- Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
9.4.2021 v 7:51 #118539
cernej caj
Denny
To je hroznyyy:DPetrak
To aby sis nevyskakovala a furt mepa na pameti ze musis trpet! 😀 teda jezis musi trpet za to jak sme vsichni rozcapeny…Mouses je pekne hrava kocicka teda:)
Sla sem s kamaradem a pak se pridal kolega, ja to obecne nerada rozvadim ale kdyz se muze jen ve 2 a nesmi se spat v noci venku tak su rafsi kdyz je to nejasny a zahaleny do nejistoty:D
Sli jsme 17km a 27km natezko s plnou polni
9.4.2021 v 7:57 #118540PetraK
Dennyky
asik ti ho teda koupím a ty ho necháš bejt, jo?😀 😀 😀 ne já poprosim Brtnik, aby mu vyrobil tu sesli a tam ho posadim 😀 Pravda, budu mu před tim muset asi zlomit nožičky, ale bude konečně sedět a ne viset 😀
Maya
von si chce hrat chudinka,
vooon je tak chudinka, furt si s nim někdo hraje. Já i venku na procházce, dyk je to magooor 😀 a tuhle se usalašil v těch protipsích pytlích, co dávám na postel……….to bylo taky něco 😀 😀kouokam Mouses si koleduje o nakladacku
tu už dostal, tudle došla Rumoušovi trpělivost – i byl unavenej a pak do něj vlítnul jkao do hadrů. Hodila sem tam hrnec 😀oli uz jen ojedinele a malo, zabraly ty nahrivaci naplasti,
jee tak to je super!! já teda většinu věcí nahřívám – pokud to není vyloženě úraz. Jak mě něco bolí, mažu to nahřejváním.no a koukám, že Dennyky už to taky píše
no k tomu je jedno pravidlo, úraz ledovat, ostatní hřát.ale jsou trochu mensi nez ty bily,
já mám gezicht malej, ale chtěla sem to i pro Brtnika a ten ……no von je muž s obří hlavou trošku 😀 😀treba by slo z tech prkynek vyrobit misto krize lavice 😀
NOO To je nápad!! seš ženijální!!kazdopadne si tak predstavuju kostely s Jezisem na zidli a neni to spatny 😀
:-.) no že jo ale? Copak by si to po těch staletích nezasloužil?? Dyk furt trpí. A jen proto, že si to lidi musej furt připomínat – to nejsou schopný si to zapamatovat, co mu udělali? Musej mu to dělat furt znovu? Mám ráda kříže, ale nemám ráda ukřižovanýho Jéžiše.
Dennyky
myslím, že vona má malej, i rypáček, ale hubu, hubu má velkou a vobčas
kvůlivá ní letí do výtahu😀 😀 no náhodou já byla slušná, nemůžu za to že ten cikorka bouchnul skorem z první a mrsknul mě první dobrou do vejtahu 😀
- Odpověď byla upravena před 4 roky uživatelem PetraK.
9.4.2021 v 8:00 #118541PetraK
černej čaj
teda jezis musi trpet za to jak sme vsichni rozcapeny…no právě! a nebylo by na čase to změnit? proč za naší debilitu má trpět někdo jinej?
Já prostě chci Ježíše vidět jak sedí pohodlně na židli. zasloužil by si to ne?
a to obecne nerada rozvadim a
jojojo, jasný, já si jen říkala, žes odvážná, žes do toho taklenc šla. Hele na tohle by prostě nikdo nemohl říct ani popel sakra. když se můžou lidi hromadně povalovat po Rígráku a dělat tam párty…. jezdit na motorkách roudmůví po ČR… a ostatně už to skončí teď ne? Tak budeš moct užívat plnejma douškama a všichni slušný lidi taky.27km natezko s plnou polni
to bych neušla ani bez polní 😀9.4.2021 v 8:12 #118543Denny
Jinak jedno protikočičí opatření udělala jsem dobrej kup, totok+ komodu za 1800Kč, chlápek mi to ještě za 200Kč přivezl.
Tak jsem totok nastěhovala do ložnice.
Nahoře hlídá Bukátko.
Ešusová, ulitu vidíš?
Věci, které nejsou za sklem půjdou pryč, než přijedeou malé „sáně“ alias saně.
