Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021

• Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,641. až 1,660. (celkem z 2,012)
  • Autor
    Milena z Prahy

Fifi
      Taky by mě bavilo dělat si zásoby :-). Ale mrazák mám malej. Aspoň jsem se v poslední době naučila upéct třeba celej perník na plechu a zamrazit si jednotlivý řezy. Nebo když mám čas a sílu, upeču kynutý koláče z půl kila mouky (těsto vyrobí domácí pekárna) a pár jich tam schovám na horší časy. Většinou na příští týden :-).

Čajda
      Jaj jaj, jestli píšeš s tím bydlením o sobě, nemáš to snadný. A už se rýsuje nějaký finále?

kachna

kynutý koláče z půl kila mouky

V případě koláčů z půl kila mouky nastávají u nás horší časy druhý den 😀

kachna

co mi obcas vypravovali veti nebo recepcni u nas na klinice

taky máme ve škole různý příběhy a přesto nikde nevydáváme vtipná dvanáctera (uznávám rozdíl v tom, že škola se mění hůř a je povinná), ale mně úřady, doktoři (řadím sem i ty veterinární), školy, nepřijdou jako vhodné místo, pro podobné texty.

Fifi

Kachno
            Njn, nekdo to ma jako ty, nekdo jako ja. Nekdo to vezme vazne, nekdo odlehcene.
            Ja v tom, ze si tohle da klinika na web, holt nic neprofesionalniho nevidim a ani to tak nevnimam. Me zajima vykon veta v ordinaci, jak je sikovnej operater, diagnostik…

Se mi ale (bez souvislosti s tematem dvanactera, jen kdyz vzpominam na chvile z veteriny asi s Ruzici po operaci) vybavila jedna scenka z cekarny, to uz je dyl. Pani s tlustym psem v cekarne iritoval na stene informacni plakat od Eukanuby, kde byly obrazky plemen a fotky, kdy ma byt panicek ve strehu, ze ma prezrany zvire. Jeji pes byl jasne morbidne obezitorni – a pani byla urazena jen pohledem na ten plakat. :)) Ptala se recepcni, jestli to tam musi viset.

Zlata

Tak den D nastal,budem myslet.
              Na trochu odlehčení posílám pár nedokonalých fotek ze včera,už nebylo tak teplo,ale venku se ještě sedět dalo.
              Jo někdo se ptal kolik Bobík vážil,tak v době rozkvětu asi 95,vážili jsme na váze co jsem vážila obilí,tak tam vydržel chvíli sedět.Pak jsme se snažili to trochu snižovat.

Denny

Dobré ráno,
                navzdory předpovědi u nás sluní a já myslím na Péťu a Rumíčka.

Jinak hňápa moje úžasná, večer jsem pajdala ven s Connie, bolest jak sviň 🙁
                Ale našla jsem totok:
                https://www.bosaturistika.cz/puzzle/
                to by mohlo být docela gut.

Z
                už to tam mámte pěkně rozkvetlé, na Facebook už někdo dával rozkvetlý
                šeřík, u nás šeřík ještě nemá ani lístky.

Zlata

Denny
                  Moc tě s tou nohou lituju.
                  😥

Maya

Denny
                    u nas taky serik bez listi
                    s nohou blby, nepomohly by ti treba i ty ortopedicky pantofle, co maj ty cudliky jako to puzzle?
                    Z
                    pekny fotky, u vas uz je teda jaro v plnem proudu

Denny

Z
                      zase bude líp 🙂

Maya
                      na to všechno se chci zeptat v tom Ortoprotet, tam mi prý poradí
                      i jak velkou botu si mám potom koupit atd. Takže na ně spoléhám,
                      pokusím se, abych tam mohla jet už příští týden.
                      Dají mi i razítko na propustku, dovču si brát nemusím

