Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021

• Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,601. až 1,620. (celkem z 2,012)
  • Autor
    Petrs01

fpr je nejakej typ zkousky?

Stopařský speciál

Maya

kachna
        a vis ze asi jo? ona s nima hodne chodila na cvicak
        situaci si dovedu dobre predstavit, Kim byl taky dobrej hlidac, tasku by taky urcite nedal zadarmo 😀
        MirkaD
        kup si malého belgana ne?
        snadna udrzba, malej pes a pritom drajv belgana
        https://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%A0iperka

Denny

Morgen,
          díí píí hlásí cca 10 stupňů, zataženo, asik sprchne.
          Pokusím se vložit video Montyho, toho rumunského krasavce.

Denny

Tak nic no, pošlu emilem

cernej caj

Denny
              To video asi bude moc velky do diskuze…

Tak jeste 2 vikendy a kdo.jede na dovolenou? 😀

Blby je, ze vubec nemam odhad na obleceni:( porad spekuluju…

Staci mi merino tricko a tenka mikina a vetrovka? Nebo misto tenke mikiny radsi silnejsi?
              Kdo by bral obe nezapomente, ze moje nosnost je idealne 13kg a 16kg je na hrane a budu tahat spis 17kg a dalsich 300g je proste fakt moc. Musim to stahnout na minimum…

Naopak v pripade fakt zimy mam jeste spaci meribo s dlouhym rukavem (nechci ho primarne zapotit) a nepromokavou bundu ktera lze pouzit tez jako vrstva

PetraK

RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

heeelejte, víte, že Koněf je slavná?? Pižou vo ní, vo pižle jedný na ZVÍŘETNÍKU

https://neviditelnypes.lidovky.cz/zviretnik/co-dokaze-mozek.A210428_203941_p_zviretnik_kosa?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

😀 😀 😀 😀 😀 jehehééé

A řikejte mi buráku! Fčéra mi vodstřihli růžek vobčanky a místo ní mám papírek s novou adresou. A už to u nás krapet polevuje, i teda díky kostéčkám, který Tali brání víc, než svou čest a Rumouš se opět nesmí ani přiblížit, jinak se spustí ooooooobřííí dunění zlýho draka a paaak se promění f saň. Každopádně ešče bivakujou každej sám i v noci (páč by se člověk rád vyspal, že jo 😀 ), ale už s tím, že dveře se nezavrou, ale vysaděj se a udělá se z nich barikáda.

PetraK

černej čaj
                  Tak jeste 2 vikendy a kdo.jede na dovolenou? 😀

Blby je, ze vubec nemam odhad na obleceni:( porad spekuluju

zrovninka fčéra jsem to říkala Brtnikoj, že béš mít měsíc volno. Děsně Ti to přávidim, bude to supr. Ovšem s oblečením, to je peklo. Původně jsem chtěla napsat, že bych brala tu silnější mikinu, protože si ji prostě můžeš uvázat kolem pasu, když Ti bude horko, ale ..jeslti máš zálohu sice spací, ale zálohu…tak bych to viděla takhle. Ale já těžko můžu radit, nikdy jsem takhle jako ty venku nebyla.

Maya

cernejcaj
                    moc neporadim, jen ze hlasej na kveten spis zimu nez teplo
                    Denny
                    u nas leje, doufam, ze se to vybere a bude hezky jako vcera
                    PetraK
                    takze uz mas trvalej pobyt v domecku?
                    vcera jsem zrovna podruhy podepisovala papiry lidem, co budou stavet vedle naseho pozemku, bo jim prvni papiry ztratili na urade, sem si fakt rikala, ze lepsi koupit uz hotovej domek 😀
                    no vyuzili prilezitosti a zmenili si umisteni baraku a tim si odrizli prijezd k cisticce, jsem je na to lehce upozornila, ale prej no prblem, no good luck s udrzbou 😀

PetraK

Maya
                      e se to vybere a bude hezky jako vcera
                      no to musí jako, protože jak budu jezdit na traktoru v dešti jako?

No problem? když nebudou mít přístup k čističce? 😮

Já neci hotovej domek, já ci starej domek. Novej nemá ducha, je prázdnej.

