- Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
6.5.2021 v 15:36 #120332
Milena z Prahy
Petrs
Taky se připojuju k palcodržně!6.5.2021 v 15:47 #120333cernej caj
Petrs01
Taky se pripojujem.s drzwnim!Maya
Ahaa ja nepripojuju na wifi nikdy at se mi neupdatuje tak to.jo tys psala identifikator mobilu tak to sem uplne nevedela…Petrak
To je dobre ze rumicek ma tak krasny vysledky:)6.5.2021 v 15:53 #120334Petrs01
Vaškokoule zachráněny, zánět to taky není, mechanické poškození jsme nenašli. Tak trochu záhada, ale dobrý.
6.5.2021 v 17:01 #120335cernej caj
petrs01
podle ceho se vubec pozna treba zanet mocaku? tam casto krev bejva taky… dobre, ze to neni nic vaznyho.6.5.2021 v 17:11 #120336Petrs01
zanet mocaku
krev v moči – když sono nic neukázalo tak jsme samozřejmě zkusili – a nic.
6.5.2021 v 17:19 #120337Fifi
Hezky podvecer vespolek.
Twe, me ponekud nasraly granule cz. Prisel balik s granclema pro Troldu, ne zrovna levnej 18 kg pytel v krabici – a jakoze komplet roztrhlej ve svu?! Takze granule vsude po krabici, sranda to prendavat do barelu. Nevim, esli to ruplo pri doprave (PPL) nebo to tam svihli uz roztrhly. Jsem si to nafotila, zkousela jsem tam volat a optat se, co s tim. Blby, ze vratit lze „zbozi v neposkozenym obalu“ 😀 a navic ja je vracet asi ani nechci, potrebuju mu je zacit michat do tech veterinarnich… Grrr.Dennyky
No a večer fujavice, deštice ,pohroma a proud nešel i neplánovaně.
Mne uz z vichru tika voko, vcera to tu byl taky docela mazec. A zejtra to ma prej bejt to samy.
A pak byla cely vecer hodnaaa
Uz hleda, kde by zahnizdila? 😀Kachna aspol
Chcete dobrou radu? když jíte čilišunku, umejte si ruce, než si protřete voko.
Este, ze palivy veci nejim! Pri svy sikovnosti… 🙂Petrs
Co to Vasek vymyslel? Zarlil na Atoma a taky potreboval k vetovi? Hlavne, ze to neni nic vaznyho. Pejskove zdejsi, forovati, jako uz stacilo!!!6.5.2021 v 17:38 #120338Petrs01
taky potreboval k vetovi?
Jo, dělala jsem si z veta srandu, že jsem ho dlouho neviděla, tak jsem si musela něco vymyslet 😀
6.5.2021 v 18:14 #120339cernej caj
Fifi
tak to by meli dat aspon slevu nebo tak…ja dneska volala na notasek… slysim jak pan tuka jmeno… opakuje si ho pod vousy a pak jen „to je ten zatracenej tablet, vidte“ 😀 tu soucastku, co mela dojit pred 3ma tydnama v te dodavce nenasli (covid a vypadky nahradnich dilu, hlavne mam nestandart), takze by mela ted nekdy dojit nova objednavka a v ni snad moje soucastka 😀
6.5.2021 v 18:22 #120340Fifi
Cajdooo
Neeee, ty este furt nemas notas? Ty blazne, to je uz neskutecny!!! 😀 Myslis, ze se ho letos dockas?Nevim, esli daji slevu na grancle, jen jim to proste chci rict a optat se, jak se to mohlo stat.
