Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021

• Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 781. až 800. (celkem z 2,012)
  • Autor
    Fifi

Milo
      Popotvurky jsou z Ronji. 🙂

MirkaD

mě už to v té práci táááák zlobí,štve,irituje-no normálně mě to tam sere
        jako zase neschopenka navíc,+jedna kolegyně má neschopenku dál+3 paragrafy-děti ze školy doma….
        takže v pondělí směna navíc…
        ach joooooo
        dnes teda odpo,mín lidí,než normálně ve čtvrtek,asi nebyly ještě výplaty,skončily jsme teda v 9,zástupkyně mě teda hodila dom,i když moc se jí to nehodilop,přece jen,je to trošku zajíždka…
        no,ale tak dnes to ušlo-nebylo moc zákazníků-což mě prostě dělá zle-vadí mě přeplněný prostory lidma-jako třeba nádraží a tak…
        byly jsem jak kasa 2-tak jsem lítala vybalovat,pak uklízet
        no zítra budeme dlouho,že přivezou palety z jinýho obchodu….
        to už mě taky štve,na odpolední jsme skoro furt o hodinu dýl+ve středu o 2 hodiny,jinak teoreticky máme furt do devíti,ale v 9 nekončíme
        strašně mě celý den bolelo břicho,tak jsem vysolila 300za prášek,
        ted večer to přešlo…
        psi dnes teda první odpolední,kdy jsme měli oba z Martinem odpolední
        on míval vždycky ranní,takže taková změna,je fakt,že bývaly sami doma,když byl Martin v nemocnici…
        tak ráno totální vichr,tak jsem s něma šla na chvíli kousek ven-už mě ten vítr štve…
        no a kolem půl jedné.když jsme oba odcházeli tak psi spali na dece naší na pohovce-Žeryk na pohlazení zavrčel,a Dafi ani uchem,okem nehla-nic,jako abych po nich nedejbože nechtěla at jdou ven,tak jsme odjeli s tím
        že je máti měla 2 krát za odpo pustit na dvůr,no a já byla pryč 8 a půl hodiny
        ted už nefučelo,když jsme šli ven,tak snad to tak už zůstane…
        Fifi-ty sis udělala česnekový den?
        já česnek tuuuze ráda,ale pálí mě po něm žáha

Denny-hezký kočenky,kdy je budeš mít doma?
        Maya-my jak fasujem respirátory,tak jsou malý-mají krátký šnůrky….
        takže mě by nevadilo,že je musím mít celej den na puse,ale mám pocit,že mi amputují uši….
        Milko-můžu říkat Milko?
        ppotvůrky ppodivné-Ronja dcera loupežníka…

kachna

Blanka

Bože, Blanka Dobyová je boží!

PRODÁM KRÁLÍKA:
          Zn. DO KLIDNÉ RODINY
          Přemýšlely jste někdy nad tím, kdyby někdo zfilmoval váš život, co by to bylo? Já myslím, že v mém případě by to byla jednoznačně groteska. Zrovna dneska… Šla jsem krmit králíky.
          Vyndala jsem si mládě k ochočení, což dělám celkem pravidelně, vzala ho do ruky a šla krmit. Králíče, pravda, nebylo výletem tak nadšeno, jak jsem si představovala. Jeho nespokojenost vyvrcholila, když jsem se sehnula, abych dala jinému králíkovi mrkev a dlouhým, ladným poloskokem mě opustil. Nevím, jestli víte, jak vypadá takový poloskok. Poloskok je skok přerušený v půli překážkou, v našem případě králíkárnou.
          Králík byl sice otřesen, ale asi by se rychle odtřásl, nebýt toho, že vzbudil zvědavost našich psů. Tři zvídavé psí rypáčky však bylo na jednoho malého leopardího rexe moc. A že po šelmě zjevně nemá jen puntíky, vymrštil se do výšky. Je to zdatný králík a zřejmě má vlohy pro skok do výšky. Nejsem si tím však zcela jistá, protože vyskočil jen třicet centimetrů a potom byl tvrdě zastaven realitou spodní stěny králíkárny.
          Omdlel. Byl to první nesebevražedný krok, který toho dne učinil.
          Žije. Ke dveřím kotce se nepřibližuje a když mě vidí, výhružně dupe.

