Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021

• Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 661. až 680. (celkem z 2,012)
  • Autor
    cernej caj

Fifi
      je vlastne vtipny, jak se ze me, na cezetku vlastne skoro nejmladsi clence 😀 stala stra banda 😀

jinak jo, zrzavec vznil na jare 2017 kdyz Esuska mela talinku a hodne i psavala denni pokroky na cezetko a celkove nejak proste hodne resila,ze to s tali proste neslo…
      tak sem ji tohle prekvapko nadelila s tim, ze bude mit svuj vlastni prostor a teda
      1) je neuveritelny, ze se zalozenim zrzavce prece jen jeste prisly novy lidi opravdu aktivne na forum (petrs a mirkad) a ted vlastne znova prisli dalsi novy lidi:) jako Milena a Z a to teda nemluvim o aktivnich clenech, kteri ctou clanky, komentuji a delaji z tohohle fora to, co to je. proste clanky bez ctenaru jsou jen pulka tehle komunity 🙂
      2) ze zrzavec jede 4 roky a je to fakt uzasny, ze to byl takovej experiment, kdy sem ani netusila jestli se to esusce bude libit a ona byla nadsena a ejhle co z toho ted je 🙂

3) se smrti fora na cezetku loni tak mame aspon porad stalou zakladnu, proste to tak asi melo byt:)

tady par fotek z podzimu 2018 kdy sme si s mirkou dali moc hezkej vylet

Zlehýnka do Chřibů – 13.10.2018

Jinak ja su okres brno venkov, puvodem z brna, ale tam ceny bydleni jaksi nejsou moc realny 😀 takze to mam od mirky autem pul hodinku, proto obcas kdyz to jde vytahnu muze, kousek si zaridim, dame cajovnu s mirkou… ale muz je ted hodne opatrnej (jakoze opatrnejsi nez bezny lidi), a mirka jako prodavacka je proste prvni na rane… no ale zase ted kdyz se testuje v praci uz normalne, tak mozna by to brzo slo na prochazku, az nebude zakaz mezi okresema… uz muze pripravuju na to, ze proste stykat se s lidma s ar dni starym testem by mohlo byt OK.

Jinak je sranda, ze ja mirce psala dobry den a tak, na nejaky ty prvni maily 😀 ze sem nejak nechtela byt neslusna a vsem hned tykat z pozice admina a technicke zastity webu 😀 i kdyz tady na foru si tykame vsechny, ze 😀

MirkaD
      jo ono s tema psama v rodine je to vzdycky tezky… jeste to asi jde z pocize rodic majitel + deti, ale ja uz vidim i tak, ze muz si taky dela co chce…. krmi feri od stolu, kdyz mu reknu kdyz ji vede at si ji pritahne ze jede cyklista tak na to ma kilometr casu a pak je zamotana a nejde to, kdyz chci at jede k vet, tak su hned hysterka co vsechno resi…

kdyz sem bydlela u rodicu (4 seltie), tak sem chodila 2x denne ven a meli sme koule pac maminka jim doprala skoro cokoli… nastesti povahove selmicky uzasny, ze nebyl problem ale stejne… meli sme 16ti kilovou seltii, kdyz rozumna vaha je 8kg… takze tohle je casto fakt boj…

Fifi
      no mohla by, ted je tak jeji cas.

Jinak ferinka zitra dobere atb (mela dvoje, muz jel na KO tak jeste jedny dostala), vypada spokojene, majiteli sem psala, at to vi at si psa lip hlida, myslim, ze je stesti nas obou ze ji pokousal na noze a na zadech a ne treba na krku…

