- Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
1.4.2021 v 16:28 #118187
cernej caj
kachna
ted si to asi dost uzivaji, ze muzou ven, ze?trocha vcerejsich zabicek v galerii
1.4.2021 v 16:35 #118188kachna
ted si to asi dost uzivaji, ze muzou ven, ze?
jo, teplo, možnost vypadnout z baráku, co přijela Lůca od kamarádky, byla doma asi deset minut a Kačenka od té doby, co přijela Gabča, doma ještě nebyla 😀
1.4.2021 v 16:46 #118189cernej caj
kachna
😀 tak to je dobre, ze toho takhle vyuzivaji, si trochu oddechnes 🙂1.4.2021 v 17:13 #118190kachna
si trochu oddechnes
nevím, mám tu ještě mamču 😀
1.4.2021 v 17:16 #118191Fifi
Zdravicko vespolek. 🙂
Kdopa se pred 6 rokama narodil, kdoze se to vykulil na svet? Aano, klidny, maly pruhaty vorechus. Trolditko libezne, aprilovy zertik muj milovany. 🙂 :*
Jsem mu vcera poridila darecek (teda nejen jemu). 30 kg masa z jatek – pajsly, srdce, plice, ledviny, kuze – jsme s prodavacem laskovali, ze to mam na generalku, az se kovidak trefi. 😀
Byl teda boj cast plic uvarit, honila jsem je do hrnce skorem ze sporaku, blbky nafoukly.Zitra prijedou kutat tu kanalizacni pripojku, drzte palce, pls. At to jde hladce a nezustaneme odpojeny od zumpy a nepripojeny na cisticku. 😀
Esusova
zahrada na chalupě celoshrabaná, uklidnila jsem i čtyři záhony a jako bonus nám praskla total nádrž od hajzlíku a co je vúbec nejvíc supr….. nefunguje čerpadlo že studny, tak nemáme vodu.
Jejda, ale tak aspon, ze mate z chalupy kam prchnout, kde vam wc funga a voda tece…Vic doctu pozdejs, jdu se este pinozit na zahradu a chystat to tam na zitra. Ale vidim, ze Cajda potkala modry zaby, to se pak rada pokocham. 🙂
1.4.2021 v 17:35 #118192cernej caj
Fifi
VSECHNO NEJLEPSI pruhatikovi! to tak silene leti, 6 let nemozno!1.4.2021 v 17:52 #118193Milena z Prahy
Čajda
Modrý žáby opravdu efektní. U Nosislavi. Jsem myslela, že to bude Nošislav, ale není :-).
Fifi
Taky přeju všechno nej Troldíkovi. Když je to vořechus, jakýmu plemeni je nejvíc podobnej? Nebo má někde fotku?
Jinak letošní Velikonoce u nás zatím nevypadají na nějaký velký sukces ;-). Problémový dospělý synek má mononukleózu, my všichni lockdown… Tak jsem aspoň zadělala v domácí pekárně kynutý těsto na mazanec. To se zatím povedlo vždycky.1.4.2021 v 17:58 #118194cernej caj
Milena
at je synek brzo zdrav a uzijte si mazanec!1.4.2021 v 18:44 #118195Fifi
Milo
Fotka ty moji dvojky:Ted uz se Troldik nicemu nepodoba, ale jako malej ho lidi tipovali na holandskyho ovcaka. 🙂 Proste vorechus, nekdo rika mix bulla, nekdo v nem vidi kousek kratandy – jeho mama byla z utulku, poridili si ji dobri lide a zjistili, ze si ji poridili brezi (ale v utulku ji nikdo nenakryl, tam uz prisla nakryta). Na kastraci bylo pozde, tak porodila jen dve stenata (proto to asi nikdo driv nezaregistroval). Trolduv braska vypadal uplne jako skoronemeckej ovcak a Trolitko bylo pruhaty – takze otec je ve hvezdach.
1.4.2021 v 18:48 #118196Fifi
A tady Troldik zhruba rocni s maminkou. 🙂
Uf, mononukleoza, to je taky poteseni. Mazanec se urco povede, aspon neco. 🙂
Coz mi pripomina, ze preju vsem pekny Velikonoce a volnicko!
1.4.2021 v 18:58 #118197Petrs01
Sákryš, tady je teď oslavenců!