O epilog se postaral beran, který viděl, že sázím muchovník. Nevím, jestli víte, jakou rychlost umí vyvinout ovce, která vidí muchovník. Je to rychlost blízká rychlosti světla a tak se k rostlině dostal dřív, než jsem přišla s bednou na jeho přikrytí, právě na ochranu proti nenechavým ovčím tlamám. Jsem však žena pohotová. Hodila jsem po něm lopatku. Jsem ale také žena učenlivá a učím se (dlouho a špatně) žonglovat. Lopatka opsala elegantní vysoký oblouk a na chvilku se dokonce zastavila na naší sakuře. POtom spadla v bezpečné vzdálenosti od berana.
          Žije. Přemýšlí, jak by se dostal k muchovníčku.

MirkaD

Denny-no ten pepřák-jako nadšená bych z toho nebyla,ale rodiče už nějakou dobu nosí sebou
            já mám malý psi,který mě větší pes může zabít-a toho se celoživotně děsím….
            v tom závidím vám s většíma psama,že tam to až tak nehrozí
            i když švagrová musela dát utratit fouska,poté co se do něj pustil ridžbek,
            chudák fousek byl slepej…brrrr
            i jsem si říkala,že bych u sebe nosila vodítka navíc,když půjdu normílně bez psů,prostě v batohu,protože tady ze zátočiny z baráku líce malej neodbytnej kříženec…
            a jinak-už jsem psala víckrát,že se mi líbí kožený věci na zvířata
            hodně let jsem měla kožený dvojkarabinový vodítka,
            Dux měl celej svůj život černj koženej obojek s loveckýma psama kovovýma,s ohařema,jak vystavují-nikdy jsem tak pěkný obojek neviděla-s širokou přezkou a kroužkem,
            Gero i mí další psi měli pokud možno kožený cvočkovaný obojky+řetízkoový+popruhový
            ale já na nich nejvíc nosila ty kožený,protože kdysi mě na cvičáku chytil velký knírač Kima,a držel ho za krk pod sebou,nějak si myslímže mu neprokousl krk jen proto(třeba nemám pravdu,nevím)
            že mu neprokousl krk,protože Kim na sobě mě široký obojek na velkýho psa s širokým kroužkem,přezkou a kovovou cedulkou,kde měl Kim napsannou adresu,tak cedulka na něj byla přibitá na ten obojek
            takže velkej knírač měl hubu plnou železa,myslím,že kdyby měl KIM jen řetíkzkč tenkej,tím pádem holej krk,tak by třeba bylo po něm…nebo by byl víc rafnutejmtakhle nic
            takže z tohoto důvodu už roky mám na psech kožený cvočkovaný obojky
            a viděla jsem na fauně na diskuzi fotku mopse-obojek koženej s otbama+koženej obleček s ostnama-jako hahaha-ftipný…
            ale myslím,že toto by některejm malejm psům dost helflo,ono ostny v držce by pro agresora byly asi překvapení….
            jako takový oblečky se teda nedělají,že…ale….
            bylo to takový dobrý brnění…

Petrs01

byl tvrdě zastaven realitou spodní stěny králíkárny

Až do tohoto bodu jsem ten čaj ustála. Po této větě jsem hořce (naštěstí ne sladce) litovala, že jsem čaj neodložila u tvé první věty.
              Máš mě na svědomí! 😀

Kuskus

P-p-p plachťáky p-p-p průhledné…. áááu 🙂 🙂 🙂

Maya

kachna
                  boží, to skvěle konkuruje ženě musherově 😀
                  hlavně že králík přežil 😀
                  Denny
                  a hele můžeš mít dalšího koněva 😀

Kuskus

V rodině měli králíka, chovného samce, jedl z ruky, byl mazlivý, nechal se hladit a drbkat jen pána domu se snažil při každém krmení počurat. Králík se vymrštil, v luftě natočil zadkem k vetřelci a už to stříkalo. 🙂

