- Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
21.4.2021 v 16:37 #119322
Fifi
v pátek jdeme na operaci
Kuwafix. Peti, neboj, Rumicek bude treti v rade zdejsich uzdravenych! V kolik jdete? At se muzu plne soustredit a tuny energie posilat. Hosicek bude v poradku, dobre, ze jste na to prisli zrejme rychle. Myslim na vas!21.4.2021 v 17:15 #119323Milena z Prahy
PetraK
Rumíček tady má spoustu příznivců a přímluvců, to určitě pomůže. Taky držím všechny palce, co mám.21.4.2021 v 18:05 #119324cernej caj
a trochu dobrych zprav, vite s kym sem byla dneska na prochazce? a protoze sem nemela fotak, tak sem dostala zapujcenej abych si to taky uzila 😀
21.4.2021 v 19:32 #119327MirkaD
tak já měla dnes nakonec hezký den,co hezký-luksusní
uvidíme s čím přijde Martin z práce
břicho se mu zhoršilo,ztrdlo,zhubl,nemůže moc jest….je ucpanej….
jestli se vrátí období před operací,tak mě švihne….
no,ale tak ráno jsme zajeli na začátek cyklostezky ke Kozlanům-10km od Bučovic
jezdíme tam,když je bláto,chci jít po rovině a mám dost tras za barákem
dnes jsme jeli z důvodu-je tam rovina,pro psi to bude změna+chci nakoupit a nechci do města…
takže po cyklostezce,kde Dafča s Žerykem BĚHALA jsme to vzali do Kozlan do obchodu na střídačku jsme nakoupily a pak zase zpátky,Dafi na asfaltě škrontala-že by dlouhý drápy?
no po vycházce dopolední kdy to Žeryk zvládl bez dárku v autě tam i zpět!!!zárak se stal….
tak si všichni 3 s Martinem daly ležing,já vyrobila oběd,Martin zmizl pak do práce,já pak hezky ke knížce a odpo lehla ke knížce, a pak dojela Čajda a vydaly jsme se na vycházku do lesíka-ne na čekanou,ale na focenou
k hájence se Dafi táhla jak kdyby lezla na sněžku…
v lese jsme udělali kolečko kolem obrázku Huberta,Čjda nafotila kytičky,broučky,pejsky
já viděla prvně v životě co se s mým fotákem dá fotit a jak-fantastický!!!
pak Čjda nafotila Žeryka jak dělá kung-fu s klackem-vyhazování jlacku nad hlavu,za hlavu a točení nad hlavou-teda skro točení….
takže konečně bude mít Žeryk celkem dost fotek-kde je jeho oblíbená zábava,stejně jako pro Dafi pařezy…
po kolečku v lese jsme to vzali k lípě a od ní dozadu kousek na Uhřice-kde proběhlo focení pejsků s oblohou
miluju fotky kde je kus modrýho nebe,a neumím tyto fotky udělat-jako takhle mám hodně fotek západu slunce,nebo mraků,měsíce a tak-ale zase tam nejsou psi
fotky psů mám zase jen ze spodním povrchem-prostě psi na poli/louce,pařezu,….a nebe nikde
tak se dělali fotečky-prosím tě at je tam nene,jo?
a bylo:D
Čajda je šikovná -no pak jsem nakonec za spolupráci hodila Žerykovi míček,
Dafča si vystačila s pamlskama šli jsme od lípy dolů,to už většinou na vodítku
protže kousek nad barákem směr lípa máme motkářskou trat-už včera tam bylo dost motorek,a dnes ještě víc,a valily jak hovada kolem,tak do zátočin psi budou chodit nejen na vodítku ale ještě u nohy…se picnu s těch motorkářů…
no ted večer prochrněly,Dafčík před chvílou vylezla a začla tahat prádlo s koše-nic musím jít žehlit,to sem ju ještě nenaučila….
Čajdo-ponožky jsou bezvááááá
fotky pošlu až se vzmůžu je nacpat do PC
Peti-moc na vás myslím!!!!!!!
a neboj Rumíček je šikovnej hošíček,tvůj nejšikovnější a nejmileší
takže v pátek bude v pohodě!!!vyměním sovu za dudka-chcu vidět živou sovu,aspon kousek sovičky….
