Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021

• Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 981. až 1,000. (celkem z 2,012)
  • Autor
    PetraK

Tak tomu řikám CNN zprávy!!!

Ale ja mam z tohodle pidihovna TAAKOVOUU radost! 🙂 A Troldik asi taky, zrovna mi prines hracku

Fifijová, to je supr, to je skvělýýýýýý. Mám obří radost. Pavel (jako Bobek, kdyby to někomu nedošlo 😀 ) a ešče k tomu přijde s hračkou, to je suprovýýýýý!!

RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr jsem velmi nevyspalá a zívám tu takovým způsobem, že bych polkla v pohodě náklaďák 😀 a taky mám máslo. Ne na hlavě – i když to taky možná 😀 – ale máslo cestovatele. Páč jsem si včera po několika marných pokusech konečně vzpomněla, že si mám vzít z lednice v práci máslo, co mám koupený domů. No a když jsem ho slavně naložila, tak tetkon v kanclu jsem ho v tom batohu zas objevila 😀

Maya
      ten papouch je bombastickej 😀 😀 jak si to užívá 😀

rekonstrukce se vzdycky zkomplikujou, to je normalka
      jo to je jasný, škoda, že to je teda tak zásadní věc, která zastavuje to ostatní. ale nenaděláš nic.

kachna
      onehdá chtěl fotku našeho kocourka.
      no a kde je ta fotka vašeho kocourka? Já vidim jen debžoně jakýhosi 😀 😀

a nejdou mi stránky – nějak se to nenačítá, takže tuhle zprávu asi neodešlu 😀

Petrs01

jen debžoně jakýhosi

dyť je tááák roztomilej!

cernej caj

Ja taky zivam, sdneska se blbe spalo… ale aspon su furt negativni:D

PetraK

Maya
            ale to hlasej Troldikovy pokroky v uzdravovani, alespon jednou denne
            přéésně. Ale já bych to viděla na ráno a večer teda.
            Mám fakt radost s tou hračkou, protože to je hodně skvělej signál

PetraK

Petrs01
              dyť je tááák roztomilej!

to se s debžoňstvím nevylučuje 😀 😀

černej čaj

negativní

hlásim se do klubu, před chvílí jsem došťourala

Maya

PetraK
                jsem ti u clanku dala odkazy na vozejky a prej prispevek ceka na schvaleni, asi moc odkazu? tak to asi uvidis az to schvalis 😀

PetraK

Maya
                  dík jdu na to.

PetraK

Tak jsem se asi zbláznila 😮 po chovce, odkud je Štajník se slehla zem? 😮

Maya

PetraK
                      jak slehla zem? hodne chovek zrusilo stranky a jede uz jen na FB

treba se bude nekomu hodit prej toto je dobry pouzitelny i jako trekovy sandale
                      https://www.engelbert-strauss.cz/bezpecnostni-sandale-s1/e-s-s1-bezpecnostni-sandaly-pallas-1100250-93665-280.html

PetraK

Maya
                        no sválně to zkus – Od Jestřábí tvrze – nic. Zmizelo to ze seznamu na ofiko ohařských stránkách, dohledatelný taky není nic, než jen pár fotek z výstav foxlích. Nenašla jsem nic. Ani na stránkách Rumouškova táty už není odkaz na jméno feny, kterou měli ve spoluvlastnictví.

cernej caj

Petrak
                          Treba to zrusili? Neco se mozna stalo nebo uz nechtej chovat…?

Maya
                          Muz ma.od te firmy nejaky firemni obleceni a je ro docela dobry a kvalitni

Maya

PetraK
                            no jo, nikde nic, jen stary inezraty a fotky foxlu
                            ale v databazi stanic na cmku porad jsou
                            ani na fb nic neni
                            tak nejspis skoncili s chovem a vsechno smazalai, akorat definitivne si chovku asi nezrusili, proto to na cmku porad visi

PetraK

Maya
                              tak nejspis skoncili s chovem a vsechno smazalai, akorat definitivne si chovku asi nezrusili, proto to na cmku porad vi

asi jo, nikde nejde dohledat právě ani Štajnova máma – jen v seznamu odchovů na stránkách jeho fotříka, protože ti ten vrh zaštiťovali.

černej čaj
                              Treba to zrusili? Neco se mozna stalo nebo uz nechtej chovat…?

jo asi jo, jen mě překvapilo, ž eprostě pak úplně všechno zmizelo, po tý feně nikde ani stopa.