Maya

začala jsem dneska poslouchat tuhle knížku, musím říct, že takhle jsem se u knížky už dlouho nezasmála a to jsem teprve na začátku, takže kdyby si chtěl někdo přečíst něco vtipnýho, tak https://www.databazeknih.cz/knihy/muz-jmenem-ove-191816

Maya

nesháněl tady někdo malou myčku?
                        tady super eko na málo vody pidi cool myčka
                        https://daan.tech/eur/product/bob-mini-dishwasher/

Maya

no pěkný, to jsem ani nevěděla, že je to povinný a stojí to prachy
                          a přitom už to platí docela dlouho
                          https://www.autoforum.cz/zivot-ridice/povinne-sledovani-tlaku-v-pneu-je-dalsi-postrach-ridicu-i-letosni-prezouvani-muze-prodrazit-o-tisice/

cernej caj

Petrs01
                            Rozrehtala sem.se u stejne vety:D

Kachna
                            Ty tvoje zvirata, ty mas doma cirkus a ne hospodarstvi:D

Fifi
                            Je dobre ze cesmek zabral:) a tuhle sem.ti psala ze rvoje me mne pomucka pomohla i kolegovi a chvali si ji:D

No ja doufam, ze za mesic vyrazim. Ze i kdyby zadny ubytka a zadny restautmrace, ze to proste nejak prubnu a tesim se a verim, ze to vyjde:) ale potrebuju hold nakoupit asi 50 porci dehydro jidla, mozna podle dostupnosti obchodu i na obedy, takze mozna i 60… no projim za ten mesic urcite 2x tolik nez nornalne:D

Denny

Morgen páteční sluníčkový
                              a od rána mám prima den, kámoška Vlaďka mi hned v 6 hodin přinesla teplý štrůdlík a pak šla s Koníkojc ven.
                              O práci psát nebudu, nechci si to kazit 🙂
                              Jo na ušouny se moc těším, škoda, že nejsem grafoman jako ešusová, to byste
                              asik měli pořád to číst.
                              Ano škrabadlo objednáno, i poličky na zdi, s řebříčkem.
                              Odpočívadlo na vokno, i na radiátor, s tím mi pomohla Maya, která mi objednala
                              v Číně i pár hraček. Kromě hraček už je vše doma.
                              MirkaD
                              budou až koncem května, začátkem června. Teď měly dva měsíce.
                              tom závidím vám s většíma psama,že tam to až tak nehrozí
                              tohle zas není až tak úplně pravda, je xx ras psů, kteří jsou větší než maďar, navíc ti chlupatí mají velkou výhodu, páč ovčákovi se třeba můj pes nedostane na krk přes tu hrubou srst, kdežto na ty naše téměř naháče se každé kousnutí hned projeví.

Maya
                              dobrá, toho modrýho beru 🙂

Denny

čajdo
                                krásné putování, články nečtu, ale i popisky u fotek jsou super,
                                takové romantické 🙂
                                Kolik jste ušli?

PetraK

RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Fčéra jsme měli v Domečku rodeo 😀 Mouses měl škodolibou náladu a rozhodnul se zlobit úplně šécky co může. Prvním cílem jsem byla já, protože se nasáčkoval na postel plnou přestěhovaných hadrů, který jsem potřebovala roztřídit a uklidit a to jelito v tom začlo rajtovat. Vzhledem k tomu, že dnes nehodlal spolupracovat na domluvu, pleskla jsem mu jednu přes díru a jel štandopéde z postele dolů. Někdo to vodnýst musel, takže se vrhnul na Taliprda a zakousnul se jí do nohy. To ostatně dělá často, že jí takhle zakusuje. Tali mu na to skočila a vytvořil se bitkařskej chumel a hrozilo, že mě přizabijou. Pak si vzal na paškál Rumouška, zaútočil na něj a rychlostí blesku zajel pod stolek,a za křeslo. Rumíček tam nejdřív šátral pacičkou, pak chvíli stál v domnění, že zločinec vyleze sám a když nic, začal kvokat. Já si už jen ťukala na hlavu 😀

Maya
                                  na votocku v praci, bolej me nozickyy, uz jsem si odvykla behat po ulicich
                                  to se tělo diví, co? A hele co ta Tvoje haxna vůbec? Jak to s ní máš?

ja mam obyc cerny respiratory, ktery jsou super
                                  kde si je objednala?