Komodu vyfotim o víkend, páč budu trochen stěhovat akvárka.9.4.2021 v 8:15 #118545PetraK
Dennyky
jee to je hezká komodka! kdes to pořídila? Ulitu vidim, ta se ufounům bé líbit 😀
9.4.2021 v 8:16 #118546Denny
čajdo
uf to je masakéro, tolik km…
Já valím (snad už konečně) po víc jak půl roce do Lbc k ortopedovi,
27.4. tak jsem zvědavá, jestli něco vymyslí s tím mým chodidlem,
páč dvě hoďky chůze a pak bolest jak sviň.
No uvidíme.9.4.2021 v 8:25 #118547Denny
PetraK
na FB jsou bazary, třeba Rumburk a okolí, tak to nabízel jeden milej kluk.
Má i dopravu, tak prý kdybych něco potřebovala někam odstěhovat něco….v pondělí domluveno, odpo to i přivezl.
Tadyk je k tomu komoda
Nikde žádné odřeniny vše 100% stav9.4.2021 v 8:33 #118549PetraK
Dennyky
držím na 27. palce.
je to fajn, když člověk narazí na milý lidi co?jo a mám novinku – už si se sousedkou – tedy s vnučkou paní sousedky tykáme! Další první krok. Ona je moc milá.
9.4.2021 v 8:47 #118553cernej caj
Dwnny
Tak snad v pbc dobre pochodis a bude to pak uz lepsi:)Super komodka:)
Petrak
Ja tim myslim takovy to, ze prehnany… ne ze lidi by jako byky obecne tak rozcaleny ale krestani maji v sobe neco jaoo sebemrskactvi ci co… jakoze… proc se neresi jak je krasne, radovat se zivota, uzit si neco… proc se resi nesmis, tresty, odpustky, zpovedi… jako ze chapes…9.4.2021 v 9:11 #118555kachna
Napadlo vás někdy…………nesmějte se , jo? ……..že ten chudák Ježíš, díky tomu, jak ho lidi furt chtěj vidět na kříži, trpí a trpí furt a furt dokola na všech těch křížích světa? Ešivá by nebylo lepčí ho furt nekřižovat dokolečka? že by třeba někdy seděl třebas na židli
JO JO JO
Mám strašně ráda tu jihoamerickou obrovskou sochu Ježíše, kde není k ničemu přibitej, nic z něj neteče, netrpí a rozdává lidem lásku (nejsem věřící, ale křesťanství beru jako víru, která nás tu formovala a formuje). A mně se líbí ta myšlenka, že na sebe máme bejt hodný, křesťanství, jako víra mi přijde dost moderně uchopitelný. Třeba s myšlenkou, že někdo měl trpět za moje hříchy, se vůbec nemůžu ztotožnit, tak jako z podstaty mýho bytí. Za svoje hříchy nesu odpovědnost jen JÁ a na druhou stranu se necítím být zodpovědná za to, že před 1988 (+-) lety někdo někoho někam přibil.Můžou bejt rádi, že si tehdy zvolili výtvarně uchopitelnou smrt. Představte si, že by ho oběsili nebo setli…
- Odpověď byla upravena před 4 roky uživatelem kachna.
9.4.2021 v 9:12 #118556MirkaD
holky potřebuju radu-jak odnaučit Žeryka fnákat,když ssedí Martin v noci na terase?-přijede v 11 v noci,do půlnoci tam sedí,Žeryk je doma,protože sou po jídle+vyvenčení,a tak mi tady Žeryk fnáká,
zabit Martina by bylo jednodušší,já vím….9.4.2021 v 9:23 #118559kachna
-jak odnaučit Žeryka fnákat,
já bych ho pustila za Martinem. Myslím, že psa kňourat neodnaučíš.
9.4.2021 v 9:24 #118560PetraK
černej čaj
… proc se resi nesmis, tresty, odpustky, zpovedi… jako ze chapes…
jo jo chápu, na druhou stranu, když nad tím tak přemýšlím, tak myslím, že opravdovej křesťan, tak jak to vnímám já se možná taky umí radovat ze života, líp snáší životní nepohodlí a tak. To jen církev to vykládá takhle, myslím, že to opravdový křesťanství by mělo být jiný ve svý podstatě. Něco jako žij dobře a žij dobrý život a bůh bude stát při tobě i když ti bude zle. Jako že ne, že to vyřeší, ale bude ti duševní oporou, abys to zvládnul.
kachna
O JO JO
Mám strašně ráda tu jihoamerickou obrovskou sochu Ježíše, kde není k ničemu přibitej, nic z něj neteče, netrpí a rozdává lidem láskua je svobodnej, svobodnej, má svobodně roztažený ruce a vnímá šécko kolem sebe bez toho, aby u toho trpěl jak zvíře. tak vidíš, vlastně jeden na světě svobodnej je. Jeden jedinej, ty vostatní chudáci…. a že jich je.
