Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021

• Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,401. až 1,420. (celkem z 2,012)
  • Autor
    MirkaD

Peti-moc na tebe myslím a držím palce
      jinak nic neporadím
      já když se bojím tak se bojím,a nejsu schopná moc myslet
      snažím se to začíst,často jsem byla ráda,že chodím do práce,kde jsem na to tak nemyslela,ale jinak jak su ukecaná,a problémy řeším tím,že o nich furt ze všema mluvím
      tak okolí si se mnou užilo….

Kachna-ehm su asi blbá,ale jak si to myslela s těma mečama?
      zkřížený meče…

Fifi-jééé ty už máš vlaštovičku!u nás furt nic….

Petrs01-to jedobrý,že Ato míkovi líp
      ty schody jste vyráběly,nebo máte odněkud?

Fifi

Mirko
        Vidis, ani jsem nepodekovala za fotos! Krasa, teda specialne dudek na okapu, bych si doslova slintla a curla, tohle doma aspon videt. Dobre, ze se poflakujes treti den a i pokvoknout sis byla. 🙂 Jo a mate tam moc pekny panoramata, ty by se mi neochodily.

Petrs01

ty schody

Schody jsou pevné matrace ze starých sedaček, zapřené tak aby se nehýbaly ani když na ně vlítne divoký Atomový Spratek. To co se dá běžně koupit je tak pro pidipsa.

Milena z Prahy

Kachno, Kachno, Kachno milá,
            já jsem taky nepochopila,
            cos mínila těmi meči
            v jinotajné svojí řeči :-).

MirkaD

Milka-Milka už taky veršuje:-)
              tak to seš drsná,normálně je tady přes veršování Fifi+PetraK
              TADY MŮŽEM ZALOŽIT KLUB BÁSNÍKŮ ZA CHVÍLU

kachna

cos mínila těmi meči
                v jinotajné svojí řeči :-).

Hele ale rýmovat to fakt nebudu.
                https://www.youtube.com/watch?v=m2PeZ__brhY

kachna

od desáté minuty, jak je ten souboj, tak si pochvaluje, že má menší lehčí meč a v tom Smil zavelí „výměna mečů“, přesně 13 minut cca 20 sekund.
                  Je to dost přesnej popis naší situace
                  Když si člověk říká, furt ještě je to dobrý, ještě by se mohlo stát XY, tak se to stane.

• Odpověď byla upravena před 4 roky uživatelem kachna.
                  • Odpověď byla upravena před 4 roky uživatelem kachna.
                  Fifi

Kachna
                    Simte, co vlastne Maja??? Jak je na tom? Nebo se mam bat, kdyz se menej mece tady, ze se deje este neco horsiho?

kachna

kdyz se menej mece tady

Mája je prostě stará. My jsme další vyšetření nechtěli (neinvazivní už by nemělo smysl), takže je na prednisonu, dokud to bude fungovat.

Maya

dneska nějak nestíhačka a zítra mám dovolenou
                        PetraK
                        držím palce a taky myslím, že kdyby to bylo nějak vážný, určitě by se s operací nečekalo přes týden
                        doufám, že vás oba rozveselí alespoň Talinka a Mouses
                        no a Rumíček taky, však on neví, co se děje a určitě je hepy
                        MirkaD
                        dík za fotky, krásný, to jsou doufám ještě ze zimy a ne že je u vás ještě sníh

MirkaD

Maya-jo ty v tom ledu tak ze zimy,sníh tu není
                          ale včera teplo,dnes zas kosa….

Milena z Prahy

Děkuju za vysvětlení a ukázku, Kachno, cimrmani nikdy nezklamou. A hodně sil Máje, asi psové :-).

Fifi

Kachna
                              Mája je prostě stará.
                              Njn, staresiny maji narok na churaveni. Hlavne, at se ji zachvaty neopakujou a je s prednisonem na tom dobre, co to pujde. Holcicka psi, posilam podrbani.

cernej caj

Maya
                                Uzij si volno!

Ja posledni 3 tydny v praci…. pred dovolenou:)

Denny
                                Na ty tvoje netopyry se desne tesim!

Denny

Morgen páteční,
                                  díí píí hlásá zataženo.
                                  Tak uvidíme jaký bude víkendík, je tu pořád kámoška z Ústí s Maxem,
                                  tak půjdem někam na procházku, nebo výletík.
                                  Željko jel dnes ještě někam do NDR, přijede až zítra.
                                  Přemýšlím co budu vařim, asik něco rychlýho jako řízkové a kašičku.
                                  Dlouho jsem nic nepekla, nějak nemám náladu, ikdyž ehm chuť by byla.
                                  Jo a krevetle s Beťákama už mají kryty na akvárko, aby se za nima nechtěly podívat košišty 😀
                                  F úterý se jedu fláknout do teho Liberca s hňápama, snad něco s panem ortoprdem vymyslíme.

