Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021

• Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 4 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 141. až 160. (celkem z 2,012)
  • Autor
    cernej caj

kachna
      tak to je potreba aby se naucili si sami namazat chleba 😀

MirkaD
      taky netusim, jak vymenit u kulatyho… vetsinou kupuju placaty s pretahnutim, aby sla snadno vymenit (na fleru usiji podle pozadavku)

Maya

co s tema voditkama delate? ja mam voditka i obojky 20 let stary a za tu dobu co si pamatuju akorat jednou mi prasklo plastovy zapinani u obojku, u voditka nikdy nic, ani u flexiny
        nekupujete to poddimenzovany?

MirkaD

Maya-no tohle vodítko je 20let starý,,ale rozpadla se mi karabina,zůstal mi tam ten otáčecí kroužek,akarabina na obojku.
          jinak já vodítka dost ztrácím,někam položím a nechám,jinak mám vodítka taky dlouho,10 let,5 let i bojky-řetezový hromadu let,obojky přes 5,10let,
          a dřív se mi u obojků rozbíjely karabinky,popruhy držely

cernej caj

Maya
            me 1x prasklo voditko (kde je nasita karabina), tak asi uz ten spoj to nedal a jednou se mi ta karabina ukroutila v tom pohyblivym cepu. Karabinu vnimam jako nejvetsi slabinu protoze nikdy neznas jeji kvalitu + treba to muze casem narusovat i voda, mraz atd…

MirkaD

Černjčaj-no právě,já když měla dřív popruhový vodítka,tak jsem měnila karabiny,prostě mi tam upadl časem háček,jak se to tím otvírá,a jak mám malý karabiny,tak se mi to blbě otvíralo,no a ted zase,vypadla to z toho otáčecího kroužku,prostě se po letech obrousila,
              a u kožených vodítek,se mi to rozbilo/vytahalo,jak to bylo přicvakaný cvočkama,tak dtěsně za tím,úzký kožený vodítka,
              taky si myslím,že je to i používáním,
              dřív jsem ze psama trávila na vycházkách výcvikutaky víc času,a třeba na obranách-tahání psů v kruhovce a tak ty karabiny dostávaly víc zabrat než ted,
              tak jako větší únava materiálu,všecky vodítka ze zverimexu,+na malý psi,takže úzký+malý karabiny,na jednu karabinu mi třeba kdysi stoupl ovčák,a karabina vejpůl,další karabinu mi roztáhl Dux na hlídačce,-prostě na malý psi si nekoupí člověk obr vodítkoo s obr karabinama,a ty malý zase nevydrží tolik

Fifi

Zdravicko vespolek, akosi pofoukava venku. Dneska tu byli vymerovat pripojku kanalizace, to bude zase lechrace. Neverending story. Uz ted se desim bahna, navic musim v blizke dobe sehnat hovnocuca, bez lejstra o cucu by to pak nepripojili. 😀 Tema hovnocuci docela ladi se „skrkavkama na slunci“ (bleee!) a zdejsim psim blitim. Co blbnou, cokle, takhle hromadne?

Esusova
                už máš doma venku čkrkafky?
                😀 Blba. Zatim jsem nic extra v bobkach neobjevila. Ale jsem rada, ze jsou vodcerveny.
                to je balzámek, to je počteníčko s hubou kolem celý hlavy.
                Jojo, moc mily poctenicko. 🙂 Dobrej napad si mela.

Z
                Zetko ma krasnej zverinec! 🙂 A ten veledloouhej psi cumec, to je brcko, panecku! 🙂

May
                Jak mamina dneska, uz v pohode?

Cajdo
                Tebe at kebule prestane bolet!

Mirko
                Jsem resila vymenu karabiny u delsi gappayacky kulaty snury v lete, rozbila se asi po 15 letech, odeslo perko. Odrizla jsem karabinu a navliknula malou, horolezeckou. Dobry, snura funga dal. 🙂 Asi tak nejak bych to udelala s tim tvym voditkem, mavic se prodavaj i hodne lehky karabinky, pritom pevny. Na ty tvy trpasla by to melo stacit. Nebo koupit poctivej krouzek na klice (by ti ho snad nemeli psiska natahnout), ten protahnout okem voditka a na nej nejakou karabinku.