21.4.2021 v 20:17 #119328Fifi
Mirko
Teda Dafca je echt chlupatice, ja bych ji vopidlala, ze by ti zmizela pulka psice. 🙂 Bezva, ze jste se videly s Cajdou.
Martin – a dodrzoval po lonsky operaci nejakou dietu narizenou? Samoze mu preju, at je fit, ale mel by si dozivotne hlidat jidlo… Rozum ma, neni to pes, kterymu najednou nasadis slinivkovou dietu (myslim Troldika) a on nechape, proc nema v misce to samy, co Ruzice. Psovi to nevysvetlis, clovek by to mel pochopit sam.
Jo a dudek – tyjo, v zivote jsem nevidela a strasne bych videt chtela. Tu vubec nejsou.- Odpověď byla upravena před 4 roky uživatelem Fifi.
21.4.2021 v 20:55 #119330Petrs01
chcu vidět živou sovu
Pokud netrváš na volné přírodě, tak se dají vidět různě v záchranných stanicích a zookoutcích. Nebo sovinec na Šumavě – Borová lada. Určitě je má i Zayferus co dělá ukázky v Lednici.
Volná příroda – bych tě poslala na zahradu bývalé oční školy v Kroměříži, tam bývaly zaručeně. Ale už tam 10 let nebydlím. Chce to venčit pozdě večer a vnímat – a případně si pak dojít pro silnou baterku, nejdřív ptáka po zvuku najít a pak teprve svítit (když posvítíš rovnou, může přestat houkat). Ale až se ti nějaká kráva usídlí pod oknem a týden se kvůli ní nevyspíš, tak já za to nemůžu, to ty sis přála sovu!21.4.2021 v 20:56 #119331MirkaD
Fifi-tak Dafču to dovezu:D,
víš jakej je rozdíl mezi malým dítětem a Martinem?
no žádnej….
tak ted valí jogurtový nápoje….
předtím na to jaksi kašlal….21.4.2021 v 20:57 #119332Fifi
Esusova sem chtela po tlf hovoru poslat nejaky linky, bo je samoze vypsychla a moc nevnima. Tak tady to mas, po jednom linku. (A na ty obrazky nekoukej.)
Tohle bych zduraznila: nicméně mastocytom stále mezi zhoubnými nádory zůstává jedním z nejlépe léčitelných.- Odpověď byla upravena před 4 roky uživatelem Fifi.
21.4.2021 v 20:59 #11933321.4.2021 v 21:04 #119335MirkaD
Petrs01-děkuju ,
co Atomík?21.4.2021 v 21:07 #119336Fifi
21.4.2021 v 21:07 #119337MirkaD
uf toto teda….
21.4.2021 v 21:15 #119338Fifi
No, vono to neni prdel, co Rumickovi nasli… Ale Esusovic zabojujou a dobre to dopadne, musi!!! 🙂 :* Chapu, ze je ted Petra totalne ztracena a ubulena, jak ja byla minulej tejden. Zachytit neco v mozku jde tezko, tak chtela odkazy sem, at si muze v klidu prostudovat a nemusi nic sama hledat a lekat se.
21.4.2021 v 21:30 #119339Petrs01
co Atomík?
Dělá, že o ničem neví. Ale místo pořádného venčení jsme dali 2 kratší, přičemž podruhé jsme jen obešli panelák a ke konci už to nebylo nic moc.
21.4.2021 v 21:33 #119340Fifi
Petrs
Jak nic moc, zase nozicky nefungaly? A tu krev mu rozebrali u veta, vse ok?Echjo, Troldik zde zapocal teda nechtenou vlnu ruznych hnusancu. Opatrujte se i sve pseky, budte vsici v poradku.
