Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021

• Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 881. až 900. (celkem z 2,012)
  • Autor
    Fifi

Z
      Ja jsem dneska domlouvala merunce, at este pocka. Nastesti zatim nevypada nakvetle, poupata nepraskaji, tak snad… Vy mate velky stromy? Neslo by je necim prehodit nebo aspon svice zapalit? Skoda urody.

cernej caj

Fifi
        jinak se zda, ze ty dve maly jsou OK, ta na zadech je vetsi, no… ale zatim se zda vse OK, tak to tak urcite bude zdarne pokracovat 🙂

Z
        mam za to, ze respiratory povinne jsou, pokud je odstup mensi nez 2 metry, v zastavbe snad vsude (i kdyz to se mozna menilo s tim rozestupem, ze v zastavbe jen pokud nedodrzis rozestup, nevim, nosim v zastavbe vsude). Pokud sportujes a mimo zastavbu ji mit nemusis (jakoze s detma na prochazce v lese rousku mit nemusis, ale na ulici a v mhd cestou do lesa ano).

ta prichazejici zima jeste da stromum asi zabrat:(

Petrs01

bych si netroufla

My neměli na výběr, on by se tam zbláznil a zmordoval by sebe i je. Doma byl vzorný pacient. Měl kanylu, takže kapačka no problem. Problém byla injekce. Podkožní. Nakonec byl povolán kamarád doktor (lidský). Přijel, píchnul a pak se přiznal že dlouze studoval jak se to správně u psů dělá 🙂
          Vašek mne dost překvapil když jsem mu teď na podzim nechávala odstranit jeden divnej výrůstek. Poprvé jsem netrvala na tom, že MUSÍM být u probouzení. Na téhle veterině je v pohodě, agresivitu už skoro zapomněl, je to starej mazák… No, naštěstí jsem už byla v čekárně, když zjistil že je sám zavřenej v kleci. Holt některé věci v psovi zůstanou…

hned spravnou peci

K tomuto jsem na veterinách bohužel dost skeptická – strčej psa do klece a v lepším případě ty klece jednou za čas někdo obhlídne. Doma ti leží na očích a víš o každém jeho nadechnutí.

Fifi

Jee, Ferrata vyholena. No peknou durku tam mela. Jak se usmiva. 🙂 Bezva, ze to vypada ok, ale kdyztak ty strupy jeste prubezne odmacejte, kontrolujte.

Zlata

Tak já myslela,že roušky padly když tady po vsi pochodovali všichni bez,skoro všichni byli cizí,akorát sousedka co vezla vnuka na trikolce ,a ta roušku měla,ale ta kazdy jaro prska,tak jsem myslela že to ma kvuli tomu.
              Bohužel ty stromy jsou velký,kluk to teď až zalezou hmyzaci postřika vodou.
              Troldovi se to určitě do zítřka zlepší.Růženka asi si říká ,panicko takhle ne,chce to toho třetího‘

Fifi

Petrs
                K tomuto jsem na veterinách bohužel dost skeptická – strčej psa do klece a v lepším případě ty klece jednou za čas někdo obhlídne.
                Jasny, kdyz mas blby zkusenosti, nedivim se. Takhle to nastesti u nas na klinice fakt neni, znam to tam a videla jsem to na vlastni oci. Doma bude Trolitkovi urcite lip, ze bude doma vic sledovanej, je bez diskuze.
                Tichoucce doufam, ze mi ho zitra daji. Uvidime, nechci o tom radsi moc premejslet, at neco nezakriknu. V pripade nouze mam dojezd tak na 20 minut nejdyl, kdyz by se neco delo.
                No, naštěstí jsem už byla v čekárně, když zjistil že je sám zavřenej v kleci.
                Takhle nejak podobne nam predavali Dorotku na VFU v Brne po koleno operaci. Slecna Sadlo privazana u topeni a lekari v uctivy vzdalenosti. „Jsme ji zapomneli dat kosik, pojdte si, prosim vas, pro ni.“ 🙂 Nasrata cuba, fialovy voci, jen cihala, koho skolit.
                Kdezto Pipinek pruhatej, ja ho uplne vidim, jak se tam chouli v klubitku, nerozumi, co se to deje, kde to je, proc tam nejsem. Nic, fuj, prestanu o tom dumat.