Hafan si to propíchnul skrz??? To by mě nikdy nenapadlo 🙁

Fifi
                                  Ale jo, este si trochu skrunda, ale uz neboli.
                                  hurarááá, tak doufám,že i česnek zabral a dneska je to cajk. nebo aspoň skoro cajk
                                  To je děsná fotka Růžence, vona je fatk pako pakovaný!!! Vždycky si musí něco pořídit.

černej čaj
                                  čajdo – zatím jsem taky číhla jen na obrázky a ………..velkokrása!!
                                  Napadlo vás někdy…………nesmějte se , jo? ……..že ten chudák Ježíš, díky tomu, jak ho lidi furt chtěj vidět na kříži, trpí a trpí furt a furt dokola na všech těch křížích světa? Ešivá by nebylo lepčí ho furt nekřižovat dokolečka? že by třeba někdy seděl třebas na židli 😀 😀
                                  Šlapalas sama?

Ty tvoje zvirata, ty mas doma cirkus a ne hospodarstvi:D
                                  naprosto souhlasím 😀

Mirka D.
                                  v práci teda hustý 🙁 nedivím se, žes naštvatá

psi dnes teda první odpolední,
                                  a co zvládli to?

já česnek tuuuze ráda,ale pálí mě po něm žáha
                                  já taky, a dřív mi taky vadil, pak si to nějak sedlo. Taky si ho pěstuju habakůk 😀

kachna
                                  PRODÁM KRÁLÍKA:
                                  Zn. DO KLIDNÉ RODINY

😀 😀 😀 ty seš strašlivej kretýnos 😀 😀 Hod lopatkou musíš natrénovat pořádně 😀 . Já tuhle trénovala hod hrncem 😀 😀

Maya
                                  a hele můžeš mít dalšího koněva

😀 😀 a ty seš taky kretýnos 😀 😀 😀 booožeeee 😀 😀 😀

Dennyky

jeee teplej štrůdlik, to bych si dala!! Já měla enem chleba se šunkou a řeřichou a místu zeleninový salátu se sýrem. sladká tečka by bodla 😀

Denny

PetraK
                                    asik ti ho teda koupím a ty ho necháš bejt, jo?

• Odpověď byla upravena před 4 roky uživatelem Denny.
                                    Attachments:
                                    Denny

PetraK
                                      ááá super zábavičku, jste měli :-DDD

Maya

PetraK
                                        kouokam Mouses si koleduje o nakladacku 😀
                                        von si chce hrat chudinka, musis se inspirovat u Denyky a poridit mu adekvatniho kamarada
                                        haxna dobry, boli uz jen ojedinele a malo, zabraly ty nahrivaci naplasti, takze navsteva doktora se vyplatila bo me by to v zivote nenapadlo zahrivat, ja to spis ledovala
                                        respiratory nevim, zkusim pohledat v mailu, ale jsou trochu mensi nez ty bily, tak zalezi jakej mas xicht, me jsou prave ty bily univerzal velky
                                        MirkaD
                                        me rezou gumicky do usi uz po hodine ja fakt obdivuju vas vsechny ze v tom vydrzite celej den
                                        rikala mi znama z Lidlu, ze je normalka rano pred otvirackou kdy tam jeste nejsou lidi kontrolujou pres okno, jestli maj nasazano, to je fakt humus

Maya

Denny
                                          krestanska skladacka 😀
                                          treba by slo z tech prkynek vyrobit misto krize lavice 😀
                                          PetraK
                                          kazdopadne si tak predstavuju kostely s Jezisem na zidli a neni to spatny 😀

Denny

Maya
                                            nenapadlo zahrivat, ja to spis ledovala
                                            no k tomu je jedno pravidlo, úraz ledovat, ostatní hřát.

jakej mas xicht
                                            myslím, že vona má malej, i rypáček, ale hubu, hubu má velkou a vobčas
                                            kvůlivá ní letí do výtahu 😀

• Odpověď byla upravena před 4 roky uživatelem Denny.
                                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 781. až 800. (celkem z 2,012)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.