Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021

• Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,441. až 1,460. (celkem z 2,012)
  • Autor
    Denny

MirkaD
      no teď už to dietní není, když si nám to řekla! :-DDD

PetraK

Kdopak to tu jde domů? Nevíte?? já to zase zapomněla! 😀 😀

Krásnovej víkend všem-to kdybych se neozvala 🙂

MirkaD

jo,jo-se musím posílit na pracovní víkend…
          Denny-měla si někdy kočku?

PetraK-já su analfabet tak píšu jedním až 2 prstama….
          tady chladno…zas
          tak jsem vzala ráno pejsky k hájence od ní polama k vysílači a zpět,
          na chvílu jsme sjeli do města-Martin nakoupit a já pro časák téma,na chvilku ke knize na pokec…a musím se trochu púochubit
          šla jsem od hájenky dolů už kousek od domu a ze spodu šla paní se 2 NO,ta co ju potkávají rodiče,že jsou to prý policejní psi cvičení
          no tak jsem si psi dala na vodítko k noze a šli u nohy,s paní jsme se minuli,pozdravily,obě psi u nohy,všichni psi v klidu I UŘVANEC DAFI ani štěknutí,zavrčení,nic-jako takhle,bez štěkání psi míjí,hlavně v BK jak jich ppotkává víc tak v pohodě
          ale tady mezi polama povrčává občas,nebo fakt potichu dudla,jako,že ju nikdo neslyší,je to takový tichý bručení co je slyšet přes obojek,no tak tetnokrát ani dudli hudry nebylo,na to,že jsme se míjeli těsně…
          tak jsem si zamachrovala před rodičema,že Dafi v pohodě
          a máti-no oni jsou ti psi té paní vycvičení,že,oni jsou v pohodě…
          a já-nooo,tak snad vycvičení by měli být snad všichni psi nejen policejní,že…?
          no nic…tak jsem se poplácala po rameni
          a Čajda bude tak hodná a nevykecá tady,jak jsme šli od lípy ve středu dolů kolem fenkyHUSKY,fenka teda vždycky vypadá,že ji majitel neudrží,a Dafi u nohy teda poštěkávala….
          no nic,jdu vyhodit papírek od bonbunu a jdu si udělat kafe…
          kafe nesladím,takže cajk…
          včera jsem četla 3 knížky zaráz….

MirkaD

Denny-co je to za pejska?

Denny

MirkaD
              ano měli jsme perskýho zrzavýho kocourka když mi bylo 10 let a bydleli
              jsme v baráčku. Ven nechodil. Pak jsme se stěhovali do bytovky a nevlastní fotr rozhodl, že kocoura do bytovky neee.
              To víš, obrečela jsem to hodně, milovala jsem ho.
              Viki se jmenoval.

Je to fenka německého ohaře, mlaďoučká…

MirkaD

Denny-aha tak to víš do čeho deš
                sem ráno dčervovala psi,a ted blinkají….je to normální?

Denny

MirkaD
                  a ted blinkají…
                  BOHUŽEL NĚKTERÝM JE Z TĚCH ODČERVOVADEL DOST BLBĚ 🙁

Proto když už odčervuju, tak o víkendu, když jsem doma, kdyby náhodou něco.

Kuskus

Jenomže sama nevím esli se na ušounky víc těším, nebo bohapustě Dennyky závidím a taky Rumího mám plnou hlavu a oroduju za něj u nejvyššího psího šéfa… se mi ten hošíček zrzatej zadřel nějak pod kůži.

cernej caj

MirkaD
                      To se stat muze po odcerveni:(

No dietni by hylo kdyby si snedla.1,5 a 1,5 das martibovi s tim, ze at nejses tlusta jenom ty a ste tlusty oba napul:D

MirkaD

Černejčaj-jo průměr:D

cernej caj

sem si objednala mikcu
                          https://www.nordblanc-obchod.cz/cs/products/seda-panska-powerfleecova-mikina-vary-nbwfm7353-grm

snad mi bude. Chlapi maji mensi zadky, ale mohla by byt elasticka, no z damsky mi zas cuci zada a couhaj ruce 😀 Tak sem zvolila variantu tesna pres prdel nez variantu obri v hrudniku a uvidime, jestli sedne a jak maji dobre ty tabulky… 😀

Fifi

Peknej vikend vsem! 🙂
                            Vam povim, moje nervy dneska. Skoro hodina v jedny kolone po bouracce cestou do mesta a 3/4 hodiny v kolone cestou z mesta. Naky erupce nebo co. Jsem jela vyzvednout Troldovi dalsi vet grancle a konzervy, co bych pro nej neudelala. 🙂 Jinak tukam, je bez prasku druhej den, zatim vypada vse ok. Jen tuze smutne kouka, kdyz Ruzice dostava jablicko, mrkvicku, tvrdej chleba. Sice dostane taky mnamku do zobaku – tedy jeho suprdupr low fat granuli, ale jasny, ze to neni ono. Hlavne ja se musim hlidat, abych mu neco automaticky nedala.

Esusova
                            Haranicko vrcholi? Chudak Rumicek, at jsou ty nej dny brzo za vama. S cistym stitem. 🙂

Mirko
                            Blejt by po odcervovaku nemeli, ale nekdy se holt stane. Uz jsou v poho? Davku si jim dala spravne na vahu, predpokladam. Si napis, co to bylo za prasky a priste jim dej neco s jinou ucinnou latkou.

Cajdo
                            To je moc pekna mikina! 🙂

cernej caj

Fifi
                              tak huf, hlavne ze uz doma!

ja byla dneska u segry pro domaci vajicka… prej tatinek volal pred tydnem ze si koupil slepice ale nema je kam dat, tak bydli u segry a deti si uz pulku slepic adoptovali tak segra cela nadsena ze si jich pulku musej nechat 😀 😀 samozrejme konverzace jen online a predani bezkontaktni… nechala sem ji nejaky dingo sucharky pro borderku, selmicka ma jaterni dietu, ale tak je ji taky asi 13, ma narok… maminka si ji poridila k 50. tak je to jeste takovy symbolicky, ze je porad jeste tady…

kachna

Ale myšáka bez palce neovládám.

Taky, jsem to zkoušela. Mezerník je docela výzva, ale na myšku vůbec palec neužívá. Nebo, jak velkou část palce myslíš?

• Odpověď byla upravena před 4 roky uživatelem kachna.
                                Petrs01

velkou část palce myslíš?

Dyť píšu že mám vertikální, tam prostě potřebuju ten palcový protikus. Ale dobrá, stačí šikovně opřít tu základnu od palce. A s držením palce teda moc nedám ani obyčejnou 😀

Denny

Opičky 🥰😂

cernej caj

Denny
                                      nechci nic rikat, ale takhle to nevypada ani jako kotata:D

Petrs01
                                      ja kdysi tu vertikalni zkousela, ale nic pro me… na normos praci by to jeste mozna slo, ale hrat hry si nedovedu predstavit 😀 ale zas mam moji ergonomickou 15 let starou logitech mysku, tu taky nic neprekona 😀

Fifi

Dennyky
                                        Prej vopicky. 😀 Pohromy to jsou! To je asi stejnej galaktickej druh jako tahle bila, vid? Dobbyovky. 😀

kachna

Dobbyovky.

Ano!!!

Máme tři morčata a jedno jehně.

Milena z Prahy

Fifi
                                            Ta bílá kočička je podobná herečce Cate Blanchett :-).

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,441. až 1,460. (celkem z 2,012)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.