- Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
16.4.2021 v 12:55 #119012
Maya
tvl, konecne po dvou mesicich prisel dopis, ze nam nejakej ourada milostive dovoluje rozdelit vlastni pozemek na dva, z ty byrokracie by se clovek osypal
si myslim, ze statu muze bejt jedno i kdybych ten pozemek chtela rozdelit na sto metrovejch parcelicek16.4.2021 v 13:07 #119013PetraK
Petrs01
nějakej drzej provokatér, vidlák z nějaké zastrčené vísky
eeešče že mi to připomněla, že mám jít domu! 😀 😀 😀Tak vám možu popřát milí zlatí a zmrzlí, krásnovej víkend a pohodu během povalování v teple domovů, pokud teda nejste blásen čajda a nehodláte spát někde pod bukem v mrazu 😀
Maya
Skaut je boží definice 😀sever a jih neexistuje, ty nikdo nikde nezmninuje
ešivá to čte Tvoja učitelka zeměpisa, tak ji právě fláklo 😀16.4.2021 v 13:21 #119014Maya
Denny
inspirace, jednoducha fotka, ale krasna
16.4.2021 v 13:42 #119015PetraK
poooooooooooooooooooooooooooooooooooomooooooooooooooooooooooooooocccccccct
😀 😀 😀 😀 😀 😀kurnik proč to sem nejde dát?
- Odpověď byla upravena před 4 roky uživatelem PetraK.
16.4.2021 v 13:43 #119018PetraK
😀
tak nic prostě, najděte si 5:16
https://www.youtube.com/watch?v=FKvre9h5ktY
16.4.2021 v 14:29 #119020Maya
PetraK
ten v bazenu 😀 😀16.4.2021 v 14:35 #119021PetraK
Maya
ten je taky dobrej, ale mě rozsekal ten pitbulík , to si můžu pouštět furt a budu se dycinky smát 😀16.4.2021 v 15:00 #119024cernej caj
nasla sem dneska psa, kterej se opici po batynce, ze najde diru a pak ceka u vrat, az ho pusti domu… ratlicek dedousek sedivej se klepal na ulici, mel na obojku cislo a ona to byla pani ze vchodu kousek od mista, kde cekal, prekvapena co dela venku… 😀
16.4.2021 v 15:02 #119025PetraK
černej čaj
to je joudík staříček a tys hodná cérka, žes ho zachránila
16.4.2021 v 15:25 #119026Kuskus
Petra K
Martensky?16.4.2021 v 16:27 #119027Fifi
Peknej vikend vsem! 🙂
Nejspis predposledni report. 🙂 Troldik je ok, zadny zmeny, rekonvalescence pokracuje. Po tlf konzultaci jsme se domluvily, ze leky na bolest mu uz muzu vysadit, ostatni leky dobrat. A za 10 dni kontrola – krev, aby bylo videt, jak se slinivka srovnala. Dieta samoze trva.Kuskus
Drzim palce, at klapne termin a mas kolena co nejdriv jako novy! 🙂16.4.2021 v 16:33 #119028cernej caj
Fifi
jeee, to zni skvele! 🙂 snad teda trolitko uz bude v poradku16.4.2021 v 17:20 #119029Milena z Prahy
Fifi
Gratuluju tobě i Troldíkovi. Jestlipak jsi mu už omyla kejtky :-)?
Kuskus
Moc nám přeju, aby se ty nemocnice už vrátily do normálního režimu a začaly operovat.
Jo jo, myslím, že Petra nosí martensky.16.4.2021 v 17:50 #119030Fifi
Milo
Jeste omytej neni, ale po prubeznym zmoknuti a furminatorovani smrdi mnohem min nebo temer vubec, uz davno to neni tchor. 🙂 Do vany ho davat jeste nechci, na brisko je porad citlivejsi a psychicky neni stale uplne fit, nechci mu pusobit nejaky prikori.Cajdo
Ses hodna, ze sis tulacka vsimla. Ja po prijezdu potkala zdejsiho stofarda, to je dedek asi 12letej uz, hluchej, ale straslivej proutnik a kanec. Dobejval se zase k sousedovi za fenou, nez jsem ho stihla odchytit, odkracel jinam si obejit rajon. 🙂16.4.2021 v 19:37 #119031MirkaD
tak já mám za sebou 3 ranní+volné úterý
v úterý deštivo,kosa
tak ráno rychlovycházka s míčkem k rybníčku a zpět-to ještě nepršelo
odpo vycházka v dešti chvilku-jen vyvenčit a jinak dom
Žerykovi i Dafině jsem večer dala 2 hlavolamy
od pondělí odpo do čtvrtka dopo tu byl tatka
večer šel vždycky chvíli k rodičům,v pondělí odppo ze psama+středa a čtvrtek dopo
v úterý dopo zmizl s rodičem někam cosi zařizovat do Brna a a pak k rodičům na oběd
tak jasný vařila jsem já-tak pro jistotu ho máti pozvala….:D
ve středu ranní-pečení+kasa+jsem byla v práci dýl,jewlikož kolegyně si fikla nohu tak jela k MUDR.,tak jsem stihla trojku vyškovák,což znamená kus cety do kopce pěšky,lákala jsem tarky at mě jde naproti ze psama,ale fučelo,tak nic…
tak jsem se doplahočila a jsem s něma-že by se mi chtělo,o tom nic nevím,ale tak co už no…
včera jsem narychlo stihla ještě knihovnu a bus tak,že jsem s tunou knížek přijela v tři,atka už doma dokakaná kuchyn od psů…
přitom s nima byl prý ráno a v poledne než odjel tak je pustil ven a prý nic nejedli,no to mu teda moc nevěřím,protože krmí i přede mnou od stolu…
tak co teprve když u toho nejsu,že…:D
no nic…
tak jsem s něma šla chvilku na zahradu,pak jsem se naobědvala,chytla jsem super zimnici s únavy-zabalená v dekách jsem 2 hodiny cvakala zubama
tak jserm k večeru po sežrání půlky bonbošky vylezla vysála barák a šla ze psama
no a dnes po ranní jsem dojela-stihla jsem nakoupit i zverimex…
tak jsem šla ze psama hned,že se mračí,tak at pak nemoknem…
a nebyl to dobrej nápad,jsem zpět lezla jak lenochod…
všechny 3 dny byly vycházky hlavně cvičící-trochu poslušnosti,trošku obíhaní stromů+vyhledání hračky a zaházení hračky-už se těším na nějakou normoš vycházku
Dafině jsem ted večer dala 3 hlavolamy…Fifi-velevýborný zprávy,parádička,paráda,Trolda se naám zotavuje,uzdravuje juchájdá,juchajdá juchůůůůůůůůůůůůůů
jinak závislák-no u nás by to bylo taky veselý….brrrrrMaya-krásná fotka ze stromečkama!
