- Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
21.4.2021 v 8:52 #119280
Petrs01
Zrovna těmhle bych strčila toho bišonka – kdyby byl nevychovanej, je to protivný, ale jde to. A na něj a jeho pohybové potřeby by snad měli. Vižlu? Těmhle??? Doufám, že jim slavnej CM nezapomněl vysvětlit, že si s tím štěníkem mají hrát, mají mu dopřát dostatek pohybu a podnětů… a co se tady rozčiluju, vy to víte a emeričani si to tu nepřečtou.
21.4.2021 v 8:55 #119281Maya
PetraK
no poridili vizlu, protoze prej je vhodna k detem
a pak chudak vizla tam krouzi s balonkem a nikdo nic
me teda vadi, ze v takovymhle videu se nezmini i to, jakej je vizla akcni pes a ze potrebuje zamestnani, alespon formou dotazu na ty lidi, ale to se tam vubec neresi, jen tam zminuje, ze je to lovecky pes21.4.2021 v 8:57 #119282Denny
Maya
zůstanu u těch zemních baref abych měla něco k tomuto.
Miluju barevný věci, trička atd….bohužel, vzhledem k problémům s pocením
a ehm taky i s váhou je nenosím.Petrs01
prostudovala jsem stránky, zákazníci jsou spokojeni, takže asi neodírá.21.4.2021 v 8:58 #119284PetraK
emeričani si to tu nepřečtou.
a co strejda Gůgl? Třeba to funguje i vopačným směrem?
Ne, ani bižona bych jim nedala. Můj názor je, že ne každej musí mít nutně psa. A to ani toho bižonka. Psů je jako sr… bohužel pro ně. stalo se z nich spotřební zboží a podle toho k nim každej přistupuje – nechtěla jsem se k tomu už vracet, ale nějak to nejde- viz tady ta probíraná vižla. Nefunguje? Tak jestli vona jiná nebude fungovat líp? Útulky donedávna narvaný k prasknutí – za chvíli budou zas, až dojede kurvavirová linie – a furt si nutně fšicí musej pořizovat čokla. protože to je dneska přece normální. Ne není to normální, na psa by měl bejt řidičák a pak teprve by se vidělo. Ale to nic, já mlčím už radši, jak jsem psala, s lidma mi došla trpělivost .
21.4.2021 v 8:59 #119285Denny
Se nějak nemůžu soustředit na to video, páč ten vychovatel úžasnej
má prominte mi ten výraz ústa jak řitní věnec.
Je mi z něj blivno.21.4.2021 v 9:01 #119286PetraK
Maya
, protoze prej je vhodna k detem
a pak chudak vizla tam krouzi s balonkem a nikdo nicpomoooooooooooooooooooooooooooct!!!
, jakej je vizla akcni pes a ze potrebuje zamestnani,
to jim jako neřekl? když už jim to neřekl chovatel:?do háje, tak zjistí si, že je pes vhodnej k dětem a nic dalšího ne? To otevřeli obrázkovej atlas psů, kde je ke každýmu plemeni obrázek s popisem v jedný větě??
Hele pak se mi divte, že prostě vidím lidi jao debilitní stvoření. Auto bude taťka vybírat půl roku a čokla koupěj na základě vobrázku u žvejkaček.
21.4.2021 v 9:02 #119287Maya
kanal s vydrama, ty jsou bozi, je ma nekdo doma jako mazliky, jak zvlastne jedi se zaklonenyma hlavama
21.4.2021 v 9:02 #119288PetraK
má prominte mi ten výraz ústa jak řitní věnec.
😀 😀 😀 😀 😀 ty seš ale takovej kretén“! SEš ten nejmocnější kretén co znáááám Pomoooooooooooooooooooooooooooooct ty jelito pitomýýý, já jsem vdechla klávesnici kvůli tobě 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
21.4.2021 v 9:06 #119289Maya
Petrs01
no ani malej klidnej pes kolikrat neuspokoji, dneska jsem zrovna narazila na tohle
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/135309859/trpaslici-spic-pomeranian.php21.4.2021 v 9:20 #119290PetraK
Nevhodný dárek pro syna……….. proč se nedivím, proč se už nedivím?