Maya

PetraK
                        no jsem chtela sekat dneska taky, tak uvidime jestli to vyschne
                        tak doufam bude fotodokumentace prvniho vyjezdu 😀
                        oni tam k ty cisticce budou mit pruchod, ale jako obcas ti technici potrebujou si k tomu zajet autem a to se tam nedostanou nijak
                        nevim, mozna maj predstavu, ze to zapojej a bude to fachat na veky samo bez udrzby a bez oprav, uz jsem se s takovymhle pristupem od lidi z panelaku setkala

PetraK

Maya
                          no fotodokumentace – ono jak znám Brtnika, nebude nikdo, kdo by ji udělal. A taky znám sebe – nebude nikdo, kdo by si na to v ten moment vzpomněl. bubu řešit ešivá to budu umět, plus k tomu hárání a hlídat čokle – tedy neslibuju nic. ale pokusím seeee.
                          No my to taky nemáme s ideálním přístupem, ale u nás to jinam dát nejde, zas je to kousek od plotu u silnice – tak doufáme, že snad dobrý.

PetraK

hm… asi bychom měli udělat ešče nějaký zásah do stavebních úprav…. 😀

Maya

PetraK
                              to je bozi ja na ty prvni fotce myslela, ze je to normalni loznice a rikam si co tam maj jako extra pro kocku 😀

PetraK

May

já taky 😀 😀

víš co mě mrzí? že mousesovi nerozumím, von je hrozně ukecanej a já prostě nejsem schopná rozklíčovat wo co go. Hele jde s náma na prochajdu a pak začne brblat, si řikáš – je unavenej, ne? Tak ho vezmem do ruky a neseme. A to zase taky né, to jako von nechce nosit, ale vzápětí začne hulákat………doprdele co jako chce??? nevim to nevim.

Zlata

PetraK
                                  Zejtra všechno urco bude dobrý,k sekání přeju pevném nerv.
                                  Cernej čaj
                                  Já to vrstvila na sebe,fakt te obdivuju.
                                  Ofotila jsem jednu Bobikovo fotku.

PetraK

Zlatko

jeditííí Bobík malinkatej!! 🙂 🙂 tu obří kravatu místo blemcáku 😀 😀 😀 😀

moc děkuju, musí to být dobrý. musí.

Maya

PetraK
                                      to se casem naucis co chce
                                      ja mam ukecanou kocku, kocoura nastesti ne 😀
                                      jestli na vas rve na vychazce, tak tipuju vam nadava, ze uz jste moc daleko a mate se vratit domu, prece jen od ty kastrace uz je to nejaka doba, takze uz asi funguje jako kastrat a ti se moc od domu nevzdalujou
                                      unavenej fakt nebude, nekastrovani kocouri bezne behaj za kockama i 20 km
                                      ze by si kocka vymnoukavala noseni, to jsem nikdy nezazila
                                      musite doufat, ze ho to prochazkovani casem prejde, tusim naseho kocoura i kocku to drzelo tak rok
                                      Z
                                      ten je krasnej a taky takovej obri 😀

PetraK

Maya
                                        ten je krasnej a taky takovej obri

to muselo bejt supr tulení se s takovým medvídkem

Já mám podezření, že řve proto, že chce, aby za sebou Brtnik tahal proutek, aby ho mohl honit 😀 😀 ,páč jsme ho takhle párkrát rozblbli a von si možná zvyknul. To s tím, že jsme daleko, mě taky původně napadlo, ale! tuhle na nás řval s Rumouškem a nutil nás jít přes silnici na louku, kudy vede Brtnikotrasa a přestl řvát, až když jsme tam přešli a naopak, když jsem ho popadla, že jdeme zpátky a chtěla ho bezpečně přenést přes silnici, doslala sem vylágoš, tak jsem ho poslala do řiti a šli jsme si s Rumíčkem naši trasu, to zas takhle mě terorikovat nebude, holánek.

PetraK

Na stránkách naší kliniky je takový pěkný a užitečný dvanáctero :

https://okvet.cz/odborne-clanky/articles/Jak-se-chovat-na-veterin%C4%9B

bod dvanáct mě svou upřímností rozsekal 😀 .Leč nedoufám, že by se tím někteří lidé řídili.

Maya

PetraK
                                            no tak je mozny, ze ma o prochazce jiny predstavy a vy si klidne neposlouchate 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,601. až 1,620. (celkem z 2,012)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.