Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021

• Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 921. až 940. (celkem z 2,012)
  • Autor
    PetraK

Tak hlásim, že za hoďku to bude 24 hodin, co jsem jedla naposled, hlad -jako vopravdivej hlad – se kupodivu tentokrát dostavil až tetkonc, tak snad to dotáhnu až do rána. zatím to jde.

Maya
      jj, jak se setmi, zaviram okna i dvere

😀 😀 to je jak v hororu, taky to zatloukáš petlicí? 😀 Mám si nějakou pořídit?

FIFINOOOOOOOOOOOO
      Troldik je pry o fous lepsi,

To jsem ráda, to jsem moc a moc ráda, já vím, že je před váma ještě pěknej kus cesty, ale! když může jít domů, zní to dobře. Už i to, že bude doma, přispěje k ozdravnýmu procesu, to víme.

černej čaj
      Ja.myslela navod na odmocovani jizdvy ze to nevim jak delat
      tak Fifajz už mě předběhla 🙂

navazila o 200g min! To mam narok urcite na 3 misy pri jeho gramazi:D
      😀 😀 😀

MirkaD

tak mám za sebou hodně nepovedenej víkend,takže jsem vedoucímu dnes vysvětlila dny který nepůjdu do práce-jako jedinej volnej víkend budu mít,to mi dát musí,no pak po neděli,mám mít volnějc,ted jsem měla 2 směny navíc,dnes jsem měla mít volno,tak jsem to ukecala na ranní a půl druhou dom
        v sobotu ráno cvičící vycházka a pak dohadování s Martinem,
        pak odpoední,kde jsem byla jako třetí,od 5 hodin druhá-takže kasa,vybalovat a večer uklízet,měli jsme půjčenou hodnou vedoucí,ktrá za mě nachydstala dopek,a vykartonovala chladák,tak jsme díky tomu skončily kolem čtvrt na dest,což by jinak bylo až v dest třeba
        doma jsme se chytli kvůli házení Žerykovi,Martin hledal balonky,a že tomu psovi ničím život,že proč by mu nemohl jednou týdně-V NOCI!zaházet,tak zas debata,že házet se bude ve dne a na vycházkách,na dvoře/zahradě,ale s terasy ne-prstě chcu si hrát ze psem???
        tak slezu ze židle,jdu si hrát na dvůr/zahradu a prosím ve dne,ne v 11,v deset v noci…no nic
        pak už padali věty bud já nebo pes….
        v neděli to doma taky stálo za to-já ráno ze psama,pohrát si vycházka,pocvičit,učesat,vyžehlit,nádobí,úklid
        Marrtin vstával v půl desáté….
        v práci jsme byly 2 na směně,já chodila jako druhá,takže sice mín zákazníků,ale zase vybalit nový palety,provézt a doplnit starší+úklid,v 9 jsem končila
        v půl desáté jsem odpadla ze židle do postele-doslova
        o půlnoci jsem se šla vykoupat a půl 4 dnes ráno jsem vstávala….
        vyvenčit psi a do práce…
        v práci napíct a na kase a pak huráááá 5 prycovních dní za mnou….
        ted odpo přijel tatka,šel ze psama…
        ten můj debilní zvědavej čokl stáhl na zem jeho dárek k narozkám a tahal z tašky obsah-mě z toho čokla zvědavýho šedýho hrábne!!!!
        s Martina taky-měl tam zavřít dveře…

Fifi-třikrát jupí hurá,že je Troldíkovi líp-moc jsem na něj dopo myslela!!!!

PetraK-Marti včera vařil-dopo kuřecí plátek s br.kaší a sýrem a broskví
        odpo bramborový salát na dnešek,kuřecí polívku a kuře pod peřinou…:D:D:D
        užij si půst,bud ráda,že nemáš škodolibý kamarádky:D:D

Černjčaj-Ferinka teda fešačka,
        seš šikovná s kilometrama!
        já žeru jak kdyby mě za to platily….
        ale furt cvičím na záda,aspon tohle dodržuju-vycházky denně v jakýmkoliv počasí-jasně,když je extrémní-vedro/loiják/fučák tak zkracuju+cvičím
        ještě se furt nepřecpávat….ty si ty porce nějak hlídáš?
        jako vážíš nebo tak?
        jinak vtip drsnej:D:D
        já mám ráda snádaně v posteli,ale toto teda nenene…

Milena z Prahy

Fifi
          Hlavně že půjde domů, pacouš :-).
          PetraK
          Kdysi jsem se snažila držet jednou týdně 24hodinovej půst. Jako že na odlehčení organismu. Poradil mi to jeden známej, co to praktikoval na zhubnutí do práce, lítal s vrtulníkem pro policajty, myslím, a nesměl mít nadváhu. Jeden den se jedlo normálně až do pěti odpoledne, druhej den až od pěti odpoledne. Pro mě to bylo výhodný tím, že jsem nešla spát hladová. Ovšem vydržela jsem to jen pár týdnů, v ten druhý den jsem neměla žádnou energii a byla mi zima. Tak snad budeš úspěšnější než já, sama nad sebou moc neumím vítězit ;-).

