- Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
26.4.2021 v 9:27 #119554
PetraK
Dennyky
tjo, germánka už je veliká holka 🙂 . jak si hoví! No naše germánka, zvyklá dříve spávat na roští, je dneska nespokojená proto, že má bivakovat sama v pokoji na křesle + další pelíšek k dispozici na výměnu. A ani to jí nestačí, ludře jedný rozcapený. Nece tam bejt, nece. Ce bejt s Rumoušem, a Rumouš ce bejt s ní a mít s ní fůru malejch ohaříků 😀To víš, obrečela jsem to hodně, milovala jsem ho.
tyhle momenty, kdy dítě nic nemůže ovlivnit jsou hrozný. Pamatuju si všechny „svoje“ zvířata, co jsem natahala domů a nemohlo to tam zvostat. Pak fotr, to už s námi nežil – aniž by se zeptal mámy dotáhnul mi štěně münsterlandskýho ohaře. ta na nás a na všechno sama, navíc tehdy se o výchově psů vědělo prt. A jako bonus k tomu ohař 😀 😀 , když mě prorafnul prsteníček na levý ruce, protože jsem pro něj sahala kamsi, kde se zrovna ubytoval a nechtěl jít domů, tak to byla konečná a stěhoval se na vesnici k myslivci. Pro něj teda rozhodně líp, ale já z toho byla vyřízená.Tak kluk rumunskej uz je doma
jak k němu přišli?Koníková,
Šiškovec obecný
to je kravěna 😀 😀 , no jo pracovní vemeno, tak pracuje 😀ADHD gremlins – jsou taky výborný, když se to takhle pěkně nakombinuje, bude to zajímavej život 😀 takovej pestrej 😀
Mirka D.
…tak jsem se poplácala po ramenijo nejlíp se člověk pochválí jen sám , to známe 🙂
já zase neumím psát ani trochu dvěma prstama. Jak to má mozek vpálený za ty staletí pevně dovnitř, tak ty prsty jedou automaticky, jako když hraješ na klavír, člověk nad tím nepřemýšlí a kulometí písmenka .
Mirko, to s těma prachama je děs, mrzí mě to vždycky, když se Ti to stane, člověk se snaží, dává si pozor a stejně to neuhlídá, ten stres na rychlost tomu nepřidá, ach jo. S basenžíkem kámošem je mi to líto, škoda, že ta operace to nepokryla 🙁 Neděle – s tím vším, cos psala, fakt jak vyšitá. Zbombardila ses nakonec?
Kus kus
se mi ten hošíček zrzatej zadřel nějak pod kůži.
to on umí moc dobře,moc děkuju Kus kus, čím víc přání,tím líp.Fifi
S cistym stitem
s čistím štítem a nebo pak na štítě, protože to by mě asi porazilo 😀Jen tuze smutne kouka, kdyz Ruzice dostava
tohle a pak to hlídání, aby mu člověk něco nedal automaticky omylem, to by mě rozkvrdlaloMorcatka se pry taky daji jist…
Fifinoooo, nech morče žííít!Taky jsem stihla
tim se tady nechlub 😀 😀 zavidim,taky bysem chtela bejt stihla
😀 😀 božíííMílo
Ta bílá kočička je podobná herečce Cate Blanchett :-).
týýý jofka, to je ale přesný!! Opravdu
, takže jsme bloudili a vzájemně si s mužem nadávali.
vidím to vidííííím!! čajda má pravdu s těma offline mapama, což mě připomíná, že se jí chci zeptatčaaaajdooooooooooooo
v čem může být problém, když jsem dala stáhnout aktualizace map a vono se to stahuje, stahuje, stahuje a nedostáhne?jéé Ferratka byla na výletě!! Už je zahojená?
těším se na fotky a článek!! Už mi to chodí do emila normálně.
uz je sediva
zas tak moc to vidět nejni. Furt je to štramanda, co se tváří jako modelína 😀 To vižla to je jinčí kafe, tam vidíš, každej šidivej chlup navíckachna
Máme tři morčata a jedno jehně.pěkně se rozrůstáte 🙂 a koukám, že Fifina už zase žere!! Fifinoooo, nech morče žííít!
