Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021

• Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 721. až 740. (celkem z 2,012)
  • Autor
    Petrs01

Uděláme to jinak – každý pátek hupsneme na váhu a ten nejtlustší musí poslat ostatním čokoládu anebo ji sám týden nejíst. Berete? 😀

PetraK

tvleeeee my jsme fakt tatarstán. Už máme zase novýho ministra zdravotnictví. Ach bože já se tak stydiíííím, co my jsme za stát?

PetraK

Beru
          Váhu totiž nemám 😀 😀

Petrs01

Váhu totiž nemám

Takže bod č. 1 – složíme se Ešusce na váhu 😀

cernej caj

Petrs01
              Super napad! 😀

PetraK
              Mam dve, takze neninproblem aby ses ucastnila souteze:D

Naopak ja mam (nenajedeny) bricho docela v pohode, ale zas ty nohy a stehna jak vestonicka venuse:D

Takze kalhotu vseeeecky maly:D

Petrak
              Prej tam hnis nemela, tak snad uz bude dobra prdelka moje, su z toho fakt spatna, snad se bude dobre uz hojit…

Dobre ze ste si uzili volnicko a pocasi na to vyslo dobre a ze uz mas zas it a muzes volat domu:D

Petrs01

Dobrá, takže
                1) čajda pošle přebytečnou váhu Petře.
                2) všichni účastníci se zváží
                3) trest pro nejtlustšího je popsán výše (pokud někdo podá výškovou námitku, lze přepočítávat na BMI)
                4) trest pro nejtenšího, za to že vyčnívá z řady – sbalit si batůžek o stejné váze jako je rozdíl mezi nejtlustším a nejtenším a hodinu s ním pochodovat, aby věděl jak to my tlusťoši máme těžké 😀

Zlata

Petrs
                  🤓🤣🐘

PetraK

Petrs01

Takže bod č. 1 – složíme se Ešusce na váhu

v žádným případku, to se přiznám, že poletí voknem hnedle 😀

o stejné váze jako je rozdíl mezi nejtlustším a nejtenším a hodinu s ním pochodovat
                    počkej, to pak bude každej tejden tenčí a tenčí, až bude nejtenčí na celým světě a my budem jak bedna kytu! to nejni trest! To je výhoda 😀

černej čaj
                    Mam dve, takze neninproblem aby ses ucastnila souteze:D

jedeeeš, hajtro jednáá! 😀

Prej tam hnis nemela, tak snad uz bude dobra prdelka moje, su z toho fakt spatna, snad se bude dobre uz hojit…
                    tak huf, aspoň že to není ta blbá kapsa. Ono v těch dlouhejch chlupech je to asi horší. Já si pamatuju, jak mě Ešátor zrajbovanej tenkrát krk od toho picbůma. A to to mě hlavně zhmožděný, kousance jen dva.

ze uz mas zas it a muzes volat domu:D
                    no fčéra to vypadalo, že budu spíš volat do bohnic, aby si toho exprta, co to vymyslel, odvezli 😀

Petrs01

poletí voknem

zbabělče! 😀

Maya

vahu taky nemam a vazit se nehodlam bo by me z toho jeste svihlo a zas nemusim mit vsechno 😀
                        venku je teda zase nejakej fujavec

Maya

a navic i prepoct bmi je nespravedlivej, protoze v nem nejsou zapocitany kozy jako vozy 😀

Petrs01

nejsou zapocitany kozy

by ses právě mohla utěšovat, že za to můžou ony, ale co mám říkat já?

Se všechny bojíte toho týdne bez čokolády, co?

Maya

Petrs01
                              jasne, vony za to muzou 😀
                              no tyden bez cokosky by byl krutej, akorat blby, ze navic k nicemu, jsem to absolvovala loni dva mesice a prtky, jeslti jsem mela dole kilo, tak to bylo hodne, takze takovy muceni k nicemu 😀
                              ja to prehodnotim zejtra, jedu do prace a budu se muset nejak narvat do kalhot, pak budu bez cokosky i dva tejdny 😀
                              PetraK
                              no ono nejde ani tak o tu srandu s vymenou ministra jako o to, ze ted tam bude ten spravnej clovek, co nam sem natlaci rusky a cinsky neschvaleny vakciny, boze doufam, ze az se na me dostane s ockovanim, tak ze nebude tohle svinstvo vyrobeny buhvikde a buhvijak
                              navic uz vidim ty tocky potom, az lidi naockovany timhle nedostanou EU covid pas