MirkaD

Černejčaj-myslím na tebe jestli si dnes v tom počasí někam šla:-)
        tady deštivo,zajeli jsme ráno autem tam co včera -za Bučovice a na začátek Ždánskýho lesa,kde jsme na kraji u šílený skládky smetí-umyvadlo,plasty,pneumatika obří-lidi hovada
        tak tam jsme udělali okruh-Dafi opět skíkala po pařezech,chodila po kmenech stromů-opět vše nadšená dobrovolná činnost s výrazem-hele su na pařezu naval pamlsek-tak pár ždibíčku pidi piškotek dostala,Žeryk ze začátku mega vytočenej,že prší-protože on nesnášíá déšt,pak zjistil,že neprší moc tak běhal,v bundě válel sudy-takže má špinavou bundu i xixht a pak táhl 4 metrovou větec,ktrá se mu kymácela v držtičce-takže su vymrskaná já i Martin-pro neznalý-Žeryk běhá s dllouhou větví za náma,a jak se ta větev kejvala,tak jsme dostali nejen tradičně po kotníkách,ale oba i po zadku,
        na konci vycházky jsme to vzali po pěšince s hromadou bílých kytiček,přes hromadu konských bobků,že Žerykovi i Dafině udělám na konec vycházky hledj-ztratil s uzlíkem-takže zahodím uzlík po 70krocích pro něj vyšlu Žeryka,ten letí,vyčuchá najde a po cestě uzlík pustí do hromady konskejch hoven-prase jedno,na dvoře Max pro změnu počurá psům plyšovou housenku na hraní-mě ten Max fakt vytáčí s tím občuráváním všho….,no nic,tak ještě pro uzlík pošlu Dafču,at taky nakonec trošku práce,to se pak zase rozprší a jedem dom
        pséci vyfasujou slepičí maso a jdou ležet já du vysávat auto,Martin vařit…
        -jo s tím tykáním-tak mi si tady na začátku zhruba tykali všihni ne?
        já si pamatuju,jak jsem byla nadšená,že si můžu s Petrou tykat!
        jinak já obecně tykání ráda nemám,tím,že vypadám o dest let mladší,většinu život jsem měla 54kilo+mladej xicht+moje lítání furt všude zepsama ve psích hadrech-jako šustáky,větrovka,trička s kníračema…prostě hodně lidí mě automatick tykalo-těm co v mým věku vykalo-mě tyklo,kolegyni vyklo,
        zákazníci mě občas tykali,ale i lidi na zastávce a tak….
        před letama,když byl Gero štěně-takže 5let mám Dfču,Gero měl 14 let,no tak to mě bylo 25 let,byla jsem na zhradě u kamošky,ona s fenou rotvíka,dělala na zahradě,já žejí našlapu stopu,ona si odstopuje,pak se půjdem koupat,tak já ležela,četla si-tričko kratasy-a přes plot-holčičko zavolej mi maminku!
        tvl-mě bylo 25!kamošce o 2a půl roku víc!
        tak se jich zeptala,jestli jim připadá tak stará a já tak mladá…
        jinak tady mi tykání pochopitelně nevadí,jsme stejné krve ty i já-Kniha džunglí
        ale vadí mi to od cizích lidí,případně s takovou tou intonací-no jo,no,co ty mě budš holčičko vykládat….
        případně s takovým tím dovětkem od kolegyn v práci-dřívkdyž mě bylo kolem 30-počekj až budeš mít chlapa,děti,barák,rodinu,psi půjdou bokem,nebudeš na ně mít čas….
        no počkej až budeš starší zjistíš že život není jen lítání ze psama po cvičáku atak,že život sou starosti-starat se o chlapa,dětska,domácnost….
        tak su starší-tak už doufám,že vím o čem je život!?!:D:D

MirkaD

Černejčaj-odepsal ti na to majitel něco?
          jinak moc se těším až uvidíme naživo,budeš mít v květnu to volno?

Zlata

Jj,je to fajn si pokecat aspoň přes NET,já k Zrzavci přišla přes Zvířetník,mě ten styl psaní fakt zaujal,pak fotky tam,no a pak se přešlo na Zrzavce.Jenže já než se odvazim.
            Já psy v podstatě nikdy neresila,doma jsme je neměli a tady to nějak vyplynulo samo,když jsem se nastěhovala byl tuPunta,už 14tiletej no a pak se vždycky nějakej voříšek pořídil,jelikož před lety behali děti venku a domů se šli jen najíst,pes byl s nimi,takže nějaká výchova se neresila,až teprve jsme si pořídili Bobika,tak tam už se ta poslušnost vyžadovat musela.Ale on byl zlatej,o koťata,kuřata se staral.Bohužel ten věk dožití u tech velkých plemen je nízký,takže po 10 letech jsme se loučili.Já si taky už nic pořizovat nehodlam,sice tak stará se necitim,ale nikdo nevíme co bude.Radši si o tom tady jen přečtu.I když jak se znám,tak ono si mě něco najde.
            Je tu fakt aprilovy počasí.Ráno foukal vítr ,prihnala se sněhová prehanka,přešlo to do deště,pak přestalo a vykouklo na chvíli sluníčko,ted už je zase zataženo.

