Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021

• Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,141. až 1,160. (celkem z 2,012)
  • Autor
    Fifi

Kdo tu vzdychal po lapine, kdo to jen byl… 😀 Cajdooo? Ale to by asi nedala Ferinka, cubu do domu. Mayo, Lokisova neterinka se jiste uda rychle pri soucasnym deficitu psu.

Fifi

Peknou sobotu preju, klidnou hlavne! Protoze tu minulou zacal Troldikovo boj o zivot, neda se to zapomenout. Nyni hlasim pekny bobek umerny jeho lekum a stavu, alles gutte. 🙂

Zlata

Fifi
          Tak se to vrací do normálu.To je dobře.

cernej caj

nene pro dalsiho psa u nas ted misto neni, a az bude, tak asi starsiho utulkacka… stene uz si nevezmu asi…

MirkaD
            no dokud nevyresis vlhkost tak zateplovat je blbost. Ta vlhkost totiz hrozne ubiji pocitovou teplotu a zateplenim to spis muzete jeste zhorsit. No zalezi na konkretni situaci. My s vlhkosti meli problem, ale ty roky sme netopili skoro vubec, nebo na 18 a za stkrinema u zdi proste byl rosnej bod. Co topime a skrine nejsou na venkovni zdi, tak zatepleni nam pridalo, ze min topime, ale ta vlhkost u nas proste byla kombinace promrzle zdi a studenyho vzduchu na zadaech stkrine..

u vas bych to videla, ze zatepleni to spis jen zhorsi…

jinak chut na sladky je nedodstatek jidla pres den, vlakniny a bilkovin. Misto coko si davej radsi pekne studenej kefir, podmasli… klidne si kupu ochuceny at to mas trochu sladky, ale malo jist asi pres den… snad uz ti je lip?

Fifi
            hovnotaaaa! to je super 😉

Ja dneska vylet, chtela sem 30 ale zima, vlezlo, jak sem se zastavila tak uplne sem prochladla, takze jen 26…

Fifi

Cajdo
              Jen 26? 😀 Flakacko! 😀
              Ja dala taky 26, hec. 😀 Ale minut s Trolitkem pacholitkem, prvne bez prasku na bolest, prvne projevil zajem o protapku. A lital jak posuk, spokojene bez Ruzice, ta sla pred nim separe. Bobek hodil druhej za den a peknej, hura! 🙂

cernej caj

Fifi
                jee, to je super 🙂

cernej caj
                  Zlata

Černém čaj
                    Moc pěkný,nádhera.Ale ty kilometry..

Milena z Prahy

Čajíku, úžasný okolí Brna. A je vidět to letošní zpoždění v přírodě, ještě nejsou olistěný stromy. A jak jsi se dostala do Vyškova? Vlakem, autobusem?

cernej caj

Milena z Prahy
                        muz me ted vozi vsude autem, a my to mame tak 40 kilaku… dokonce sem i kousicek ridila 🙂

jo, to zpozdeni v prirode si uzivam, protoze vlastne takhle to je normalni… ze teprve zacinaji pucet maly listecky… do toho vsechno kvete, jak to ma byt… a ne jak v roce 2018 touto dobou pozdni jaro, pres den skoro 30°c…

Z
                        ja potrebuju trenovaci kilometry 🙂 na dovolene budu chodit kolem 20denne ale s tezkou obri monstr krosnou (asi 18kg…). Pro me to ale byl takovej prijemnej vylet. Horni hranici mam kolem tech 35/40km s lehkym batuzkem na pohodu, takze pro me tohle je fakt takova akoratni vzdalenost 🙂

Zlata

Černém čaj
                          Klobouk dolů.🧢

cernej caj

Z
                            myslim, ze neni duvod, nejvetsi slapka tu je petr01 🙂

Zlata

Černej čaj
                              No já si vzpomněla jak jsem šla na škole s batohem na nekolikadenni vylet,já vážila 48,když jsem dala na záda batoh s potřebnýma vecma tak jsem se prohla dozadu a ztratila rovnováhu.Takže jsem vyndavala,vyndavala,pak jsem toho měla víc na sobě než v tom batohu.Ale přežila jsem.
                              Jo obdivují kazdyho kdo turuje ,ještě takový pěkný fotky.