Milena z Prahy

Z
                  Kočky nádherný, dělají teplo domova. Pes má krásný oči. Snesou se navzájem?

Fifi

PODĚKOVÁNÍ od SKŘIVÁNKŮ
                    Mile damy, mile darkyne, mili darcove.
                    Zavolala jsem Katce, aby se nelekla, az ji dodavka dorazi. A bylo to hodne emotivni. Az na obou stranach dratu nejaka slzicka vytryskla. Zkusim zachytit, jak to asi probihalo. 🙂
                    „Nene, co blbnete? Jste se zblaznili? Jezismarja, to snad nee, neblaznete, to neni mozny! Kdo to je, komu mam napsat pohled, jak jim mam podekovat osobne? Kdo vsechno prijede? Kdy je uvidim?“
                    Po chvili vysvetlovani: „Vyrid vsem, ze je srdecne zvu, az to pujde! At se stavi, at si to tu prohlidnou, dame kafe, caj, podekuju osobne! Jste zlaty, strasne mi to vytrhne trn z paty, vy jste blazni, furt tomu neverim…“

😀
                    Takze, blazni moji mili blaznovati, ja neumim asi moc dokonale popsat, jakou radost a dojeti jste pani S. zpusobily/i. Strasne moc a moc vam vsem dekuje. Vrele zve na navstevu, az to bude mozny, staci zavolat predem. Vazi si nesmirne vasi pomoci. :* A kocky pry budou nesmirne spokojeny, jasala. 🙂
                    Ja podotknu, ze jsem dojata uplne stejne. Ze i v divny dobe se najdou lidi, ktery maji naladu a chteji pomoci zviratkum. Jsem vubec netusila, co se mym povzdechem „rozpouta“. DEKUJU vam vsem!

A zejmena Cajde, cajovi cernymu, ktera to promtne vse zorganizovala a zaridila.
                    DIKY!!! 🙂

Edit – Az ji to dorazi, da mi vedet a ocekavejte dalsi podekovani. 😀 (Esusovy samoze leti veleděkulace (sak kdyz je velegratulace, tak co by ne veleděkulace 😀 ) za prispevek na vet peci!)

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 11 měsíci uživatelem Fifi.
                    MirkaD

taky děkuju Čajdě-ona je prostě čaroděj dobroděj
                      a nejen ona….

Maya

Fifi
                        to je hezký, že má paní radost
                        jo, máma už je OK, už jí jen bolí ruka, ale včera fakt masakr, je jasný, jak půjde člověk na očkování, tak radši počítat, že druhej den se do práce nedostaví

Zlata

Jj,snesou úplně v pohodě.

Zlata

Jj,v pohodě.já mackla odpověď dole,tak to tam má nemístné i Fifi.

Denny

Morgen ve spolek, střídavě sněží a prší hmmm…

Co se týče flexiny, mně vypověděla službu v tom nejlepším…
                              Témeř 10 let u Bukíse a pak poprvé když Koněf hárala, tak jsem byly v lese, ona teda na vodítku a najednou trrrrrrrrrrrrrrr a kousek za karabinou se flexina urvala a letělááá zpět do své flexi krabičky. No docela prekérka, že. Po delší době se mi podařilo nějakým způsobem krabičku otevřít, vytáhnout šňůru, zapásat Koněva a jít dál.
                              Měla jsem jí na 50kg a byla to ta s placatou páskou, značková, takže žádné podimenzování, prostě únava matroše, ale teda lepší načasování si vybrat nemohla.
                              Asik jsem vám o tom už i psala.

Fifi ráda jsem aspoň troškou přispěla do mlýna…když budu mít cestu kolem, ráda se stavím a poznám dalšího andílka, který se stará o opuštěná zvířata

PetraK

RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.
                                U nás ráno krásně nasněžilo. Poměrně dost. I v lesích to leží. Tady v Prahé prtky teda. A já jsem ichtyl. Jdu k dochtorovi a nedošlo mi, že není vhodný s sebou tahat obří tašku prádla na vyprání 😀 😀 😀 . Nu což, budu jak tetka, co jde z trhu 😀 😀 Jo a fčéra helejte – jedeme z prasé a u Motolskýho krematória překvápko. Na zeleným plácku, hnedle u silnice a tramvaje – bachyně, dva loňčáci a kupa tak osmi pruhatců, který tam metali přemety. 😮 Jako já vím, že tam jsou, chodívala jsem tam na Filajku, která je nad skálou u silnice, ale že se za bílýho dne budou prouducírovat u rušný silnice a mladý tam budou skotačit, tak to je jako překvápko docela. Takže nejen Plzeň, ale i Praha. My taky musíme mít šécko 😀

