Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021

• Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 901. až 920. (celkem z 2,012)
  • Autor
    Milena z Prahy

Zlatko,
      muž má tetu na jižní Moravě, mají velkou zahradu, pěstují tam kdeco. V tomhle počasí na noc přikrývají stromy netkanou textilií, dopoledne ji zase sundají.

Petrs01

vodě
        bylinkovej vodvarech

Takže ti nemám psát, že jsem si dala nanuka a na dřívku je napsáno „Nikdo se nedívá, dej si další“?
        😀

Denny

Jak naučit ohaře povel „DRŽ“ 😀

Maya

Milena
            jsem videla ted nedavno v tv, jak na Morave v sadech a vinicich zapalujou ohne
            Petrs01
            dobrej marketinkovej tah 😀

Denny

Pets01
              Nikdo se nedívá, dej si další”?
              Míša je velkej provokatér!

PetraK

Petrs01
                “Nikdo se nedívá, dej si další”?

hele klidněě, klidně to napiš 😀 páč já sem statečná,víš? Tetkon jsem si i dokonce volala do naší sámošky, abych zjistila, jakou mám šanci při návratu domů z práce koupit chleba, takže cajk. Chleba a Míša mi nedělaj problémy , evidentně. Tak vono je taky teprv 3/4 na jedenáct, žejo 😀 aleee víte co je skvlěý……………vono si tam ten chleba prostě můžu vobjednat. Napíšou mě do sešitku a bochnik na mě dycky počkáááá! To je skvělý, tady je svět ešče normální!

Dennyky
                Jak naučit ohaře povel “DRŽ”
                😀 😀 😀 výborný

Míša je velkej provokatér!
                souhlasim, já často slýchávala do kanceláře jeho volání, že nutně potřebuje vode mě zachránit, že už mu je v tom mrožákovi taaakováá vám ale zima… 😀

Zlata

Tak textil máme na broskví,na kivi ho asi taky mrsknem,na to ostatní nikdo nevyleze,zatím nemrzlo,tak uvidíme co nám příroda a panbuh nadeli.Zatím to postrikal vodou.
                  PetraK
                  Dělala jsem cesnečku,tu bys mohla,jenom brambor,kmín,lžička husího sádla,sůl,česnek a voda.
                  Denny
                  😂🤣😁

PetraK

😀 😀 😀 poooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo-moooooooooooooct

PetraK

Dělala jsem cesnečku,tu bys mohla,jenom brambor,kmín,lžička husího sádla,sůl,česn

neee, ježši neeee, Zlatko neeee, česnečku miluju, kapou mi tu slinty jak Bobíkovi 😀

Maya

skvelej for 😀 😀

PetraK

Maya
                          skvelej for 😀 😀

se teď budu trochu bát spát 😀

Maya

PetraK
                            kocky chytaj i pavouky 😀

PetraK

Toto jsem už bohužel taktéž zaregistrovala. Myslim, že se budu v ložnici zamykat 😀

Maya

PetraK
                                coz v loznici, ono uplne staci v lete, kdyz jsou otevreny okna, kdyz ti kocka prinese veceri do obyvaku, nejlepe zivou, protoze zabij si ji sama a snez jeste cerstvou, to je nejlepsi darek 😀
                                jj, jak se setmi, zaviram okna i dvere 😀

Zlata

Maya
                                  Úplně přesně.
                                  Taky se mi v práci divili,proč říkám,že kocoura si vezmu jako kotě klidně,kočku nechci.Jenže ono se i přes zavřený okna kvůli kočičím námluvam nevyspat,ráno pochodovat okolo baráku a sbírat pantofle a další vyváženy věci…

Fifi

Kuk.
                                    Mi volali az ted, mivaj odpolko vizitu, tak si ujasnovali, co a jak. Troldik je pry o fous lepsi, ALE. Presne, jak jsem cekala a jak ho znam – pry se zacina zavirat sam do sebe, stres zacina prerustat… Tudiz si pro nej kolem 7 vecir jedu, driv to nejde kvuli lekum a kapackam este. Nechaji mu kanylu a dalsi lecbu budeme resit ambulantne.
                                    Buduuu ho miit doma, pupika nebohyho! 🙂

Fifi

Bleee, snidane do postele! By se mela bat hlavne Dennyky. 🙂

Petrs01

pro nej kolem 7 vecir jedu

No aspoň že tak, brouček, doufám že mu doma bude líp a dá se brzo do kupy.

cernej caj

Fifi
                                          Dobre ze ti ho uz daji a budete dojizdet, pipinka se urcite bude doma hojit lip ve svym:)

Petrak
                                          To je desnej vtip

Ja.myslela navod na odmocovani jizdvy ze to nevim jak delat

Petrs01
                                          Jeheee to je super s eldnakem:D

Ja dnes, po 3,5 mesicich me hubnouci snahy, navazila o 200g min! To mam narok urcite na 3 misy pri jeho gramazi:D

Fifi

Cajdo
                                            Ty strupy odmacivam snadno. Bud vyvar z hermanku treba, nechat vystydnout, namocit vatovej tamponek nebo gazu a tupat tim strupanec, aby zvlhnul. Pak jde krasne sundat, jemne, zadny drhnuti. Nebo pouziju roztok naredeny betadiny.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 901. až 920. (celkem z 2,012)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.