- Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
1.4.2021 v 21:59 #118209
MirkaD
Maya-Dafině je 5-je v prosincu jak já-ju donesl čert/teda ona je anděl,když neječí jak Viktorka u splavu…
Fifi-můj Gero-knírač malej by měl dnes taky narozky,kdyby to před 14 rokama zhruba na moje narozky-přesněji na narozky svýho syna Maxe nezabalil
tímto přeju Troldíkovi fšecičko nejlepší k narozkám!
klid s balonama!
Černe
jčaj-ale nejseš telátko-já tro taky neumím rozmrazovat v mikrovlnce
já to vždycky nechala povolit a normálně v kastrolku na sporáku1.4.2021 v 22:03 #118210MirkaD
Milena z Prahy-no jno ,velikonoce naprd,taky bych normálně jela k tatínkovi do BK,nebo on by byl u nás,takhle doufám,že nebude škaredě,i když su z té práce zhuntovaná,že to na nějaký capání někde není
jéé ty seš šikovná ty umíš mazanec?
mnam,si půjdu namazat-namažu si mazanec,pak se namažu já….
sem si nohy trošku opařila-vřelá voda z hadice na gatě,musím si dát první pomoc…1.4.2021 v 22:10 #118211Maya
MirkaD
5 let není moc, ale i tak to nevylučuje že může mít nějaký problém s kloubama
já byla v penny asi ve 4, taky jsem se bála, co bude za masakr, protože prej včera byl a dneska pohoda, u kasy před náma byli 2 lidi1.4.2021 v 22:11 #118212Maya
ČMKU povolilo pouze 1 vrh na feně v roce a jak hned to v poradně někteří jedinci řešej, jaký teď budou chudáci
1.4.2021 v 22:19 #118213Fifi
Mirko
Vsak, narodni katastrofa, jeden den zavreno. To budes mit v nedeli asi podobnou smenu. Nechapu. Proc na tebe zase pripadla sichta? Ale dva dny volna snad ted budes mit. Ja jsem zajela koupit chleba a naky nezbytnosti do vesnice o kus dal, krom prodavacek a me tam byli tri lidi, takze v poklidu.
Je krasnej vecer, si bez sednou na terasu taky, jestli mas sil. 🙂1.4.2021 v 22:22 #118214MirkaD
Fifi-za nemocnou kolegyni
UŽIJTE SI VŠICHNI VOLNO,PŘEJU VŠEM PĚKNÝ SVÁTKY!1.4.2021 v 22:35 #118215Fifi
Maya
Tak to opatreni je troslu padly na hlavu, ne ze ne. Kdyz hara fena jednou do roka treba, nemusi nikdo nic zdimat z feny a bejt mnozitel, ale netrefis se kalendarne a smolik na dalsi rok ci dva?Mirko
Ty si taky uzij teda volno, v klidku a pobihej s psikama jen natolik, aby se to jim i tobe libilo. 🙂1.4.2021 v 22:48 #118216Maya
Fifi
tak já myslím, že jednou do roka se trefíš vždycky a jde o vrh, ne krytí
nebo nevim jak to myslíš smolík na dva roky, to snad ani ne
fena porodí v nějakém roce a holt příště musíš krýt tak, aby porodila v dalším, klidně někdy to může vycházet i hned další hárání, ale pak holt bude muset mít pauzu
přijde mi to prostě lepší než co bylo 3 vrhy za dva roky
jeden vrh ročně už mělo i tak dost klubů, teď to jen udělali ofiko pro všechzny2.4.2021 v 7:13 #118217Fifi
Uuuuuz kopou, uz se v zemi vrrtaj! 🙂
2.4.2021 v 8:18 #118218cernej caj
Fifi
at brzo dokopou.Krasna vysmata dvojka!
MirkaD
snad bude o vikendu lip.. ze budou lidi spis doma uz na svatkyja v praci mam jen mikrovlnku tak do ni nerada nosim mrazeny prave, doma je to lepsi prave, ze ta mikrovlnka i przni chut mi prijde
2.4.2021 v 11:45 #118219Fifi
Vykopali, roury polozili, odpady pripojili, zakopali. Ted kolem zabou dusaj. Tri mlady kluci, sikovny, jde jim to od ruky. Ale teda desi me uz ted zahrada, to bude masakr, az do toho zaprsi. 🙁
2.4.2021 v 14:36 #118220Maya
Fifi
Zahradu bahnitou nezavidim, ale zas teda ta kanalizace je super
Zkus tam rozhazet travni semeno, treba to ptaci vsechno nesezerou a zaroste ti to driv2.4.2021 v 14:48 #118221Fifi
Maya
Jj, travu zaseju, musim nakou v tydnu koupit. Coklove, blbeckove, uz ryjou rypakama v hline, prej super, kdyz to maj nakypreny na hrabani. 😀 Jsem rada, ze to je hotovy, navic placeny od obce. Jinak by to byla silena palka – 28 m a tri pripojky…Pro predstavu fotos z procesu (to sem musim vlastne dat po jedny).
Bagrujou:2.4.2021 v 14:50 #118222Fifi
Porad bagrujou… Vpravo jsou obryne Stani, nic se jim nestalo. 🙂
2.4.2021 v 14:51 #118223Fifi
Trubky polozeny, privody pripojeny, zahrabano, uhrabano. Zabahneno…
Edit – a jeste mi zbyla pekna hromada hliny na kompost, na zahazeni krateru od coklu atd.- Odpověď byla upravena před 4 roky uživatelem Fifi.
2.4.2021 v 15:13 #118225Zlata
Fifi
Tu hromadu hlíny radši neodvazej,s tím bych počkala,ono i když je to udusany tak to trochu sedne,bude tam prohlubeň.
Přeji všem klidné,pohodové velikonoce,těm,kteří měli narozky vše nej..(nějak ztracim přehled kdo ke komu patří,já si to pak sepisu).2.4.2021 v 15:26 #118226cernej caj
Fifi
to se jim ted musi krasne ryt cumackama kdyz maji takovy navodny rypadla pod cumackem 😀2.4.2021 v 15:39 #118227Fifi
Z
Neboj, hlinova hromada poputuje postupne do zahrady. 🙂 Prohluben bude hlavne u brany, protoze tam se pri vykkopu hned valila spodni voda, nemohli to pak poradne udusat zabou. Pristi tyden mi tam dosypou aspon nejaky kaminky.Chces seznam ty nasi „stary bandy“? 🙂
Ja – rtw Ruzena + vorech Trolda.
Esusova – to psat nemusim. 😀
Cajda – vlci spicka Ferinka
Dennyky – vizlice Konev (a brzo dve kocky)
Maya – kocky + lapin Loki
Mirka – kocky + 4 mali pidi psi – knirka Dafca a vorech Zeryk. (+ Max a Bety)
Petrs – bigl na doziti Atom a vorech Vasek
Kachna – tyjo, tam vaham, snad se trefim se soucasnosti – voresice Maja, vlci spicka Batynka.
Nezapomnela jsem na nekoho?2.4.2021 v 15:50 #118228Zlata
Fifi
Moc dík,já si to pak přepisu do notes a,abych furt nehledala v textech.
🤓2.4.2021 v 15:56 #118229Fifi
Njn, taky bych v tom plavala. Tolik lidi a psu, tolik jmen. Vidis, vim, ze ty mas dve kocky a NO – a jmeno jsem uz zapomnela. 😀 Neco od A, vid? Si asi taky zapisu do notesu.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.