Denny

PetraK
                                  jak tetka, co jde z trhu
                                  si tam nahoru ještě posaď husu voeee a uvaž si šátek 😀

My taky musíme mít šécko
                                  a já se jen brodím v bahýnku, kde to rypouši rozrejpali…zatím se nevokázali.

PetraK

Dennyky
                                    Co se týče flexiny, mně vypověděla službu v tom nejlepším

nejen flexina, mě takhle vypekla v nejblbějším momentě stopovačka – resp. karabina na ní – a to byla nová! Šla jsem s Ešátorem – to mu bylo 3/4 roku – cvičit dolů pod chalupu a když vypálil kolouch, Ešátor vypálil taky, karabina uďála cvrnk a aniž by to cuklo, Ešus plavně pokračoval dál. Já řvala jak prokopnutá a letěla za nima, podařilo se mi opět protnout oblouk, vlítla jsem tehdy do něj a řvala fakt tak, že mě muselo bejt slyšet až na Bezdězu. představa, že tomu mláděti by něco udělal, protože to ho opravdu štval, tak to bych nevydejchala. Naštěstí, jak se mi zatmělo, byla jsem megarychlá a podařilo se mi ho zastavit. Tvl máš psa zajištěnýho, jdeš cvičit a pak to nakonec může skončit blbě. Taky mi pak pěkně blbě i bylo, fuj.

Fifi
                                    To je skvělý, že měla paní Sch. takovouhle radost, to jsem ráda. Dneska pošlu tu veteriny, do poznámky taky napíšu Zrzavci, aby věděla. Na veterinu není nikdá prachů dost.

MOC DĚKUJU VŠEM, ŽE SE TO TAKHLE RYCHLE DALO DOHROMADY, ZA COŽ VDĚČÍME ČAJDĚ, KTERÁ TO VYKOPLA DO PROCESU. Je fajn, že se i v týhle době takovýhle věci dějou.

Skřivánci jsou místo, kde vím, že peníze jdou opravdu na to, na co je člověk posílá, a paní Sch. nepřestanu být vděčná, že tehdy – díky tomu jsme se poznaly – pomohla staroučký feňulce Ťapince, který poskytla opravdový domov, kde mohla dožít, když moje hnusná a hloupá a debilitní kolegyně nebyla schopna se o ni po smrti svojí mámy postarat a nechala jí tam napospas tehdy tvrdý zimě s tím, že jí tam občas někdo donesl granule. Byla jsem z toho tehdy zoufalá a pak následně ščastná, že Ťapinka měla i na sklonku svýho života zase vlídnou paničku, která ji měla ráda tak, jako úplně všechny ostatní pesany, který jí prošli rukama a který u ní našli domov, ať dočaný a nebo leckdy i trvalý, když to jejich situace vyžadovala, či vyžaduje. Smekám před paní Sch. že i ve svým věku se pořád takhle stará o ty, o který se jiný nepostarají, takže DÍKEC VŠEM JEŠTĚ JEDNOU. Je to krása.

PetraK

Dennyky
                                      ještě posaď husu voeee
                                      no to bych si bývala musela jednu taky objednat 😀

zatím se nevokázali.
                                      což myslím, že Tě narozdíl od vlčka – asi moc nemrzí.

PetraK

Z

Jj,v pohodě.já mackla odpověď dole,tak to tam má nemístné i Fifi.

a to vona se s tím vyrovná 😀

je to supr, když spolu zvířata takhle dobře vycházejí. Myslím, že když to klape, tak je to pro oba tábory přínos, mít i jinýho partáka

Maya

u nas taky sniih, ale teda jaro by uz bylo lepsi 😀

Zlata

Tak za tech 40let co jsem na vsi a neustále v majetku psu a koček,tak si nevzpominam ,že by domácí zvířena mezi sebou nevycházela.
                                            Ten útulek je ten u Novyho Bydžova?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 141. až 160. (celkem z 2,012)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.