Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021

• Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,521. až 1,540. (celkem z 2,012)
  • Autor
    MirkaD

PetraK-no nevožrala jsem se včera ,to vůbec,normáln jsem to večer ořvala
      vím,že jsou to jen peníze,že jsou horší věci,a že se mi to občas stává,ale tolik ještě ne
      litr je dost peněz
      do toho prostě jsme s Martinem řeešily,že jsme málo spolu-míváme protisměny+já víkendy v práci,a když su odpo po ranní doma a on si sedne na pár hodin na terasu,a ven už pak taky se mnou nejde….
      no prostě klasika u nás-on potřebuje víc času pro sebe-jeho slova
      já si myslím.že když má pro sebe 9 hodin o víkendu,tak zbytek může být se mnou,ne sedět sám v kose na terase…
      no to je furt dokola u nás…
      to že mě věčně z práce něco bolí,po práci se mě furt motá hlava,když si jdu v práci chvilku sednou na jídlo motá se mi hlava-taky bezva,vím,že je to od zad,jak furt sebou na kase mydlím zleva doprava,ale je to nepříjemný,takový stokrát nic umořilo osla….
      -paráda,že Tali je rozumná holčička a nezlobí
      s Rumíčkem držím furt palce a myslím na vás

Černejčaj-no,to je naprd,že se bojíš chodit ven,no já taky chodím radši s někým než sama a popravdě nejvíc se mi uleví,když za sebou zavřu bránu,tady je to s těma čoklama občas taky na nic…
      takže tě chápu,no,já chodím na vycházky protože musím-jakože by mě piclo jít jen do práce a dom,ale su furt ve střehu,kde jde kdo s čoklem a tak,taky už to tady bylo párkrát akční….
      jo což mi připomíná,že jsem chtěla objednat ten pepřák…
      Martin třeba mě fakt nehce chodit naptoti ze psama přes dědinu,ani do dědiny se mnou kvůli psům na volno a na vycházky takový ty hlavní delší vycházky je to zde lepší na odpoledne,když jsou všichni v práci+so/ne taky ráno,a k večeru udělat jen akovou kratší vycházku a hrrr dom,protože večer a odpo tu chodí víc lidí a psi na volno a bez košů,a u některejch ta poslušnost nic moc…
      Denny-šiškomaniak:D

Fifi-tohle musí být naprd hlída ty konzervy a jídlo a tak,chudák Troldíček,chudák ty-aby ses omylem nespletla a tak…brrrr
      koukat na ty smutný oči-já chcu taky…njn,nevýhoda 2 a více psů
      u jednoho by nezíral že duhej může a on nic…
      držím moc na zítra palce!!!!

Fifi

To nejak nepremava tady, tak zkusim znovu.
        Mirko
        Okudlej tu Dafcu, bude se ji vice zlehka a veseleji tapat. 🙂
        Hele, dobrej napad, az ti priste budou volat/sms z prace, kdyz mas vicedenni volno. To proste neber, nereaguj. Spatny cislo. 🙂
        M. asi nekomentuju, hlavne, ze byl gulas. Typicka dieta, zeano. Ja te obdivuju, ze este neni nekde v koberci zabalenej. Ty dres jak soumar, este chodis pesky s nakupama. On nedodrzuje dietu a fnuka pri sedavym zamestnani… Nic, mlcim, mlcim. 😡

Fifi

Mirko
          koukat na ty smutný oči-já chcu taky…njn,nevýhoda 2 a více psů
          u jednoho by nezíral že duhej může a on nic…
          držím moc na zítra palce!!!!

Diky za palce.
          A Troldik dostane taky dycky neco do huby, jen to je jeho dietni, takze kdyz vona vichrice hlas podoba ma kus syrovy mrkve, on kousek vareny, rozmackany. To nejde, davat jedny a jemu ne. 🙂 Nebo on dietni grancli a ona piskot. Jen se neprehmatnout.