6.5.2021 v 18:33 #120341cernej caj
Fifi
tak nemam ho teprve 6 mesicu 😀 😀 to si myslim, ze to uz by byl pech, kdyby se nevratil domu pekne do svyho domecku, mysicce uz je po nem smutno:)6.5.2021 v 19:54 #120342Fifi
No, aby ji po nem smutno nebylo, takova dlouha hospitalizace. Urcite i jemu se uz tuze styska! 🙂
Hele, ridicky, automobilistky, to je prijemnej kvizecek. 😀
https://www.garaz.cz/clanek/vseobecna-motoristicka-hantyrka-210061106.5.2021 v 20:02 #120343Fifi
A tenhle je jeste vypecenejsi. 🙂
https://www.garaz.cz/clanek/o-rizeni-ridicich-a-odpovednosti-vseobecne-210059496.5.2021 v 20:51 #120344Maya
Fifi
mě od nich došel jednou pytel natrženej v rohu, nic tragickýho, vypadalo pár granulí, tak jsem to přelepila izolepou a neřešila, ale možná lepší jim fakt dát příště vědět, protože mi připadalo, že přepravou to není, krabice potrhaná nebyla6.5.2021 v 21:30 #120345Fifi
Maya
Krabice byla absolutne neposkozena. Jen pytel s 18 kg granulema prdlej po delce ve svaru, svu. Zalepit pytel nejde, leda vyhodit a ja budu shanet este dalsi barel, kam to presypat. Mozna, kdyby byla krabica necim vycpana (protoze krabice vetsi nez pytel), tak by pytel pri preprave nerupnul, jestli s tim v PPL nekde hazeli. Velky pytle jsou tak jako „nafoukly“, mohlo to prdnout pri preprave.
Nechce se mi verit, ze by mi tenhle e-shop do krabice strcil roztrhlej pytel, brala jsem od nich i driv a vse naprosto ok. Tim vic me to nastvalo, kdyz jsem to rozbalila. Uvidime zitra, co reknou. 🙂6.5.2021 v 21:41 #120346MirkaD
taak včera blo divně Dfině
ona je chabrus na …na žaludek
na nervy su chabrus já…
takže já včera volnej den
večer předtím jsem si 2 hodiny četla-držela jsem knížku-a už mě 2 dny z toho bolí zápěstí bomba to moje zdraví…
nic no
takže včera volno,jdu ráno ze psama k hájence,okruh v lese a od lípy dolů
nahoru se táhli
v lese Žeryk si nehrál s větvama a nedělal kung fu-házení větve nad hlavou
Dafi nebrali pařezy…no směrem dolů běžela,doma odpadli,jak kdyby byly venku hromadu hodin
pak Dafi poseděla na dvoře a k obědu oba dostali trochu granulí a teplý vajíčko natvrdo,a Žeryk nic a Dfi do večera divná…
já ráno rychle vyprala,pověsila ven věci z práce,
venku celkem teplo,,v poldne jsem to skoro suchý a posraný-to je furt ptáčci tutununu,dáme vodíčku,dáme krmení,dáme 2 krmítka,a jééé už přilítly vlaštovky?
a oni mě svině serou na oblečení vpraný…
no nic,tak jsem to v poledne sklidila a sjela na otočku do města
jen tak na 40minut,no málem jsem zmrzla,se ochladilo,studenej vichr a začalo pršet-já jen triko,svetr a bundu…,no nic
koupela jsem si sůl do koupele-ta je pro mě důležitější než sůl do kuchyně!:D
dárky kamošce k narozkám-takže květinářství a obchod s dárkovým zbožím a hupky šupky na bus a dom
venku se rozpšelo,tak jsem zalezla dom,pustila si…..