Milena z Prahy

Čajda a MirkaD
              Já jsem právě strašně dlouho, určitě deset let, četla Zvířetník, předtím Dedeník. Takže si pamatuju dobu, kdy Petra K. měla ještě Ešuse, pak Bubinku, Rumíčka jako štěně a Taliprdku. Jenom jsem nikdy sama nic nenapsala.
              Teď jsem se dívala na fotky z výletu do Chřibů a on tam Žeryk! (Ferinku už znám z dřívějška :-).) Ten je jak plyšovej z hračkářství :-).
              Jinak jsem celý dopoledne vařila na mě pracnej oběd: hovězí na česneku, bramborový knedlíky a špenát. Z hovězího jsem měla respekt, aby bylo měkký, ale rozšoupla jsem se a koupila jsem stařený, takový to, co zraje, než se prodává. A docela to šlo.
              Jak sedím u počítače, slyším z obýváku vrkat Myšku. Předchozí králičice byla tichá, Myš, když je spokojená, docela nahlas „přede“.

kachna

Holky, přehazuji prosbu o vyplnění dotazníku z jiného serveru.

„Mam velkou prosbu. V ramci meho bakalarskeho studia psychologie provadim vyzkum na tema Zivotni styl a spiritualita. Proto moc prosim, jestli byste mi mohly venovat 10 minut sveho casu a vyplnit dotaznik https://openss.qualtrics.com/jfe/form/SV_eaFArJZfztASLNY.
                Dotaznik je v anglictine, potrebuji alespon 100 lidi, zatim mam 70 vyplneni, proto budu vdecna za kazde vyplneni. Diky moc!“

Maya

kachna
                  jsem to vyplnila, ale teda ty otázky v angličtině nejsou úplně jednoduchý

Maya

Dneska jsme byli jak brtníkojc, taky jsme se museli dřív vrátit, ale ono stejně začalo pršosněžit, tak to bylo jedno 😀
                    null

Petrs01

Maya – vy máte ale krásnej doprovod!

Zlata

Jj,krásná dvojka.

kachna

ty otázky v angličtině nejsou úplně jednoduchý

jj, paní nebo slečna studuje v Anglii, díky.

Fifi

Krasny nedelni podvecer, sviticko sluni, lity mouchaji a steky pejskaji. 🙂 Jsem zvedava, co prijde zitra za vichr, na windy to vypada docela zajimave.

Mayo
                            To je skvela dvojka! 🙂 Lokis ma skvelou kamuflaz, ty znaky nad ocima jak tibetska doga, co „nikdy nespi“. 🙂

Kachno
                            Vcera taky vyplneno, slo to docela rychle.

Milo
                            hovězí na česneku, bramborový knedlíky a špenát.
                            Mnam, vidis, spenat jsem nemela, ani nepamatuju. V mrazaku se nejakej povaluje, musim udelat!

Ja jsem patlala medailonky z panenky v takovy „kejde“ dle staryho receptu, jsem si na nej vzpomnela a to bylo zraso. K tomu bramborovy platky v troube s maslem a cesnekem – nebylo to vubec spatny. 😀

kachna

vyplneno,

díky moc

Milena z Prahy

Maya
                                Pěkná smečka :-). Co je prosím Lokinek za rasu? Špic? Lapinkoira? Tu jsem ale naživo ještě nepotkala.

