Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021

• Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,621. až 1,640. (celkem z 2,012)
  • Autor
    Maya

PetraK
      bod 12 super, bod 10 teda taky a ono vubec skoro vsechny 😀

PetraK

Maya
        ze ma o prochazce jiny predstavy a vy si klidne neposlouchate

obávám se, že to bude takhle nějak, ale to už jako je za hranicema jeho kompetencí, už takhle má servis vo kterým se mu nesnilo- teď jak v úterý?? Měla být ta větší zima, tak jáááá ho přemlouvala, aby laskavě milánek vylezl z tý svý budky a šel domů do tepla. 3x jsem pro něj byla 😀

ky a ono vubec skoro vsechny
        jojo, jen kdyby si to lidi přečetli a uvědomili si. A tohle se mi ale líbí moc, to se hodí pro mě úzkostlivkou panikářku:

https://okvet.cz/odborne-clanky/articles/Jak-pe%C4%8Dovat-o-zv%C3%AD%C5%99e-po-z%C3%A1kroku

PetraK

20 minut a vyrážim za traktorem. Jízdě zdar! 😀

PetraK

hmm a nebo spíš asi takhle 😀 😀 😀 že jo Fifijováááá

Petrs01

Užij si traktorování a zítra tfuj tfuj. Rumíček ani netuší kolik lidí (a palců) si oddechne, až sem napíšeš že jest zdárně probuzen a výsledky v pořádku – budeš to vědět hned, nebo se to ještě někam posílá?

PetraK

posílá – budem čekat prý cca 10 dní – ale to mi neříkal dochtor sám, tak třeba to má jinak, to uvidím.

kachna

Na stránkách naší kliniky je takový pěkný a užitečný dvanáctero :

no, jsem ráda, že chodím jinam, tohle by mě urazilo.
                  Zejména vtipné „musíte si umět zvíře podržet“. Já to zvíře nevyšetřuju, jak mám jako vědět, kde ho mám podržet? POužívám už dlouho a s úspěchem frázi, ráda vám pomohu, co mám udělat?

Denny

PetraK
                    TV TEN ODKAZ JAK SE CHOVAT U VETERINÁŘE JE TOP!!!!
                    Poslala jsem to vetce!

Petrs01

Já to zvíře nevyšetřuju

Ale no tak, snad dokážeš dané zvíře udržet tak, aby nezdrhnulo ze stolu a mělo přístupnou požadovanou součástku. Vet si vždycky řekne když to chce jinak. Jsou bohužel i majitelé, co položí zvíře na stůl a starej se. Jak si ho má vet držet a zároveň vyšetřovat, případně nabrat léky, je jeho problém.

PetraK

kachna

no já si zase myslím že by majitel měl umět psa nrjskym způsobem zvládnout, vet neni krotitel.

Denny

Petrs01
                          ano máš pravdu, já znám hodně majitelů, kteří si u veta neumí se svým psem poradit.
                          Já mám čubu rozcapenou dobrý, i Bukáč byl rozcapenej, ale na veterině to byli vždy vzorní pacienti, at se dělo cokoliv.

Milena z Prahy

Mě by dvanáctero v čekárně neurazilo, ten veterinář má asi tohle všechno opravdu odžito. Možná mohl přidat bod třináct ve smyslu „vy slušní majitelé se nezlobte, na vás to neplatí“.

Maya

prave jsem polila Lokina kafem, bylo dost teply, ale nastesti uz ne horky, dostal to chudak pres pulku hlavy a krk az na nohy, sice mu to steklo, ale ted trochu lepi, bylo slazeny

PetraK
                              drzim palce na zitrek a doufam, ze vysledky vam reknou driv nez za 10 dni

Fifi

Zdravicko a jeste jednou zdravicko vespolek!
                                Esusova
                                Ani neumim vypsat, jak moc na vas myslim a drzim na zitra palce, az mi modraj! Pozitivni energie srsi prostorem od fury lidi, zejtra se spoji v jeden silnej tok nasmerovanej do vasi ordinace a Rumicek operaci zvladne levou zadni! Ty si slehnes lexaurin a bude dobre. 🙂
                                že jo Fifijováááá
                                Tjo, te Brtnik uz stacil vyfotit na trakturku? 😀
                                Dvanactero je bezvadny! 🙂 Nic me na nem neurazi, zrejme pan dochtor vi, proc to sepsal.