cernej caj

MirkaD
            achjo nekdy s tema partnerama nebo rodicema je to slozity…

jo, ja si jidlo vazim, za ten rok a pul, cca uz to mam hodne v oku, ale jo, porad si to vazim. porad, porad, porad. a zapisuju na inetnetu do tabulek, vim kolik ceho mam snist a zapisu 100ml mlika, 30g vlocek, 400g jogurt a tak a ono mi to ukazuje kolik jeste muzu snist a tak…

muj problem byl dlouhodobe roky v nedostatku jidla, ze moje telo proste ukladalo a ukladalo ve strachu ze nikdy nic nedostane protoze roky nic nedostavalo. Takze pro me dost tezky,no, ucit se ve svym veku jist… jakmile polevim a prestanu sledovat tabulky, okamzite zase nejim. Ale kdyz jim (hlidam si to) tak nepribiram. kdyz nejim (nehlidam si to) tak skace i kilo za mesic…

kdybych mela spolihat na to, co si ja myslim, ze staci jist, tak uz mam asi tak 80kg aspon, protoze me staci to, co jiny lidi maj tak do obeda:D a pak uz bych jist ani nemusela… 😀 jenze ve 20 se s tim organismus jeste vyrovnat umi, no…

Milena z Prahy
            on ale asi nehubl pustem, ale tim, ze jeden den nejedl a tak jeho tydenni kaloricka bilance byla nizsi a proto hubl. kdyby jedl kazdej den ale kazdej snedl o jedno jidlo min, asi to bude uplne stejny… zhledika toho udrzeni vahy.

vsak se rika ze 80% vahy dela strava, ze i lidi co nemuzou cvicit tak vyresenim jidelnicku to treba jde pomaleji nez kdyyb cvicili, nebudou se treba ani moc rysovat a zpevnovat, ale to hubnuti tam bude prave primarne stravou. hubnout bez pohybu muzes, spatnou stravu ale neprecvicis vetsinou

Maya

Fifi
              tak to je super, že pujde Trolda domu, doma se urcite bude uzdravovat lip
              PetraK
              no spis vokenice by to chtelo, kocka umi tak busit do oken, ze mam nekdy strach ze ho vyskli 😀

cernej caj

maya
                😀 to sou radosti ze zivota s kocickou 😀 to ja teda neznam, asi ze sme meli zigula vic venkovniho 😀

Maya

cernejcaj
                  no ono hlavne kocouri jsou linejsi a pomalejsi, tak obvykle takovyhle veci nedelaj 😀
                  grauluju ke shozenym granum, me to spis pribejva po kilech 😀
                  asi by to chtelo jiniou dietu 😀
                  Dieta se zeleným čajem mi nevyšla. Zkusila jsem zelený salám a hned jsem shodila tři kila!

cernej caj

maya
                    😀 😀

ahaa takze me zachranilo vlastnictvi kocourka:D

Zlata

Maya
                      zelenej salám🤣😂🤢

Fifi

Tak jsme doma.
                        Psychicky je na tom Trolitko pacholitko opravdu bidne, nebejt toho, nechali by si ho tam i zejtra. Je pretazenej, vystreslej, k tomu bolavej. Dokonce po sestrickach zacal uz ze strachu vyjizdet, klasicka strachova agrese. On, pinditko nekonfliktni…
                        No nic, leku mame jak pojizdna lekarna, neco pred jidlem, neco s jidlem, neco po jidle. Jidlo bude ale zjevne megaproblem. Zatim se niceho netknul, uvidim, az se prochrupne, zklidni. Neco do nej ale dostat musim, coz bejva u slinivkaru po tyhle akutce prej velkej problem. Ma dietni konzervy, granule. Doktor spravne predpokladal, ze to zrat nebude, takze mu varim kralika a kureci kozu. K tomu rejzi a mrkvu, nizkotukova dieta na velmi dlouho.
                        Toz, devcice, palce este nepoustejte, nejhorsi je za nama (btw, Renda mi rikal, ze v sobotu v noci na tom byl Pipinek opravdu, ale opravdu velmi zle, ze meli obavy, ze se jim ho nepovede stabilizovat. Jeste, ze jsem to nevedela.)
                        Ted tu chvilkama pospava, chvilkama tape a piska. Zatim separe od Ruzice, jak je zblblej este, mohl by po ni vystartit. Uvidime v noci, jestli se to zklidni.

Fifi

Tak ne, zmena, chtel jit ven se vycurat a prej at jde Ruzice s nim. Takze kontakt venku v pohode, ted si zalezl do svy milovany klece a snad poradne usne.

