Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021

• Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,661. až 1,680. (celkem z 2,012)
  • Autor
    PetraK

usnul mi na klíně na zemi a včetně spinká

díky že na nás myslíte

Fifi

Tramtarara, maj to za sebou! 🙂 Bezvadny, uz je Rumicek doma, v naruci svy vrchni pecovatelky, svet je v poradku! 🙂 Toz, Stajniku, pekne se dospi a potom hezky rychle srustej. At muzes tahnout se zbytkem smecky zase na krasny protapky.

Jinak, mile damy, at se nam dneska dobre leti, preji bezvetri a bezpecna pristani! 🙂

Denny

🥰😇👍 super zprávy 😊

kachna

preji bezvetri a bezpecna pristani!

tady fouká jak prase, chtělo by to spíš toho draka

Scénář pro Lucinku
            Čarodějnice a drak

Scéna: hluboký les s chaloupkou, vybavení,
            uvnitř chaloupky je čarodějnice a „uklízí“

Č: jupí, zítra je filipojakubská noc, poletím a Říp a budeme tancovat.
            (Uklízí, najednou zakřičí)
            Č: moje koště!!!! Já jsem se prilepila ke koštěti nedostižným samolepem (snaží se ho sklepat), takhle nikam nedoletím a do krámu se taky nedostanu. Co já budu dělat??? Musím na sabat!
            (Sedne si na zem. Ozve se zaklepání a vchází král s princem. Král stojí, princ dělá kraviny, čarodějnice zvedne ruku a princ usne)
            K: vidíš to? Takhle se chová pořád.
            Č: a to mi to vedeš až teď?
            K: když já myslel, že z toho vyroste.
            Čarodějnice kouká na krále, na spícího prince a potom popojde k publiku, kde „nahlas přemýšlí“
            (zvedne jednu ruku k ústům)
            Č: Mám totiž výborný plán, proměním prince na draka a na sabatu vyhraju cenu za nejlepší dopravní prostředek.
            (Otočí se ke králi, naoko s nechutí)
            Č: Tak mi tady toho klacka nechte
            (Král odchází, cestou se zastaví nad synem a zakroutí hlavou.
            Čarodějnice jde k princi a pohybem ruky ho probudí.
            Princ chodí po scéně a kope do věcí)
            P: co tady budu jako dělat? Dyk tu nic není. Stromy, houby a nic víc (Vykřikne zoufale)
            Č: budeš mi dělat draka
            P: no to teda nebudu!
            (Čarodějnice zamumlá kouzlo a místo prince stojí na scéně drak)
            Č: taaak, teď si na tebe vylezu…
            (Ale nedaří se jí, drak jí vždycky uskočí, zavrtí se… a čarodějnice spadne.)
            Čarodějnice mávne rukou a z draka je princ
            Č: (naštvaně) tak hele, mladej, jestli chceš odsud někdy vypadnout, budeš muset spolupracovat. Buď se mnou poletíš na Říp a budeš ten nejlepší dopravní prostředek na celičkym Řípu, nebo z tebe udelam slimáka.
            P: tak jooo nooo
            (jde k obecenstvu)
            P: to ještě uvidí, co jsem pro ní připravil

Scéna 2 – Říp
            (Čarodějnice slézá z draka)
            P/D: ještě ti malinko opálím tvář, abys byla k zakousnutí
            (Čarodějnice nastavuje tvář, drak jí ale místo dýchnutí dá pusu a místo čarodějnice před drakem stojí růžová princezna)
            Č: co, co, cos mi to udělal???
            DP: facelift (u starších) pěkný, co (u mladších)
            Č: Jak si myslíš, že tě takhle proměním zpátky na prince?
            DP: no tak se přečaruj zpátky, ne?
            Č: Jenže to nejde tak snadno, chlapečku, polibek od prince zruší jen polibek čaroděje, a to nejpozději do 24 hodin.
            (Jde k obecenstvu a nahlas přemýšlí: „co budu dělat? Za chvilku přiletí nejvyšší čarodějnice a já tu stojím v ruzovejch satickach. Najednou nadskočí za zavýskne radostí.)
            Č: už to mám, letíme na Klemperku za čarodějem Klempym (Nasedá na draka)

