Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021

• Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 681. až 700. (celkem z 2,012)
  • Autor
    Zlata

Přeju Mirce všechno nejlepší k svatku,krásné,klidné pondělí všem.

cernej caj

Hlasim navrat z vyletu, ferince se jeden stroupecek takovej nenapadnej uplne podebral ma to rudy, natekly… 🙁 muz mi to hned ukazoval, ze si toho vcera vsiml tak za hodinu jede na veterinu. Jojo, sme darecci. Ja doufam,ze to nebude nic ale s tim co psala treba denyky ze bukackovi se to skarede pak hojilo a ze to muze byt problem… jako nechcu veterinarovi zkazit velikonoce, ale …

cernej caj

Z
          aaa, MirkaD ma svatek, to se tay pridavam!

MirkaD
          jojo, aktualne se svolnem pocita. neodlitli sme, i kdyz daleko k tomu nebylo, ale poridila sem si vcera upal a dneska uz nechodime…
          No omluvil se a psal, ze je mu to fakt lito a ze ho to mrzi.

kachna
          vyplnila sem ale uz sem si musela pomoct s translatorem, na me hodne netypicky slova, ktery neznam/nepouzivam

muz jel na veterinu, snad to bude OK… su z toho porad jeste uplne vyklepana… zase… uz sem si rikala, ze dobry, hezky se hoji…

cernej caj

tak vet to otevrel, vevnitr nic nema, asi proste proces hojeni, takze to ocistil, dostala dalsi ATB (uz mela 10 dni, dobrala v sobotu) a uz jedou domu. Holt u sebe clovek pozna aspon neco ale u psa jen vidis vnejsi projev a nepoznas nic, boli, vadi, citlivy…

Zlata

Cernej čaj
              To bude dobrý uvidíš.

cernej caj

Jo, pry je to v pohode, ze se to muze stat. tak ma jeste jednou atb a canydril a snad uz to bde dobry. ted spokojene spinka na posteli 🙂

Fifi

Pekne pondeli preju,
                  vane vitr z hor, slusnej ficak. Me hlave se to prilis nepozdava, uz jsem si lupla prasek.

Mirkooo
                  VSE NEJ k svatku! 🙂

Cajdo
                  Chudak Ferisak, snad uz bude mit klid a zahoji se ji to. Dalsi atb, chjo, ale asi lepsi, nez riskovat.

cernej caj

Fifi
                    chtela sem se jit projit kvuli brzkemu rannimu navratu, ale fucak je uplne silenej.

jo, tak lepsi 30x preventivne… no achjo ale tak snad uz nas nic neprekvapu

Fifi

Cajdo
                      Feri uz bude v poradku, musi. Akorat by to chtelo fakt sundavat/odmacet ty strupance a cistit, v tom jsou psi hlodance nebezpecny.

Jo, ja jsem byla tuhle taky velesikovna. Lamala jsem psum ty maly suseny rybicky a pichla jsem si do polstarku ukazovacku nejakou stetinku, kosticku nebo co pidimidi. Samoze jsem si to hned nejak vycistila, ovsem prst tvrdi, ze malo. Vcera jsem si to jehlou rozdoubala, betadinou vyplachla a prd, furt to tam je. Na noc si dneska namatlam cernou mast a budu doufat, ze to vytahne.
                      A fujanec, ted prichazi ta studena fronta, ficak sili a zacina lejt. Troldik az ted zacal bejt mirne zneklidnenej, ale to zvladne i bez bobule. 🙂

kachna

ovsem prst tvrdi, ze malo. Vcera jsem si to jehlou rozdoubala, betadinou vyplachla a prd, furt to tam je. Na noc si dneska namatlam cernou mast a budu doufat, ze to vytahne.

ty ryby bolej šíleně, lity lity lity
                        Ferišákovi přeju zdraví

cernej caj

Fifi
                          lity lity, tak snad to uz cerna mast vytahne a uz bude prstik OK

Fifi

Kachna
                            Ja si nikdy nic rybiho do ruky nepichla, docela me to prekvapilo. 😀 Navic takova mala blbustka.

Pekne se ochladilo, z 15 jsme na 5 stupencich. Snad je vichrice za nama.

Milena z Prahy

MirkaD
                              Taky ti přeju všechno pěkný k svátku. A k té tvojí vedoucí Mileně/Milce: Asi byla ve věku 50+, ne? Co znám Mileny, všechny jsou starší, včetně mě :-).
                              Čajda
                              Kde jste výletili nakonec? U nás byly celý Velikonoce pracovní, buď jsem nakupovala a vařila, nebo četla korektury. Muž mi s nima taky pomáhal.
                              Fifi
                              Tohle s tím prstem měl teď přesně můj muž. Měl/Ještě má v bříšku palce kousíček skla. Něco vyndal jehlou, něco zůstalo. Pak ho to asi dva dny bolelo, tak betadinoval. Teď ho to bolet přestalo a viditelně se to zapouzdřuje jako malej puchejřek. Tak snad se to uklidní i u tebe.