My se jdeme este cournout do uplnku, pekne prituhlo zase, tak bahno minimalni. A behem dne jsme zjistili, ze letos budu pachat polni pych na celer a mrkev, sikovny zemedelcove zdejsi. 😀

cernej caj

Fifi
            Palcu se najde dost, rumickovinjedny, troldickovi druhy:)

Mirkad
            Tak super ze mel spatny cislo, to sis aspon fakt mohla uzit volno ale zustane pachut ze to byla.nahodoa( ale zas siper ze kontrola byla spokojena:)

Milena
            Tak spis de ted o ten strach i reakce vznetlive feri na psy, i driv to krz jeji povahu na vesnici nebylo kdovi co ale…
            Ale jo vcera hyla.krasna prochazka a nepotkali sme nikoho ale radsi jezdim autem za vesnicu.

Dneska nam cestou do prace 2x nedal prednost nakladak, nejakej divnej den a silene me boli hlava, doufam ze prasek zabere…

Denny

Krasne rano slunickove, drzim palecky Troldikovi 😇. Ja za chvili jedu Lbc ortoprd konecne po cca 3/4 roce. Fifi me teda taky boli hlava jak střep uz od vcerejsiho rana. Esli to je tim superuplnkem nebo co, nevim.

Petrs01

Dobré ráno přeji a Denny a Troldíkovi ať vše dobře dopadne!

cernej caj

Denny
                  Konecne doktor, tak drzim palce a at to k necemu je! Ja uz si rikala minuly tyden ze bys to ted nekdy mela.mit:)

Zlata

Troldikovi držím palce,určo to bude dobrý.
                    Právě jsem si zalila kafe zeleninovym vyvarem z kostky ,vůbec to nejni dobrý.Konvici vyvaruju,holky pretrhnu jak žížaly.Chci kaffee

PetraK

RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tož dnes dvanáctý den a Rumouš dostal ráno tak po držce, až se radši zdekoval i Mouses, jak s Tali rozčílila.

Dennyky má dneska klouboodborniky, tak jí držíme palčáky, aby to dobře dopadlo.

Chce se mi ukrutánsky spát a tak jsem si dala kafe – bezkofeinový 😀 😀 , jsem jelitooooo. No ale to nevadí, mozek se dá voblbnout,takže jsem mu vysvětlila, že to nemá řešit a má bejt vzhůru jo a vod zejtra budu motorizovaná. Přivezou mi…………………….pšššššt……………traktor 😀 😀 já budu mít svůj vlastní traktor! Já už to vidim, sedim důležitě točim volantem, dělám drrrrn, drrrrrn, sekám trávu a piju u toho prosecco 😀 . To byl náš sen s Kristýnou 😀 taaa by měla raadooost, určitě by přijela, přivezla by bednu prosecca a střídaly bychom se v sekání 😀 Je černej, dobře jsem ho vybrala 😀

Krom Dennyky držíme palce taky Troldiky, aby měl pěkný výsledky

Obojí přání se mi pěkně rýmujou.

Já sama jsem tak trochu v hajzlu, ale dělám, že jsem z hajzlu venku, že se nic neděje a moc fšem děkuju, že na něj myslíte.

Doufám, že jak Dennyky, tak Fifijová, pak dají vědít.

Černej čaj
                      já se Ti nedivím, že se bojíš, je to hnusný, něco takovýho zažít, mně se pak taky nechtělo chodit do těch míst, kde se to stalo 🙁 a co Ferri venku – v pohodě?

Dneska nam cestou do prace 2x nedal prednost naklada
                      nám zas hodila krutou myšku nějaká bába za volantem, asi fakt érupce na slunci. Kdyby Brtnik nebyl převídavej a pohotovej, tak jsme se v tom levým pruhu na dálnici slušně potkali 🙁

Fifi
                      A venku uz leze moon, je ho kusanec teda.

to je, vyfotila jsem vám ho na houpačce z větve 🙂

. Asi typickej priznak poskozeni (trvalyho ci docasnyho) slinivky, ze maj psiska pocit hladu, jak maji rozhozeny traveni.

ty jo to by mě nenapadlo.

Mirka D.
                      a že se to nedá vydržet,takže to asi nepůjde

🙁 no,fakt jedině koberec.