Scéna 3: Klemperka
            ČP: já si teď tady lehnu a ty dělej, že mě chceš zeżrat k svačině. Jakmile Klempa vyleze, uleť.“
            ČP: (leží „v mdlobách“, z jeskyně vychází čaroděj, drak odlétá)
            ČK: (jde k ČP) princezna! Zachranim jí a stane se mojí ženou!
            (Třese s ČP) vstáveeeej
            (ČP se nehýbe, ČK jde k publiku)
            ČK: tak nevím, mám jí dát umělé dýchání, polibek nebo, elektrošok?
            (Nakonec se nad ČP skloní a dá jí polibek)
            ČK: safra, vždyť je to Káňa (Č vstane).
            Č: naletěl si šeredný Káně z Kaniny (chechtá se), Hahá, jsem teď dvojšeredná.
            ČK: Já ničemu nerozumím. A Kde se tu vzal ten drak?
            Č: to je můj osobní dopravní drak! (Říká pyšně)
            ČK: A jak se z tebe stala princezna?
            Č: Dostala jsem polibek od prince. Brrrrrr. Hele, já letim na mejdan. (Přilétá 🐲 a Č odlétá)
            ČK: (s povzdechem) A CH jo, chtěl bych políbit princeznu a stát se princem

Scéna 4 – Říp, oheň, čarodějnice kolem.
            (Drak s Č se snáší na scénu za jásotu ostatních čarodejnic)
            zlá královna: Káňo z Kaniny, korunují tě královnou sabatu za nejlepší způsob příletu na sabatu. Sestup z draka a usaď se na trůn.
            (Č sesedá z draka a usedá na trůn.)
            Č: Děkuji královno a zahajuji letošní rej čarodějnic.KONEC

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 11 měsíci uživatelem kachna.
            Fifi

Kano
              To je moc peknej scenar! 🙂

cernej caj

Petrak
                To je dobre at spinka a srusta:)

Ja jwdu z prace, tezkej den, spekackybasu zitra nebo v nedeli… zitra ale uvidim po dlouhe dobe vero:)

Denny

🦇🦇 přeji dobrou noc

Fifi

Tu zaclo taky ficet jak prase, tak nikam neletim.
                    Cajdo
                    Pozdravuj Vero a uzijte si vyleta, basu i spekone. 🙂

Dennyky
                    Twl, to jsou strasnacky tvorove, rogalky. 😀

cernej caj

Kachna
                      Super divadlo!

Denny
                      Ty usi spu proste bozi!

Fifi

Na psychice Troldika se akutka a hospitalizace a odlouceni prece jen podepsaly. Vichr radnej, kterej ale driv uz zvladal levou zadni. Ted nervicky trochu, takze bobuli alavisi dostal pro jistotu na uklidnenou. Uz mi nestoji na nartu, udelal haji a za chvili tipuju, ze zacne tahat hracky. 🙂

cernej caj

Fifi
                          je dobre, ze i tak se nakonec uklidnil 🙂

Dneska vylet uplne nadherny krasny prenadherny jaro, po nekolika letech fakt bozi!

Attachments:
                          Zlata

Černej čaj
                            Vid‘,že je to takový pomalý postupně nadcházející teplý období,žádnej pařak ,příjemný je i když prší,tady byl v noci lehounkej déšť,takovej akorát na zalití a splachnuti prachu.No snad nám to nezkazi ledoví muži.Tobě to vychází tak nějak po nich,že?
                            Co asi náš zrzavej národ.
                            Fifi
                            Bobík když byla bouřka,tak si zálezl ke mně do postele a ještě se přikryl.Nebo když byl na zahradě a začal vyhrabavat zákop (tak metr na metr ,hloubka tak půl metru),tak se vždycky bouřka blížila.Tenkrát bych prášky na uklidnění brala všema 10.Pro oba.