Maya

Milena
                                  Loki je lapinkoira, špice vlčího a středního jsem měla předtím
                                  a úplně v dětství jsme měli bílého špice

Attachments:
                                  Maya

Fifi
                                    jo, maskuje to, že jinak chrápe na celej barák 😀
                                    ale chvíli mi trvalo si na to zvyknout, fakt to mate a člověk pak ty oči úplně přehlídne

Maya

tak jsem nás sečetla, jako s těma metrama baráku mi dali zabrat

MirkaD

tak dnes ráno vycházka ke křížku k bříze,kousek mezi pole-děsně fučelo a zpět,ke konci jsme si daly s Martinem 4krát přivolání psů,pak s Dafi obíhání stromů a hledání hračky ve vyskoéé trávě,doma vyčesat Dafču,
                                        a odpoldní od jedné do desíti,lidí mín jak včera dopo-když jsme jeli kolem ze psama,viděli jsme natřískaný parkoviště,takže dnes odpo lidí mín,ale šíleně palet na vybalení+večerní úkli+večerní pidi inventura,
                                        ted v noci chvílu ze psama
                                        pobavily mě ráno naše holky zvířecí
                                        naše andulky mají u okna větev-takovou do špice velkou přidělanou,nad knihovnou,nona knihovně obr papírová podložka z práce-papíry co jsou mezi sodovkama,a u na té větvi mají přidělanýho malýho zajíčka a mini pidi plastový vajčko
                                        Niki chytla vajíčko,zatáhla za poutko a plác-prskla to spící Dafině na hlavu!
                                        ty 2 udivený xichty!
                                        jeden Nikinky-proč jáí to jako spadlo?ještě u ztoho jako kroutí hlavou,a jeden Dafi-co jí to jako spadlo na hlavu?
                                        to byl pohled pro bohy…
                                        a to včera andulky capali po kuchyni,kolem psích misek,pak se v jedné Nikynka vykoupala,sice mají v neustále otevřené obří kleci svůj bazének,ale psí miska je lepší…

MirkaD

Maya-roztomilá dvojka!

Milena z Prahy-tak jaký bylo papů?
                                          špenát mě moc nejde teda-no u nás je přes vaření Martin
                                          jo,u nás v práci byla taky Milena-vedoucí,a všichni jsme jí říkali Milko
                                          Fifi-teda ty mi děláš chutě
                                          Martin chce dělat kačenu-chjo-já ji mám ráda,ale je to na mě moc mastný/tučný jídlo….radši bych něco zeleninovýho,nebo lososa
                                          u nás je chladno a fučavo,
                                          Martin zítra nehce nikam ani kousek vyjet,když bude vařit,tak ividím kam pudu-
                                          odpo hlásí deštivo…tak aby jsme se ráno nějak prošli
                                          včera jsem teda dali večer zase kolečko lípa-hájenka,kolem lesa-rodiče psi večer preventivně doma,asi aby jsme je netáhli chudáky dom….:-)
                                          a kde je Čajda-snad nám neodlítla na výletě?

Fifi

Mirko
                                            Cajda nekde tape, jsem ji volala a znela spokojene, ufunene. 🙂
                                            Chute – recept jsem pridala vedle do Masickovejch, kdo chce, muze prubnout.
                                            Kachna (promine) a husa – to ja nemuzu, presne jak rikas, mastny, tucny, stejne jak bucek nebo tak neco, je mi pak blbe. Onehda jsem dostala od kamosky z nejaky oslavy vyvar, fakt byl vynikajici, s domacima nudlema a zeleninou, ani se to nezdalo nejak mastny. V noci peklo s brichem, po reklamaci mi oznamila, ze to byl nejakej spesl huso/kachni vyvar, no moje nervy a trubky.

Jsem este tapala s coklema s celovkou tedkonc, protoze zadnej vichr, prituhlo, neprsi, krasa. Navic zvlaceli pole, takze se az tak neprerazime v hluboky oranici. Mesic schovanej, hvezdy sajnily. Krasna noc. Nikde nikdo, ani hlasek, dokonce ani od aut hluk… Ach, hezke to bylo. Tak dobrou noc a zitra/dneska at to nikoho neodnese.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 661. až 680. (celkem z 2,012)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.