- Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
5.4.2021 v 21:21 #118336
Maya
Milena
a to já zas závidím, tuhle práci i práci z domova, mě to zas připadá zajímavý, že člověk čte pořád něco nového, i když je to občas nudný, tak to se u knížek stane taky6.4.2021 v 5:47 #118337cernej caj
Milena
Mela jsem kolegyni Milenu, je tak o 2 roky mladsi nez ja 😀 ona nesnasela kdyz ji tatinke rikal Milenka ze prej obcas historky jako tata rika sem byl s Milenkou na vikend v praze – ze se nestydidis takhle pred tou malou! A pohorseny pohledy:D nebo a manzelka ti na to neprisla? A tak 😀To je taky fajn prace uz vlastne prirozene z domu delaci tak nemusis nikam elkove jezdit. Kamarafka Vero driv tu taky chodivala taky dela.neco podobnyho. Prekvapilo me ze na praci z domu ma pevnou pracovni dobu.
Jinak ja dneska spala dyl, bolela me asi z vetru a batohu hlava, takze jedu do orace pozdeji ale odpo mam lamani na rehabce yak to budu muset naddelat jindy
Nq vylete sem byla u tisnova a snqd brzo bude par fotek
MirkaD
Tak to je fajn, ze mas novy tricka:) ted uz bude teplo, budou se hodit.6.4.2021 v 14:50 #118378PetraK
nekašlu na vás nekašlu na vás, ale prostě technika je kde?? Ani se neptejte, ale aspoń jsem stihla natlačit do pátku něco novýho.
Ozvu se snad zítra???? Pokud někoho do tý doby vzteky neskolím.
6.4.2021 v 15:20 #118379Milena z Prahy
Fifi
Rotvice Růženka má pošlapávací ranní rituály?
Maya
A z „pidivesnice“ asi musíš do práce někam dojíždět?6.4.2021 v 16:38 #118380cernej caj
dovedu si predstavit jak skace po fifi jako malej tancik 😀
6.4.2021 v 18:16 #118381MirkaD
tak dnes pečení+házení pečiva a kasa,po druhé hodině dom
lidí konečně trochu mín
ráno zima jak hrom-sem měla pocit,že su nahá-ze psama na 3 vteřiny před barák vyvenčit
v poledne s něma šel na chvílu Martin,má ted odpolední,no a já ve 3 chvilku na zahradu potahat se s hračkou s něma,pak jsme daly šlofíka na pohovce-takže Žeryk u mýho boku,kde spí normálně Dafina,která mě z toho důvodu spala na hrudníku
ted večer jsme si daly vycházku ke křížku a zpět-naše nejkratší trasa a není do kopce,,na konci obíhání stromů,u baráku s každým pár metrů chůze u nohy a odložení ve stoje,Žeryka,jsem nemohla dosat dom,že chtěl házet míček,
tak to bylo kdo s koho
odpo venku vihřice ze sněhem,ted večer modrý nebe,5 stupnů,zima
už mě to počasí štve,už chcu chodit ve větrovce a tričku,bez 20kapuc,a bez oblíkání psů
Dafi se tak ráda vyhřívá na terase,nebo vyštěkává na zahradě-ščastná,že na ni nikdo nemůže-překld,že ju nikdo-pokud ju rodiče nezavřou doma-tak že ju nikdo neokřikuje,což pochopitelně-přes jarnoletní měsíce kvůli vyřvávání psů jsou právě všichni přes den na dvoře a pouští se večer,ale ted ještě nejsou venku sousedi…tak tam chvilku mohla mlít pantem
Žeryk se zase vyhříval na terase,a ted zase prd-furt jen vycházky+vyčurat a dom a navlíkat-jezuskote jak mě to oblíkání leze už na nervy…
při mých vrstvách-furt 2 gatě…3dlouhý rukávy+jeden krátkej….
no nic,Dafi se válí na klíně,měla bych něco dělat…asi začnu kafem….
Černjčaj-co rehabka?
