- Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
22.4.2021 v 5:20 #119349
Denny
Dobré ráno,
u nás to hvízdá a opět to vypadá na slunečný den.
Mosela jsem tu opici zrzatou tahat z betle 🙂
Poslední dobou běží až když je čas krmení.Taky bych ráda viděla sovu ve volné přírodě.
Při večerním venčení jí slyším dost často, možná je to sovák, nevím 🙂
A Petrs01 díky za tipy, jak jí dohledat.
Takže bude sedět a čučet jo? To jsem zvědavá.
Jo Zayferus sleduju na FB, mají orla bojovnáho, jsem nejdřív myslela, že
mají Harpyji. Nádherná zvířata.
Si třeba moje ségra do loňska myslela, že Harpyje je mýtus, že neexistuje.
Njn tak vona je trochen jiná.Já bych teda Dafině ten fous taky upajcla, určitě by se i jí ulevilo.
Tak jste si to holky hezky užily…kdy jste se vlastně viděly naposled?
Péťo moc na vás myslím, ať to jde do kšá a ….vše už psala Fifina.
Ku*va drát, kdyby člověk mohl nějak pomoct.22.4.2021 v 6:00 #119350Petrs01
bude sedět a čučet jo?
jo. Když na ni posvítíš, tak zavře zobák, mžourá do světla a sedí.
ať to jde do kšá
Musí! Určitě vyříznou fšecko a bude to nějaká neagresivní varianta a Rumíček bude zas zdráv a vesel! Tuhle myšlenku budeme vysílat do vesmíru a ono to zafunguje.
22.4.2021 v 6:17 #119351cernej caj
Ja jednou videla.sovu sneznou na vltave lekla se a.zmizela no jako bozi pohled, bohuzel na par vterin jen… a pak semmvidela sovu nebo orla, v takovym potemnelym lesiku dtesne pred bouri na ceste lesacke a melo to rozpeti snad 1,5 – 2m a jen to vylitlo z lesa, jakoby nad cestou prosvistelo pryc… co to bylo nevim..
Denny
Uz to bude hodne dlouho, mozna v lete? Vim ze mirkad mela tu sukynku z dekace a ja ji ukazala ze ma.kapsy:D22.4.2021 v 12:48 #119352PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
dík všem a dík Fifijový za info. omlouvám se za dezinformaci, operace bude ne tenhle, ale až příští pátek. Pak doktor mě uklidňuje, což se mu teda vůbec nemůže povést, protože jsem hysterická, brečím a bojím se moc. Dle pana doktora by to neměla být ta katastrofická varianta, ale více ukáže po operaci rozbor toho co se odebere a taky rozbor dalších vzorků kůže.
Já jsem totálně v hajzlu, pardon, a tak nejsem moc komunikativní. Ono taky o čem. že jo.Tak jako vy mě, držím palce i já Troldíkovi i Atomíkovi.
22.4.2021 v 13:04 #119356Petrs01
až příští pátek
To je blbý že se budem všichni týden bát – a ty úplně nejvíc. Tak se tolik neboj, my se budem bát za tebe. Určo to bude dobrý, kdyby to vypadalo nějak blbě, tak by ho bral co nejdřív.
22.4.2021 v 13:19 #119359Denny
PetraK
VÍM, ŽE NEMÁŠ NÁLADU NA FTÍPKY….ALE POSÍLÁM ČTYŘLÍSTEK PRO ŠTĚSTÍ.
Fifinka tam je, mě si můžeš vybrat
(ale varuju Tě)- Odpověď byla upravena před 4 roky uživatelem Denny.
22.4.2021 v 13:22 #119362Milena z Prahy
PetraK
Mně v takových chvílích pomáhá furt si opakovat mantru „Bude to dobrý“, i když mozek pochopitelně nepřestajně točí hororový scénáře. Pomaličku se zhluboka nadechovat do břicha (třeba u toho počítat do pěti), chviličku počkat plně nadechnutá a pak na pět dob vydechovat…22.4.2021 v 13:44 #119364cernej caj
PetraK
hlavne na tebe vsechny myslime a drzime palce rumickovi pacholickovi, je to silnej hosik a pan doktor jiste vi, co ti rika a nemazal by med kolem huby, urcite ne zrvona tobe.22.4.2021 v 13:45 #119366kachna
“Bude to dobrý”,
já už si teda rozhodně neříkám, ještěže se nestalo …, protože pak nastane „výměna mečů“ a mám to.
22.4.2021 v 14:02 #119369PetraK
Dennyky
(ale varuju Tětvl ty seš jasnej Pinďa, ne? Podle názvu 😀
náladu sice nemám, ale jsem ráda, za každou debilitu.
Míla
si opakovat mantru “Bude to dobrý”,
to jsem dělala od úterka do včerejšího odpoledne a bohužel to nezabralo. Myslím tím na výsledek testů.ale pan doktor říká, ať jsem v klidu, že podle něj to bude dobrý. Jenže…. pořád je to ta svinská věc.
černej čaj
co ti rika a nemazal by med kolem huby, urcite ne zrvona tobe.ne určitě ne, já vím, ale prostě dokud nebudou výsledky, tak to prostě člověk neví.
Petrs01
Určo to bude dobrý, kdyby to vypadalo nějak blbě, tak by ho bral co nejdřív.jojo, já vím, no ale stejně … asi si to dovede každej představit.
A co Atomík?