PetraK-na mě lidi jaksi nechválí nikdy nic….
se nad sebou budu muset zamyslet….
no i když…většinou mě vidí v pracovním,nebo ve psím….
jsem dnes viděla u zákaznice jednu asi?značkovou kabelku a tak mě napadlo,jak je prčovní vlastně řešit ty značky a tak,že já ze svýho pejskařskýho a turisticky sportovního okolí-Čajda,Petrs01,kamarádky v BK znám turistický hadry-značky,+psí věci
a kabelku za x tisíc případně nějaký drahý boty/hadry bych nepoznala:D
jinak mě hrozně štve ta zima už-všude je prostě zima…
všude milion vrstev….
v práci ráno čekám víc jak 20minut než se otevře,na kase zima
doma zima,venku zima
furt mám na sobě miliony vrstev
tatka mě v úterý odpo řekl at si oblíknu gatě když jdu ven,měla jsem mikinu,svetr s kárkým rukávem,dohej-takový minišaty,tílko,triko,větrovku,psí vestu
čelenku,kapuci s kožíškem a ……pdvlíkací elastáky bez gatí….
jo DĚVČATA ČÍM VÁM OČKOVALI TY RODIČE?
a Martinovi přišlo,že se má jako chronicky nemocnej naočkovat,jeho kamarádovi co má stejnou nemoc a taky důchod to došlo taky…16.4.2021 v 19:54 #119032Fifi
Mirko
Tos mela sichty pekny, ale zase ranni sis prala, ne? Ze se nevracis za tmy. Posrana kuchyne – se poznaj ty nenapadny krmicove, mas to marny, mas to marny…
doma zima,venku zima
A proc furt mate doma zimu?Nasi jsou ockovani Pfizerem. Jestli ma M. tu moznost, at jde do toho. Pfizer, Moderna, toho bych se nebala. Staci si zjistit, kam ho pozvali nebo kde se bude ockovat, vetsinou jsou vakciny dany dle mist.
16.4.2021 v 20:19 #119033MirkaD
Fifi-a tak jo,nevadí,že jsem měla ranní,
psi máti několikrát za den pustí,+s něma jdu před tím ráno,takže dobrý
i si dnes chválila Žeryka,že vůbec nevrčel u utírání noh
spíš v práci to na mě bylo náročný psychicky-jako hodně lidí tyhle 2 dny+ ve středu zase k tomu dost vybalování
a v tom respirátoru se blbě mluví+blbě slyší+když je hodně lidí tak je tam hluk,takže každou větu opakuješ 3krát,tak je z toho člověk zničenější,než kdyby se fungovalo normálně…
k tomu další neschopenka v práci….
no takže jsem odpo byla jak ze ždímačky…
-no my doma v té jedné místnosti máme vlhko
na stupně je tam třeba 24 stupnů,pocitově chladno…
Martin to chce v létě zateplit…tak jako ….
no dáme si o karkulce…ještě no…:D:D,
no kamoška zdravotní sestra mě varovala před zenecou,že tím očkují v BK obvodáci,že se má tatka zaregistrovat přes počítač,tam že se to očkuje pfizerem
u Martina nevím,čím by to očkovali…16.4.2021 v 20:40 #119034Fifi
Mirko
Nejsem stavar, ale neco zateplovat bez vyreseni vlhkosti je k prdu, to by spis chtelo nejak podrezat, odizolovat, pozvat nekoho znalyho, at vam to vyresi. 🙂
Jo, registraci a ocko proste poresit mistne, kde co davaji.16.4.2021 v 20:48 #119035Maya
MirkaD
máme je očkovaná taky pfizerem, ale Martin se klidně může nechat nechat i zenekou, ty sraženiny maj riziko akorát mladý ženský, ale i tak, je tím naočkovaná celá Anglie, takže zas takovej průser jak to tady prezentujou to bejt nemůže
zeneku maj většinou obvoďáci, když půjde od nějakého centra, tak bude mít skoro jistě pfizer nebo modernu, to obvoďáci nemůžou skladovat16.4.2021 v 20:58 #119036Maya
Kdybyste měl někdo zájem, Lokinkovu neteřinku už skoro k odběru asi někdo odřek a je k mání
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.