Denny

Petrs01
                                    Já se tááák těším až si Denny přiveze ty dvě pohromy
                                    cítím z toho mírnou ironii paninko 🙂
                                    Ale jo, já s tím počítám, že to budou pohromy…
                                    Třeba zas pojedete někdy kolem 🙂
                                    čajdo
                                    jo já taky těším na netopýrky, taky doufám, že vám to letos výjde a přistavíte se 🙂

Petrs01

pojedete někdy kolem

Že bys nás jako předhodila lvům?

No nejste zrovna po ruce, ale je u vás krásně.

PetraK

RRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁ
                                        MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Jsme si fčéra dali s Rumíčkem v rámci hárání samostatnou supr procházku. Vytáhla jsem ho na takovej napůl novej okruh, aby si vyčistil trochu makovičku. Moc háský to bylo. Jen jsem nemusela tak hnát. Jsem si myslela, že to bude na kdovíjak dlouho, ale byli jsme – pravda velmi rychlým tempem – za hoďku a půl doma. Krásně jsme si to užili.

Dneska jedem osmý den. Takže teď tak týden bude to bude napnutý a pak … pak už přijde operace.

Dennyky
                                        cítím z toho mírnou ironii paninko

tak víš jak, cizí neščestí potěší a my potřebujeme nějaký zábavný zprávy 😀

Třeba zas pojedete někdy kolem
                                        už se jich zbavuješ předem? 😀

chtěla jsem napsat, že když bude nejhůř, vyměnim za Tali, ale…. asi ne, asi nééé, nechám si tu menší pohromu 😀

Petrs01
                                        Já se tááák těším až si Denny přiveze ty dvě pohromy

😀 😀 myslím, že líp to vymyslet nejde 😀

Mirka D.

Peti-moc na tebe myslím a držím palce

děkuju a děkuju taky za pěkný fotky, Žerda řádí s klackem jako magoooor 🙂

PetraK

Petrs01
                                          ypadá to lépe (no to vím i bez kontroly), dostal další včelku a pokračování v tabletách, samozřejmě šetřící režim i nadále.

to se velmi dobře čte, podrbej ho staříka komickýho 😀

Fifi
                                          Kdyz te pan doktor uklidnuje, urcite vi proc. Jasny, taky bych byla na nervy, ale pristi patek bude za chvili, do ty doby vas rozptyli harajici Talirova. A Domecek a jeho krasny okoli bude balzamem na dusi, zelena uklidnuje. 🙂 Tak pekne pocourejte, zklidnuj se prirodou a rozvin svuj klid. Nejak vim, ze to dopadne dobre, dneska mi to vlastovicka svitorila

ty huž máš vlaštovičky?? Jee, to je krása! A je teda zatím enem jedna, nebo už celej pár?

Ano hárající Talířová tomu dodáva jinčí rozměry. Navíc se z ní stal neskutečnej tupounek 😀 stojí… stojí… a čučí, opět čučí. Rumouš nečučí, Rumouš jde do akce, tím pádem jdu do akce i já. A dneska večer jsem šla do akce i z postele, protože donedávna mohli hnípat normálně pospolu, teď jsme měli dvě noci režim tak, že Tali spinká v kůchni a dveře jsou otevřený, ale zabarikádovaný, a mám tam „splávek“ , abych věděla, kdyby něco. Naskládaný ledabyle polystyrenový desky. Nesnáším zvuk, jak se tře polystyren o polystyren, tím mě jednou můžou klidně dostat z hrobu. Když jsem podruhý slyšela Rumouše, jak vooofafrně, zkoumá polystyren, tak jsem ho „sprdla“, rozebrala barikádu a zavřela prostě dveře. Je to tentkrát trošku dřív, co se víc, než zajímá, tak to prostě už musí být natrvdo.

Denny

Petrs01
                                            myslím že ty si poradíš i se lvem 🙂

PetraK
                                            splávek”
                                            muheheee nastražila pascu 🙂

Tak zas nedělejte z těch koťat takový upíry, jo 🙂

jo čajdoooo díky za fčéra, těším se, až to nějak dám dochromady a pochlubím se !
                                            A propo děcka, něco se chystá!!!
                                            Modří huš vědí

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,401. až 1,420. (celkem z 2,012)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.