- Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
15.4.2021 v 13:26 #118970
Petrs01
tak se vyfotíme
Leda bys jim předtím dala narkózu. Tobě ještě neřekli, že éra tvých pěkných fotek končí? S příchodem koťat budeš fotit už jen rozmazané šmouhy. Dokud ti některý z těch ufonů nehodí mobil do krevetek nebo tak něco.
15.4.2021 v 13:28 #118971Denny
Petrs01
nehodí mobil do krevetek nebo tak něco.
muheheeee rozdám prášky na zklidnění 🙂15.4.2021 v 13:31 #118972PetraK
hm, tak jsem to taky chtěla vodvážně zkusit nakoupit přes vintáge ale vono to jde jen přes fakbůk, appl a doví co ešče, co nemám 🙁
15.4.2021 v 13:39 #118973PetraK
Maya
vim a zadny s tim nemelo problem
řikal kdo…. 🙂 . já ty zvířata, co necestovaly s majitelem na klíně viděla naživo, když jsme je přebírali. nee, ne děkujeme neceme.Já vím, že to tak máš, no já prostě to zvíře musim vočichat 😀
Petrs01
Můžu doufat
ne to nedoufej, to není tahač na peníze teda je, ale bohužel to je skutečnost, ne že si psa někdo vymyslel. Jediný v co lze doufat, že se nepřestěhujou zo Slovača k Čehůnom. Stejně debilitní nápad, jako když se pár lidí chytlo toho, že ve složkách zkoušeli rotobulaDennyky
plachtokocůre 😀nostalgie
🙂 hezká nostalgie 🙂Maximálně česnekový hranolky 🙂
máme, mááámeee, krásný, tak akolát a moť tlutí, moť tlutí moje cesnekhranolky 😀
15.4.2021 v 13:39 #118974Petrs01
lion dog
Petróóó, nenakryjem Talinku Vaškem? Horor dog? Zájem bude zaručenej, aspoň 30 litrů za štěně!
15.4.2021 v 13:40 #118975PetraK
Dennyky
muheheeee rozdám prášky na zklidněnísobě
😀 😀
15.4.2021 v 13:46 #118976cernej caj
PetraK
jestli myslis ten sekac online vinted, tak tam facebook nepotrebujes, ale registraci na email mit musis, aby ses mohla prihlasit a nakupovat. ale jde to i na email na seznamu, nemusis mit nic spesl.Denny
kdypak cekas ty roztomily kotatka co ti znicej bytecek? 😀15.4.2021 v 13:50 #118977PetraK
černej čaj
ale jde to i na email na seznamu, nemusis mit nic spesl.aha, aha díkec moc.
Petrs01
jo nový plemeno VaTal 😀15.4.2021 v 14:44 #118978Maya
Petrs01
30 tisic je malo, to se dneska dava za obyc psy 😀takhle to asi dopada kdyz si nekdo nedovede priznat vek
15.4.2021 v 15:33 #118979cernej caj
Maya
ty lidi fakt nemaj rozum… no uz aby otevreli obchodaky15.4.2021 v 16:28 #118980Fifi
Zdravicko vespolek.
Prepojujeme do studia, kde nas bude o novem vyvoji informovat Fifijova… 😀
Trolditko je zase lepsi, vlastne se zotavuje dobre. Jak to rychle nastoupilo, tak to pomerne rychle ustupuje. Se zradlem nema sebemensi problem, prasky v konzerve basti bez protestu. Bolavej je zase o fous min, i kdyz je porad hodne unavenej. Prasky na bolest ocividne fungaji dobre – rano ho RUzice lakala k blbnuti, by se bejval i pridal. Radsi jsem jim to zatrhla. Novej poznatek – jestli jsem mela doted zavislaka, tak ted mam suchej zip, vocasek totalni. Bambula je na me fakt nalepenej, xkrat denne prijde, polozi mi tlapku na nart a chce mudlat. Jakoby se presvedcoval, ujistoval, ze to byl jen zlej sen a ze mu nezmizim. 🙂
Zitra kontrola telefonicka, domluvime se, co a jak s lekama dal.
Konec reportaze. 🙂Kachno
Jak Maja na kontrole?15.4.2021 v 16:33 #118981Petrs01
Konec reportaze.
Nádherné vysílání, to se budu těšit na další díl!
