- Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
20.4.2021 v 13:01 #119195
Maya
ctu ted jak se pripravuje ockovani na dalsi roky a mam dojem, ze lidi si zas mysli, jak prevezou prirodu a bude z toho akorat velkej pruser
20.4.2021 v 13:09 #119196Denny
Petrs01
držím palčky dědečkovi….A Denyky jde za půl hodiny co? Jde za půl hodiny z práce.
Domů ne, jen převlíknout, pro Koňase a pak na procházku s kamarádkou z Ústí
a taky Maxíkem a pak na chalupu na terásku na buřtíky a pivko a séktík.
Dlouho jsme se neviděli, tak se těšíme 🙂
A svítí sluníčkooooHm ty pučmelouny budu moset trochen nastudovat…
20.4.2021 v 13:14 #119197PetraK
Petrs01
apatie – to by mě taky děsilo. No ta mrtvice – to by mě sice nenapadlo, i proto, že jak jsem to zažila u Murphíka, probíhalo to opravdu jinak, ale na druhou stranu – může být, že příznaky jsou pokaždý odlišný? Taky mě napadlo jestli mu někde něco 🙁 🙁 neselhává? A nebo prostě už je toho chození na tak dlouho pro něj moc a vypnul se z přetažení?
Maya
mohlo byt to stene posledni a zadnej chumel,
sarkyš ale i kdyby, tak prostě stopro nebylo štěně apatický, tomu věřit nelze zdravý štěndo, ať už vižlí nebo ne se prostě hlemejždí a zkoumá a zajímá se a když je dítě takhle teda extrémně hysterický, že to nejde, tak by se tam projevilo ne, kdyby se k němu štěně hrnulo. Já nevím, to je fučík, já prostě vždy hledám řešení, protože hodně situací ho má a podle toho se na věci dívám. Mohli pořídit ohrádku pro štěně a o to víc se mu věnovat a zároveň ho učit klidu, stejně jako učit dítě se štěnětem se postupně sžívat. Prostě překlenout to, není to o tom setrvalým stavu.20.4.2021 v 13:16 #119198PetraK
ze lidi si zas mysli, jak prevezou prirodu a bude z toho akorat velkej pruser
ano, to si u toho očkování myslím od začátku. Na druhou stranu není moc z čeho vybírat.
nevím, cos četla, ale napadlo někoho, že tady bude stejně v popolaci oooobrovský množství neočkovaných dětí? A to jsou dobrý hostitelé.Dennyky
de za půl hodiny z práce.
a dennyky mě pěkně sssštve 😀 , tady řve kosák, jak prokopnutej, vzduch krásně voní a já tu sedim jak blbka.20.4.2021 v 13:20 #119199Denny
PetraK
tu sedim jak blbka.
navíc se špenátem na ……. muheheee :-DD20.4.2021 v 13:23 #119200PetraK
Dennyky
navíc se špenátem na ……. muheheee :-DD
drbno! 😀 Kdybys k tomu radši dodala ten knedlik, co ti hópnul na makovici 😀
20.4.2021 v 13:40 #119201Petrs01
vypnul se z přetažení?
To by se ale vypnul včera, ne po včerejším proflákaném dni, kdy byl ale v pohodě. To selhávání něčeho mne straší taky, proto chci tu krev (otvírají ve tři). Už dva víkendy se nám zdálo, že ho ty zadní neposlouchají víc než obvykle, taky byl pokaždé jeden den šetřící. Na druhou stranu když mi pes skoro každý den lítá po lese a řve ať si pohnu, že chce běhat, tak ho prostě omezovat nebudu, spíš držím tempo tak aby nedělal smyky, protože už si párkrát něčím hnul právě z těch lítacích výpadů (to pak kulhal).
Já ho přetrhnu! Jasně, šla jsem na záchod, takže brouček závislák z toho gauče skočil. No tak zjevně už je mu líp.