MirkaD

tak dnes volno
                                a po noci,kdy jsem se o pl čtvrté stěhovala vedle-jelikož Martin řezal dost nahlas dřevo- zvolání-otoč se na bok,nebo tě přerazím-nezabíralo:-)
                                tak jsem šla spát s Dafčou vedle,s tím,že mě příšerně bolely záda a nohy,takže každou chvíli vzhůru a jen sem čekala,kdy bude normální vstávat
                                normální mi to přišlo v půl sedmé,takže jsem posnídala,umyla koupelku,wc,zametla,vytřela a vypadla ze psama-Martin si furt hrál na dřevorubce…
                                šupla jsem to k lípě,Dafi se zase táhla,pak kolem velkýho pole na Uhřice a zpět a pak jsem chodila po lese-Žeryk lítal s klackem,Dafi si dala pár pařezů,na jednom pařezu si daly oba pac,tap ve stoje několikrát a šli jsme dom
                                ptáčci zpívali,srnci běhali,kvítka kvetli,já si dala ještě obejmutí ze stromem,a od hájenky ve vichru dolů,ale teda v lese to šlo,
                                venku jsme trochu dýl,když je to volno,na zahradě jsem zaházela Žerykovi hračku a Dafině svazek klíčů+papírový kapesníčky-at se proběhají,pak oba vykartáčovat a dom
                                doma Žeryk sežral oběma snídani,tak Dafi dostala tvaroh s vajíčkem natvrdo,a šli chrnět a chrněli do 5 do odpoledne…
                                já dostala k svátku ten náramek z lávových kamenůbílý kamínky,pak barevný čakrový+stříbrná tlapička,nádhernej,tak snad ho hned nerozervu,hromada mých šutru náramků se v práci rozervala,nebo časem…
                                +teda fukční tričko červený obtažený od firmx GAPAY-máme od ní oba kšiltovky,tričko je hezkýmale musím si uřezat břicho,nebo ho nosit jako podtričko pod volnějším tričkem…,taky by bylo dobrý zhubnout,ale to bych nesměla žrát-v noci,sladký a za 5 vteřin….,ještě tam měli funkční tričko s kníračem,ale tričko bílý obtáhlý,tak pod to bych musela mít furt něco oblíklýho,jako i doma,tak nic,škoda že nemají černý s bílým kníračem…
                                no to je fuk,jinak osobně jsou na mě ty funkční trička od GAPAYEmoc drahý,já si objednala tílko+tatkovi z pracovních oděvů-o dost levnější….
                                no večer jsme si dyly vycházku i s Betty kousek k lípě,tam je směrem k lípě sad,kde je kus od cesty lavka,Dafi se naučila na slovo-kde je lavička?k nívalit tryskem a hopnout na ni,tentokrát tam valila i s válečkem Betty,kterou jsme měli vyjímečně na volno-nokde nikdo a přehledný pole,pak Martin hodil párkrát Žerykovi míček,jednou skončil míček na stromě-míček na šnůře s poutkem,takže to jsem se hodně nasmála,Martin hoopal pos stromem,aby shodil míček a Žeryk hledal míček na zemi-neschopní jsou oba….
                                no,ted trčí sŽerykem na terase,kde mu hází zas hračku….
                                bože to zas bude fnákat,že chce jít za Martinem,když bude doma-to si ho Martin cosi naučil….
                                já si ještě zacvičila,ted půjdu žehlit…
                                no,tak po večeři,mám na 5 na ráno,tak bych mohla jít spát dřív než v 11….
                                děvčata děkuju všem za přání!!!!!!!!!!!
                                Milena z PRAHY-jo,jo té vedoucí je přes padesát….,ona byla dobrá,x let mě vozila autem z práce,nebo do práce,končívaly jsme pozděj než ted,i když ted končíme často v dest,ale začínaly jsme v půl páté,to mě tam nic nejelo,a ona v práci velice přísná,honila nás,detailistka,důsledná,a cvak v autě vypla práci a kecali jsme o kočkách,vnoučatech+ostatní věci-úplně jinej člověk-hrozně hodná,takhle ju v práci neznali-taky jsem ji brečela na rameni,když odcházela….ostatní ju znali jak přísnou vedoucí….
                                no je fakt,že hodnější vedoucí-jak máme ted jelepší….
                                no nakupovíní-my ve čtvrtek šíleně lidí,normálně se mi před osmou z toho dělalo blbě už-fyzicky,jsem se klepala,bušení srdce,motání hlavy,být na kase o 5 minut dýl tak sebou seknu,v so-taky šílený-to jsem tam nebyla,a zítra to taky bude veselý+zvyk lidí chodit si po změně času nakupovat ve třičtvrtě na 8velký nákupy,to tam jsou fronty jak hrom a za minutu 8 jdou lidi-jen pro jednu věc-to jo teda…no my nakupovali ve čtvrtek a v neděli,já to teda kolikrát nestihnu,
                                jelikož by mě ujel bus…
                                co děláš za práci?