PetraK-tož kurna,kde seš?hod počítač do sběru,sežen opravářa počítačovýho a pod za náma!!!6.4.2021 v 18:45 #118382cernej caj
Mirkad
No snad to bude chvilu dobry, modrinu na lopatce z toho ze me tam tlaci batoh jak lopatka vyliza z tela, sem mela prvne:DNo pocasi dnes fakt hruza… ale duben, jeste za kamnama budem… je dobre ze je chladneji a ne uz 30ve stinu jak 2018… to nedela dobre prirode
Sme jelu kolem hypersuper a taky tam byla pulka aut nez v sobotu, tak aspon bylo klidneji
6.4.2021 v 19:24 #118383MirkaD
Černejčaj-a tak já nechcu 30 ve stínu v dubnu-vynechaný jaro není normální,ale 14 stupnů třeba bez vichru,prostě na větrovku a mikinu,to bych už velice ráda….
já jak četla tu modřinu na lopatce tak jsem si vzpoměla na písníčku -Modřínů háj…:D:D:Djá su fakt úplně blbá….
bože nechutně mě narostlo břicho,fakt hnusný
došli mě ty věci z pracovních oděvů-tílko termo+halenka s dlouhým rukávem,jako všecko dobrý-sedí,triko hezký-jakže naslušno,cena luxusní,
i tatkovi to asi bude,oni to dělají jaksi větší ty čísla,ale prostě to obtažený na tom vypouklým břichu to je už hustý….6.4.2021 v 20:59 #118384Maya
taky bych brala teplo, ale to by zas znamenalo dlouhý tropy v létě a to fakt nechci, tak radší přežiju tohle normální jaro a budu doufat, že bude i normální léto jako loni
Milena
jj, jezdím do Prahy, normálně teda, teď jsem už od září taky na homeoffice a návrat do kanclu bude krutej, bude mě to tam štvát ještě víc než dřív6.4.2021 v 20:59 #118385Maya
PetraK
to vás ještě nepřipojili?? koukám tam máte taky vypečený IT oddělení 😀7.4.2021 v 6:14 #118386PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr
tož jsem konečně tady děcka . Nevím na jak dlouho 😀 , ale jsem. A pracuju pilně na tom, že abysem v Domečku taky měla počitadlo. Dovolená byly výýborně vychytaná, ešče, že jsme si ji vzali o ten týden dřív. Původně jsem to plánovala na tenhle týden, což se vokázalo nyní jako nevyhovující. Zas ale by se toho hodně udělalo vevnitř, to je pravda, páč venku nechce bejt ani čokl, ani kočka 😀 😀
Měli /y jste se tu dobře? Poctivě se tentokrát přiznám, že nemám šanci dočíst vůbec nic, protože práce mi díky tomu výpadku stojí na všech frontách, takže…….neby byl někdo tak hodnej a neuďál mi výcuca? Páč jinak nemám šanci .Maya
koukám tam máte taky vypečený IT oddělení
hele ti kluci na základní lajně jsou v současný době po obměně, která tu proběhla, moc fajn a šikovný a ochotný. Ovšem TO co sedí nad nima, tak až na jednu výjimku, to je peklo a bohužel, ta dvojka úplně těsně nad těma pěšákama, tak to je propadák století – a na nich to stojí. Vůbec se nezeptaj, o čem ta práce je, co je k ní zapotřebí a jedou si to zcela autisticky – nekecám, ti dva fakt nejsou v ólrájtu – podle svejch představ a nikoliv podle potřeb, který vyžaduje ta která konkrétní práce. Takže mi díky tomu zmizel neskutečnej objem potřebnejch věcí, který teď ti chudáci pěšáci musejí někde v tom původním prostředí vyšťárávat a pracně to vracet. Ti jsou vyloženě nadšený, že jo. Jeden klučina tady včera strávil celý dopoledne s něčím, co se prostě nedá postrádat a co se kupodivuuuu, ale nepřeneslo. Tak dostal za odměnu pytlík s koledou, kterou jsem měla připravenej, kdyby o Velikonočkách nečekaně dorazili koledníci nějaký. Tak měl aspoň takhle radost.7.4.2021 v 6:16 #118387PetraK
Mirka D.
bože nechutně mě narostlo břicho,fakt hnusný
potěšim Tě – mám HNUSNĚJŠÍ! 😀Doufám, že jaro bude normální, pomalý, že se to zase nezblázní, jako dřívějc. miluju jaro a loni jsem si užila, jak bylo dlouhý a pomalý. U Domečku kvetou filajky, vyrostly tam i dva narcisy a já si zbudovala záhon! 🙂
7.4.2021 v 9:21 #118396Petrs01
Vyhlašujeme soutěž o nejhnusnější břicho?
Hlásím se!7.4.2021 v 9:23 #118398PetraK
Petrs01
Vyhlašujeme soutěž o nejhnusnější břicho?
Hlásím se!Pozdě vítězka už je známá a jako hlavní cenu dostala tabulku čekulády 😀 😀 😀 musíš si počkat na příští ročník 😀
Sem se bála, že když se konečně dostanu na net, budu tady sama 😀
7.4.2021 v 9:24 #118399PetraK
ježiš já mám hlaaaad!!