Zlata

Palce držíme,já když pak Bobikovi bylo blbe,jsem mu dávala co mel jako malý stendo,mletý vařený hovězí,s trochou ty Polívky a v tom zamichanej syrovej žloutek.Jenže on neměl nemocnou slinivku,ale byl priotravenej.Takže držíme,držíme.I ty se drz.

Fifi

Z
                              Drz a nepustaj. 🙂
                              Troldik ted muze jen konzervy, granule, nebo z nouze na rozezrani bily libovy maso, rejzi, brambory a mrkev varenou. Az neco vezme do sosaku, budu jasat.
                              Chudak Bobik, kdo ho priotravil?

Zlata

To už se nikdy nedovíme,už je to tak 15let,možná i víc,vono. to strašně letí

Maya

Fifi
                                  držím pořád palce, tak snad doma když se uklidní, začne žrát
                                  už bude mít pořád dietu nebo jen dočasně než se dá do kupy?

Fifi

Maya
                                    Nevim, uvidi se, az se rozezere. Dieta urcite ted nekolik tydnu, ne-li mesicu. Po tom, co prozil, budu mit v budoucnu strach mu neco tucnejsiho dat, byt by to byl treba jen kureci skelet s kuzi. Hlavne, kdyz se nevi, proc se to stalo.

Jo, a smrdi. Straslive smrdi, jak je od krve, blitek a srajdy, tri nohy voholeny, ve ctvrty kanyla, pupek vyholenej – vypada fakt uboze. Smradek preziju, ale jak se mu ulevi, potahne do vany a bude velkokoupel.

Petrs01

Smradek preziju

Tím musí trpět i on, nešlo by to nejhorší nějak postupně odmáčet? Jen zlehka zkusit vlhkej hadr.
                                      My mixovali vařené hovězí s rýží a krmila jsem po lžičkách mnohokrát denně. Vývar asi nesmí – ale libové maso z něj? Všechen tuk bude vyvařenej… Hlavně ať to v sobě udrží.
                                      Uvidíš jak bude ráno, až se vyspí bez stresu doma.

Fifi

Petrs
                                        Vlhkym hadrem se zdobitkem octu jsem mu chlupy vzala, venku uz parkrat mirne zmoknul pri curani, vysuseno a tim vic se oder rozsiril. Nema nikde zadny viditelne naschly kusance neceho. On je strasne hunatej, ma hustou podsadu, i kdyz se to nezda. Takze je nasmradlej, ale to je fakt to posledni, co me trapi.
                                        Hovezi mame zakazany. Kdyz zvysoka prdi na dietni grancle a konzervu, mam uvareny kusy kralika a kureciho prsa s mrkvi, cast vyvaru bokem a ve zbytku se dodelava rejze. Vyvar z libovyho muze, ale pije normal vodu, takze netreba. Ted jsem mu nasilim vnutila cajovou lzicku na kasi rozmnaganyho kujatka a mrkve, spetku nacpat az do krku jak prasek, jinak by to flusnul. Musime to traveni nastartovat. Ano, krmit musime po trosickach a hodnekrat denne, takze kdyz to nepujde po dobrym, budu mu to ladovat do krku jako huse.
                                        Ted chodi a piska, ten jeho piskot jsem slysela uz v cekarne… Je zfetlej, hodne bolavej a unavenej, ale Ruzice si ho uz doma celyho onuchala, drzel a vrtel chvostem. Bude to narocna noc, ale jsem stastna, ze je tady a ne na klinice. Dobry to bude.

Fifi

Muehehe. Jsem zaludna. Piskal, piskal, chodil, coural. Uz mi tikalo voko, tak mu rikam nepiskej. STEKEJ! Zpoza drog na me zahledel a vyloudil dlouhej piiisk, Ruzice vedle se mohla urvat. Oobrovska pochvala a nastojte – za odmenu! sezral malou hrsticku pripraveny stravy. 🙂 Diky, Franto Susto a seminari, ze mi bliknul v hlave tenhle postup. 🙂 Konkurence a povely delaj svy, navic Pindikovi mozna predtim nasilim narvany sousto nastartovalo chutovy poharky. A ze ma hlad velkej, od soboty pry nezral, vlastne od patku. Huf, mam radost, aspon chvilkovou, ze jsem do nej neco nacpala, ted uz to pujde. 🙂
                                          Tak dobrou noc a omlouvam se za reporty, musim se z toho vykecat.

P.S. Ruzenec je nyni velmi spokojena, cerna cuza is back. 🙂

Fifi

At maji palcodrzny po ranu pekny pocteni, jeste jeden report. 🙂
                                            Dalsi pidihrsticka odmenou za vycesani furmikem – linal uz predtim, ale stresem pustil tunu chlupu. Fajne, pekne a fajne, zitra se budou prasky pred/po jidle podavat snad jedna radost. A jeste lepsi je, ze se pred chvili zkusil vykadit, nema ocividne co, ale nestrika z nej krev, netece voda. 🙂 Tot pro dnesni noc alles, pujdeme se zanorovat.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 921. až 940. (celkem z 2,012)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.