Fifi-jaj,ty máš teda škaredý bebí,brrrr
                                no včera v noci nádherný hvězdičky,u vás taky?
                                děláš ze psama stopy,když máš kolem ty pole?
                                co hlava už přešla?
                                Černejčaj-teda Ferišák se chudera upráškuje…tak snd už to bude dibrý-držím palce na rukách i nohách…

Fifi

Mirko
                                  Stopy se psama uz nedelam. Jednak mi kastrace Ruzeny a cela ta situace kolem toho vzala chut neco vubec delat, spokojene si vegetime. Dneska me zdupala jak slonice, jeji ranni ritualy jsou uzasny. 😀 A druhak tu mame pole hnojeny, sypany, louky zadny. Nez ted to jedno povlaceli z hluboky orby, bylo to radne posypany necim. Stacilo, ze na ty hline behali a litali za aportkama, myti tapacku a cenichu bylo nutnosti. Natoz na tom cuchat…
                                  Hele, ty normalne svy pejsky tejras, ze je tahas furt mimo zahradu. 🙂 Ja se svych dneska ptala, esli chteji ven za plot, kdyz ficelo. Oba trhli ramenem a sli si spokojene chrnet na kresilka. 🙂 A krom zradla tam chrni doted. 🙂
                                  Pekny darky si dostala.

• Odpověď byla upravena před 4 roky uživatelem Fifi.
                                  Maya

MirkaD
                                    taky přeju všechno nejlepší k svátku!
                                    cernejcaj
                                    tak ať je Ferinka brzo fit, hlavně že tam není zánět nebo tak něco, tohle se jí snad už brzo zahojí
                                    Fifi
                                    to je jak u nás, v tomhle počasí by ani psa nevyhnal 😀
                                    celej den fujavec a od odpoledne sněží

Milena z Prahy

MirkaD
                                      Já jsem korektorka nebo taky jazyková redaktorka, to zní líp ;-). Sedím u počítače a čtu články do časopisů (to nejvíc) nebo celý knížky, co se připravujou k vydání, nebo třeba diplomový práce a opravuju v nich pravopisný chyby. A taky trochu stylistický, jako aby držely pohromadě a netahaly za oči, když je někdo čte. Jsem vlastně první čtenář toho textu.
                                      Dělala jsem tuhle práci i v novinách, ale když se mi narodil syn, tak jsem si postupem času sehnala zakázky na doma. Takže ráno nemusím vstávat tak brzo jako ty (máš můj obdiv :-)), první věci mi chodí kolem osmý hodiny. Ale zase jsem celej, celej den v jedný místnosti! A to v ložnici, kde mám počítač i tam spím.

MirkaD

Fifi-nooo,já ti někdy taky přemejšlím,jestli to s těma psama nepřeháním….
                                        -popravdě-kdybych furt neřešila u Dafi kynutí+u Žeryka to,že mu ke štěstí stačí míček a pár metrů…tak se na to vyprdnu….
                                        jako,né že bych s něma přestala chodit ven,
                                        ale furt bych neřešila,jestli dost běhali,jestli měli dost pohybu a tak,když přes zimu mají režim panelákovýho psa-furt doma,na dvůr jen vyčurat a zpět…
                                        jinak ke stopám-já občas s Dafi,s Žerykem čtverečky na zabavení hlavy a sklonění hlavy-protože jinak je furt s hlavou ze křiva a to jsem četla,že je dobrý na protažená páteře-krátká stopa,že jde pes s hlavou dolů
                                        tady se taky právě furt pole čímsi stříkají a tak…

MirkaD

Milena z Prahy-tak teda ty máš ale zajimavou práci!
                                          a baví tě vůbec číst,když čteš pracovně?
                                          a teda jako to je fuk,že začínáč v 8,ale zase celej den doma/v práci-jako,že tam nemáš takovej ten konec-jak když člověk přijde z práce
                                          což se týká i lidí co dělají z domu vlastně
                                          vím,že mi kamoška z Pryhy říkala,že dělá nějakou dobu z domu,a že vlastně nevidí žádný lidi,teda krom mamky,dětí+muže,že jo:D
                                          že,když chodily 2 krát týdně do kanclu,tak tam hodně času prokecali-jak byly rádi,že se vidí…
                                          Maya-tak u nás tak ráno nefučelo jak ted,a v lese bylo fajn,slunko,od hájenky je to deset minut,tak to se dá přežit,no k večeru jsme šli k lípě,kousek,tak to taky kolem křoví šlo
                                          jako když je fest hnusně tak jdu jen venčit
                                          +já jdu často na chvílu,že nemůžu pomalu ani lézt,po ranní to nikdy nejsou dlouhý vycházky třeba,takže když mám volno,tak se ty vycházky snažím naddělat….

Milena z Prahy

Číst mě baví právě mimopracovně, protože to, co čtu z musu, kolikrát zajímavý vůbec není :-). A že se nevídám moc s lidma mě samozřejmě štve. Teď tedy úplně strašně!
                                            V současný době mi hodně pomáhá chodit ven, když mám čas, a promluvit si s někým aspoň po telefonu.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 681. až 700. (celkem z 2,012)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.