Maya

Fifi
                  super že je Troldíkovi líp, tak snad ti ho zítra dají
                  mi to připomnělo Kima, byl na veterině půl dne po operaci, jsem jim tam nechala košík ať mu ho dají než se probudí, no nedali a strašně se divili, že takovej roztomilouš je chce sežrat 😀
                  a kapačku jsem jednou pro něj měla doma, jenže mu vypadla kanyla, což jsem nepoznala jak to měl přilepený k pacce a jsem se divila, že to furt nekape, naštěstí se mi podařilo sehnat kámošku, která kdysi chvíli studovala veterina, tak ta to poznala, ale dát jí zpátky neuměla, takže stejně zase zpátky na veterinu a nechat už to vykapat tam, takže jsem si moc nepomohla
                  cernejcaj
                  Ferinka vypadá dobře, i ten ďobanec, ještě že to má chudák oholený takhle na léto, nebude jí mrznout stehýnko

Maya

Fifi
                    máma byla dneska na druhý dávce, minule jí bylo dost ouvej druhej den, tak uvidíme zítra, ruka už jí bolí fest

Fifi

Tam je krasnej skorojarni vecir, pekne jsme se s Ruzici este protaply. Hvezdy sajni, Orion i Kassiopeia viditelny, takze bude vse v poradku. 🙂

Maya
                      Vim, zes psala, ze mamce bylo po prvni davce ouvej. Tak po druhy to bude asi este horsi, ale to da, za dva dny bude fit. To i ta moje znama rikala, ze po druhy davce vetsi bolestivost ramene, teplota, unava, hlavobol – Pfizer. Nasim 70+ nebylo vubec nic, akorat mama frfnala, ze ma modrinu.
                      S kapackou a kanylou – no presne, tohle jsem v zivote nedelala, neumela bych infuzi napojit na kanylu, bych se bala, ze mu ublizim. O dost vic nez pri mackani analek. No a injekci pichnout, jakoukoliv? To bych nedala uz vubec, to nezvladam psychicky. Budu drzet psa pri siti, vyresim krvacejiciho psa, budu asistovat pri operaci, ale nikdy nepichnu nikomu nic do kuze.
                      At uz je zejtra a zavolaji, co a jak.

Denny

Dobré ráno,
                        taky myslím na Troldíka, ano přesně tohle prožívání nechápání co se děje by měl určitě i Bukáček, byla to podobná povaha, závislátko zrzavý,
                        Věřím že je z nejhoršího venku.
                        Fifino, nemyslíš si, že těch zdravotních problémů s pesama už u tebe doma bylo dost?
                        Jinak doufám, že jste měli hezký víkend,, včera bylo u nás nádherně, byli jsme u Vlaďky na zahradě a vyžahli nějaký to šáňo.

cernej caj

Fifi
                          Prosim radu jak spravne odmacet ty stroupky?
                          Tady ten bok ma krasnej uz, na zadech ma.velikej ale ze uz sttoupek tak sem prave nevedela…

V sobotu dobrala ATB

Z
                          To spis na to vsichni serpu… tadh na vsi na to hodne serou decka a maldy rodiny/mlady lidi. Stari se vic boui tak ti nosi. Ale mas povinnost v zastaveny oblasti pokud min nez 2m, na prazdny ulici bez ni, kde je hodne lidi tak s protoze ty 2m neudrzis na chodniku

cernej caj

Denny
                            Tak to ste si uzili:)

Fifi
                            Jak se to odmacuje?
                            Naboku to ma.krasny no na tech zadickach by to asi chtelo

cernej caj

Zadicka

PetraK

RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Pevně doufám, že se dneska dozvíme, že to s Trolďátkem je zase o fous lepčí. Držím dál palce Fifijová a myslím na vás. Pořád si nedokážu srovnat, že se to takhle zvrhne během krátký chvíle. Muselo to bejt příšerný a pořád si říkám, jak je dobře, že jsi takhle předvídavá.

Chci držet dneska půst, tak uvidíme, ešivá to vydržím. Hlavně se pak nenacpat jogurtem, že jo 😀 😀 . Sem fčéra zahradničila a tak som volaaká zlomená. V pátek jsem dělala panenku, prvně v životě a mňam, to teda bylo výborný papů. Přes Brtnikovou známou jsem si mohla koupitit za vynikající cenu celejch moc panenek a tak jsem narvala mrožák krom jelena ešče panenkou. Hm….proč tady píšu sakra vo žrádle, když dneska nebudu nic jíííst?? Pomooooooooooc, právě sem si uvědomila, že budu strašlivě trpět 😀 😀

Černej čaj

ty jo musel ten šmejd Ferri vzít pěkně teda 🙁 . Já bych to odmáčovala nějakou převařenou bylinkou, třeba odvarem z heřmánku, nebo měsíčku

Maya
                                ať je máma co nejdřív fit.

