Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021

• Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,821. až 1,840. (celkem z 2,012)
  • Autor
    PetraK

Maya
      Z

tohle je peklo s tím nekastrováním kočenek 🙁 🙁 já u nás – tedy na okraji vesnice – zatím moc jiných koček nezaznamenala. Sousedi naproti přes silnici mají jednou svou mourajdu, starou paní takovou a jedno přišlý koťátko – letos v létě mu bude rok. Ty vím, že kastrují a jinak v okolí zatím nic dalšího.

cernej caj

Petrak
        Ona neni meteorolozka ona jen rika neco co zni dobre v telce:D

Denny
        Tak vy ste ve vyssich polohacha severnejc

Denny

Většina předpovědí je:
          Jasno, polojasno, občas déšť, v noci mráz, teploty 0-15 tak takhle
          „předvídat“ můžu i já.

čajdo
          jasně, jsme no navíc je pořád fakt kosa, loni už kvetly i konbalinky…

PetraK
          nestraš 🙂

Jo a v červnu se doufám uvidíme s Bruticí 🙂

Denny

Takhle se vcera tvarila Konef po telefonu s Esusovou, ktera ji strasila, jak bude nescasna az prileti 🦇🦇

Denny

A pak byla cely vecer hodnaaa

PetraK

černej čaj
                Ona neni meteorolozka
                no to neni ani náhodou, protože tohle by normální meteorolog neřekl. Že se konečně dočkáme – tvl. na jaře 25!! Jenže voni fšicí už zapomněli o čem jsou normální teploty, přijde jim, že normální jsou ty debilitní vedra, co panovaly poslední roky.

Dennyky
                Jo a v červnu se doufám uvidíme s Bruticí 🙂

fákt? vypadne ven konečně taky?

A pak byla cely vecer hodnaaa

njn to si měla rozmyslet dřív, kdyby byla hodná jako hned, nepřišel by trest v podobě dvou zlořádůch 😀 , teď už to nevymyslí, jak se usilovně snaží na tý první fotce, teď už je na šécko pozdě 😀

cernej caj

Denny
                  Jeee to je super tsk ji moc pozdravuj

kachna

Jasno, polojasno, občas déšť, v noci mráz, teploty 0-15 tak takhle “předvídat” můžu i já.

no, ale abysme jim nekřivdili, tohle bláznivý počasí se asi věští dost blbě.

Jo a v červnu se doufám uvidíme s Bruticí

hrozně moc závidím, já jsem za ní dřív občas zajela na kafe a hrozně mi to chybí
                    Chcete dobrou radu? když jíte čilišunku, umejte si ruce, než si protřete voko. Asi už ho nidky nevotevřu.

Denny

kachno
                      ano to máš pravdu, že se blbě věští, ale není to jen teď.
                      Já na předpovědi nekoukám, ani v telefonu, prostě hlavně, že nějak bude 🙂
                      Člověk to už tak trochen odhadne

My se nikdy neviděly, ale těší se na netopýry 🙂

než si protřete voko. Asi už ho nidky nevotevřu.
                      auuuu,
                      tohle se stalo kuchtíkovi v Chilis….ehm čili papričky a pak wc…
                      Asi už ho nikdy nevytáhl :-DDD

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 11 měsíci uživatelem Denny.
                      kachna

😀 😀 😀

PetraK

Dennyky

jako z tý mísy? to mu na tom wc tak hrozně vopuchnul

taky můžu doporučit zaměnit nakrájený šípky s nakrájenejma čilipapričkama – vono to vypadá stejně, úplně stejně. udělat si z toho přes noc nálev a pak to vyžahnout na lačnej žalude. Garantuju, že ač se v tomhle případku ničeho nedoktnete, tak – celej den máte rozvostřený vidění a víte, jak vypadá peklo 😀

cernej caj

Petrak
                            😀 to je ultra pekelny teda:D

Petrs01

víte, jak vypadá peklo

týýýjo, tak na tohle asi ani moje představivost nemá. To muselo bejt šílený.

PetraK

já jsem jen byla ráda, že jsem byla první a tím pádem jediná, kdo se toho napil, jinak vždycky odleju i ohařiskám a Brtnikovi…. takže tenhle tanec jsem si dala jen já. A že to byl výživnej čardáš, já s těma šípkama nešetřím, nasypu hrst velkou, zaleju vodou a……………. 😀

PetraK

valim dom a pokud nebude pršáť – jedu sekat

pro Ty co by si nefšimli, je už hlásání výsledkůch.

Maya

no tak dneska jsem si na nasi vobjizdkovy uzky silnicce skrtla s nekym zrcatkem, plast a svetylko KO, doufam, ze to nebude moc drahy, pristi patek jsem objednana na zarucni servis a ted tam budu muset jeste v pondeli neplanovane, aby to obhlidli a pripadne objednali
                                    jsem teda vahala, jestli se na to nevybodnout a nechat to spravit az ta objizdka skonci, protoze pri mym stesti se mi to stane jeste nejmin jednou, tam uz zarvalo takovejch zrcatek
                                    cestou domu jel prede mnou nastesti bus, takze jet za nim byla parada, asi zacnu planovat jizdy podle autobusoveho jizdniho radu 😀

Petrs01

je už hlásání výsledkůch.

Jo a je to super! Držely jsme dobře 😀

Já jdu za hodinu pro změnu s Vaškem… krev z penisu. Pokud je to to co si myslíme, bude o koule kratší. Doufám, že v nich nezůstane ta jediná přežívající mozková buňka. Pokud se tedy neukáže že je to něco jiného.

PetraK

Petrs Sakra!! Držím palce teď zas já!!!!!! do háje.

Maya

cernejcaj
                                          tam se prej prihlasis jako sem na fejkovej mail
                                          chce to identifikator wifi, jak je vpravo ta tabulka, SSID nebo BSSID, prej je lehky to zjistit, je to nazev site
                                          https://cs.wikipedia.org/wiki/SSID

Maya

Petrs01
                                            drzim palce at jsou to jen ty kulky pryc

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,821. až 1,840. (celkem z 2,012)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.