Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021

• Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 941. až 960. (celkem z 2,012)
  • Autor
    Zlata

Tak už to snad bude dobrý,můžu už pustit palce na nohách a držet jen ty na rukou?(je to nepohodlný)

cernej caj

Fifi
        Tak slava gura ze malickato neco snedl, ze chodi ven a teda ze vis, ze je slijivkar? Takze lepsi dietka a snad to bude dobry… 🙂 pipinka, uz je doma uz je dobre. Musel mit fakt stres, on zavislacek…

Petrs01

Krásné počtení po ránu! Troldíku, teď už jen udržet a vydržet, ať je z tebe brzo zase pořádnej pes a ne zdrogované pískátko.

PetraK

FIFIJOVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

At maji palcodrzny po ranu pekny pocteni, jeste jeden report.

DĚKUJŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ, TO JE HNEDLE SUPR ZPRÁVIČKA, CO ZPRÁVIČKA – VELEZPRÁVA. Doufám, že noc byla klidná a oba jste dostali šanci se prospat. Gratuluju k improvizačnímu postupu, supr nápad. Tak a od teď jen samý dobrý a dobrý zprávy. Vím, že cesta bude dlouhá, ale……našlápnuto už je, tak ať se dobře šlape i nadále, to vinšuju.

a ať se Trolda brzo taklenc těší na baštu

RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

zde stračena obecná. Myslela jsem si, kdovíjak neudělám dobře svýmu trávení, když po půstu si dám malou mističku čirýho slabýho vývaru a do toho česnek . Hm, no………kdybych si místo toho dala prasácky- jako teď k snídani – dalamánek se šunkou a sýrem a nechala to zapéct, udělala bych bývala očividně líp a neskončila s hlavou v míse 😀 nikoliv míse na těsto. To byla neskutečná rychlost s jakou jsem tu nedojedenou misku opustila 😀 příště si prostě po skončení půstu normálně narvu pupek jako dřív a bude to cajk. 😀
            Nicméně dobrý to bylo, hlad nebyl ani právě, jen trošek. A fčéra, když už je to dovoleno jsme se stavili doma- na očkování čoklůch a sbalit nějaký další věci. takže – výborný. Do malý skříně na kabáty jsem narvala celou svou šatní skříň., Černý hadry v černý skříni narvaný jeden na druhým jsou vyloženě přehledná záležitost. V současnosti bych uvítala kdyby se chodilo v nějaký uniformě, páč vybrat si teď nějak smysluplně oblečení asi nepůjde 😀 Budu nejspíš tak jako chodící věšák na hadry 😀

Zlata

PetraK
              Sorry,verzei,omlouvam se,to já tě dovedla na tu mísu s tou cesneckou,tlucu za trest hlavou do stolu😪

Maya

Fifi
                dobrej napad s povelama, to by me nenapadlo
                super, ze uz zacina zrat, to uz nebudes mit takovy nervy
                PetraK
                😀 😀 pardon teda ale u vyvaru bych presne tohle cekala
                ja teda nevim, ale po takovym pustu bych startovala suchym rohlikem nebo bananem a podobnyma vecma 😀

zajimavy clanek k tomu pripadu z Petrina, doufam ze mu to osolej
                https://www.reflex.cz/clanek/komentare/106491/za-psa-neruci-jen-jeho-majitel-zodpovednost-ma-kazdy-kdo-se-o-zvire-stara-odskodneni-muze-jit-do-milionu.html?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

PetraK

Z
                  ,to já tě dovedla na tu mísu
                  No já si říkala, že je nás na tom hajzlíku nějak moc 😀
                  V pohodě, neotloukej omítku, já jsem na to prostě měla chu´t a říkala si, že čistej vývárek, s trochou mnou vypěstovanýho česneku……….. No nevyšlo to 😀 😀

Maya
                  co se tlemíš nebožátku trpícímu, Ty cyniku?? 😀 😀 Já jsem si právě u toho vývaru – lehký, opravdu netučný, jen čistá voda a s česnekem – říkala, že to bude pro nastartování lepší, než moje obvyklý – dát si po půstu k snídani tmavej chleba se šunkou, že jako to projede, a tělo se tím nastartuje. No nastartovalo se tak rychle, že jsem byla překvapená, šestá lžíce rozhodla 😀 😀 😀 takže už vim, že nebudu experimentovat a jako vždycky dřív si prostě pak dám normoš snídani a ne že tělo budu poznenáhlu připravovat na přísun tuhý stravy nepovedeně jogurtem, nebo vývarem. prt, dostane pak rovnou normoš jídlo.