20.4.2021 v 13:42 #119202PetraK
No tak zjevně už je mu líp.
huráá, hurááá, tak jen tak dál. Budu držet palce, ať je zas ve formě.
ne po včerejším proflákaném dni,
někdy se to tak blbě rozleží?20.4.2021 v 13:51 #119203Maya
PetraK
ockovani deti uz se taky chystatady zajimava vec, treba se tedy taky nekoho bude tykat
https://www.lupa.cz/clanky/zpravy-z-depa-2-automaticke-zrizeni-datove-schranky-pro-informacne-gramotne/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu20.4.2021 v 14:01 #119204Maya
pardon za sprosty slova, ale fakt me serou takovyhle clanky novinarskych mrdek, ktery produktivitu prace pomerovanou s hdp, tedy cenou vysledneho produktu, interpretujou jako jak moc kdo maka a sugeruje teda nasim lidem, ze jsou flakaci
asi psany bud debilama a nebo na objednavku toho magora, co by chtel uzakonit 16hodinovou pracovni dobu v kuse
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/data-cesi-odpracuji-rocne-o-tri-sta-hodin-vic-nez-nemci-150749#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=hDIrPcIoOYw-202104201256&dop_id=150749&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz20.4.2021 v 14:07 #119205Zlata
Petrs
Držím palce.
Čmeldove jsou tady velcí,to by měli být pučmeloudi,mali jsou Aninky,kdo by neznal tak Čmelák Aninka od Sekory.
Teď jsme zapluli dovnitř tak posílám pár fotek.A voní to.20.4.2021 v 14:14 #119212Maya
Z
krasny, to je britka kocka?
jahody nam teda taky jeste nekvetou20.4.2021 v 14:20 #119213Zlata
Maya
Jj,britak.
To jsou jahody lesní,já je na dala na násep okolo baráku a na starou zídku.20.4.2021 v 14:40 #119217Maya
Z
ty jo, u nas kvetou akorat narcisy, ani tulipany jeste ne
britak krasnej, ja mam kocky akorat smesky, i kdyz kocka je prej taky krizena s britkou, ale sediva neni20.4.2021 v 14:48 #119218Maya
no bezva, ted se tu prohnala prutrz a zmokla mi bedna pro zelvy i se senem, ktery jsem tam dala novy vcera
a uz zase sviti slunko20.4.2021 v 14:50 #119219Maya
tohle by se Loki asi naucil rychle a asi stejne rychle me by z toho svihlo 😀
https://www.ifauna.cz/psi/inzerce/r/detail/3730975/zvonek-pro-psy-na-dvere/20.4.2021 v 14:57 #119220Zlata
Tady taky chvilkama preprska,chvíli sluníčko.Já Tomáše dostala,pač se nesnesl se psem,tak hledali umístění.Jinak my taky měli a máme smesky,Čertik ani pořádně nevyrostl,Zrzek jeho bracha co jsme o něj přišli,byl taky drobnej.
20.4.2021 v 14:57 #119222Petrs01
Tak nakonec vyfasoval bolest tlumící injekci. Vet se přiklání k blbýmu pohybu/poloze. Samozřejmě veškerá apatie pryč, i nožičky zázračně sloužily, jen aby pejska odnesly z veteriny pryč. Pochopitelně ten klidový režim a uvidíme, nicméně směrem domů jsem tomu zvířátku málem nestačila. Jsem ho ráno měla natočit.
Musím jít vyvenčit toho druhého…20.4.2021 v 15:53 #119223MirkaD
Petrs01-tak snad to Atomíkovi pomůže
PetraK-s malou pro štěně nebyla,jela pro něj 100km na Slovensko
a jo věř mi kdyby to šlo tak to nějak udělá
rodiče se jí s ní snažily pomoct,ale když viděla jak to máti nedává….
ono je to těžký já k tomu nevím taky všechno
ale jen ted za mě-když jsem měla domluvenou Dafinku,tak u mě měl být tatka na štěněcí dovolené
mělo to být tak že já týden doma,pak tatka 2 týdny u nás+já hodně odpolední+v týdnu volno-tím,že nedělám od po do pátku…
takže vlastně skoro měsíc měl být někdo hodně ze štěnětem
výsledek?tatka si ten první druhej den u nás při vycháuce s Žerykem jednu ruku zlomil,druhou obrazil-prostě jednu ruku v sádře,druhou obvázanou a já na starosti štěně i tatku-bonus byl,že štěně nebylo samo doma-tot vše20.4.2021 v 15:54 #119224MirkaD
dala jsem si siestu ze psama na pohovce při vánočních koledách
venku to kvete,vřští a cvrliká… -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.