21.4.2021 v 22:14 #119341MirkaD
Fifi-bohužel si dokážu představit jak jí je……
21.4.2021 v 22:38 #119342Fifi
Mirko
Vsak, vsechny to chapeme, to nebylo neco proti tobe, taky povzdechavam, ze uf totok. Jen me poprosila, at ji odkazy nahazu sem, tak tak cinim.Jo a Dafcu? Privez, vezmu ti ji hrabickama, trimovakama a nakonec ti ji sjedu strojkem, nozky proberu efilackama, sosak zakratime, na brisku jen par chlupisku nechame – budete happy obe. 🙂 Kdyz beztak srst na trim nema prubezne kvalitni, asi je z ty „mekkosrstnaty“ linie, z toho hrebiky neudelas. Knirace jsem upravovala jednou, velkyho a moc jsme se s tim s kamoskou neprdely. 🙂
21.4.2021 v 22:55 #119343MirkaD
Fifi-jako vážně lákavá nabídka-že teda musíte až na Čajdu bydlet všicí daleko,
skutečně neskutečně na nic….
Dafča měla záda dlouho dost holý jak to pustilo,ted teda trochu zarostla,
břicho má ostříhaný
Martin je taky jak blbé-se z něho picnu
snažila jsem se mu naznačit,že to břicho může mít ucpaný z nedostatku pohybu-
do práce z práce-bus/vlak,v práci sedí,krom dneška ze psama dlouho nebyl….
jak máme stejně směny tak s něma nechodí
o víkendu si nedělám iluize,že chodil po vycházkách
jako šel kousek a pak hačí x hodin na terase….
no,takže mi ted večer řekl,že to má lepší než dopo,ale,že jestli to bude mít z toho,že v práci sedí-což je možný….
tak,že to asi nebude moc dělat….
ale jinak mě pochopitelně na všchno odpovídá-hele já mám tu nemoc,ty tomu nerozumíš….blblbla-jakože,když nemám to stejný co on,tak nevím…
nic no
připomíná mi to mamk,které jsem mohla stokrát tvrdit,že má cvičit na záda-a ona,že v práci-uklizečka-se nacvičí dost
taky jí to nešlo vysvětlit,že úklid v práci a cvičení na záda jsou 2 rozdílný věci….21.4.2021 v 23:24 #119344Fifi
Mirko
Tak hlavne on vysedaval na terase, ze ho bricho bolelo, ne? S jeho diagnozou a po operaci to asi pohybem (kterej samoze neuskodi) nerozhejbe. Ja ti preju pevnej nerv na nej. Kdyz je tak chytrej a vi, ze ma tu nemoc, tak hlavne, ze tomu rozumi. Pritom nedodrzuje zakladni pravidlo, tedy dietu – ty nenadelas nic a on bude mit repete zdravotnich obtizi. Ale urco to bude mit z prace, zeano… 🙂
Nic, nemam kapacitu, az budes potrebovat koberec, rekni si…Troldik zejtra posledni prasek na slinivku podpurnej, snad mu vse bude fungat i po dobrani v poradku. Blbinec, krmit ho xkrat denne a jen povolenym a neskodnym materialem. Slintal dneska vedle Ruzeny na jablicko, to este proste nejde mu dat. To samy ona kureci mlety + zeli a vlocky, on grancle a konzervu. Ona normal porci, on pidi. Bejt Trolda Martinem, asi pujde trucovat na terasu. 😀
Hlavne, mila Esusova,, jelikoz tohle budes cist rano, tak doufam, zes klidne spala a prechroustas si vsechny info a doporuceni a popremejslis a budes konzultovat jinde a budes silna silnice a vubec, poresite diagnostiku a bude dobre, lepe, nejlepe! Myslim na vas porad a palce drzet neprestanu hoodne dlouho! :*
22.4.2021 v 4:58 #119348cernej caj
Rumicek urcite bude po operaci brzo fit:)
Birma.mela.u adamka ted pulrocni chemo a zda se ze se adamek zlepsil dost a to uz je taky starsi pan…
MirkaD
Tak hlavne DIETA to by si mel zapamatovat. Treba muj lepek je proti tomu banalita ale i tak mam trubky celkove citlivejsi nez prumerny jedinci a su dost nachylnejsi na jakykoli vykyvy… takze martin, kterej dlabe na doporuceni doktora by se mel zamyslet hlavnr nad sebou…Dobre, ze ti ponozky pasuji:)
Fifi
A trolditko doufam krom stiznosti na obsah misky je uz zase lepsi? -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.