Z
                                Tyjo, to je bezvadnej medved medvedovic, kolik vazil, Bobicek? 😀

Cajdo
                                S oblecenim neporadim, neumim si predstavit mesic nekde tapat s par kusama hadru. Ja, kdyz se balim na dovolenou, tak nahazu megatasky do auta a tadaa. Ale asi radsi spis teply veci bys mela brat? Svliknout se muzes dycky. 🙂

Dennyky
                                Diky za video v emilovi, jezuskote, Montik rumunskej je vtelena roztomilost! Jsem cekala, kdy flakne haksnou do ty kytary a rozlame ji. 😀

Mam ruce jak pri zloutence, hec. 😀 Ale v mrazaku si hovi 22 pytliku mixovany zeleninovy smesi do polifky, nadhera. (celer, mrkev, petrzel, porek, kvetak, hrasek, listova petrzel a pazitka) Na chvili je zase vystarano. Stve me mrazena kupovana zelenina – cim dal mensi pytliky za vyssi cenu…

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 11 měsíci uživatelem Fifi.
                                kachna

vy slušní majitelé se nezlobte, na vás to neplatí”.

ani to by mě neuspokojilo. Vybrala bych si prostě jinou veterinu.

Stve me mrazena kupovana zelenina – cim dal mensi pytliky za vyssi cenu…

doufám, že mi vyroste zasetá zelenina, byly to takové dost letité zásoby.

cernej caj

To je super ta kocici postel!

PetraK
                                    jee, tak uz z tebe bude oficialne vesnican 😀 😀

uprimne ja bych si dovedla predstavit bydlet v novym domecku, protoze to ma aspon splachovaci hajzlik a topeni hned a nemusis doma 3 toky bydlet v zimni bunde mezi vykopama tady a vykopama tam 😀 jakoze mit dost penez jit do obyvatelnyho, asi by mi to vyhovovalo vic nez koupit starej domecek s podlahou a strechou 😀 a dalsi 3 roky jen bydlet mezi krabicema, ktery se stehujou podle toho, kde se zrovna kope podlaha 😀 a musi se to namyslet tak aby se v zime nekopala v jediny mistnosti kde je komin a da se tam hazet uhli 😀 😀 ackoli na druhou stranu kdo muze rict, ze mu pes vytahl uhelnou briketu a odnesl si ji okusovat do postele, ze 😀

ten odkaz by to chtelo spis nekam do veteriny zkusim to nekde vhodne pripnout

Fifi
                                    tak to gratuluju k naporcovani a namrazakovani. my vyzirame ted mrazak protoze se desne namrazil… 🙁

Zetko
                                    jeee bobik si to moc uziva evidentne, jak je vyplesknutej! 🙂

cernej caj

petrak
                                      tak uz si byla rychlejsi a odkaz jsi tam vrzla 🙂

zitra moc drzime palce!

Fifi

Jsem ted mluvila s Esuskou, chudera vypsychla, vystresla. Prosi, at se soustredujete a myslite na ne od 11,30!

Maya
                                        ale ted trochu lepi, bylo slazeny
                                        Este, ze to nebyla vrouci odpoledni kavicka. Vosy po nem nejdou? Troldik se dneska vydesil, prvni vosa vlitla do baraku! 🙂

Kachna
                                        ani to by mě neuspokojilo. Vybrala bych si prostě jinou veterinu.
                                        Plne respektuju tvuj nazor. Jen me prekvapuje, ze se te takovejhle text dotknul.
                                        Zejména vtipné “musíte si umět zvíře podržet”. Já to zvíře nevyšetřuju, jak mám jako vědět, kde ho mám podržet?
                                        To snad vet rekne, co nejlip ma panicek udelat, ne? Jsem byla nedavno na veterine svedkem, jak slecna s x NO bojovala na parkovisti. Pes vyslovene agresivni na lidi i psy, kosik zadnej. Vet ho chtel videt v pohybu (asi nejakej ortopedickej trabl) a pak mu udelat klasicky pohybovy/neuro zkousky nohou. Mno, rikal slecne, co ma delat, jak psa drzet za obojek – a nic. Sezrat se nenechal a poslal je pryc, ze pes je nevysetritelnej.

kachna

. Jen me prekvapuje, ze se te takovejhle text dotknul.

nenaplňuje mojí představu etického přístupu ke klientovi. Ale pokud je v obci jiná veterina, problém v tom nevidím

Fifi

Kachna
                                            Vsak, kazdej jsme jinej. Mne to eticky prijde, protoze beru coby klienta hlavne to zvire na veterine a tohle jako odlehcenej text, ne neco, co jim visi v cekarne. Navic se tam v uvodu pise:
                                            DVANÁCTERO drobností, kterých se pokud možno vyvarovat při návštěvě na veterině. Nic konkrétního, jen obecně, byť inspirováno skutečnými příběhy… 🙂 Většině je totiž níže uvedené, naštěstí, jasné…
                                            Skutecnymi pribehy. Ale chapu, ze nekoho to muze urazit, nasrati. Ja s tim textem souznim, protoze co mi obcas vypravovali veti nebo recepcni u nas na klinice… 🙂

Jo, a snad ti zelenina vzejde. Tu pred chvili zaprselo po delsi dobe a vylezli hnusaci slizaci slimacky fujtajblovy!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,621. až 1,640. (celkem z 2,012)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.