15.4.2021 v 16:36 #118982Fifi
Petrs
Doufam, ze dalsi dil bude predposledni, protoze pak uz nebude potreba cokoliv hlasat. 🙂
Drzim palce, at Vaskovi ten detox pomuze.15.4.2021 v 17:09 #118983cernej caj
Fifi
tak to stoji za to, ze jsem si dneska pockala na vecerni zpravy:) prdelka pruhovana, dobre ze basti a ze se dobre zotavuje 🙂15.4.2021 v 17:27 #118984Fifi
Cajdo
Jsem rada, ze jsem te vecernickem potesila. 🙂 Prdelka pruhata dostala asi novej nick, zacinam mu rikat Zipe. 🙂 Zipik zrovna prinesl hracku vedle z pokoje a dela dulezitaka pred Ruzici.Edit
Jo, a jak nejsem zvykla krmit granule, je hroznej nezvyk, o kolik vic Troldas pije. Navic vyzaduje cerstvou vodu nekolikrat denne, se neboji ozvat – duraznejsi dupnuti na nart. 😀- Odpověď byla upravena před 4 roky uživatelem Fifi.
15.4.2021 v 18:59 #118986Fifi
Vivaat, vivat, Trolda polozil po zradle dlouhej kabel. Doslova! Sice jeste takovej oranzovej, ale ne ridkej. Druhy hovno po tom pidibobku, tak snad se traveni nahodilo. 🙂
15.4.2021 v 20:48 #118987Maya
Fifi
super zprávy, chudák Trolda, on se asi bojí, abys ho zase někde nenechala15.4.2021 v 21:51 #118988Fifi
Maya
Hospitalizace pro nej bylo asi doslova peklo vzhledem k jeho precitlivelosti na hluky. Dyk doma resi brambory varici se v hrnci, kdyz se myje cinkavy nadobi, odchazi o pokoj dal. Do toho mu bylo na chcipnuti, prvni dva dny asi moc nevnimal, ale pak ten tamni neustalej rachot, hlukot, zvuky, rekonstrukce strechy… Oklepava se z toho postupne, psychicky se zvojtil, kdyz se prvne v tichu vyspal. Zdravotne se bude oklepavat este nejakou dobu, hlavne, at se takova situace uz neopakuje.
Kdyz jsme byli na kontrole, bylo videt, ze tam fakt nechtel vstoupit, dobre mu to bliklo. Ale nikde uz nebude potreba ho nechavat, nikdy! 🙂
Jsem si tak rikala, ze tohle stat se Ruzici, ta to zvladne psychicky velmi dobre. Je povahove jinde.
Inu, Troldik je prece to, co jsem si prala. Stredni, vyrovnany, klidny a zdravy vorisek. 😀 😀 Vorechus maximus, hrozne blizkej my dusi, srdci, az s timhle pruserem jsem si to uvedomila, jak vyborny zvire to je.15.4.2021 v 22:19 #118989Maya
Fifi
no když nad tím přemejšlím, tak Loki by to taky nedal, ne kvůli hluku, ale že je strašnej závislák, hlavně na mě
ale třeba Kim byl fakt vyrovnaná splachovací povaha, jemu bylo všechno šumák, ale půldenní pobyt na veterině dal blbě, ale taky možná daný tím, že se tam vlastně probral z narkózy, což je asi jiná situace, ale pravda je, že se z toho hned oklepal jak mě uviděl a hned byl zas hepy15.4.2021 v 23:58 #118990Fifi
Jasny, ono malokterej pes bude nadsenej, ze je separe od panicka nekde na veterine, Trolda je odmala velka pricucka. Psu po operaci jsem mela docela dost a neda se to srovnat. Jak rikas – rano odvezes, vecer vyzvednes. Pes je vyplesklej, rozkuchanej. Tohle byl fakt vicedenni hardcore pro Troldu i me, ale ono neni nad cimm dumat, kdyz jde psovi o zivot. Fuj, ble, radsi nevzpominat, az dneska me prestal bolet zaludek ze stresu…
Edit
Zajimavy, co mi rikala vetka na kontrole v utery, ze se Trolitko o vikendu castecne fixlo na personal, kterej ho hospitalizoval. V pondeli nova smena, novy doktori a sestricky a to uz bylo na nej moc. Vetka kontrolni o nej pecovala o vikendu a normalne ji stulil kebuli do klina a chtel drbat. 🙂
Dobrou noc a zdrave pseky preju! 🙂- Odpověď byla upravena před 4 roky uživatelem Fifi.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.