26.4.2021 v 13:16 #119560Milena z Prahy
Čajdo, nemyslela jsem, že bys výpravy za hranice podnikala teď, ale jaksi v budoucnu, až se to bude smět. Když jsi psala, že mi je trochu závidíš :-). My tyhle akce podnikáme skoro vždycky ještě s nějakejma kamarádama, jedeme jedním autem a máme radost, že se jim výlet líbí, a díváme se kolem sebe vlastně jejich očima. Ono je ještě zajímavý, že asi tři moje kamarádky jsou velký milovnice Germánie, tak pro ty je to jak dělaný.
26.4.2021 v 13:37 #119563Maya
PetraK
komentar s odkazama na plneny kososy ceka na schvaleni26.4.2021 v 13:40 #119565PetraK
Maya
ahá aha ahááá?? šla jsem to schváli a prt…..akurát se to schálilo. Samoseto? nebo možná spíš Čajdoseto? 😀
26.4.2021 v 13:54 #119569Maya
PetraK
mozna nejakej skritek 😀26.4.2021 v 13:54 #119570Maya
uaaa ten titulni zlutej 😀
https://www.nevkus.cz/velikonocni-beranci/26.4.2021 v 14:03 #119571Maya
no tak prej rousky budou i uvnitr i pres leto, uz to vidim, jak ve vlaku, kde je ve vedrech normalne nedejchatelno a 50 stupnu, si nekdo dobrovolne necha jeste neco na hube
26.4.2021 v 14:09 #119573PetraK
Maya
uaaa ten titulni zlutej 😀😀 😀 😀 😀 😀 😀 tvl!! já tu fakt vopravdicky pláču 😀 😀 😀 pomoooct, to naprosto přebilo i ten můj mazanec, kterej „kdosi“ nazval spálenou přistávací dráhou pro ufo 😀 😀 ten žlutej nemá chybu, ale teda ono i ostatní kousky stojej za to 😀 😀 😀
26.4.2021 v 14:28 #119575Petrs01
rousky budou i uvnitr i pres leto
To nic, politici jsou už dávno mimo realitu. Prý by snad teď už stačily venku roušky, ne respirátory – 9/10 lidí nemá venku NIC, bo je to nesmysl. Totéž omezení lidí atd. – venkovní tréninky čehokoliv normálně probíhají, v normálních skupinách. Stejně jim soud zbourá i tu aktuální pseudoúpravu.
26.4.2021 v 14:40 #119576Maya
Petrs01
no ja jak byla v patek ve meste, tak u nas teda v centru na namesti nosej vsichni, ale to asi jen proto, za tam vetsinou clovek beha z kramu do kramu a respirator se blbe dava pod bradu, tak je pohodlnejsi si to nechat
a mimo centrum to bylo tak pul napul
ve vlaku je to blby, ze nikdy nevis, kdy se ti zjevi pruvodci za zadama26.4.2021 v 14:48 #119577Maya
tak nevim kde se proflaklo moje pracovni cislo, kdyz neni nikde na netu uvedeny, ale po spanelskem ranu mi prave volala Anglie 😀
co to jako je za byznys? na moje soukromy cislo mi volaj akorat cesky podvodnici, tohle se mi jeste nestalo, aby nekdo volal z ciziny
a nebo je to nejake slovenske specifikum 😀26.4.2021 v 17:01 #119578Fifi
Brypodvecir vespolek,
taky vam tresti lebza dneska? Naky tlaky nebo uplnky ci co, ale je to sila.
Zitra ma Troldik kontrolni odber krve, jsem zvedava, jak se mu slintavka (prdon, slinivka) srovnala hodnotove. Snad to bude dobry.Esusova
Ale nenadělám nic, takže se nesmim bát a nervovat
Taak, spravne, zakaz si strach a nervy! Dobry to bude! 🙂Maya
co to jako je za byznys?