Fifi

Krasny prvni maj, Vileme, Jarmilo aspol. 🙂
                              V noci ficelo jeste dlouho, Pipinek se zklidnil narozdil od panicky. Ja ten vitr fakt nemam rada. Dneska jsem prvne letos posekala, sice by to mozna este vydrzelo a trava nebyla po kolena, ale dle hrozivy, destivy predpovedi, radsi smik sekajzn. Kor, kdyz pani domaci drandila na traktorajzn, tak abych nebyla menecenna. 😀

Cajdo
                              Jojo, jak rikas, konecne normal jaro a ne ze zimy hop do tropu. To je sasanka? Pekne zaostreno mas.

Z
                              Bobík když byla bouřka,tak si zálezl ke mně do postele
                              Broucek „malej“. Hlavne, ze jste se vesli. 🙂
                              No, taky bych calming bobule uvitala, kdyz jsme doma meli prvniho psa, perdelika. Debil, pomocnik VB, mi ho strelil na ulici vzduchovkou a od ty doby chudak pes ziskanou strelbu a generalizace na kde co – vitr, bourka, petardy, zly mraky, no des a bes. Omotaval se kolem wc misy, zalejzal pod vanu, stresy sileny. Radsi nevzpominat, je jen dobre, ze dneska jdou u psu tihle bubaci resit.

Kuskus

Co jdu kolem noťasu průběžně nakukuju, žádné zprávy = dobré zprávy, Rumíček se v klidu hojí nacpaný do prubanu….
                                Ale hotová su z těch dvou netopýrů. 🙂
                                Klikám na foto a křením se jak debil. Tyhle roztomilé krásky musí zaregistrovat i zemětřesení v Japonsku.
                                Úžasné kočenky. 🙂

kachna

moc peknej scenar!

Super divadlo!

Moc děkuji, volné pokračování bude, až princ/drak z dobré vůle políbí čaroděje Klempyho, aby z něj byl vysněný princ a z něj se stane – přincezna (páč když princ políbí kouzelnou bytost, holt se z něj stane princezna) a budou hledat dalšího čaroděje, páč polibek od prince holt zruší jen polibek od čaroděje.
                                  MOderní transgender verzi, že by si princ musel čaroděje vzít, jsem zavrhla :D.

A v posledním dílu si buď čaroděj vezme čarodějnici, nebo se prohodí duše prince a čaroděje, to ještě nevím.

Fifi

Kuskus
                                    Ale hotová su z těch dvou netopýrů.
                                    Ija. 😀 Hele, treba se Konevovi taky usi takhle postavi, az netopyre Dennyky dovali domu.

Kachno
                                    volné pokračování bude, až princ/drak z dobré vůle políbí
                                    Nenene, to dal nectu! Spoiler alert! 🙂

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 11 měsíci uživatelem Fifi.
                                    cernej caj

Z
                                      jojo, krasny jaro 🙂

a postel drzela dobre pod bobikem i panickama naraz? 🙂

Fifi
                                      letos asi pro tebe vetsi peklo se standart jarem je delsi cas pro pyly? no dneska sme si to moc uzili, sice jen asi 14km ale fakt foceni, kecani, super damska jizda, moc sem si to s kamoskama uzila, sem fakt vero nevidela tak skoro rok… hruza

kachna
                                      jo, fakt me to pobavilo to vyusteni, sem si to nechavala na cteni az pred spanim jako pohadku 🙂

uaaa princezna 😀 😀

Zlata

Černej čaj
                                        Jj,postel vydržela,já měla 48,pes asi 90+-,horší bylo se vejít.
                                        Kachna
                                        Ten konec mě zajímá,bude teda princ princezna nebo jak?To je napinavejsi než detektivka.
                                        Kuskus
                                        Taky se musím smát,když vidím Dennyky plachtackou demoliční četu.Třeba budou hodný.

Maya

Rumíček snad OK zdá se, to je super
                                          taky mi víc vyhovuje tohle jaro, i když ten vichr furt, to je fakt děs
                                          taky jsem včera sekala, už to bylo docela vysoký a dneska jsem úplně grogy, nemám už tu kondičku jak při chození do práce 😀
                                          pohádka skvělá, kachna by úplně mohla napsat knihu pohádek

Petrs01

Třeba budou hodný.

Tak to je ftip století! Kočky s tímhle vzhledem přece hodný bejt NEMŮŽOU!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,661. až 1,680. (celkem z 2,012)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.