Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021

• Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,321. až 1,340. (celkem z 2,012)
  • Autor
    Petrs01

Zrovna těmhle bych strčila toho bišonka – kdyby byl nevychovanej, je to protivný, ale jde to. A na něj a jeho pohybové potřeby by snad měli. Vižlu? Těmhle??? Doufám, že jim slavnej CM nezapomněl vysvětlit, že si s tím štěníkem mají hrát, mají mu dopřát dostatek pohybu a podnětů… a co se tady rozčiluju, vy to víte a emeričani si to tu nepřečtou.

Maya

PetraK
        no poridili vizlu, protoze prej je vhodna k detem
        a pak chudak vizla tam krouzi s balonkem a nikdo nic
        me teda vadi, ze v takovymhle videu se nezmini i to, jakej je vizla akcni pes a ze potrebuje zamestnani, alespon formou dotazu na ty lidi, ale to se tam vubec neresi, jen tam zminuje, ze je to lovecky pes

Denny

Maya
          zůstanu u těch zemních baref abych měla něco k tomuto.
          Miluju barevný věci, trička atd….bohužel, vzhledem k problémům s pocením
          a ehm taky i s váhou je nenosím.

Petrs01
          prostudovala jsem stránky, zákazníci jsou spokojeni, takže asi neodírá.

PetraK

emeričani si to tu nepřečtou.

a co strejda Gůgl? Třeba to funguje i vopačným směrem?

Ne, ani bižona bych jim nedala. Můj názor je, že ne každej musí mít nutně psa. A to ani toho bižonka. Psů je jako sr… bohužel pro ně. stalo se z nich spotřební zboží a podle toho k nim každej přistupuje – nechtěla jsem se k tomu už vracet, ale nějak to nejde- viz tady ta probíraná vižla. Nefunguje? Tak jestli vona jiná nebude fungovat líp? Útulky donedávna narvaný k prasknutí – za chvíli budou zas, až dojede kurvavirová linie – a furt si nutně fšicí musej pořizovat čokla. protože to je dneska přece normální. Ne není to normální, na psa by měl bejt řidičák a pak teprve by se vidělo. Ale to nic, já mlčím už radši, jak jsem psala, s lidma mi došla trpělivost .

Denny

Se nějak nemůžu soustředit na to video, páč ten vychovatel úžasnej
              má prominte mi ten výraz ústa jak řitní věnec.
              Je mi z něj blivno.

PetraK

Maya
                , protoze prej je vhodna k detem
                a pak chudak vizla tam krouzi s balonkem a nikdo nic

pomoooooooooooooooooooooooooooct!!!

, jakej je vizla akcni pes a ze potrebuje zamestnani,
                to jim jako neřekl? když už jim to neřekl chovatel:?

do háje, tak zjistí si, že je pes vhodnej k dětem a nic dalšího ne? To otevřeli obrázkovej atlas psů, kde je ke každýmu plemeni obrázek s popisem v jedný větě??

Hele pak se mi divte, že prostě vidím lidi jao debilitní stvoření. Auto bude taťka vybírat půl roku a čokla koupěj na základě vobrázku u žvejkaček.

Maya

kanal s vydrama, ty jsou bozi, je ma nekdo doma jako mazliky, jak zvlastne jedi se zaklonenyma hlavama

PetraK

má prominte mi ten výraz ústa jak řitní věnec.

😀 😀 😀 😀 😀 ty seš ale takovej kretén“! SEš ten nejmocnější kretén co znáááám Pomoooooooooooooooooooooooooooooct ty jelito pitomýýý, já jsem vdechla klávesnici kvůli tobě 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Maya

Petrs01
                      no ani malej klidnej pes kolikrat neuspokoji, dneska jsem zrovna narazila na tohle
                      https://zvirata.bazos.cz/inzerat/135309859/trpaslici-spic-pomeranian.php

PetraK

Nevhodný dárek pro syna……….. proč se nedivím, proč se už nedivím?