né plyn né furt ,topíme elektřinou!pustila si koledy,zapálila svíčku a šla si číst
Dafi furt chodila,sedala,lehala si,a neviděla co by,odpo jsem s nimi šla chvíli mezi pole,trochu jsme si pohráli,to byla veselá,chtěla i aportovat a tak,tak jsme udělaly hledej-ztrtil s kramlíkem-to je úlet co já v té vestě nosím za kraviny…,na dvoře se vyblinkala a doma zase divná
večer jsem je šla trochu vyvenčit za zahradu a chvilku jsme si hrály na zahradě-to se přetahovala s Žerykem,dobrá nálada,všechno-a doma zase divná
já už z ní byla taky divná…
večer jsem dala dietku,radši
dnes ráno jsme šli ve vichru-kurna mě ten vichr fakt s…,tak ve vichru ke křížku a zpět,daly jsme si 2 pachový čtverečky-Dafi už veselá,hledání ztracenýho kramlíku a šli jsme dom
doma trochu domácích povinností a hurá na odpo
pejsci místo snídaně dostali jezt v poledne maso,a v pohodě
v práci zase předělaná docházka-zase mám v pondělí-sem měla mít volno,směnu navíc
tak jsem se vztekala v kanclu,že směnu navíc a ranní k tomu,když mám něco domluvenýho
no pak to se mnou vedoucí řešil na kase u markování,takže v po mám na odpo,měla bych mít volno ve středu místto pondělka,tak se modlím,aby to byla pravda a zas někdo neomarodil,nebo nedostal paragraf na dítě…
já nechcu směny navíc a hodiny navíc,já su ráda,že su ráda,
no lidí moc nebylo,sem to čekla horší,
všichni byly i docela milí,s některýma i sranda-ehm,paní říkala,že dlouho neslyšela se tak srdečně zasmát jak dnes mě,když mi zděšeně říkala,že nechápe jak tady na Moravě!!!!může někdo pít plastový víno,a že její kamarádka to pije…,no nic
večer jsme uklidily a zástupkyně mě hodila kousek autem,no kousek,k domu dětí,ušetří mi to 20 minut cesty,že spíchá dom,tak i tak je to super,že jsem to nemusela jít celý pěšky,doma vyvenčit zvěř,dostali maso z rýží,a dělají,že jsou hodní-hahaha6.5.2021 v 21:58 #120347MirkaD
k té rehabce-musela bych ji mít před prací,nebo po práci,a to si takhle dokážu představit jen něco nenáročnýho-magnety,nebo elektroléčbu,nebo ultrazvuk,prostě něco na chvilku u čeho se nenadřu
jako nedokážu si představit,že bych šla ráno cvičit+něco ,pak dom a pak odpolední,to bych nedala
párkrát jsem měla v BK rehabky,kdysi,to jsem měla nescopenku,jednou 2 týdny v tahu-ráno cvičení na míčích,pak na karimatkách,pak bazén,
a jednou několikrát v týdnu asi měsíc-taky cvičení,bazén a elektroléčba a byla jsem po tom děsně zničená,chodit k tonu po cvičení do práce si neumím představit a na propustky tím,že máme na směny se u nás nehraje…
takže cvičení u práce ne
jako chodila jsem na kraniosakrální terapie před 4 letma-to bylo hodinu,ale u toho se leželo,bylo to po práci,tak to šlo
jo,včera jsem si přistřihla vlasy a v pátek jsem teda přistřihla Dafině ty stehýnka trochu a ty závěsy na zadních nohách+bříško,a zjistila jsem,že má teda dost hubený zadní nožky,to Žeryk má s toho běhání za balonkem stehna jak kulturista,i Dux to tak,měl dokud měl teda 4 nohy…
Černejčaj-krásný fotky ze křtin,z kraje lesů vod a strání-no to jsou vlastně Bílovice,že,no nicKachna-ještě se zbavuješ dětí?
Denny-to je blbý s tou elektřinou,co potraviny-přežily?
PetraK-těším se na video s traktůrkem!6.5.2021 v 22:00 #120348Fifi
Mirko
Tak aspon, ze ti zmenili smenu. A hele, s Dafcou bych byla opatrna a ve strehu, zejmena co se „chabrus na zaludek“ tyka. Vime, jak dopadnul Troldik, zeano.
U fen mi bliti a nejaky divny chovani po harani uz indikuje problem s delohou, nebo cystama vajecnikovejma. To nechci znit zase jak chytry radio, ale nedavno ti harala a blablabla. Samy cerny scenare, vid, ja to asi jinak neumim. 🙂 Jen jsem zejmena u fen hyperpozorovaci, pekne sono a uvidi se. Dorotka, slecna Sadlo, obcas blinkla, jinak blbla a byla v poho, nedala nic najevo, uzavrena pyometra a bylo to vo fous pro operaci.
