven aspon!třikrát denně:D
                          a to je další vzpomínka-před létama tady dělaly na dvoře přípojku ke kanalizaci,všichni chlapi v rodině,no já měla ještě Gera,tatka měl ještě Žeryka,a z Blanska zvyklej na 3-4 vycházky denně,mi v poldene kdy vedro,psi po ranní vycházce,Žeryk ještě furt lítal dvůr zahrada,hračky,psi,lidi,společnost-pohodička-a já najednou vodítko a jdem venčit-ten udivenej Žerykův výraz proč ho beru ze společnosti,když se zrovna tak dobře baví,a vycházka byla ráno a postačí až večer až všichni zalezozou,takže už nebude mít koho otravovat s hračkama-tak ten udivenej Žerykův výraz nezapomenu doted:D:D:D-výraz-jééé tady je zábava,kam bych chodil,nech mě tadýýý :D:D:Dvýraz Martinovejch bráchů proč táhnu ven psa,kterej jít nechce byl stejně vtipnej 😀
                          no dnes ráno,kdy já teda od půl 6 vzhůru,bo mi málem záda uadly,tak ráno jsme šli ven ze psama a s basendžíkem,k lípě,kus na Uhřice a zpět,takže kopec,mí psi se táhli a 13 letej Gobi by lital jak drak…
                          no dopo Martin vařil,já prala,uklízela,rodičové dělaly dřevo,psi na zahradě,odpo taky,k večeru jsme zajely na hcvílu na začátek Ždánskýho lesa,kde jsme udělaly okruh,je to okruh,kde je hodně pařezů a klád ,tak Dafi se vyběhá a vyskáče,tak opět běhaly,tam blbnou vždycky,přitom je to okruh kus po rovině dolů,doleva,blouček navrch a rovina zpět,ale tak změna no,akorát na kraji lesa lidi fakt smetiště-plasty a tak,ted přibyla židla a v lese 4 pneumatiky-fakt hovada ty lidi…
                          Žeryk s Martinem na terase,Dafi na zahradě,tak budou dneska vyblbý
                          vždycky su ráda,když si pozimě,kdy jsou furt zavřený a na dvůr se chodí jen venčit a krom vycházek venku nejsou-pro nový čtenáře-když se v zimě pustí ven,vyvenčí se hrnou dom a trčí u dveří-protože zimináááá:-)
                          tak ráda vidím,jak sou spokojený venku

MirkaD

Petrs01-tak jsme jim objednali tu kloubní výživu,ten geladron,tu větší pikslu,
                            taky jsme si objednali ten pepřák,
                            na tu výživu su zvědavá,docela si to lidi chválí,za jak dlouho ti to zabralo?
                            za nabídku obojku děkujumnapíšu mejl
                            ale stejně jsou to trubky,prej poslat zpět nerozbalený,a jak máš vůbec zjistit,že to třeba nesedí….
                            no nic no…
                            Černjčaj-no tady ještě moc teplo nebylo,ale jinak jsem na Ferinku často myslela,že si aspon užila delší vycházkový jaro a né,když byly hned na jaře tropy,a chudák malá kvůli vedru,který jí nedělá dobře nikam nemohla
                            no já to nezávidím takovou dovolenou
                            ale závidím ti volno,u mě totiž není jedinej volnej den,aby mi nevolaly z práce….
                            fakt opruz
                            takže závidím ti deelší nerušený volno
                            já bych brala dlouhý volno,kdyby mě někdo vozil na výlety-pokud možno autem,at nemusím řešit busy/vlaky-kvůli Žerykovi,kterej může jen do vlaků
                            a ty výlety by nemohli být moc dlouhý:-)

Denny-tak ty budeš další očkovaná,taky mě to překvapilo,že tady nejsou naočkovaný ještě starý lidi všichni,co vím z okolí

cernej caj

MirkaD
                              jee, to ses hodna ze myslis na ferinku, no je to pravda, ze letos si to fakt uzivame a chodime celkem na dlouhy prochazky jeste ted, v pulce kvetna 🙂

asi je nacase ztratit mobil… aspon na jeden volnej den… 😀 kdyz mas pausal, oni ti poslou novou sim se stejnym cislem, jen jim to bude chvili trvat 😀

jinak pani s taskou teda des, ja bych se nesmala, nekdy te obdivuju ze mas takovy nervy s tema lidma… a basenji teda po operaci je jako znovuzrozenej, to je moc dobre, to jste si uzily paradni prochazku 🙂

jo, v brne se urcite neockujou jeste ani 60nici

Petrs01

ztratit mobil

není třeba – buď nezvedat (sorry, nechala jsem ho doma/v autě/…) nebo zvednout a s úsměvem prohlásit, že jsi v Krušných horách/Jizerkách/… a vracíš se večer před prací. Strašně tě to mrzí, ale dřív se vrátit nemůžeš.

Denny

Jedna vcerejsi

Denny

A jedna dnešní….dobrou

MirkaD

Denny-jéé to jsou krásný fotky,miluju fotky z mrakama,na té druhé bych je furt počítala,krásný moc

Maya

Denny
                                        krásný fotky, takový letní a veselý už konečně 😀

brácha byl včerna na očkování, dostal Modernu, dneska jak máma po Pfizeru, horečka, zimnice atd.
                                        ale on taky covid měl, sice o tom ani nevěděl, ale nechal si udělat protilátky už před vánoci a měl jich hodně
                                        tak asi fakt na tom něco bude, že větší reakci po očkování maj pokoviďáci

Maya

jo a švagrový neteř s přítelem, co nikdy psa neměli, si pořídili do bytu rasla, prej zatím nechtěj děti, tak psa, asi budu mít brzo veselý historky 😀

cernej caj

Maya
                                            s raslem si teda uzijou:D

ja myslela ze kdyz mas protilatky tak na vakcinu nemas prave spechat? na druhou stranu kamoska co ji mela na vanoce tak nekdy v dubnu uz byla po ockovani pac skolstvi a ta byla asi ok…

denny
                                            krasny uz teply fotky 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,901. až 1,920. (celkem z 2,012)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.