22.4.2021 v 14:45 #119370Petrs01
Atomík byl teď na kontrole, pěkně jsem vymrzla bo v čekárně max 1 člověk a venku fronta. Vypadá to lépe (no to vím i bez kontroly), dostal další včelku a pokračování v tabletách, samozřejmě šetřící režim i nadále. On už sice zase slušně kluše, ale dlouho mu to nevydrží. Tak dáme dva víkendy klid a uvidíme jestli se to pak pomalu dostane zase na nějakou šlapací úroveň.
22.4.2021 v 16:40 #119371Fifi
Brypodvecir vespolek,
Esusova
Kdyz te pan doktor uklidnuje, urcite vi proc. Jasny, taky bych byla na nervy, ale pristi patek bude za chvili, do ty doby vas rozptyli harajici Talirova. A Domecek a jeho krasny okoli bude balzamem na dusi, zelena uklidnuje. 🙂 Tak pekne pocourejte, zklidnuj se prirodou a rozvin svuj klid. Nejak vim, ze to dopadne dobre, dneska mi to vlastovicka svitorila. 🙂Petrs
To jsem rada, ze je Atomik lepsi. Takze neco od zad, kloubu?22.4.2021 v 16:47 #119372Petrs01
kloubu?
Kyčle, hlavně levá. Mohly se mu blbě rozplácnout při tom skoku z postele (má tam schody, ale občas příliš pospíchá, než aby je použil). To zhoršení z 20 km na sotva 20m bylo šílený. Ale zlepšoval se ještě před veterinou, takže je šance, že ještě něco ušlape. Otázka je kam až se ho podaří vrátit, jak moc tomu ublížil.
22.4.2021 v 17:00 #119373cernej caj
Petrs01
tak ale byla by to lepsi zprava nez neco od patere, ne?PetraK
presne jak pise fifijova, je tezky v tyhle situaci byt v klidu, ale chapeme te a jsme tu pro tebe:)22.4.2021 v 17:33 #119374Fifi
Petrs
Kyčle, hlavně levá. Mohly se mu blbě rozplácnout při tom skoku z postele
Tak huf, ono to je hned. Kdysi se mi takhle rozplacnul Kremylek a taky jsem se bala nejhorsiho, ale byla to kycel. Tak at mu klid zabira a dostane se postupne zase do atomovy kondice. 🙂
Na klouby neco bere? Me docela prekvapil ten A-Flex, Troldovi zabral moc pekne. Ted maj, prouzky moje, s timhle utrum. 🙁 Ruzice ho dneska chtela rasit, jsem ji rikala, at neblazni, ze si ho rozbije. 🙂22.4.2021 v 17:53 #119375Petrs01
Na klouby neco bere?
Jednou za čas projíždím Gelorenem (i sebe), ale teď jsem mu vzala Apto-flex.
22.4.2021 v 18:32 #119376Fifi
Bezva, ten A-flex je jen nejak vylepsenej Apto-flex, tak at mu to pomuze. 🙂
Ech, a stacilo chorob, diagnoz, nemoci.
Neco veselyho by to chtelo. Asi si bude muset nekdo poridit stenatko, at nas rozveseli. 😀 Ja to nebudu, ale kdopa tu neni kocici cekatel, kdo nepujde courat na mesic a kdo ma jen jednoho psa, no, kdopak to je? 🙂22.4.2021 v 18:44 #119377Petrs01
Neco veselyho by to chtelo.
Já se tááák těším až si Denny přiveze ty dvě pohromy 😀 😀
Doufám, že bude pravidelné každodenní hlášení i s výčtem všech škod!22.4.2021 v 18:48 #119378Fifi
Petrs
To se taky tesim, aniz bych chtela bejt nejak skodoliba. 😀 Dve pohromy, dobrej nazev.22.4.2021 v 19:17 #119379MirkaD
já dnes třetí den kdyse flákám
takže ráno jsem dala vycházku ke křížku a zpět i s Btty-ktrá jak mě viděla tak valila z terasy a hrrr k bráně a čumák do mezery brány,že jde taky
u křížku jsem s každým trošku pocvičila-otočky,kroky,obíhačky a s Betty lehni za pochodu a přivolání
takže pejsani se proběhli,pocvičily si a já šla předělávat fotky do meilu
tím,že si nerozumím s počítečem,zabralo mi to dopo,s tím,že v meilu 2 fotky vidět nejsou a jedna je rozmázlá…ale je tam dudek!a Žeryk jak dělá kung -fu sklackem,Dafi dává packu na pařezu a kytičky a zvířátka….
dopo pršelo
odpo jsem pročetla,a k večeru jsem šla opět ke křížku a zpět,na zaharadě chvilku za házet hračku,a šupky hupky do dědiny do knihovny
tam jsem 2 hodky prokecala,u toho vymalovala vymalovánky pro děti,porazítkovala si papír slonama….prostě pěkně jsem si pohrála…:D
a šla dom,kde jsem dala třetí krátkou vycházku při západu slunce kousek k lípě,pak zaházet Žerykovi hračku na zahradě,zavřít ho doma
a jít si na zahradu hrát chvilku s Dafi
a doma jsem si pocvčila já
v leže-jako když jsem cvičila v leže tak mi Dafi šla olizovat ucho-tak se zase chová a chrní na klíně
venku skočila na pařez a nevšimla si,že tam leží Norinka-tak ju zasedla….
-překvapený xichty obou zvířat stály za to!!!
Dafi se divila proč je pod ní kočka
kočka se divila,že na ní sedí pes….blázinec hadr-jsem byla smíchem hotová… -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.