A mně se líbí ta myšlenka, že na sebe máme bejt hodný, křesťanství, jako víra mi přijde dost moderně uchopitelný. Třeba s myšlenkou, že někdo měl trpět za moje hříchy, se vůbec nemůžu ztotožnit, tak jako z podstaty mýho bytí. Za svoje hříchy nesu odpovědnost jen JÁ.
přesně napsaný!
Mirka D.
zabit Martina
asi takhle no.
Protože dokud on do toho bude furt házet vidle, tak to prostě nejde a nemá to cenu.9.4.2021 v 9:24 #118561MirkaD
Kachna-tý jo-nechceš mi dělat mluvčího?
v jedné větě jsi vyjádřila víc a přesně,než já v 50větách
jinak-já věřím v Boha-ale spš tak nějak já nevím-modlím swe v lese,děkuju,
za přírodu,zdraví,pejsky….,modlím se vlastními slovy
kostely a křestanská víra je na mě jak píše Čajda-odpustky,hříchy a tak
to už je mě bližší budhhismus…
a co ukřižovaného Ježíše týká-když jsme byly na Velehradě,v kostele-poutní místo věřících
tak všude Ježíš ikřižovanej,3miliony zlata,výzdoby…
no bylo to na mě moc,se mi tam úplně udělalo fyzicky blbě,a šla jsem pryč
připomíná mi to povídku z jakési knížky-kde se chlapečkovi vysvětluje,že máme křastanství-a chlapeček kouká na Ježíš-a říká-co je to za náboženstvímže se lidi modlí k chlapovi ukřižovanýmu na kříži?
-křížová cesta je na mě teda taky psycho-to jsem šla od půlky pryč…9.4.2021 v 9:30 #118562Maya
Denny
pekna komodka i vitrinka, do tech policek to budes moct vratit az kotata povyrostou, si myslim, ze tam dospela kocka nepoleze
PetraK
no ja mam taky malej ksicht, na chlapa by to urcite nebylo
u tech bilej co se vsude prodavaj, si musem delat uzle na gumickach a i tak mi odstavaj a pak mi to funi na brejle
MirkaD
ja nevim, Zeryka tam pustit kdyz tam chce? nebo proc tam nemuze?9.4.2021 v 9:35 #118563MirkaD
jinak ráno konečně bez vichru,tak jsme si daly s kamoškou s basendžíkem vycházku-lípa-hájenka+kolem cvičáku dědinou dom
tak měli pejsci větší vycházku +společnost
já dnes hodlám vysvětlit vedoucím,že i kdby v páci hořelo,at nevolá,nedojdu hasit,nic-když budu mít volno
ano i když chápu,že za 3 paragrafy-zavřený školy+2 neschopenky do práce jít někdo musí…
Denny-máš to hezky zařízený-až budu velká taky si koupím něco takovýho,na ty moje figurky…
teplej štrůdl bych si dala taky-ehm+3 kila…navíc…
ale tak nevím,jestli mě víc štvou v práci nebo Martin9.4.2021 v 9:36 #118564MirkaD
Černjčaj-počkej a ty už máš naplánovaný výlety na celej měsíc?
to se ti tam jako v květnu nevlezu?9.4.2021 v 9:38 #118565MirkaD
Maya-no,já nevím-je po jídle,a zase nechci aby po jídle lítal po terase z míčkem….
on tam Martin sedí v noci-tak do půlnoci….
nebo jako nevím krmit psa o půl jedné v noci mi jako nepřijde úplně ono…9.4.2021 v 9:41 #118567MirkaD
jak psi zvládli odpolední?
no máti je pustila ve 3 a v 6 večer,akorát jsem myslela,že ji napedne do té kosy dát Dafině něco na ni-ještě je dost nakrátko,po otrimování,moc jí to na těch zádech nerostte…
no a ona ju pustila jen tak,tak to byla dost kosa-vichr studenej,tak že ju dávala za chvilku dom…ale jinak dobrý9.4.2021 v 9:47 #118568cernej caj
Mirkad
Krmis 1x denne nebo 2? Ja bych to krmeni klidne posunula, dyt se nic nestaneJo mam naplanovanejch asi 25 dni ale jo v kvetnu by se dalo najit mistecko asi na prochazku:)
Esuska
Krestantsvi ale primarne bylo pro ovladani mas aurou strachu a cely staleti se to podporovalo… -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.