Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021

• Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 861. až 880. (celkem z 2,012)
  • Autor
    Petrs01

Pořád žádné zprávy? Troldíku, jsi velký silný pes, tak honem uzdravit!

Zlata

Taky porad čekám zprávu,ze je to lepší.Ach jo,Atom je doufám OK

Petrs01

Atom se před chvílí přechlastal vody, udělal dva kroky a zas ji vyblil. Nezabila jsem ho. Jak bude ťapat uvidíme, v plánu je volnější den a ráno šel v pohodě.

Zlata

Tak aspoň že Atom je dobrej,preciz už je mu 16.My měli vorechy ,ti tak 14,15.Bobík měl presvahu,to byla naše chyba,ale když ono mu tak chutnalo.Jenže nedejte bernardynovi,kterej ma čumák oprenej na stole,pac je s tím stolem zároveň ,smutně cumi a slinta.Takže ted Andy taky nedostane všechno,oč si říká,nejen kvůli váze,ale ti vlcaci jsou haklivi na žaludek. Kruci co ten Trolda,bože ať je v pořádku.

MirkaD

Z-tvl-nééé-bernardýn se nejmenoval Bobík?že nééé???:D:D:D
              jinak na Troldíka myslím,i jsem se za něj modlila,jak jsem včera říkala Fifi,
              takže doufám,že to zabralo!!!!!!!!!!!!!

cernej caj

Fifi
                drzim palce, aby troldicek uz byl v poradku! chudak, mu muselo byt nedobre:(

MirkaD
                mela jsem nadherne, dekuju. usla sem jen 35 takze jeste nejakej kilometrik chybel

Petrs01
                hadam, ze petan to rikal proto, ze ses toho hned chytila a bude praktikvoat nekolikrat rocne 😀

Zlata

MirkaD
                  No on se jmenoval Bobby,jo byla to legrace,zvlášť kdo to nevěděl,zavolalo se Bobíku a pribehlo malý tele chlupatý .

MirkaD

Z-já mám celoživotně malý psi-jako né,že bych je tak chtěla-ale prostě doma -když pes tak jedině malej a vořech…
                    no,jinak se mě celý život líbí velký psi-vlkošedý NO,chodský pes,begičáci
                    obecně se mi líbí ovčáčtí psi
                    no,a celej život mám psi do desti kilo,knírače z PP+jejich křížence
                    půjčovaný jsem měla velký psi NO Britu a Bleska,dobrmanku Heidi
                    no a mě se celej život líbí jména na velký psi-takovej Kazan,Bojar,Blesk
                    Astor…
                    a ted si předtav,že zavolám-Kazane k noze a dolítne 5kilový škvrně…
                    i když ono často vypadá srandovně když se bavím z laikama,co mají zafixovaný,že se cvičí jen s vlačákama a velkýma psama
                    tak když se s něma bavím-že cvčím psi a tak,že dřív jsem jezdila na závody zkoušky….a oni jo,jo,no a co máš za psa?vlčáka?
                    a já ne vořecha a malýho knírače
                    nebo,mi řekli-no nám stačí malej vořech,my nemusíme mít nic na cvičák a tak,s vořechem se nic dělat nemusí…
                    a já-no já na ty závody jezdím s malým vořechem…:-()

cernej caj

MirkaD
                      si predstavuju toho ramba civavku 😀

par fotek ze vcerejsiho vyletu

Jaro na Drahanské vrchovině, duben 2021

Zlata

Bobík byl výjimka,jinak taky vorisci,teda spis střední velikost,Andy je klukovo,tady dole je hlavně kvůli tomu,že už je mu 10 a my jsme doma.Já už další psy neplanuju,nevíme co se bude dít.Já ani nevím jak to bude pro mě vypadat s očkováním,do těch vekovejch kategorii ještě nespadam,ani se neví jestli je pro mě vhodný.
                        Tak co to Trollitko malý.

Fifi

Diky, za na nas myslite.
                          Zpravy jsou takovy, ze terapie zacina fungovat, pry prestal zvracet. Ale ma hroznej prujem, snad se cinnost strev obnovi. Taky nechce zrat, coz je asi v jeho stavu pochopitelny. Vyzivu dostava pres infuze, takze telicko pruhaty ma z ceho bojovat. Leky ma nasazeny a holt musime cekat dal. Zitra mi zase zavolaji, jak to vypada. Z nejhorsiho, nejnebeznepecnejsiho stavu je venku, ted uz by se to k horsimu zhoupnout nemelo.
                          Huf, uf.

Zlata

Tak super

Attachments:
                            Kuskus

Ráno při neděli jsem pajdala do chrámu mnoha Čechů (hypersuper) nakoupit a z ničeho nic si vzpomněla na Troldíka a poslala nahoru střelnou modlitbičku za uzdravení. Brouček malý, fajn, že mu je kapku líp.
                              Kurva, zvířata a malí smradi by neměli být nemocní.