MirkaD

já si ve středu dopřála odpo vycházku s kamoškou s basendžíkem,ke křížku,od něj mezi polama kus dozadu a zpět a na knci pokec v sedě na pařezu,bylo hezky,teplo
                        basendžík zhubl-kilo vody je kilo vody…
                        k večeru jsem s nima ěla na rychlovyvenčení+pohrát na zahradu,takže středeční volno takové vycházkové psí
                        včera ranní,byla jsem teda dýl,protože zase jedna kolegyně nedošla na odpo…
                        celkem dost lidí…a už sem toho měla dost teda,s odřenýma zubama ušima jsem stihla Vyškovák 3 at jedu aspon kousek busem,škoda teda že mi to neušetří ten obr kopec
                        venku docela teplo,tak jsem došla jak kdybych vylezla ze sauny…
                        k večeru jsme šli ze psama ke křížku a obr kus dozadu a zpět,
                        pak Martin s Žerykem 3 hodiny na terase,a já pouklízela,potelefenovala
                        no a dnes ráno Martin odjel do Brna k jednomu Mudr a dopo mají očkování ve Vyškově-on a rodiče
                        já ráno vycházku k hájence,v lese,nahřát se u stromečku,poobjímat,pomodlit se-se modlím zásadně v lse,mám to jak chrám
                        pak za lípou s každým psem pachovej čtvereček a šli jsme dom
                        venku hezky,teplo,vůbec se mi nechtělo chodit,ale taky se mi nechtělo dom… no trochu dýl jsem venku byla no,ale zase stará písnička-oči by sli,a šli a šli a daleko a přdaleko a moc daleko
                        a nožičky,zádička nnnneeeeeee,chodit daleko nééé
                        na h….toto…
                        Černejčaj-začínají konvalinky,zatím teda listy,ale zase budou plantáže pokud neuschnou jak jeden rok,ale květen by měl být chladnj a deštivej
                        co poradit na sebe přitom jak já to přeháním s vrstvením oblečení,to nevím
                        jako i kdybych nakrásně dala 20kiláku denně+spaní venku a další věci tak bych musela beze srandy táhnout pojízdnou skřínku s hadrama
                        jen těch věcí co mám ve skřince v práci….
                        masakr…
                        Maya-ty si chytrá a šikovná holka-šiperka mě zaujala,akorát už je na mě trochu moc pidi-ale tak kdyby pes měl aspon přes těch 5 kilo a tu horní hranici výšky…
                        já vím,že mám malý plemena
                        ale vždycky jsem měla kolem desti kilo,Gero měl 36 cm v kohoutku
                        a na lidi už trochu budil respekt,ne že by byl velkej,ale už neměl tu roztomilost malýho psa
                        na Dafi se mi lidi vrhají a hladí často bz ptaní,to už u Gera teda nebylo…
                        jako malý plemeno jo
                        ale zase něco jak čivavu,jorka,krysaříka-to ne,to už je moc pidi
                        no a u šiperky mě odrazovalo,že blíží víc k těm miniaturním
                        jinak se mi líbí
                        jako kdyby to bylo velký jak Dafča tak jo,ale menší už bych nechtěla
                        letitý zkušenosti s pidi psem mě lehce poznamenaly…

Denny-tak snad se příští týden dovíš nějaký rady,dobrý rady teda,
                        budu držet pěsti!

cernej caj

Denny
                          To sem tu nedavno sdilela, mozna pred mesicem:D

Milena

to je stav par let zlet, ted uz mame splachovaci zachod a od lonskyhonroku i sprchu:D

Petrak
                          Myslim na tebe!

Denny

čajdo
                            aha no já všechno nečtu no..

Petrs01

Už se to blíží, tak palce přimáčknout ještě trochu víc – musí to vyjít!

Zlata

V půl✊✊

Petrs01

Šéfová před chvílí napsala u včerejšího článku:
                                  už spí máme přijít ve dvě a nemam stihovat

cernej caj

Drzime taky palce tlamicce zrzave

Fifi

Drrrrzim a nepustam! 🙂

Denny

Iáááá

kachna

áme přijít ve dvě a nemam stihovat

tak to je super

Petrs01

opět kopíruji:
                                            Hĺasm,že už je vzhůru, sono
                                            apod. v poradku jedeme.domů, knourá brousek malej, výsledky do týdne, mělo by to být dobrý ještě nechci jásat. Děkuji zatím všem a prosím. ještě držte

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,641. až 1,660. (celkem z 2,012)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.