Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021

• Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 621. až 640. (celkem z 2,012)
  • Autor
    MirkaD

Maya-Dafině je 5-je v prosincu jak já-ju donesl čert/teda ona je anděl,když neječí jak Viktorka u splavu…
      Fifi-můj Gero-knírač malej by měl dnes taky narozky,kdyby to před 14 rokama zhruba na moje narozky-přesněji na narozky svýho syna Maxe nezabalil
      tímto přeju Troldíkovi fšecičko nejlepší k narozkám!
      klid s balonama!
      Černe
      jčaj-ale nejseš telátko-já tro taky neumím rozmrazovat v mikrovlnce
      já to vždycky nechala povolit a normálně v kastrolku na sporáku

MirkaD

Milena z Prahy-no jno ,velikonoce naprd,taky bych normálně jela k tatínkovi do BK,nebo on by byl u nás,takhle doufám,že nebude škaredě,i když su z té práce zhuntovaná,že to na nějaký capání někde není
        jéé ty seš šikovná ty umíš mazanec?
        mnam,si půjdu namazat-namažu si mazanec,pak se namažu já….
        sem si nohy trošku opařila-vřelá voda z hadice na gatě,musím si dát první pomoc…

Maya

MirkaD
          5 let není moc, ale i tak to nevylučuje že může mít nějaký problém s kloubama
          já byla v penny asi ve 4, taky jsem se bála, co bude za masakr, protože prej včera byl a dneska pohoda, u kasy před náma byli 2 lidi

Maya

ČMKU povolilo pouze 1 vrh na feně v roce a jak hned to v poradně někteří jedinci řešej, jaký teď budou chudáci

Fifi

Mirko
              Vsak, narodni katastrofa, jeden den zavreno. To budes mit v nedeli asi podobnou smenu. Nechapu. Proc na tebe zase pripadla sichta? Ale dva dny volna snad ted budes mit. Ja jsem zajela koupit chleba a naky nezbytnosti do vesnice o kus dal, krom prodavacek a me tam byli tri lidi, takze v poklidu.
              Je krasnej vecer, si bez sednou na terasu taky, jestli mas sil. 🙂

MirkaD

Fifi-za nemocnou kolegyni
                UŽIJTE SI VŠICHNI VOLNO,PŘEJU VŠEM PĚKNÝ SVÁTKY!

Fifi

Maya
                  Tak to opatreni je troslu padly na hlavu, ne ze ne. Kdyz hara fena jednou do roka treba, nemusi nikdo nic zdimat z feny a bejt mnozitel, ale netrefis se kalendarne a smolik na dalsi rok ci dva?

Mirko
                  Ty si taky uzij teda volno, v klidku a pobihej s psikama jen natolik, aby se to jim i tobe libilo. 🙂

Maya

Fifi
                    tak já myslím, že jednou do roka se trefíš vždycky a jde o vrh, ne krytí
                    nebo nevim jak to myslíš smolík na dva roky, to snad ani ne
                    fena porodí v nějakém roce a holt příště musíš krýt tak, aby porodila v dalším, klidně někdy to může vycházet i hned další hárání, ale pak holt bude muset mít pauzu
                    přijde mi to prostě lepší než co bylo 3 vrhy za dva roky
                    jeden vrh ročně už mělo i tak dost klubů, teď to jen udělali ofiko pro všechzny

Fifi

Uuuuuz kopou, uz se v zemi vrrtaj! 🙂

cernej caj

Fifi
                        at brzo dokopou.

Krasna vysmata dvojka!

MirkaD
                        snad bude o vikendu lip.. ze budou lidi spis doma uz na svatky

ja v praci mam jen mikrovlnku tak do ni nerada nosim mrazeny prave, doma je to lepsi prave, ze ta mikrovlnka i przni chut mi prijde

Fifi

Vykopali, roury polozili, odpady pripojili, zakopali. Ted kolem zabou dusaj. Tri mlady kluci, sikovny, jde jim to od ruky. Ale teda desi me uz ted zahrada, to bude masakr, az do toho zaprsi. 🙁

Maya

Fifi
                            Zahradu bahnitou nezavidim, ale zas teda ta kanalizace je super
                            Zkus tam rozhazet travni semeno, treba to ptaci vsechno nesezerou a zaroste ti to driv

Fifi

Maya
                              Jj, travu zaseju, musim nakou v tydnu koupit. Coklove, blbeckove, uz ryjou rypakama v hline, prej super, kdyz to maj nakypreny na hrabani. 😀 Jsem rada, ze to je hotovy, navic placeny od obce. Jinak by to byla silena palka – 28 m a tri pripojky…

Pro predstavu fotos z procesu (to sem musim vlastne dat po jedny).
                              Bagrujou:

Fifi

Porad bagrujou… Vpravo jsou obryne Stani, nic se jim nestalo. 🙂

Fifi

Trubky polozeny, privody pripojeny, zahrabano, uhrabano. Zabahneno…
                                  Edit – a jeste mi zbyla pekna hromada hliny na kompost, na zahazeni krateru od coklu atd.

• Odpověď byla upravena před 4 roky uživatelem Fifi.
                                  Zlata

Fifi
                                    Tu hromadu hlíny radši neodvazej,s tím bych počkala,ono i když je to udusany tak to trochu sedne,bude tam prohlubeň.
                                    Přeji všem klidné,pohodové velikonoce,těm,kteří měli narozky vše nej..(nějak ztracim přehled kdo ke komu patří,já si to pak sepisu).

cernej caj

Fifi
                                      to se jim ted musi krasne ryt cumackama kdyz maji takovy navodny rypadla pod cumackem 😀

Fifi

Z
                                        Neboj, hlinova hromada poputuje postupne do zahrady. 🙂 Prohluben bude hlavne u brany, protoze tam se pri vykkopu hned valila spodni voda, nemohli to pak poradne udusat zabou. Pristi tyden mi tam dosypou aspon nejaky kaminky.

Chces seznam ty nasi „stary bandy“? 🙂
                                        Ja – rtw Ruzena + vorech Trolda.
                                        Esusova – to psat nemusim. 😀
                                        Cajda – vlci spicka Ferinka
                                        Dennyky – vizlice Konev (a brzo dve kocky)
                                        Maya – kocky + lapin Loki
                                        Mirka – kocky + 4 mali pidi psi – knirka Dafca a vorech Zeryk. (+ Max a Bety)
                                        Petrs – bigl na doziti Atom a vorech Vasek
                                        Kachna – tyjo, tam vaham, snad se trefim se soucasnosti – voresice Maja, vlci spicka Batynka.
                                        Nezapomnela jsem na nekoho?

Zlata

Fifi
                                          Moc dík,já si to pak přepisu do notes a,abych furt nehledala v textech.
                                          🤓

Fifi

Njn, taky bych v tom plavala. Tolik lidi a psu, tolik jmen. Vidis, vim, ze ty mas dve kocky a NO – a jmeno jsem uz zapomnela. 😀 Neco od A, vid? Si asi taky zapisu do notesu.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 621. až 640. (celkem z 2,012)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.