Petrs01

Nemáte někdo zkušenosti s velkou mastivostí srsti? Bígly jsem koupala jenom když se v něčem vyváleli apod., ale Vaškovi se strašně mastí srst. Po chvíli drbání má člověk mastnou, špinavou a nevoňavou ruku. Vždycky když už je to moc, tak ho teda vydrbu šampónem, modlím se u toho aby nechytnul hot-spot, na který mu stačí pomalu kolem vody jen projít – a mám chvíli voňavého psa. jenže dřív to bylo tak 2x do roka, to se dalo. Teď je to čím dál častěji, myslím že jsem ho brala na začátku března a už bych ho nejradši drbala znovu. už je to znát i na omak, jak je ta srst hnusně mastná.

Maya

Petrs01
                                  Co zkusit suchej sampon?

kachna

Nemáte někdo zkušenosti s velkou mastivostí srsti?

no, jenom po přivezení z útulku, pak se srst srovnala, ale primárně bych fakt přemejšlela o zdravotních příčinách.

kachna

Dobrou chut

já prosím nepsat slovo chuť po výčtu vlastností bobků.
                                      Nečtu každé slovo…

Fifi

BRyden vespolek.
                                        Esusova
                                        Tak tomu řikám CNN zprávy!!!
                                        Tak tumas, vecerni vysilani. 😀
                                        Pacient se lepsi a lepsi, nechci nic zakriknout, ale uz je z velky casti ve svy kuzi, vcera jeste popiskaval, dneska je klid. 🙂 Je jeste dost bolavej, chtel by hlidat, ale pri stekani ho boli pupek. Krasne zere, dneska mel rano prasky v konzerve.
                                        Je az dojemny, jak se s Ruzici vosusnavaj a nemuzou se sebe nabazit. R. ho xkrat za den sonduje, blemca mu usi, zkouma pupika, nozky. A Troldik za ni na zahrade chodi jak ovecka. 🙂 Mno, az za xy let jeden z nich odejde, psi nahrada bude bejt hodne rychla, jsou na sebe fixnuty echt.

Kachna
                                        já prosím nepsat slovo chuť po výčtu vlastností bobků.
                                        😀 Prepac.

Petrs
                                        By mě fakt zajímalo co způsobilo takový rychlý a závažný kolotoč.
                                        Me taky. I doktory. Dietni chybou to urcite nebylo. Vcera mi ale doslo, ze presne pred rokem mel to podivny bliti v ruzny dobe po zradle, jsem to tu resila a skoncili jsme na veterine, esli si pamatujete. Tenkrat to byla gastritida a jedinym spoustecem mohlo bejt paseni se na cerstvy jarni trave. Casove jak pres kopirak a je fakt, ze se zase na rasici trave pasl jak koza. Vet mi rikal, ze je ted plno infekci z klostridii nebo z ceho, jak odtal snih, oteplilo se a tak. A ze to klidne mohlo zacit timhle, jakoze mirnej, neznatelnej zaludko problem, kterej se pak „vrazil“ do slinivky, ze tam precestovaly bakterie a hnusaci. To je jediny vysvetleni krome toho, ze se holt akutni pankreatitida stava bez priciny.

Fifi

Petrs
                                          Nemáte někdo zkušenosti s velkou mastivostí srsti?
                                          A kuzi ma taky mastnou nebo suchou? Sampon mas jakej?
                                          Ja bych taky hledala pricinu zdravotni nebo premejslela o krmeni. Udelat krevni rozbor sirsi, stitnou a mineraly, seskrab z kuze – a videlo by se. Kamoska mela psa s hypothyreozou a zacatek se projevil prave mastnou, „osklivou“ a smrdici srsti.

Petrs01

hypothyreozou

O tom mi ani nemluv, s tím jsme si užili s Barouškem (bez prášků hodnoty hluboce pod, s minimální dávkou prášků hodnoty vysoce nad), ale srst měl v pohodě.
                                            On Vašek kožní problém má, dlouhodobej, hnusnej, vidělo to už kvantum veterinářů, dělalo se všechno možný a všechno prd. Ale to je teď dlouhodobě dobrý (ťuk ťuk!) a srst je najednou výrazně horší. Krmení dlouhodobě stejné – ráno trochu kvalitních granulí, večer nějaké maso (různé mletiny s chrupavkami, vnitřnostmi,…), k tomu zelenina, občas nějakej přídavek (lososák, vajíčko, jogurt) nebo rýže.
                                            Posledně jsem ho právě vzala veterinárním šampónem, to byla možná chyba. Jinak používám nějaký úplně obyčejný psí.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 981. až 1,000. (celkem z 2,012)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.