PetraK

Maya
                          kanal s vydrama
                          sou boží (jen teda já jako věčnej kritik takovýchhle věcí, prostě nejsem nadšená z vydry jako domácího mazlíčka – pokud to nemá pochopitelně nějaký opodstatnění) Nicméně se žrádlem je to jak u nás 😀 Teda ne, že jako já a Brtnik 😀 😀 i když…. Hana a já….? 😀 😀 ale myslela jsem Rumíčka a Taliprtku, to je úplně stejný 😀

Maya

PetraK
                            no jo, buhvi proc je maj
                            ted je dobrej viral toto video, zviratka jsou chytry, videla jsem neco podobnyho i s vydrou

PetraK

Maya
                              ted je dobrej viral toto video,

huf, nerf, ešivá to stihne – i když bylo jasný, že stihnout to musí 😀 , já to viděla s tuleněm

cernej caj

Denny
                                To je krasna halneka

MirkaD

ach jooo-já už se k tomu taky nechtěla vracet-ale naposledy-
                                  tu vižlu nevraceli,protže by nefungovala,fakt ne
                                  kamoška z ní byla jinak nadšená,že chápavá,vnímavá….
                                  prostě-stalo se to
                                  možná už žádnýho psa mít nebude
                                  jestli jo tak za dlouho
                                  máma ju nedávala ne proto,že no prostě byla po nemoci a na energický štěně se necítila, sešli se prostě 2 blbý věci
                                  kamoška které rodiče pomáhali x let s jedním psem,a navrhli jí to i u druhýho,tak myslela,že to půjde
                                  kamoška nepracuje z domu,dělá na směny,tak k tomu pejskovi občas někoho chtěla
                                  ježíííš já už se do toho nebudu víc zamotávat….
                                  při mým vysvětlování je úplně zbytečný to víc matlat…
                                  Martinovi se zase zhoršuje zdraví-chvíli byl klid nebo co…..
                                  takže zas nic….
                                  já depku protože holt se s některýma věcma smířit neumím,nechci a vždycky když si myslím,že v pohodě,že to všecko chápu a vím
                                  tak stačí záběr v tv
                                  věta v knížce a su v pr….
                                  držím Rumíčkovi palce!!!!!!!!!!!
                                  na dvoře nám capíkuje dudek-heč!

Denny-nebud ftipná nebo se 😀
                                  mě nechceš dopřát umělecký fotečky….
                                  mě se líbila ta halenka ze stromem

Petrs01

dudek

ty se máš, toho jsem zahlídla jen jednou v letu.

Zato v pondělí večer tady houkala sůva, tak jsem se na ni byla podívat – seděla na listnáči, takže byla krásně vidět.

PetraK

To si ale sousedé konečně po roce oddychnou….

https://prostejovsky.denik.cz/zpravy_region/liska-coco-zije-v-prostejovskem-panelaku-je-mazana-a-ukradne-co-se-ji-libi-20210.html

Může mě někdo vysvětlit, proč si někdo pořizuje cíleně lišku, když pro ni ještě nemá ustájení a buduje ho navíc celý rok a celý ten rok má tu lišku v paneláku?
                                      Já chápu jeho záměr, ale nechápu provedení 😮

Maya

MirkaD
                                        to uz nemusis vysvetlovat, tady uz ta debata jede samospadem, coz je dobry, treba si to nekdo precte a zamysli se nad tim

Petrs01

Protože zrovna v tu chvíli měl možnost přijít k lišce? Liščata asi nejsou k dostání každý den… a jak se stavby dokážou zkomplikovat vidíš teď sama. Chvíli ji asi doma mít chtěl, kvůli lepšímu ochočení. Tím jako úplně neobhajuju, ale chápu jak se to dokáže semlít.

Maya

PetraK
                                            taky jsem to cetla, jediny co me napada, ze ji proste chtel mit ochocenou, kdyz pise ze bude pracovat s ni s detma a lidma, coz kdyby ji zavrel do vybehu by asi moc neslo

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,321. až 1,340. (celkem z 2,012)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.