Petrs01

nejvetsi slapka

… si dnes dala 18,5. Zhruba. My u toho totiž občas trošku odbočujeme a hledáme (dnes 23) a ono to docela zdržuje, takže bychom toho zas tolik nenašlapali i kdybych neměla ty tři zpožďovadla. Navíc táhnu plný batoh termosek, takže dost pauzujem. Černý most – Úvaly.

Milena z Prahy

No právě, Zlatko, ty kilometry bych (přinejhorším) ještě nějak dala, ale ten Čajdův bágl k tomu! Se zachvěním jsem si vybavila, jak jsem šla na třídenní „puťák“ na jednom táboře, a to jsem nesla jenom svoje oblečení a hygienický potřeby a spacák a občas stan (střídaly jsme se s kamarádkou). Po několika hodinách pochodu se zátěží se moje mysl oddělila od těla a přestala jsem vnímat okolí. Holt blbej oddíl :-).
                                  Jo, Petro S., už si vzpomínám, ty chodíš takový ty 24hodinový pochody se psem?

MirkaD

PetraK-prosím tě-můžu dát na tebe kontakt kamarádce????????????
                                    dnes večer rozhovor -hodinu a čtvrt
                                    v paneláku měla hromadu let od štěněte výmaračku-její muž s ní chodil na cvičá,
                                    fena měla dlouhý vycházky,vycepovaná,
                                    v létě Ajša umřela
                                    kamoška si pořídila ze slovenska vižlu,kterou po desti dnech musela vrátit-její malá se štěnětě bála,štěně bylo převelice tepmeramentní-nevydrželo vteřinu v klidu,nic….
                                    kamoška se s tebou chce poradit,jestli jsou všechny vižly tak temperamentní
                                    kamoška je sposrtovní,chodící,jezdí na kole
                                    Ajša měla dlouhý vycházky,výcvik
                                    vypomáhali rodiče kamošky
                                    vižlu chce protže je povahově miljší než výmarák,není tak ostrá,velká,je milá
                                    nastudovaný měla dost
                                    o Ajšu se starali dobře,s mužem jsou velm,i sportovní rodina
                                    jen malou štěně kousalo,malá se bála-to fakt nešlo…

Fifi

Cajdo
                                      ja potrebuju trenovaci kilometry
                                      Verim, ale zase to neprehanej, at ti zbydou sily na vlastni velkoslapkodovolenou. 🙂

Z
                                      No já si vzpomněla jak jsem šla na škole s batohem na nekolikadenni vylet,já vážila 48,když jsem dala na záda batoh s potřebnýma vecma tak jsem se prohla dozadu a ztratila rovnováhu.
                                      Jsme na tom podobne. Teda byly, ted si vzit krosnu na zada, tak se uz ani nezvednu, natoz tapat tolika km.

Helejte, ja mozna objevila pricinu Troldikovic hnusnostavu!!! Presvedceni, ze doma dietni chyba nastat nemohla, je pravdiva. ALE!
                                      Jsem sla ted poustet cokle po klidu po zradle na zahradu a Trolitko nezabocil jako obvykle vpravo kolem baraku, ale nabral to primo na druhou stranu. Jsem si zrychlila krok, abych videla proc.
                                      A vono, teda vony, nejspis kocky tahaj pres zahradu zradelni bordel z kompostu od sousedu! Kompost je za plotem, sousedi tam hazou krome beznych zelenino odpadku kde co. Kosti, kuze, zbytky masovy, shnilotiny potravinovyho domaciho razu.
                                      Ruzice indikovala kocici pritomnost, Trolda pritomnost hnusu zradelniho – slo o kus nejaky koznaty flakoty smazeny/peceny, zrejme veprovy. Jsem zarvala, az si pridrepnul leknutim.
                                      Takze scenar minulyho tydne byl asi takovej, ze v noci vystrelil, uchvatil, pozral. I kdyz jsem si myslela, ze by cokoliv na zahrade sezrala Ruzice, je Vorechus maximus zjevne chrtivej. Bezva, skladacka se doskladava, odted za soumraku a v noci nejdriv obejit zahradu s celovkou a Troldou u nohy.