Rusky agenti utoci? 😀
Beranci 😀 😀 asi stejne sikovny pekarinky jako jsem ja. 😀26.4.2021 v 17:36 #119579cernej caj
Milena
ze zavidim spis to nemecko u hranic, ktery je pokracovanim labskych piskovcu a tak 😀 😀PetraK
moc na vas myslime, dobre, ze talinka aspon je hodna a i kdyz je to mozna haradnim, ze fakt proste ted te nezatezuje jeste taliprdstvim, ale hezky si to uzivate:)Fifi
doufam, ze bude troldik mit vysledky uz v poradku.beranci maj fakt desnou ranu..
Zvire desne chce ven tady je uplne nestastny, achjo ja se bojim 🙁 tak sni pudu asi jen na konec chodniku a zpatky… achjo, ja nevim…
26.4.2021 v 17:40 #119580Fifi
Cajdo
Jako Feri je nestastna doma nebo co se deje, ze se bojis?26.4.2021 v 19:05 #119581cernej caj
Fifi
no chce ven ale ja mam strach chodit ven kvuli tomu vlcakovi. Radsi bych sla kdyby byl muz doma autem kus za vesnicu, ale tak kousek sme byli a nastesti sme ho nepotkali…26.4.2021 v 19:10 #119582Fifi
Jo takhle, agresor… Chjo, naprd, kdyz se zacnes bat chodit s vlastnim psem. Ale tak snad si ho od toho konfliktu jisti a hlidaji? Tak jste zvladly aspon kousek, sikovny holky. 🙂
A venku uz leze moon, je ho kusanec teda.26.4.2021 v 19:29 #119583Milena z Prahy
Čajdo, a jak se k tomu napadení Ferinky postavil ten majitel? Přislíbil nějaký opatření? Jestli se ptám blbě nebo netaktně, tak se omlouvám :-).
26.4.2021 v 19:45 #119584Fifi
Cajdo
doufam, ze bude troldik mit vysledky uz v poradku.
Este k tomuhle – to ja taky doufam. Ale nasledky ty akutky jsou na nem hodne znat.
Fyzicka mu sla dolu a zhubnul, obojky jsem mu musela dost dotahnout. Jsem zvedava zitra na jeho vahu, kdyz jsme odjizdeli z kontroly pred tejdnem, mel 29 kg. Pritom je takovej „pazravej“. Krmim 5-6x denne po troskach furt, stridam grancle a konzervy vet dietni (svine drahy) a varenou stravu, dohromady toho pozere docela hodne. Dneska mi malem proderavel prst, jak jde po zradle. Asi typickej priznak poskozeni (trvalyho ci docasnyho) slinivky, ze maj psiska pocit hladu, jak maji rozhozeny traveni.
Ale bobky ma pekny, no, uvidime, co zitra reknou. Ono to mohlo odpalit v organismu kde co, dumam, ze mu pro jistotu este zkusim odchytit moc, at udelaj i tenhle rozbor.
Takze, pri mackani palcu pro Rumicka, kdo mate nejakej prst navic, prosim pridrzet i zitra pro Trolitko pacholitko. 🙂26.4.2021 v 19:48 #119585Fifi
Milo
Cajda nejak psala, ze pry je to mrzi a daji si pozor. Tak snad. Ale ten strach o psa v cloveku zustane.26.4.2021 v 20:56 #119605MirkaD
tak dnes rámo vycházka kousek k lípě a zpět-Dafi se zas do kiopce táhla,jestli má prostě ráno stuhlý nohy a trvá jí než se rpzchodí,nevím
no,u brány jsem s oběma v rychlosti udělala pár cviků na rehabku-Žerykovi po házecím víkendu to jen prospěje,takže s oběma na pamlsek,at je to přesný,bez povelu,schválně jen navádění pamlskem a odměna-s každým 3 krát oběnout jednu u druhou nohu na místě,pak oběhnutí okolo mě z jedné i zdruhé strany,kroky,couvání+otočky na jednu,druhou stranu vše několikrát
pak rychle dom a hrrr do práce
v práci mezisměna od 8-17,00
celý den s 10 minutama na jídlo na kase+teda vybalování,když chvilku nikdo nebyl u kasy,lidí trochu mín
kolegové aspon měli čas vbalit v pondělí je toho na vybalení vždycky dost,
pak jsem měla jednu kontrolu,což naštěstí dopadlo dobře,prý jediná dobrá zpráva dne říkal šéf
taky se divil,proč mu neodpovídám na smsky,že mi psal,minulý týden-no mě bylo pdezřelý,že by PENNY nevolalo at jdu do práce,když mám víc dní volna u sebe….