že jsou to jen peníze,
                      no jo, jsou to jen peníze, ale dokážou taky sakra chybět, takže se Ti nedivím. tohle a jka píšeš to házení se směnama, to je hodně blbý 🙁

ne sedět sám v kose na terase…
                      von má na tu terasu nějakej návyk, což?

jo a Fifi má pravdu s tím okudláním Dafule, řekla bych taky, že pak ožije.

e letos budu pachat polni pych na celer a mrkev, sikovny
                      nemám pole ráda, miluju louky, ale tuhlta možnost…. to se někdo má 😀 😀

Maya

Denny
                        tak snad ti doktor pomuze, kdyz uz ses konecne dockala terminu
                        MirkaD
                        koukam ze pro Martina by byla i moc namahava prace v kanclu 😀
                        prachy teda asi zamrzi, ja kdybych to delala, tak bych asi mela nejaky manko furt
                        Z
                        zeleninovy kafe je urcite zdravy 😀

PetraK

Zlatka
                          Právě jsem si zalila kafe zeleninovym vyvarem z kostky

😀 😀 zlatý moje bezkofeinový 😀 😀

Milena z Prahy

Denny
                            Držím palce fest!
                            Fifi
                            Troldíkovi taktéž! A to pole s mrkví a celerem by mě bohužel taky mocně přitahovalo. Ona jen čerstvá celerová nať v polívce…
                            PetraK
                            Myslím na vás!

MirkaD

začnu Zetkem 😀
                              teda Zlatkou-inovace bez legrace,aneb Babica žasne,Polraich už se ani nediví…:D:D:D:D-doubrou chut má milá dobrou chut,necht se ti snívajů krásné sny,dobrou chuuut
                              ehm,to je vlastně dobrou noc…:D
                              tak nic no
                              Fifi-ale ona byla otrimovaná před měsícem,tak,že ji záda slezly na holou kůžu,mazec,a dlouho btrvalo,než ji tam cosi narostlo,je fakt že ji nešel moc otrimovat krk,ale je nakrátko,akorát je jaksi rozježená,ale jako stsrst jak svetr jak mívá v zimě nemá,spíš to dělá to,že je na fotkách furt zepředu a jak mi nešel ten krk moc+kolem náprsenky,tak vypadá chlupatě,ale má to trochu zkrácený i strojkem,
                              právě nevím,jestli jui po otrimování mám celou sjet strojkem nakrátko?
                              jako otrimovat co jde nejvíc a pak vzít strojek a celou sjet strojkem,takže to by měla všcko stejně dlouhý,no nevím no
                              vy česávám stehna všema těma hrabičkama,furminátorem,kartáčema,ale je fakt,že mi moc nejdou stehýnka u ní,no,asi jsem je měla vzít trochu strojkem,
                              nebo místo hrabiček zkusit motyčku…rýček…:D
                              -no Martin,Martin si prstě na tu tersu sedne s pivkem,cigárko a sedí….
                              když by to bylo přes letní,jarní měsíce,kdy se tam dá sedět,tak bych tam seděla,četla,česala pséky a tak,ale on je tam jaksi celoročně,
                              a když tam tvrdne v tu dobu,kdy já přijdu z práce,což je třeba ve 3-do té doby měl času dost pro sebe,najíme se,chvilku si lehnem,a a on jde pak sedět na terase,tak to je společně strávenej čas v tahu…
                              jasně,mám uvařený,byl na jedné vycházce ze psama,umyje nádobí,nakoupí,no jo,no…
                              tak si prostě musí odpočnout,že….

Denyky-držím palce z MUDR at ti nenapíše PUDR!
                              ale at ti pomůže!

Maya-tý jo ani mě nemluv,su z toho Martina vedle jak ta jedle
                              jako,vím,že mi na rehabce říkali,že hodně jsou ze zádama dodělaný lidi z knclu
                              jako dělala jsem práci ve stoje-v oekárně+studená kuchyn
                              nádobí v hospodě
                              dělala jsem práci v sedě-na lince-u pásu-a jo je to záhuk na páteř -krční-furt stejný pohyby 8 hodin,stereotip
                              ve stoje zas bolí nohy+mě bederní páteř
                              nejlepší je mít střídavou práci
                              já osobně bych nedala zdravotně 12+práci ve stoje se zádama,to vím určitě
                              ale jinak mám vyzkoušený všecko…
                              -prostě každá práce má svoje no
                              -jo chybění peněz to je u této práce nevýhoda….
                              jako občas se to stane i s někomu z kolegů-zase se tím nikdo moc nechlubí
                              jen já na sebe všcko řeknu:D
                              ale jako nejsu jediná….
                              ale prostě toto je naprdlačku…

