Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021

• Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 761. až 780. (celkem z 2,012)
  • Autor
    Denny

čajdo
      četla jsem o Ferince, chjo to mě mrzí 🙁 posílám pofoukání bebí a přeju brzké uzdravení.
      Co se týče pepřáku ano, jemnuje se to tekutá střela
      https://www.army-shop.cz/produkty/obranne-prostredky–sebeobrana/slzotvorne—peprotvorne-plyny/obranny-plyn-sabre-red-jet–tekuta-strela/1481.html

Měla jsem ho, chilli dokonce jednou použila na jednoho psa typu bull.
      Hnal se k nám, majitel nikde…bylo mi ho líto, ale po zkušenostech s kousanci.
      No utekl a kňučel 🙁

PetraK

RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Fčéra jsme si daly s Taliprdovou sólofku a ……….byla výborná. Večer jsem se s Rumouškem vydala hledat Mousese, páč se nevokázal ani u nás ani doma a Rumoušek ho našel, tak jsme si ho vzali domů k nám, aby nebyl v zimě venku. Spucnul véču a šel chrnět.
        Je mi dneska ziminka a asi si půjdu uvařit kávičku už tetkon. JInak usnu.

Fifijováááá doufám, že ses aspoň vyspala a dneska je v pupku trochu líp?

Míla
        S nějakýma chybama si vůbec nedělej hlavu, podstatnej je obsah a ten máš moc fajn :-).
        díky za pochvalu, jsem ráda, že se psaní líbí. Ty chyby mi vadí, páč jsem vždycky v češtině byla dobrá, bavil mě i větnej rozbor a tak, což třeba teď po změnách v pravopisu- třeba čárky ve větě v tom mám goulage, neboli guláš a navíc jak píšu rychle, tak se nestíhám opravovat. Dřív jsem tu chybu viděla hned, dneska je hledám a kolikrát přehlídnu vyloženou prasárnu. O překlepech nemluvím, protože jsem dys – grafik, numerik, melodik – jak říkám já – jsem dysharmonik 😀 , takže přehazuju písmena a čísla ani o tom nevím 😀

Maya
        když já vůbec nemám tucha ani podle toho co píšeš, jak to vypnout, kde co hledat 🙂

cernej caj

Petrak
          Super ze se mouses napuxnul.

Jaly byli zmeny s carkama? Ja a i nevim… bych si mela asi mastudovat, at treba taky sekam.min chyb:D to mi pripomina ze poraaaad nemam clanek z vikendu:D

PetraK

černej čaj
            nejen napucnul,ale taky spal v teplíčku, páč v osm už byla vnučka paní sousedky u sebe doma, takže by byl přes noc venku, což teď nebývá – dává ho domů.

Třeba dřív se nepsala čárka před -nebo- , a dneska se kolikrát – jestli se nemýlím?? Mílo?? – píše i před -a- . pro mě nepochpitelný. Už to radši píšu fšude a nebo vůbec 😀 😀

PetraK

JOOO A DENNYYYKYYYY MĚLAS PRAVDŮŮŮŮŮ. Udělat stejk je to nejjednodušší vaření! Dostala jsem rumpstejky, koukla jsem na návod a vím kde byla asi chyba – nejen v tom, že se to teda dělá absolutně nasucho, že se to před tím hezky vyndá z lednice a nechá se odpočívat ale taky v tom, že to maso je vyzrálý, kdežto já to dělala de facto z čerstvýho. Po porážce to šlo do lednice, ne hned to ne, ale rozhodně to nikde nezrálo. Tak v tom to bude . Těchhle šest jsem si vyloženě vychutnala, byly vynikající, a udělala jsem je tak, že v obložený domácí ciabattě si na tom pošmáknul i von, kterej nechce maso, který pánvičkou jen proběhne.

cernej caj

Petrak
                To zni skvele.s masickem!

A ma.mouses zateplenou boudicku venku?by nebyla.marna, ale kocky hodne chpdu spat na pudu treba kdyz je tam trochu sena tak ji bude dobre

Denny

PetraK
                  jsem ráda, že se sejky povedli!
                  To mě neanpadlo, žes měla nevyzrálé maso, já nikdy takhle čerstvé neměla, i kance mi známý nechává pár dní viset v kožichu, aby vyzrál.
                  Hmmm s tou obloženou Ešus housku to muselo bejt skvělý!

Denny

Dnešní fotos
                    Balbína
                    Blanka
                    a všechny tři i s Biankou

cernej caj

Denny
                      Krasny kotatka

PetraK

černej čaj

To zni skvele.s masickem!

hele vyloženě výýborný. Mám i skvělou pánvičku, šlo to ráz naráz 🙂 masoooo žrasooo

Jo Mouses má zateplenou boudičku ale nějak ji, krom výjimek nebere v potaz, tak jsem ráda, když je na noc doma.

Dennyky
                        no právě, mě to taky nedošlo, maso jsem dostala a druhej den šlo do mrožáka, jsem to nevědíla, jak a co stařit. v těch houskách to masíčko na plátky s oblohou a matláním z cibulky, okurky, hořčice a zakysanky bylo skvělýý.

