Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021

• Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,421. až 1,440. (celkem z 2,012)
  • Autor
    PetraK

Dennyky
      e z těch koťat takový upíry, jo

v klidu, budou to moc milý klubíčka, co budou dekorativně ležet na vyšívaným polštářku , vyloženě Blbína na to vypadá, tím jsem si jistá. Možná jsi měla pro jistotu koupit dvě akvárka a hlavě s deklem navíc.

PetraK

Tak to je smutný tohleto

https://www.mesec.cz/clanky/za-pad-z-kone-chtit-odskodneni-pravo-umoznuje-ale-co-moralka/?fbclid=IwAR2Pt7CeplK82IEmJp3UlmMLSs6E9Wnfpdnx2FtJnmtbIBUHRulnDsRf5do

a ten komentář pod tím taky. Ach bože jak jsem ráda, že jsem vyrůstala v normální době, kdy jsem mohla jezdi na koni, se zapřaženým vozem, lézt po skalách, po prolejzačkách, mít vzduchovku a umět ji používat bezpečně a normálně žít. Bez toho, aby to ohrožovalo někoho jinýho.

Petrs01

moc milý klubíčka, co budou dekorativně ležet na vyšívaným polštářku

no jasně, vidím to v živých barvách!
          Denyky přijde domů, tam šílená spoušť, uprostřed vyšívanej polštářek a na něm dvě roztomilá klubíčka. Jenom marně přemýšlím, jestli Koněv bude mít taky vyšívanej polštářek nebo bude vyděšenej ohař, hrůzou se klepající pod postelí.

PetraK

Petrs01

Jenom marně přemýšlím, jestli Koněv
            no pro Koněva právě myslím, jedno z těch dvou akvárek s deklem, to druhý pro Dennyky 😀 😀

Petrs01

mohla jezdi na koni

No, já si ještě na druhého koně klidně posadila návštěvu a jelo se ven. Kupodivu mi nikdy nikdo nespadl, ani když jsme s kamarádkou lítaly tryskem, ani když jsme se učily skákat (samy).

PetraK

No dneska, aby se člověk bál cokoliv, aby ho někdo nezažaloval. Já kdybych si při pádu zlámala haxnu, tak mi máma max. naloží, pokud by to bylo něco o nedisciplinovanosti a nebo prostě nebude řešit. Dneska by rodič na jejím místě žaloval majitele parku před školou, kde jsem si tehdy při sjíždění kopce pozadu na ledovce rozpárala hubu o kámen, na kterej jsem idiot padla gezichtem. Za to, že tam ten kámen byl. Svět je v hajzlu. Nicméně mi tahle připomínka rozesmála hubu, protože si dodnes pamatuju máminu reakci, když jsem s hlavou a oranžovou bundou totálně od krve – páč ta huba dost krvácí – zazvonila doma u dveří (klíč jsem jako vždy ztratila 😀 ) a ona otevřela, vykřikla jéžiš a zase zabouchla 😀 😀 😀 😀 😀 😀 . Se divim, že pak znovu otevřela.

Petrs01

vykřikla jéžiš a zase zabouchla

uááá, nene, že ne? 😀 😀 😀

PetraK

Petrs01

jo, fakt jo. No já asi vypadala fakt jako dítě z hororu. Hubu zkrvavenou celou – vč. vlasů, ten sníh tomu napomáhal, jak jsem se to snažila umejt 😀 a bunda taky. Možná se máma vyděsila, že jsem vlastně mrtvá 😀 😀 nebyla žádná primabalerína, vůbec, ale tohle jí prostě nějak přerazilo vejpůl, takhle vidět svoje dítě. Bylo mi asi šest, sedm. Pak jsem to zopákla ještě podobně ve 14, kdy jsem si blbě při pádu před barákem rozsekala nohu a vypadalo to hůř, než to bylo, prostě hodně servaná krvavá kůže přes celej nárt a palec, to ty dveře taky zabouchla 😀 😀 asi nějaká vchovaná reakce 😀

PetraK
                      cernej caj

Denny
                        Taky se tesim:)

PetraK

černej čaj

My fšichni se těšíme a předokládám že i ti, co to sem zbaběle nenapsali 😀 😀 😀

Zlata

Pustila jsem na chvíli palce,abych poprala všem klidnej,slunecnej,nekomplikovanej,zdravotně nezavadnej,neharavej,teplej víkend,kdo jde do práce at ji přežije ve zdraví a jdu dál držet palce .Víc už napsat nemůžu,pač je mám od toho drženi naky zablokovaný.

PetraK

Zlatko

díky za držení, právě zkouším psát všema deseti bez palců…………a jde to fakt blbě 🙂

Petrs01

všema deseti

všema osmi, ne? Jde to, i když teda značně ztuha 😀
                                Ale myšáka bez palce neovládám.

Denny

PetraK
                                  fšichni se těšíme a předokládám že i ti, co to sem zbaběle nenapsali
                                  Se nemůže prozrazovat půlka tajemství ne?

Já taky držím,
                                  ale kdybyste věděli, jaké já mám malé palečky, tak byste se zasmáli.

Petrs01
                                  nebo bude vyděšenej ohař, hrůzou se klepající pod postelí.
                                  ták tohoto bych se bála u Bukáčka, ale u paní ředitelky se toho nebojím 🙂
                                  Však si měla tu čest jí taky poznat 😀

PetraK

Petrs01
                                    😀 pravda, všema osmi,ale už jsem si našla způsob,však palec potřebuju jen na mezerník a když ho pravidelně nahradím ukazováčkem nejlépe levým, jde to kupodivu i dobře.
                                    (tohle psáno všema osmi)
                                    jen teda mám ten problém, že funkce úderníka do mezerníku se levýmu vokazováčku zalíbila natolik, že tetkon má tendence mezerníkovat i když nemá, takže mi dělá mezeru uprostřed slova a tak jako podobně 😀 😀
                                    myš mi jde bez palce ovládat dobře.

Dennyky

Se nemůže prozrazovat půlka tajemství ne?
                                    ale může! 😀

Petrs01

myš mi jde bez palce

Já mám vertikální a to teda nejde.

si měla tu čest

Tak dokud nedošlo na šišky, bylo to úplně normální lítající pako. Nicméně ufoni budou v početní převaze a to nevím jestli ohař rozdýchá.

MirkaD

holky,mám otázku
                                        že je dietní,když má někdo doma 3 kousky sachr dortu-a ještě k tomu bez šlehačky!!!
                                        že je vlastně dietní,kdž sní jen jeden kousek,že jo?
                                        já si myslím že jo
                                        rejpal Martin si myslí,že to dietní néni,oale on blbé,on tomu určitě nerozumí….:D
                                        furt do mě rýpe,že hučím,že su tlustá,a koupil mě dort-to mě dělá schválně
                                        aby se mě smál!
                                        chci od života málo?
                                        chci jen treochu respektu,a né at se mě rejpal směje…..su chudák
                                        tlustej žravej chudák
                                        ale až se naštvu,tak ho s ním…..

Petrs01

až se naštvu,tak ho s ním

to nedělej, on určitě dietní není 😀

vysvětli mu, že teď si musíš dát ještě ty dva zbývající kousky – jeden na uklidnění a druhej aby ho nesežral on, bylo by mu určitě špatně 😀

Denny

PetraK
                                            hele minule ses na ní ptala 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,421. až 1,440. (celkem z 2,012)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.