MirkaD

FIFI-TO JE VELEDOBRÁVYNIKAJÍCÍ SKVĚLÁ,NÁDHERNÁ ZPRÁVA-JUCHŮ,JUCHŮ,TŘIKRÁT JUCHŮŮŮŮŮŮŮŮ
                    hele na odlehčení-nemusíš prosím tě chodit na semináře k Šustovi,jo?
                    nic,stačí starý dobrý filmy pro pamětníky-KAREL A JÁ
                    jak tam nemocnýmu koníkovi cpe drožkař Jindřich Plachta medicínu a ze slovy
                    na na brmbej,brmbej!Božk ti to vypije§že ti to ta Božka sní?
                    Božka je ve filmu dcera…:-)
                    jinak já když chci něco po Dafině-česání,což ona nerada,tak zavolám Žeryka s kartáčem v ruce,učešu ho,dostane pamlsek,vylítne Dafina,je odlovena a češe se…no toto je trošku podraz,tak to nedělám často…
                    tady dneska ráno blátivo sněžno,mokro
                    my máme vypryný bundy-Martin schovaný u rodičů,tak šel v tenké prošívané,si vyslechnu,že kvůli mě málem umrznul…
                    no já šla ráno ve větrovce a vestě ze psama,k rybníčku,kousek jsem tam sněma pochodila,zaházela hračku oběma,párkrát přivolání a dom
                    doma vysušit,teplý maso a já bych měla něco dělat….
                    nic se mě nechce…..

PetraK-proč budeš chodit jak věšák na šaty?

Maya-taky doufám,že si to ten idiot z Petřína odskáče…

PetraK

Mirka D.

já radši ještě zimní věci neprala a dlouho ešče nebudu . I když psí hadry by to značně potřebovaly, leč nemám šanci to ničím momentálně nahradit – hlavně právě tu bundu, tak ……smolikof, budu chodit jak bezďák od popelnic. Naštěstí to ale u nás je fučik, tam nikoho nepotkám.

PetraK-proč budeš chodit jak věšák na šaty?
                      no protože si nebudu moct pořádně vybrat co z tý černý nepřehledný masy, kterou tvoří všechny ty moje hadry namačkaný na sebe, si chci vzít. Budu muset něco vytáhnout tuhle, něco támhle a krom toho, že to asi bude trošánek zmačkaný, tak to asi taky nebude dávat smysl, co na sebe oblíknu 😀

Fifi

Bryrano.
                        Z
                        můžu už pustit palce na nohách a držet jen ty na rukou?
                        Myslim, ze snad jo. 🙂

Esusova
                        Ty ses experimentatorka, twe. Si pamatuju, ze po predchozim pustu si skoncila podobne, kdyz ses startovala nejakym jogurtem nebo tak neco? 🙂

Petrs
                        „zdrogovane piskatko“ – to je presny. 🙂

Noc byla pomerne klidna, spat jsme nakonec sli az nekde kolem treti. Nez se uprdelil, coural a nevedel, kam haji udelat. Nakonec skoncil na gaucitku nalepenej na Ruzici. 🙂 Rano jsem musela zajet pro leky na bolest do lekarny na recept, protoze ty na veterine nemeli. No, proces podavani leku je teda silenost, neco pul hodiny pred jidlem. A pak tuna prasku, neco 1,5, neco 1,25 prasku, do toho obr bobule, patery leky. Ale maso s mrkvickou si dal, pidi porci a leky jsem mu v mase taky do chrtanu propasovala. Co flusnul, bylo mu nasilim vnuceno.
                        Vystreslej byl strasne. Jsem docela zvedava, jak se to odrazi v jeho psychice a reakci na bubaky vetrny. Dle myho mu krome odtrzeni od smecky hodne vadil setrvalej hluk na veterine. Furt tam neco rachta, nekdo mluvi, psiska stekaj, do toho za provozu na klinice vymenujou strechu – proste rachot silenej. Bylo videt, jak hrozne si v tichu oddechnul.

PetraK

Právě tady byli dva kolegové z IT – ti z těch fajn. Když tady zaťukali potřetí, kdy předtím, jsme se tady tomu ze zoufalství už smáli, tak jsem se jich optala, že jsou pravděpodobně komici a pořádaj tady estrádu 😀 Začli jsme se tlemit eščd víc, opáčili, že konečně to někdo pochopil, tak jsem jim na závěr mohutně zatleskala a hlasitě volala Viváááááááááááááááát! Asi mě brzo vyvedou 😀 . Pokud by z toho byla placená dovolená na zotavenou, či nemocenská s vycházkama, tak dobrý. Na uzavřený oddělení asi nechci ale 😀

PetraK

Fifi
                            Bylo videt, jak hrozne si v tichu oddechnul.
                            Ale maso s mrkvickou si dal, pidi porci

ach,to se hezky čte, milá Fifijová, moc hezky. Nadále držim a nepůšťam, aby klid a domácí péče, co nejdřív dostaly Pipina pruhatýho do pohody a tím se urychlila rekonvalescence.