Dennyky
                                Jinak doufám, že jste měli hezký víkend,, včera bylo u nás nádherně, byli jsme u Vlaďky na zahradě a vyžahli nějaký to šáňo

jáá taky 😀 vyžahla nějaký bubliny, to víme 😀 . měla sem krásnej víkend, páč v sobotu sem prala a fčéra sundavala voňavý prádlo. A bylo hezky a hrabala sem se v hlíně.

Zlatko

doufám, že se zadařilo stromy ochránit!!!
                                co to máš za krásnej tulipánek?

Lidi už na všechno kašlou a nikdo nedodržuje nic 🙁

Petrs01
                                kapačku a injekci bych nezvládla 🙁
                                A jak Atomík? Už v poho? Dědek železnej,

Petrs01

A jak Atomík?

Spratek je nezničitelnej. Jsem o víkendu četla o nějaké feně, která se měla dožít 30ti let. Orosili jsme se důkladně.

Fifi, tak co Troldík???

Maya

cernejcaj
                                    te opravim, porad je povinnost nosit respirator v zastavene oblasti vzdy a vsude, i kdyz je clovek sam, ty 2 metry plati v prirode
                                    ze na to uz vsichni pecou je jina vec 😀
                                    u nas loni na jare vsichni poctive nosili minimalne nakrcnik a kdyz nekoho potkali, tak si to alespon natahli, letos nikdo nic, v rousce jseem tu nevidela nikoho celou dobu, ale tak zas u nas neni problem se vyhnout, nemusi se nikdo potkavat na tesnacku
                                    Fifi
                                    tak mame je jako minule, uz ma horecku a telobol
                                    co Trolda? doufam, ze uz je na ceste domu
                                    PetraK
                                    takze se mame zdrzeti debat o jidle? 😀

cernej caj

Maya
                                      No v kazdym pripade lidi to proste nedorzuji vubec no..

Petrak
                                      Ale ja nevim jak proces odkovovani udelat

Super ze sis zahradku uzila i vonavy pradlo uzila:) zvladaf 3 nekoviyosti musi byt desna pakarna na cas a orhanizaci, ne?

Zlata

Taky furt čekám co Trolda.
                                        Ferinka tam ma flek jak hrom,chudera.
                                        Stromy zatím OK,nemrzlo,třešně vypadaj taky jen rozpucet,nejhorší ma teprve přijít.Tak ono vždycky něco zůstane..,aspoň na okamžitou spotřebu .Tulipán je hyacint.

PetraK

Petrs01
                                          Spratek je nezničitelne
                                          to je doobře, bude vás ničit ešče hoodně dlouho 😀

Maya
                                          takze se mame zdrzeti debat o jidle?
                                          ROZHODNĚ! budem se bavit jen vo
                                          vodě
                                          bylinkovej vodvarech
                                          a kafi 😀

černej čaj
                                          zvladaf 3 nekoviyosti musi byt desna pakarna na cas a orhanizaci, ne?
                                          jo, pakárnička trošánek, ale zatím se dá.
                                          Blbý je, že se trošku hrnou technický zádrehele, ale zatím dobrý.
                                          Miluju voňavý prádlo a tady to má ešče jinčí švuňk, než na balkoně v Prahé, to je jasný.

jak proces odkovovani udelat
                                          teď jsem ztracená, jakej proces? očkování?

PetraK

Z
                                            Tulipán je hyacint.

😀 😀 😀 😀 😀 jehehééé, jsem exprt, ale! Já tam viděla tulipánovitý listí a v Prahé na jedný zahrádce mají neskutečný tvary tulipánůch, takový kadeřavý právě, tak jsem myslela, že tulipán

Třeba tak děsnej mráz nepřijde- se můžou i splést, budu držet palce, aby to stromům neublížilo. U nás je čérešňa taky už jen, jen se obsypat.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 881. až 900. (celkem z 2,012)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.