Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021

• Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 821. až 840. (celkem z 2,012)
  • Autor
    MirkaD

Černejčaj-krmím 2 krát-ráno trochu,večer jako hlavní dávka,když mám cvičící vycházku,kde hodně pamlskuju,tak snídaně není
      jinak dnestřeba za vycházku pamlsek 2 krát,jinak jsem si vystačila z větou-Dafčo,počky na mě !když byla Dafule moc vepředu
      teda ty už to máš tak naplánovaný….tak to jo…

PetraK

černej čaj
        Krestantsvi ale primarne bylo pro ovladani mas aurou strachu a cely staleti se to podporovalo…

jo, ale nemyslím, že takhle třeba vznikalo, než se toho někdo chopil.

Mirka D.

ale jinak dobrý
        tak to je fajn

Maya
        na chlapa by to urcite nebylo
        hm tak smolikof 🙁

si musem delat uzle na gumickach
        taky mám uzle 😀 ale brejle se mi mlžej jak kdy, ale já jen nemám furt, jen na čtení.takže bez námahy.

kachna

Krestantsvi ale primarne bylo pro ovladani mas aurou strachu a cely staleti se to podporovalo…

Vidíš, takhle to vůbec nevnímám, souhlasím s tím, že po celý století se podporovalo ovládání strachem, ale vůbec to nevidím jako primární, prostě to holt bylo využito, použito a zneužito ve prospěch mocných, ale jako idea – dokonalý.
          – i v počátcích tam figurují ženy, v nijak extra podřízeném postavení
          – desatero je až na vcelku ovšem pochopitelný „v jednoho boha věřiti budeš“, použitelný i dnes a bez ohledu na víru

Ja bych to krmeni klidne posunula, dyt se nic nestane

taky tak, pokud nemá extrémně citlivý trávení, vůbec bych se s nim necrcala

PetraK

kachna
            le vůbec to nevidím jako primární, prostě to holt bylo využito

souhlas. A pokud to člověk pojme jako životní filozofii a ne jako něco, co z toho udělala církev, a co by myslím ani bůh nechtěl, je to hnedle jinačí.

PetraK

konečně normální čláááánek a ne ty hrůzy co na seznamu furt jsou

https://www.garaz.cz/clanek/auta-a-zivot-jeana-paula-belmonda-21003813#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=autoweb.sznhp.box&dop_req_id=Oz9MjczLedO-202104090734&dop_id=21003813&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Za doby pandemie už čtu skorem jenom Garáž, páč tam nejsou hrůzyplný výkřiky o čemkoliv, co se zrovna ve světě děje včetně počasí, kdy místo aby normálně oznámili co bude za počasí napíšou, že se na nás řítí strašlivá Ulli a bude to peklo 😀 Tady píšou úplně normálně 😀

Petrs01

bych se s nim necrcala

No já bych se teda necrcala s Martinem. Nevím proč by se mělo krmit o půlnoci jen proto, že je někdo ***.
                Navíc i bez toho krmení – vám přijde v pořádku že psovi hodinu jen hází aport?
                Pokud nehodlá mít rozum Martin, holt za to musí trpět pes (a takhle bych mu to postavila), bude doma a zvukové projevy bych vyřešila odesláním na místo a lehni (předpokládám, že vleže nedržkuje).
                Nebo teda pozitivní varianta – Martin jde na terasu, Mirka vytahuje čuchací koberečky atd. Je to voser, ale lepší než kňučení nebo bezhlavé aportování do padnutí.

PetraK

Petrs01
                  Nebo teda pozitivní varianta – Martin jde na terasu, Mirka vytahuje čuchací koberečky atd. Je to voser, ale lepší než kňučení nebo bezhlavé aportování do padnutí.

tohle by mohla bejt varianta, otázka je, zda pro něj čuchání bude víc než aportování kterým má vymytej mozek, ale zkusila bych to. A zkusila bych si i sehnat aliby, protože toho Martina bych fakt zabila.

Taky nevidím důvod pro to krmení až pak v noci a to by znamelo i krmit každýho psa zvlášť, páč proč by Dafule kvůli tomu měla hladovat?

Petrs01

No ono kromě toho, že bych zabila Martina, tak jak se znám, tak by to sotva přežil i Žeryk – páč když ti bude takhle vymrčovat kvůli háravce, taky s ním nebudeš diskutovat, že ano. Utahat přes den a jestli zkusí večer držkat, ujasnit si, že takto NE. I kdyby měl nakonec skončit v náhubku na pelechu, jištěný vodítkem a bál by se i hlasitě nadechnout. Ono by to bylo jen párkrát, než by mu došlo, že je to sakra blbej nápad a svého nedosáhne.
                    Ale protože je s Žerykem i tak problém, doporučila jsem mírnější varianty.
                    Ale na místě Mirky už bych dávno byla vdova.

cernej caj

Ja myslela jen pustit na terasu… ja teda kdyz chve feri za panikem tak ji tam taky pustim a je ze ji budu drzet doma…

Petrs01

jen pustit na terasu

Jenže tam sedí Martin, vezme hračku a bude házet a házet.