21.4.2021 v 9:30 #119291PetraK
Maya
kanal s vydrama
sou boží (jen teda já jako věčnej kritik takovýchhle věcí, prostě nejsem nadšená z vydry jako domácího mazlíčka – pokud to nemá pochopitelně nějaký opodstatnění) Nicméně se žrádlem je to jak u nás 😀 Teda ne, že jako já a Brtnik 😀 😀 i když…. Hana a já….? 😀 😀 ale myslela jsem Rumíčka a Taliprtku, to je úplně stejný 😀21.4.2021 v 10:10 #119292Maya
PetraK
no jo, buhvi proc je maj
ted je dobrej viral toto video, zviratka jsou chytry, videla jsem neco podobnyho i s vydrou
21.4.2021 v 11:13 #119293PetraK
Maya
ted je dobrej viral toto video,huf, nerf, ešivá to stihne – i když bylo jasný, že stihnout to musí 😀 , já to viděla s tuleněm
21.4.2021 v 11:21 #119294cernej caj
Denny
To je krasna halneka21.4.2021 v 11:34 #119295MirkaD
ach jooo-já už se k tomu taky nechtěla vracet-ale naposledy-
tu vižlu nevraceli,protže by nefungovala,fakt ne
kamoška z ní byla jinak nadšená,že chápavá,vnímavá….
prostě-stalo se to
možná už žádnýho psa mít nebude
jestli jo tak za dlouho
máma ju nedávala ne proto,že no prostě byla po nemoci a na energický štěně se necítila, sešli se prostě 2 blbý věci
kamoška které rodiče pomáhali x let s jedním psem,a navrhli jí to i u druhýho,tak myslela,že to půjde
kamoška nepracuje z domu,dělá na směny,tak k tomu pejskovi občas někoho chtěla
ježíííš já už se do toho nebudu víc zamotávat….
při mým vysvětlování je úplně zbytečný to víc matlat…
Martinovi se zase zhoršuje zdraví-chvíli byl klid nebo co…..
takže zas nic….
já depku protože holt se s některýma věcma smířit neumím,nechci a vždycky když si myslím,že v pohodě,že to všecko chápu a vím
tak stačí záběr v tv
věta v knížce a su v pr….
držím Rumíčkovi palce!!!!!!!!!!!
na dvoře nám capíkuje dudek-heč!Denny-nebud ftipná nebo se 😀
mě nechceš dopřát umělecký fotečky….
mě se líbila ta halenka ze stromem21.4.2021 v 11:45 #119296Petrs01
dudek
ty se máš, toho jsem zahlídla jen jednou v letu.
Zato v pondělí večer tady houkala sůva, tak jsem se na ni byla podívat – seděla na listnáči, takže byla krásně vidět.
21.4.2021 v 11:49 #119297PetraK
To si ale sousedé konečně po roce oddychnou….
Může mě někdo vysvětlit, proč si někdo pořizuje cíleně lišku, když pro ni ještě nemá ustájení a buduje ho navíc celý rok a celý ten rok má tu lišku v paneláku?
Já chápu jeho záměr, ale nechápu provedení 😮21.4.2021 v 11:55 #119298Maya
MirkaD
to uz nemusis vysvetlovat, tady uz ta debata jede samospadem, coz je dobry, treba si to nekdo precte a zamysli se nad tim21.4.2021 v 11:59 #119299Petrs01
Protože zrovna v tu chvíli měl možnost přijít k lišce? Liščata asi nejsou k dostání každý den… a jak se stavby dokážou zkomplikovat vidíš teď sama. Chvíli ji asi doma mít chtěl, kvůli lepšímu ochočení. Tím jako úplně neobhajuju, ale chápu jak se to dokáže semlít.
21.4.2021 v 11:59 #119300Maya
PetraK
taky jsem to cetla, jediny co me napada, ze ji proste chtel mit ochocenou, kdyz pise ze bude pracovat s ni s detma a lidma, coz kdyby ji zavrel do vybehu by asi moc neslo -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.