Fifi

Diky za modlitbicky a drzeni palcu.
                                Kuskus
                                Nikdo by nemel bejt nemocnej!

Uvidime, co reknou zitra. Podle me tam musi bejt strasne vystreslej, labilek zavislackej. Pokud to jen trosku pujde, i kdybych tam s nim mela jezdit 2x denne na infuze, zkusim vyskemrat, aby mi ho dali domu. Samoze ne za kazdou cenu, kdyz to bude z lekarskyho nejakej risk, necham ho tam.
                                Na palici jsem z Ruzice, ta je opravdu smutna. I kdyz s ni vychazkuju, zabavuju ji hlavu – stejne je jak telo bez duse, hleda ho venku, doma, nechapave na me hledi…
                                Jdu si pocist Cajdoclanek. 🙂
                                Edit – tedy Cajdo, fakt „plnotucny jaro“, krasnej vylet! A este tolika km, ses dobra.
                                Jak Ferinka vlastne, uz ma diry v kozichu uplne zhojeny?

• Odpověď byla upravena před 4 roky uživatelem Fifi.
                                cernej caj

Fifi
                                  tak je dobre, ze je pod dohledem a drzim palce, at je to OK.. uplne mi to pripomnelo vokounka 🙁 doufam, ze trolitko pacholitko bude bojovat statecne a brzo pujde domu…

ruzenka je chudak zmatena a navic vlastne „Zbytecne“ za par dni ho bude mit doma a bude ho moct opecovavat 🙂 ale zviratum to nevysvetlis…

Milena z Prahy

Fifi
                                    Palce pořád nepouštím!
                                    Čajda
                                    To jste měli skvělej výlet, Brno má nádherný okolí. My jsme dali dneska asi deset kilometrů kolem Zbraslavi (hódně okrajová část Prahy), ještě s epidemicky prověřenou kamarádkou. Bylo mi, jako když mě na chvíli pustěj z blázince :-). A i v takových příměstských lesích jsme potkali srnku, zajíce a nakonec slepejše.

cernej caj

Milena z Prahy
                                      jaka dneska byla prochazka? tady zatazenoa fakt silnej fucak celej den… ale je fajn, ze jste i tak nasli pekny misto na vylet 🙂 je dobre, ze sis to uzila s kamaradkou 🙂

Petrs01

kolem Zbraslavi

Mě se moc nechce přejíždět na druhý konec Prahy, takže Klíčov – Kbely. Akorát mě včera (Podbaba – Šárka) něco kouslo do lýtka. Už mám oteklou půlku lýtka, hřeje to a bolí to při každém kroku. Tak jsme dnes opekli klobásky a věčně někde seděli, taky z toho vypadla asi desítka. Jo a lezlo po mě klíště, už to začíná 🙁

zkusim vyskemrat

Tak zas – je to tvůj pes, tvoje rozhodnutí. Si vždycky vzpomenu na Vaška po operaci žaludku „víte, my bychom vám psa v takovémhle stavu v žádném případě vydat neměli… takže kapačku mu dáte ještě večer a ráno, zítra večer injekce,…“ a to ho naživo poznali vlastně jen tu chvíli než ho uspali. Ale velmi správně pochopili, že ONI mu rozhodně další kapačku NEDAJÍ 😀 .

Takže Troldíku, už žádné sr*ní, pěkně stabilizovat a frčet domů, ať jste co nejvíc v pohodě všichni!

Zlata

Tady bylo dneska krásný počasí,okolo davy lidí,roušky už asi nejsou povinny pac jsem neviděla ani jednu,mám v tom zmatek.Bohužel rozkvetla mirabelka,meruňka a jedna broskev už už.Bylo to obsypany vcelkama a bzucanama.Zejtra už ma bejt chladno a padat sníh.Tak toho asi moc nezbyde.

Fifi

Petrs
                                            A tak on je prej vzornej pacient, neni agresivni, spolupracuje. Ja bych si netroufla davat mu kapacku nebo injekci, tyto dovednosti jsou mi cizi. Staci, ze jsem se naucila vymackavat analky. 🙂 Jestli to jen trochu pujde, daji mi ho domu. Nebudu si dupat nozkou, kdyz by hrozilo, ze pri nejaky komplikaci nedostane hned spravnou peci.
                                            A Ruzice – mne vlastne doslo, ze to je poprvy, co mi doma zbyl jen jeden pes. Doted, kdyz se nekomu neco prihodilo, byli doma vzdycky tri, takze nikdo nezustal samotinkej. Kdyz odesel Kremylek, zustalo Bajitko s Troldou. Kdyz Bajitko, zustal Troldik s Ruzencem. Takze pro Ruzenku to je prvne v zivote, kdy je opravdu psi jedinacek.
                                            Takže Troldíku, už žádné sr*ní, pěkně stabilizovat a frčet domů
                                            ANo, ano, tak, pekne si to rekla! 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 861. až 880. (celkem z 2,012)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.