Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021

• Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,881. až 1,900. (celkem z 2,012)
  • Autor
    PetraK

černej čaj
      Poseldni tyden v praci… za tyden uz tady budu pdat poslendi prispevky:D

to zní božsky! Vůbec, vůbec nikdo Ti nebudeme závidět.

Dennyky
      tak nemusím mít ani alarm, ne?
      rozhodně a asi ji nemusíš ani zvětšovat, tu fotku 😀

Tak příští tejden jdu na pigáro, už mám i termita

Denny

Tak já asik nebudu závidět, x kg na zádech a x km denně a spaní venku brrr,
        budu závidět přírodu 🙂

Petrs01

x kg na zádech a x km denně a spaní venku

Já teda strašně. Musím někomu prodat ty dva krokodýly.

Denny

Petrs01
            njn tak to se musíš snažit.

Já tyhle ambice nemám, huntovat si už takhle zhuntované tělo.

Zlata

Petrs
              Protivín Zoo

Petrs01

Protivín Zoo

Když oni by je asi spolubydlící zbaštili a to bych přece jen těm dvěma chlupatým neudělala. Většinou.

Maya

PetraK
                  se asi budu registrovat o vikendu, ale fakt se mi taky nechceee, tech minus je tolik, ale ty vopruzy pro neockovany proste donutej vetsinu lidi, si myslim i nakonec i ty, kteri dneska broji proti
                  kolegyne byla vcera a prej krome toho, ze je jak prastena a boli ji ruka ji nic neni
                  cernejcaj
                  se mas, ale ja zavidim akorat to volno, ten pochodak teda ne 😀

PetraK

Zlatka
                    Protivín Zoo
                    😀 😀 humoristko 😀 😀 trošku jsem si musela zatřepat hlavou 😀

Dennyky
                    budu závidět přírodu
                    a já to volnoooooooooooooooooooooooooooooooooooo k tomu, ten marast co jsi jmenovala výše ani náhodou, to nee, to depá, taky nemám tydlecty ambíce.

PetraK

Maya

se asi budu registrovat o vikendu

mně se do toho taky nechce, ale když jsem viděla, co to provedlo s Mončou uklízečkou, tak to nějak rozhodlo. Je těžký vybírat co je menší zlo.

Denny

V mém okolí je naočkovaných hodně lidí Pfizerem, bolela je akorát ruka.
                        Já to neočkování riskovat nehodlám, doufám, že příjdu na řadu dřív, než mě ta svuňa lapne…ale tak je to každého věc, jestli se nechá nebo ne.

cernej caj

Petrak
                          Nj, skoro vyrobila sama:D

Denny
                          Ok, o snad bude signal:D

PetraK
                            Maya

PetraK
                              no ja prave videla co udelalo ockovani s mamou a dekuju nechci
                              pruser s ockovani proti chripce se poznal az po 4 letech, ono tohle bude podobny
                              je to proste voleni ze dvou zel

PetraK

co to udělalo s mámou? Já myslela, že už dobrý? A co bylo po 4 letech?

Zlata

Já prihlašovala muže i me naráz,počkala jsem až bude moje věková kategorie,jemu to přišlo hned,už ma první za sebou,me to furt nejde.Nic mu nebylo,ani to necítil.Včera u něj byla sestra,taky se ptala,ale říká,ze dobrý.A je to už víc než tejden.

Denny

Tak já už se můžu hlásat vod příští středy

cernej caj

Denny
                                      Jakoze u vas uz tak mlady rocniky? Nebo mas vyjimku kvuli zdrav stavu?

Denny

čajdo ehm mladý ročníky 🙂
                                        Píšou to na seznamu a i v rádijovi říkali věk 45-50 let 🙂

PetraK

Páápááá fšem a krásnej víkend a čajdo – už střihej metr, stejně jako Kus Kus

Milena z Prahy

My se jdeme naočkovat od neděle za týden na Bulovku. A taky to beru jako menší zlo. Naše zdravá sedmdesátiletá teta chytla koronavirus na podzim, měla těžkej průběh, byla v umělým spánku. Má hodný syny, který jí pak zaplatili měsíční rehabilitaci v nějakým super zařízení, kde jí vrátili zpátky do života.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,881. až 1,900. (celkem z 2,012)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.