MirkaD

Petrs01-no to je nápad:D
                                Maya-kozy jak 2 vozy-nooo,já vždycky když vidím někoho s většíma prsama,tak to břicho nemá tak velký
                                já si v práci dávám tenký sportovní podprsenky-se tam vždy převlíkám skro celá,
                                no a pak mimo práci si dávám vystužený pevný,protože jinak mi to spadne na zem,je to placatý,tak aby to břicho nebylo tak vidět…
                                tady zase fučí+kosa,mě bolí krom normálních částí těla-jako zápěstí,záda a tak,tak mě bolí i břicho-jestli je namožený?asi bych měla u tahání těžkých věcí stát a ne sedět,pak to tahám přes břicho-všecky ty balíky sodovek+mlíka
                                no,takže oproti zvyku-volný den-tak at mají psi dlouhý/delelší vycházky,což jsme třeba minulý týden pěkně dodržovali,
                                tak dnes ráno ke křížku a dolů a zpět,na konci pár obíhaček stromů,a dom
                                na zahradě zaházet uzlík,na dvoře činku,každýmu tak 3 krát a dom,celou dobu jsem šla hooodně rychle,takže psi furt běželi
                                a ted furt chrní
                                Martin má odpo,tak se budem válet,a nabírat síly,a pposlouchat smutný písničky od Štěpána Kozuba a Jiřího Krhuta-prásknu bičem-ještě se mi to neomzelo,krásný hlas
                                -ehm-chtěla jsem se jít srdnatě zvážit,ale…..
                                po obědě je to blbost….posečkám….

cernej caj

Mirakd
                                  Jj i bricho muze but namozeny

No muzeme si merit metrem bricha a pak pada vymluva na vahu metr maj doma snad vsichni:D

Bmi je nevyhodny pro kulturisty ti se ucastnit nemusi:D

PetraK

Petrs01
                                    zbabělče

nemusim vidět šécko, stejně jako jsem neviděla saw2 – to je taky horor 😀

Maya
                                    o nejde ani tak o tu srandu s vymenou ministra

já vím, tohle je hrozný, jak to může projít, jak sakra tomu starýmu dementnímu jedinci může projít takovýhle jasně viditelný kroky? Už když ho zvolili poprvní, věděla jsem, že je to průšvih, ale to jsem si říkala, že je to spíš „Společenskej“ průšvih, že máme prezidenta alkoholika, kterýho postupem času přepadla ofiko i demence, ale tohle? Jak to, že se tomu nikdo nepostaví?? 🙁 🙁

kozy jako vozy

😀 😀

čokoška je prej mimochodem proti mrtvici, takže kdož se ládujeme čokoškou – hořkou teda, tak bojujeme proti mrtvici 😀

Mirka D.
                                    -chtěla jsem se jít srdnatě zvážit,ale…..
                                    kdybys ji jako já vyhodila srdnatě voknem tu váhu, tak se tetkon nemusíš tejrat 😀

Maya

PetraK
                                      neni sam, ma k tomu Babu, nejspis stylem neco na za neco
                                      bohuzel co vidim v my bubline, tak minimalne Baba tam bude na podzim znova
                                      MirkaD
                                      velky prsa maskujou velky bricho, to se pak zda mensi nez s plochym hrudikem 😀

zajimavy clanek
                                      https://zpravy.aktualne.cz/finance/nakupovani/e-shopy-umela-inteligence/r~49e7e27a961111ebb98b0cc47ab5f122/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=539300&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=2bWsssLRT9w-202104071108&dop_id=11162149

a to tam neni jeste google, kterj uz fakt podezrivam, ze odposlouchava pres telefon
                                      minulej tejden mel synovec narozky a dostal herni zidli, byli jsme tam, ja ani svuj mobil nemela s sebou, ale mama svuj jo
                                      jinak oni maj vsichni apple
                                      bavili jsme se tam o tech hernich zidli bo me zajimalo cim se lisi od normalni zidle
                                      a od ty doby mam na netu samou reklamu na herni zidle

cernej caj

Maya
                                        A nebyla.mama na.metu takze se pripojila rpes wifi s vyhkedavanim zidle na net a doma pak do vasi site a uz to jelo?

Maya

cernejcaj
                                          ne my jsme prave vubec ty zidle nehledali, tu kupoval bracha
                                          mama tam tim mobilem jenom fotila, ona ani pres mobil na net nechodi
                                          jakoze kdyz neco hledam na netu, tak ze pak mam na to reklamy vsude, v pc, v mobilu i v tabletu chapu, prihlasuju se obcas odevsad a je mi jasny, ze to maj propojeny a vedi, ze je to jeden clovek
                                          ale tohle fakt neni ten pripad, me zidle nijak nezajimaj a zadny zidle, natoz herni, jsem nehledala ja ani mama
                                          my jsme ani nevedely ze dostane zidli
                                          a jak pak vecer otevru pc a zidle zidle, tak kouknu na mobil a zidle zidle
                                          jediny kde nemam zidle je pracovni notas bo ten nemam nikdy nikam prihlasenej asi, takze nevedi, ze jsem to ja nebo nevim

PetraK

Maya
                                            otevru pc a zidle zidle,

no tý vado, pokud by to tak bylo, tak to je extrahnusvelebnosti.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 721. až 740. (celkem z 2,012)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.