Maya

Petrs01
                          no pravda to hazeni me taky nenapadlo a v tomto smeru bych Martina uz davno taky umlatila panvickou, kdyby mi takhle i pres nekolikery upozornen kurvil psa
                          Mirka by mohla zkusit i cestu mensiho odporu likvidaci tech hracek ktery se daj hazet, nebo minimalne je nekde zamknout a psum vydavat jen bez Martina
                          prece kdyz venku zadny hracky nebudou, tak nebude mit co hazet

PetraK

Maya
                            e je nekde zamknout a psum vydavat jen bez Martina
                            tak! Výbornej nápad. Martinovi bych řekla, že když se s ním nedá mluvit, tak mám prostě tohle řešení, když je mu jedno, že z toho psa dělá míčkovypatlance, kterej to pak má několikanásobně těžší v životě a okolí s ním.
                            Ten pes se totiž nikdy neuklidní.

Petrs01

A Martin při příštím nákupu koupí hromadu dalších.

PetraK

Já vim, je to jak boj s větrnym mlejnem v Rudici.

Milena z Prahy

Kachna, PetraK, MirkaD, Maya
                                  S tím křesťanstvím mi mluvíte z duše. Jasně, je to morální i kulturní pilíř a máme ho v sobě chca nechca třeba v podobě desatera. Ovšem dost mě štvou taky ty církevníci. Speciálně katolický kněží a pak katolický věřící. Trochu jsem s nima přišla do styku a zdají se mi pokrytecký. Oni MUSÍ být happy, dusí v sobě negativní emoce… Vlastně nemusejí hledat životní pravdu a nějaký odpovědi na otázky, protože už je předem dostali.

Petrs01

mlejnem v Rudici

Co my se kolem něj našlapali treků! A vevnitř dobrá výstavka… Tak proti tomu bych nebojovala. Ale napadla mne práce pro Martina – co vám říká větrný mlýn a pohádka O statečném kováři? 😀

Maya

Petrs01
                                      no tak zabavim i ty, by se videlo koho to driv prestane bavit 😀

ad to krestanstvi, muj nazor, ze mozna tak prvni 100 let to bylo super, ale tech zbylych 1900 let je jen o moci a ovladani lidi
                                      nabozenstvi obecne jsou zhouba lidstva

PetraK

Milena
                                        a zdají se mi pokrytecký.

církev sama o sobě určitě. Nemyslím všichni kněží jako takový, ale církev jako instituci. Poznala jsem vzdáleně třeba opata břevnovského kláštera a přijde mi jako skvělej člověk, kterej ty svoje věřící vede, má je rád a učí je. Moje bývalá kolegyně tam chodila se svým přítelem na takový to předmanželský „školení“ a to co mi vyprávěla se mi hrozně líbilo. V podstatě velmi moudrá předmanželská poradna, rady a doporučení, který by se měli dávat všem. Ne o víře, ale o společným životě. Bylo by to na dlouhý vyprávění. On vydal i takovou malou knížečku a taky se mi to líbí. Malá a moudrá je ta knížečka. Schází se se svýma věřícíma i mimo kostel, třeba v hospodě a podle vyprávění je fajn, vtipnej a moudrej.
                                        Já jsem třeba vždycky říkala, že to je falešný, člověk něco udělá,přijde se vyzpovídat, tam dostane 3x votčenáš a má vystráno. Jenže, pokud ten kněz je opravdu kněz a moudrej člověk, tak to takhle jednoduše úplně není, protože on to s tím člověkem má i probrat, ukázat mu, co bylo špatně a tak.

Maya
                                        1900 let je jen o moci a ovladani lidi
                                        máma vždycky říkala, že církev je stejná kuwa jako komundírové. A je to škoda ale, protože prostě já díky hovorům s kolegyní, která věřící byla a je pochopila, že víra opravdu může v těžkých chvílích pomáhat. A je smutný, když se toho v podstatě zneužívá.

PetraK

PÁPÁÁ LÁLÁÁ JDU DOMŮ, KRÁSNOVEJ VÍKEND FŠEM.

cernej caj

Krasnej vikend!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 821. až 840. (celkem z 2,012)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.