Milena z Prahy

Fifi,
                              s psíčkem i s tebou mohutně soucítím. Myslela jsem, že návrat Troldíka bude jednodušší, nemám holt žádnou zkušenost.
                              PetraK
                              No jo, ty žiješ vlastně ve dvou domácnostech a v kombinaci s vírusem to chce skoro věštecký schopnosti, když si máš představit, co budeš potřebovat.

cernej caj

Fifi
                                Dobre ze neco pojedl!!

Petrak
                                Dulut aj ored rokem si to zabila necim, co to bylo? Si udelej seznam pekne tady na foru a snadno tomnajdes ve specialnim vlakne:D

PetraK

Míla
                                  návrat Troldíka bude jednodušší, nemám holt žádnou zkušenost.
                                  tohle bude běh na dlouho trať, podle toho, jak se to strašlivě rozeběhlo. Na jednu stranu je to pro Fifi blbý v tý akutní péči,páč to si nedovedu představit, na druhou stranu, tím že ho má doma, když on to tam nedával, je to pro něj jediná možnost, jak se uklidnit a začít dávat dohromady. Musí to být hrozný ho takhle zmordovanýho vidět.

Jo ještě Mílo, jak jsi psala k těm kněžím – jsem Ti zapomněla odepsat – že mi je jasný, že negeneralizovala.

když si máš představit, co budeš potřebovat.
                                  😀 no tak jsem si to zjednodušila. Převezla jsem už téměř všechno a nacpala to do jedný malinkatý skříně. My už teda ve dvou domácnostech nežijem, páč jsme se do Srbče prostě přetáhli totálně. Resp. co šlo a co jsme stihli, než udělali tu uzávěru. Tím padlo i to, že jsme právě mysleli, že budeme různě na střídačku tam, kde to situace bude vyžadovat. Už jsme prostě v Domečku a fertig.

Černej čaj

minule to byl jogurt právě, taky v dobrý víře, že dám tělu možnost, pomalu se rozjet. Takže na to kašlu a prostě se vždycky normálně nasnídám a hotofson 😀

Maya

PetraK
                                    nebejt uzavery tak byste mesice planovali logistiku prestehovani zejo? 😀
                                    vidis co vam to usetrilo casu 😀
                                    hadry prosim te kdyz mas vsechno cerny, ta je fuk co z ty skrine vylovis ne?
                                    takovy obavy o kombinaci bych cekala tak akorat u nekoho kdo ma obleceni jak papousek

PetraK

Maya
                                      jo přesně. Teda hlavně pro Brtnika to bylo usnadnění rozhodnutí. On jinak pouští ty kořeny velmi pomalu a nerad. Takhle nebylo a není co řešit. Jednu dobu to bylo plánovaný tak, že se přetáhneme tak napůl. pro případ, že to bude příjemnější a to i pro případ, že by jeden z nás onemocněl. protože pro tenhle moment to tam v Domečku nebude úplně komfortní, to bez debaty. Ale nakonec se to prostě rozetlo takhle. Takže většina „nepotřebných“ věcí už je fuč, stejně jako polovina knížek, většina oblečení a bot, nádobí hygiény apod. Zato všechny kytky jsou tam a furt ještě fůra dalších krámů a pochopitelně krom jedný skříně veškerej nábytek.

Maya

PetraK
                                        tak jasne, ale ted bude leto, v domecku vam bude lip a do zimy to nejak poresite
                                        ale jako chapu, ze stehovat se moc nechce, taky by se mi asi nechtelo a kdyz by clovek nebyl tlacenej okolnostma, tak alespon u me by to bylo jeste neee, jeste se musi toto a toto, az za tejden, za mesic definitivne 😀

PetraK

Maya
                                          tak mě osobně to stěhování právě nevadí, já byla schopná do toho kopnout a jít. Brtnik to má těžší. Teď to právě komplikuje i ten debilitní kurvavir, páč jsme chtěli mít do poslední chvíle zázemí pro případ nouze. I tak pořád tam nechávám malinkatou mezírku ve dveřích, kdyby na to teď došlo, protože se ta rekonstrukce v zadní části natahuje, ta podlaha se komplikuje, jinak už bychom dávno byli dál, v plánu bylo květen. Na druhou stranu se to tam dá, jen se člověk prostě uskromní a já nechci aby se Brtnik honil, nejni nám dvacka, že jo. Ale nebejt tohodle humusu, už jsou dveře zabouchnutý definitivně. 🙂

cernej caj

Petrak
                                            A vy byt prodavate nebo si ho nechavate na pronajem nebo zatim na ty zadni vratka?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 941. až 960. (celkem z 2,012)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.