mě z tohoto jednou fakt hrábne-furt směny navíc,hodiny navíc,a když dají člověku víc volnejch dní k sobě tak mu volají at jde do práce…
no pak jsme zjistily,že mají jiný číslo,tak proto mí nic nepřišlo
a já naivka jsem myslela,že mě nikdo do práce nechtěl ,no tak chtěl,ale když je blbý číslo tak nic….
-mimo chodem-toto je jedna z věcí,ktrá je v této práci vyčerpávající-a to dost
normálně člověk chodí do práce od pondělí do pátku,občas přesčas,občas je dýl,
jako,to že člověk dělá v obchodě víkendy,svátky…to by nám tak nevadilo,
ale únavný je pořád měnění směn,pořád nějaký směny navíc,hodiny navíc,jak si někdo vezme neschopenku,paragraf hned se předělává rozpis protože za toho člověka musí logicky někdo do práce….
no nic
po páté hodině pro mě dojel Martin po x smskách,jestli už je doma auto není,kdy bude a tak….:D
doma jsme dali guláš a šli si dát všichni 4 šllofíka i ze psama
a kolem čtvrt na osm jsme šli ze psama,že má být úplněk…
tak k lípě,od ní dozadu na Uhřice,po cestě jsem vyfotila několik západů slunka,psi ani jednu fotku,no a měsíc jen jako krajinku,a 2 zblízka,bylo zamračeno,tak nic no
od lípy jsme to vzali podél lesa k hájence,kde jsme potakali 2 chlápky s foxlíkem,měli ho uvázanýho,když nás míjely,o kus dál ho pustily,já pustila psi taky,a na jednou slyším volání a pes za náma,tak jsem letěla odchytit pséky,pes u nás,chlápci kdesi v prd….,já držela pséky a odháněla psa,kterej zježenej čuchal k Žerykovi,naštěstí se do sebe nepustily…!
by mě švihlo,pak od hájenky dolů a dom
Dafina celou dobu valila i do kopce,asi se přes den rozběhala na zahradě,byla dost dlouho na zahradě s rodičema puštěná
doma učesat,nakrmit a jási ještě zacvičila na záda….
-no s Martina mě fakt migne,přišel s tím,že břicho dobrý,ale že ho s toho sezení bolí záda a že se to nedá vydržet,takže to asi nepůjde…
jako fakt jsem se začala smát
jsem mu říkala,že jsem čekala,kdy s tímto přijde…
a že ono dělat x hodin v sedě je na ty záda prostě záhul a musí na ně cvičit…
ono dělat x hodin v sedě nebo x hodin ve stoje stejný pohyby je prostě masakr,proto já si ráda,když můžu v práci střídat vybalování/kasa/pak úklid-pokud to vybalování nejsou teda těžký bedny s džusama,nebo kastle s pivama,to je nah…,ale střídavá práce je nejlepší-chvílu stát,chvílu chodit,chvílu sedět,
ale to jde málokde,já aspon na té kase na střídačku sedím /stojím a když tam chvilku nikdo není,tak jdu doplnit žvýkačky,vyhodit koše,umýt pásy…
no nic…prostě Martin -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.