Ale treba jsem jen zblbla po Troldo prihode a vidim, ze bych radsi vse resila hned, kor, kdyz se nejaky projevy opakujou.6.5.2021 v 22:22 #120349MirkaD
Fifi-jo,jo,ono,s ní je to divný,ona jak má víc kuřecího víc dní po sobě tak blinká-normálně kuřecí z polívky-jako Martin udělá vývar,dá tam 2 ty směsi kuřecí+2 stehny-psi mají maso na několik dní a já za dva dny dám půlku rodičům,nebo se Dafině uvaří hovězí třeba, Žeryk má z polívky a Dafi má to druhý
pak když dostane něčeho vác než obvyxkle-i když to chce a miluje-papriku a tak,
ona je prostě pes co furt bleje,jak by řekl Herriot,
jinak zánět dělohy a tak…+slinivka
několikrát jsme byly po hárání na veterině,vysolily 700 aby jsme zjistily,že jí nic není-já doma zas za vola,že hysterčím zbytečně-no to mi nevadí-lepší zbytečbě,než pozdě
to poprvní bylo na podzim před asi 3 lety a to furt bylo-sádlo,samý sádlo,všude samý sádlo-jak ten pučmelou v tom večerníčku….
tak to jsem ju tenkrát zhubla za velkých fyzických mých objetí-jakože u Dafiny se člověk musí snažit aby se hejbala a hejbat se taky,sednou na židlu a házet hračku jak u Žeryka fakt jako nehrozí,takže to bylo na krev z mé strany….
jako,že normálně bych šla ze psama nějak kouzsek+cvičení a dom
a takhle jsem se furt strašně snažila aby se hejbalaaporty z kopce,obíhačky a tak,a u všeho jsem se musela hejbat já…
jinak,Dafinu miluju,milivala jsem Killynu,i Btty je můj miláček,i když je rodičů,ale fenu už nikdy právě kvůli hrozbě zánětu dělohy…
jinak Martin mě u ní ještě říká,že ona blinká,že to moc hltá,tak asi pořídím protihltací misku,
-no jak říkám,dneska už dobrý
jo hovínka měla včera dobrý,
na veterinu pochopitelně pojedu xkrát zbytečně než aby bylo jednou po psoví
jinak hárala někdy v lednu,takže to k háraní už být nemůže,ne?
-jinak 2 dotazy-něco spolehlivýho na klíštata-jak je debilně šedá,tak klíště vidím až velký,-pipety moc nezabírají
rodiče u psů mají obojky a taky klíštata nic moc
a to mají obojky za 800kč
-a nějakou kloubní výživu pro Žeryka?ráno je ztuhlej a pajdá,než se rozejde
a kloubní výživu pro mě….-jestil je něco pro lidi…7.5.2021 v 6:10 #120350Denny
Dobré ráno,
v noci dost poprchálo, teď zataženo.
A jsem zapomněla pátečééééék!
Zítra bude Denyky vařiti halušky se zelím, slaninkou a smetanou- i pro přátele, mňamky.MirkaD
co se týče kloubní výživy tak nejlépe výjde finančně Alavis pro koně,
pro tebe i Žeryka, ale je prý hrozně hnusnej, hořkej, lidi co ho jedí si ho dávají třeba do jogurtu.7.5.2021 v 6:21 #120351cernej caj
Mirkad
Snad dafi bude okTy rehabky malo.kdy jsou hodina cviceni ale treba jen kontrola jak cvicis ze to delas spravne.ukazes par cviku pani te dorovna a pak je to spis rehabilitacni masaz taky…
Co je kosterno – svalovy rehabka, dornovka atd zlepsi, co je zanet a slachy to smula tam.proste ve volnu endelat co vadi.. ja treba ctu tak ze mam ruce podlozemy jinak kjizku neudrzim a priorita ruce sou prace (ergo veci k pc) a fotak (smirit se s rim ze nikdy nehudu kit velkou kavlitni zrcadlovku protoze je tezka a neunesu ji na y moje ruce) a ostatni omezit, treba neloupu brambory, zeleninu, tezky nadobi nechavam umyvat zbynka… proste vyvarovat se tomu co neni akutne dulezity
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.