Dnešní fotos

heleee ufouni sou tadý! 😀

Maya

na votocku v praci, bolej me nozickyy, uz jsem si odvykla behat po ulicich
                          navic muzu rict, ze indianskej beh, abych stihla do lekarny pred busem, v respiratoru je na uduseni, fakt nechapu, ze s tim muze nekdo behat
                          a nano respirator, krasnej kostickovanej, co byl objednanej v unoru a dosel mi ted v dubnu je na prt, jak zvlhne, tak se priplacava na hubu, ale jakoze fakt uplne
                          carky taky moc neumim a pak jeste me a mne a myslim, ze uz s tim doziju
                          takze jestli ma nekdo nekde preklepy a hrubky je mi jedno 😀
                          cernejcaj
                          no myslim ze ty data a platby za ne muze mit osefovany google ze svy strany
                          PetraK
                          v nastaveni musis mit seznam aplikaci v telefonu, tam najdes aplikaci Google, rozkliknes, tam je Opravneni, rozkliknes a vypnes mikrofon

PetraK

Víte kam du? Víte kam du?

DOMU!!! HURÁÁÁ

Maya
                            pred busem, v respiratoru je na uduseni,
                            jo tomu věřím, a ti co běhají a mají to na puse mají nejen můj vděk, ale taky uznání.

v nastaveni musis m
                            díky zkusím se do toho ponořit.

takze jestli ma nekdo nekde preklepy a hrubky je mi jedno
                            to je dobřeeee

tetkon běěěžíííím!

cernej caj

Maya
                              Ja mam dobry respiratory ve kterych se dycha a o dost lip nez v kn95…

V ruzovy krabici:D

Jo jinak je to pech

Petrak
                              Uzij si to ja dneska prescasek pac zas neco resime…

Maya

cernejcaj
                                ja mam obyc cerny respiratory, ktery jsou super, ale holt jsem si rekla ze si koupim barevnej nano, super ochrana a hezky to vypada, no a tento des 😀
                                ale pravda je ze je fakt mekkci, takze tolik neskrabe a tak, coz jsem si taky pochvalovala takze na nakup a posezeni kde se clovek moc nerozdejcha, by to asi slo 😀

cernej caj

du si objednat asi tak 20 veceri az pojedu na vylet 😀

cernej caj
                                    Fifi

Pekny vecir vespolek.
                                      Maya
                                      co se může stát při pobíhání v lese (to není Loki)
                                      Jauvajs, chudina. Ono to je hned, nejaka nehoda a nemusi to bejt ani pobihani po lese. Staci, kdyz si vzpomenu na to Ruzenino oko, ktery si na zahrade skorem vypichnula (a ja nejdriv obvinovala nevinny Trolitko).

Dennyky
                                      Kotata vypadaji fakt jako total ufo. 😀 Uz mas skrabadla, koulodrahu, domecky, zachudky atd? 😀

Maya
                                      a pak jeste me a mne
                                      Na to je strasne jednoducha pomucka, vid, Cajdo, kdyz si clovek nechce rikat pady. 🙂 Vidíš pána? (pá-na = dvě slabiky, dvě písmena). Tudíž. Vidíš mě? 🙂
                                      No, takže dále. Pánovi to nechutná. (pá-no-vi = 3 slabiky, 3 pismena) Mně to nechutná. 🙂 Prosté, mily Watsone.

Cajdo
                                      du si objednat asi tak 20 veceri az pojedu na vylet
                                      Nejaky to dlouhy volnicko se blizi? Hezky pocteni z velikonocniho vyletu, ty ses taky expertka, poridit si hned upal/uzeh. 🙂

Esusova
                                      doufám, že ses aspoň vyspala a dneska je v pupku trochu líp?
                                      Ale jo, este si trochu skrunda, ale uz neboli. Si sam rekl, ze potrebuje prej cesnek?! Takze dneska cesnecka, topinky suchy v topinkovaci ocesnekovany a je to cajk. Jsem si pripadala jak Ruzice, kdyz na svuj brichabol vyhrabavala jitrocel a pampelisky. Ale telo si reklo, zjevne jedne krve jsme. 😀 Jo a ten caj na zaludek taky zafungal, ale blee, fenykl, to je strasnej smradinec pro me.

Kuskus

Malí ušounci jsou naprosto boží. Škoda, že nejsou od pé.
                                        Vypadají jako p-p-p potvůrky p-p-p- podivné, p-p-p- popletené. 🙂

Fifi

Kuskus
                                          Ppprejmenujemee! 😀 Konecne nekdo taky zna pppotvurky pppodivne! Az bude Dennyky vzdychat, ppprocpak to delate, ppproc ste to udelaly… 😀

Milena z Prahy

Kuskus a Fifi
                                            Z čeho jsou pppotvůrky pppodivné?
                                            Denny
                                            Jo a mají ppplachťáky ppprůhledné :-).
                                            Čajda
                                            Výlet a fotky z něj ryzí krása. Ta fotka z vyhlídky! Jsem už tak zničená z toho vysedávání doma (i když celkem pracovního), že bych se snad přidala i v tomhle počasí. Kecám, tolik bych neušla.
                                            Mayo,
                                            neboj se, o pravopisu smlčím ;-).

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 761. až 780. (celkem z 2,012)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.