7.4.2021 v 9:24 #118400MirkaD
áááPetraK-je tu !!!!
ještě,že jste tu dovču měli minule,ted by to bylo naprd
výcuc Ti můžu udělat za sebe-hahahaha,to bude veledřina při mým umění se stručně nevyjadřovat
tak já minulej týden víc dní volna
ze psy jsme jeli večer v pondělí do Bučovic projít se podél řeky,protože Dafi se mi na vycházkách táhla,že už sem přemýšlela nad veterinou
další dny se táhla i na naši nejrovnější trasu ke křížku,tak jsme pátek sobota jeli 2 dny po sobě ráno na okruh do lesa,kde je hodně pařezů a klád,a tam běhala,lozila po pařezech,kládách a i jinak lítala
tak jsme naznali,že když u řeky dobrý,+2krát v lese dobrý,tak ju nebaví stejný trasy,kterýá tady jedu furt dokola
-otrimovala jsem Mxe a ostříhala,za což jsem od rodičů dostala láhev aperitivu-tady je vidět jak pomoc bližního vede k alkoholismu:D:D:D
-v práci jsme se z toho díky zavřenýmu pátku mohli pos….
celej minulej týden šílenej,ještě,že jsem minulej týden byla v práci mín
tož to bylo zhruba ke mě
Milena z Prahy-má zajimavou práci,je korektorka knih,časopisů,článku a pracuje z domu
Černejčaj výletila a s Frišátkem museli znovu na veterinu,protože se jí podebralo jedno bebí,tak má zase antibiotika,
Čajda byla včera na rehabce,na lámání těla-teda kostí
Fifi si kuchtila báječný medailonky,na ktrý mám stašnou chut a vycházkovala za svitu měsíce a hvězd
a víc už si nepamatuju:-((((7.4.2021 v 9:26 #118401MirkaD
na mě ž vypadají dobře jen hodinky,náramek…zbytek je lepší zahalit do peřin….
7.4.2021 v 9:29 #118402Maya
pche nejhnusnejsi bricho mam ja, od lonska jednou takovy, takze vedu
7.4.2021 v 9:34 #118403PetraK
Mirka D.
ještě,že jste tu dovču měli minule,ted by to bylo naprdpřéésně, přesně to si říkám od včerejšího rána! Byla to náhoda, já tu dovču plánovala právě na tenhle týden a pak jsme to museli přesunout. A………dobře jsme uďáli. Bylo krásně, krásně, krásně, takže jsem si to fakt užila.
vidět jak pomoc bližního vede k alkoholismu
tak víš co, když to nezvládneš sama, jako my vostatní, tak se Ti musí nějak pomoct, no 😀 😀-v práci jsme se z toho díky zavřenýmu pátku mohli pos…
jo hele já ve čtvrtek taky u nás v sámošce čučela, že dopoledne není chleba, vedoucí se omlouvala, že prostě lidi byli jak magoři a brali to po 4!!! kusech. Jak kdyby nebylo v sobotu a v neděli otevřeno. Mimochodem-tohle je další debilitní krok,kterej jsem nepochopila – když zavřít, tak kontinuálně ne? Od pátku do pondělí včetně. Pak to dává smysl, ale ne že zavřu, otevřu,
zavřut. Ty debilové tam jsou buď sjetý a nebo si z nás dělaj srandu, jiná možnost není.museli znovu na veterinu,protože se jí podebralo jedno bebí,tak má zase antibiotika,
a sakra – Ferratě nebohý se udělala kapsa? 🙁 🙁Fifi si kuchtila báječný medailonky,na ktrý mám stašnou chut
to číst nebudu, protože tu cípám hlady 😀 a díkec moc za výtah.Milena z Prahy-má zajimavou práci,je korektorka knih,časopisů,článku a pracuje z domu
FÁÁÁKT?
MÍLOOO!!! Ty máš takhle zajímací práci?? No…..a teď mi dochází, že při tom čtení mých článků musíš občas trpět jako zvíře!! Páč já jak to píšu v megarychlsti všema deseti a snažím se stihnout tok svých myšlenek 😀 , tak i když to kontroluju, tak leckdy přehlídnu takovou ale prasárnu!! , že fuj a ostuda.
7.4.2021 v 9:36 #118404PetraK
Mirka D.
taklenc nějak to do tý peřiny zabalíme…
😀 😀
já mám zas na gumu už i boty 😀
Maya
nejhnusnejsi bricho mam ja, od lonska jednou takovy, takze veduleda houby, tu čokošku sem vyhrála jááááá! 😀
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.