PetraK-a paní bude veliká traktoristka!!!!
                              famozní-už ju úplně vidím,jak ladně krouží po trávníku-ooo štastná to žena-vlastní trakor sen modrní ženy 21století..!
                              tak seš šikula,kdyby si někdy u nás v rodině někdo něco takovýho pořídil-tak já v tom zbourám plot,kurník,zajedu slepice….uf….já su žena nebezpečná…
                              jinak držím palce,malíčk i ukazováčky všem-Troldíkovi,Rumíčkovi i Denny!

PetraK

Míla
                                Ona jen čerstvá celerová nať v polívce…
                                no jééžiš, ta vůůně! Miluju zelený do poblifky! A díky, že na nás myslíš 🙂

PetraK

Mirka D.
                                  už ju úplně vidím,jak ladně krouží

😀 😀 😀 😀 do první zatáčky a do první flašky 😀 😀 😀 😀

tak já v tom zbourám plot,kurník,zajedu slepice…
                                  tak já netvrdim, že nedojde ke škodám na majetku 😀 😀 😀 😀

Dnes ráno jsem podala Brtnikovi oficiální žádost o to, že mi obsluhu a řízení vysvětlí jako retardovanýmu debilovi a nebude se rozčilovat. pravil, že mi to asi spíš vysvětlí pan obsluha, co to přiveze. Ňákej chytrej asi. Já vim, že je hubenej a nemá nerva obalenýho tukem natolik, aby vydržel mi to vysvětlit jako debilovi, ale pokud chce, abych tam ladně kroužila, bude muset 😀

Jako teda co vidim prozatim jako neeeejvětší úskalí tak to bude couvání, aby člověk vysypal koš. Tooo jako vim, že asi bude trošááneček problémek 😀

Jo a traktor přivezou až ve čtvrtek, tak mám času dost 😀

MirkaD

-no na mě je pohled i když jedu ze sekačkou-ona jede sekačka a já za ní vlaju:D
                                    a kdybych to ošmikala nůžkama na nechtíky vypadal by výsledek stejně:D

Zlata

Tak jsem uklidila poprskanou kuchyň,konečně si uvařila kafe ,precetla si Brtnikovou.
                                      Mirko
                                      většina chlapů jsou přerostly tříletý děti.Kdo rozlil kafe?kocour,Andy,holky..já ne.Kdo na záchodě nesplachl,kdo nechal téct vodu,kdo vyměnil kaslik se soli a cukrem..já ne,to musel udělat někdo jinej..
                                      Držím palce všem co jdou k doktorovi,nějak ztracim přehled.
                                      Přeju Petře,aby dosáhla na pedály.

PetraK

Z
                                        Přeju Petře,aby dosáhla na pedály.

😀 😀 tomu se řiká tvrdá podpásofka!! 😀 😀 To nejni hezkýý, nejni! 😀 Tahla varianta mě vůbec nenapadla 😀 . No v nejhorším odmontovat sedadlo a budu zase – jako u auta koukat krz volant 😀

Maya

PetraK
                                          uka traktooor
                                          taky bych chtela traktor, ale ty palky co za to chtej
                                          bracha ma a synovec s tim jezdil uz nekdy v 11 letech, takze to das 😀

Denny

Hlasi se Terminator 👾jedno koleno horší než druhé (ještěže mám jen dvě) a ploche nohy ano propadla klenba, proto natekly prst atd. Takze orteze mi museli objednat, kdyz mi bude vyhovovat pojedu si pro druhou. No do Pavlovic si musim dojet pro vložky, tam mi zmeri hnapy, udelaji vlozky na miru,pak tam mam vzit boty, do kterych to budu chtitdat. Bude to ze začátku pry dost nepříjemný, no tak uvidime.moc milej doktor, vse vysvetlil atd.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,521. až 1,540. (celkem z 2,012)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.