Petrs01

24hodinový pochody se psem

80 a více kilometrů, čas je na libovůli závodníka 😀
                                        Rekord mám tuším 14:11 nebo tak nějak, prostě ten poslední 1,5 kilometr už tam neměl být 😀
                                        Ale už nechodím, chtěla jsem toho nechat už když jsem si brala Spratka. On měl tedy trochu jiný názor, takže jsme ještě dva treky došli ve třech. Ale se dvěma psy, kteří jsou každý úplně jiný, je to strašnej vopruz – jeden chce rychle a vpředu, druhý pomalu vzadu, jednomu je zima a nesnáší mokro, druhému je vedro a pije nejradši ponořený až po tlamu. A teď mají 12 a 16, to už je opravdu hodně. Ostatně letos už je to na Spratkovi i vidět, ty zadní občas neposlouchají jak mají. Takže si dáváme ty naše dvacítky, což je vlastně tak nějak kompromis nás 4. Občas mám sice chuť je obíhat jak ovčácký pes, zatímco páník trpí tím že ho ani nenechám vydechnout, ale tak nějak nám to spolu šlape.

Fifi

Mirko
                                          kamoška si pořídila ze slovenska vižlu,kterou po desti dnech musela vrátit-její malá se štěnětě bála,štěně bylo převelice tepmeramentní-nevydrželo vteřinu v klidu,nic….
                                          kamoška se s tebou chce poradit,jestli jsou všechny vižly tak temperamentní

Si myslim, ze kazdy maly stene je temperamentni zivocich, kterej neposedi, nevydrzi chvili v klidu. Dokud neodroste. Nevim, jak stary ditko ta tvoje kamoska ma, ale nekdy je blba kombi porizovat k pididiteti jeste stene, prilis starosti najednou. Vencit stene xkrat za den, hrat si s nim a zaroven se naplno venovat malymu diteti? Ukol pro superwoman.
                                          Clovek zapomina, co to obnasi vychovat stene. Kdyz starsi pes odejde a poridi se stendo, to je najednou hukot hlodaci, curaci, kakaci atd. Do roka bejva kazdej pes takovy telatko, kterymu se je potreba venovat fest. Kdyz ted po 10 dnech vratili jedno stene, novy bych asi hned tak neporizovala. Ale dobrej napad, Esuska jim to poda v jeste lepsich, osobnich barvach, kolik casu nutno travit s vizlikem venku. 😀 To je treba odradi od lovecaku a poridi az casem neco mensiho, spolecenskyho?

Petrs01

neco mensiho, spolecenskyho?

Pokud jsou tak sportovní jak psala Mirka, tak těžko. Vzala bych odrostlejšího psa nebo bych holt pár let počkala. Velmi se mi líbil rozhovor s nějakým výcvikářem, kde jedna z otázek byla právě na pořízení štěněte k dítěti – odpověděl, že to považuje za nefér k oběma, že štěně i dítě potřebují váš čas a když je máte současně, tak oba ošidíte. Doporučil právě počkat až dítě nepotřebuje ten intenzivní vztah kdy musíš být u každého jeho kroku a budeš na to štěně mít fakt čas beze strachu co dítě mezitím provede.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,141. až 1,160. (celkem z 2,012)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.