Troldíkovi přeje Atomový reaktor, ať je taky na dožití, když už je ten pan apríl!1.4.2021 v 19:12 #118198Milena z Prahy
Fifi
Maminka krasavice s náprsenkou, něco jako border kolie? A Troldík nevypadá jako vořech, to si představím něco neurčitýho na nižším podvozku se zakrouceným ocasem. Nejsem znalkyně plemen, ale tohle je pěkně osvalený, potetovaná tlamicha s výmluvným výrazem. A ten druhej z první fotky je rotvajler?1.4.2021 v 19:45 #118199Fifi
Cajdo
Krasny fotos zabicek, pekne se cinily. 😀Petrs
Tak dik, od Atoma prani zahreje, kor reaktorovy. 🙂 Jako, kdyby se Pipinek dozil 16, fiiha, byla bych neskutecne stastna. 🙂Milo
Maminka pochazi z nejakyho ghetta, takze taky vi buh, z ceho pochazi. Vorech je pro me cokoliv, co nema PP neboli prukaz puvodu. To nemyslim nejak hanlive, jen z chovatelskyho uhlu pohledu. To druhy je cerna zruda, rotvice Ruzice. S PP. Vichrice hlas podoba, nohy jako slonice, anglicka lady. Ted ji bylo nedavno 3,5 roku. 🙂- Odpověď byla upravena před 4 roky uživatelem Fifi.
1.4.2021 v 19:59 #118201Petrs01
cerna zruda, rotvice Ruzice
Růženka je krásná mladá dáma s nádherným ksichtíkem.
1.4.2021 v 20:42 #118202Fifi
Petrs
Ale jo, to vona je, krasna (asi nejkrasnejsi ze vsech, ktery jsem mela) a mlada. 🙂 Hubu jak vrata. 😀 Skoda, ze nemohlo dojit na chovnost kvuli pyometre. 🙁
Akorat je to porad takovy potrhlo, Zaba cerna blazniva – ze ji rikam i zruda neznamena, ze ji nemam rada. Vorech a zruda. 🙂
1.4.2021 v 20:52 #118203Maya
Fifi
velká gratulace Troldíkovi, snad už i ty balony mu dají pokoj
Milena
nevím kdo má lockdown, ale ti co dneska ucpali D1 z Prahy asi ne 😀
ať se synek brzo uzdraví1.4.2021 v 20:54 #118204Maya
panebože taky máte ten příšernej font na uloz.to, že se to ani nedá číst? kterej debiiiil
edit: jo už jsem to našla, von je to apríl, to se mi ulevilo 😀
ale že mě někdo nachytá ještě takhle večer, no fuj 😀- Odpověď byla upravena před 4 roky uživatelem Maya.
1.4.2021 v 20:58 #118206Maya
a koukám přibyla tam zdejší populární autorka, tak kdyby si to někdo chtěl poslechnout
https://uloz.to/file/6wan7V05yicY/audiokniha-fan-vavrincova-takova-normalni-rodinka-rar1.4.2021 v 21:11 #118207kachna
Troldik zhruba rocni s maminkou
maminka je krasava
1.4.2021 v 21:54 #118208MirkaD
teda holky mega peklo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nenávidím zavřený dny v PENNY ty lidi jsou takoví kreténi že to není možný,prostě není
ještě,že než sem vypadla z domu tak jsem se hecla a úklid wc,koupelka,nádobí,ustlat trochu prach,rychle zamést a oblíklá obutá,s batohem na terase rychle vytřít kýbl nechat venku a vypadnout
po dnešní směně mám chut zdechnout-hádanka-jsem medvěd Grizzly a odcházím chcípnout do houští!
kdo to řekl?
náúpověda-člen divadla semafor-na gramodesce povídky
takže v práci mega,mega lidí-fronty ráno až k chladáku-což je na konci obchodu
odpo-moře palet na vybalení,který se prostě MUSELY VYBALIT
takže mezisměna do pěti odpo,v 5 šla dom,a já s kolegem jsme se prostřídaly rychle na přestávce-10 minut,pak já seděla jako první,kolega druhej a kolega na 3 běhal vybalovat a zpět a furt mi říkal kolik zbývá palet-já uhnaná bolavý ruce,záda…
zkrátím to-jindy v půl sedmé kartonuje někdo-vyhazuje prázdný bedny s regálu+je lisuje,v 8 večer se začíná uklízet,s tím,že já mívám do 8 do večera umytý všecky kasy,vynešený vepředu koše+třeba kartonuju drogerku
ted jsem před osmou upozornovala HROMADY LIDÍ CO ŠLI TEMPEM ŠNEKA PRO VÍC JAK JEDENM VHLEBA-STLEM-VŠAK DO OSMI JE HAFL ČASU-TAK JSEM LIDI UPOZORNOVALA ,ŽE ZA 2MINUTY ZAVÍRÁNE,U TOHO RYCHLE NAKUPUJU-chleba tvaroh vajíčka-3 věci…
a mladejm,co jsou tam pop osmý za mou směnu říkám-jste tu po osmý-pro plechovku,chlast,cigára-tak jim říkám-jste tu poosmý a v 8 zavíráne
oni-máme 8 minut čas
já-nemáte u kasy je fronta jak prase….
tak jdu na kasu,nákup nechám kolegovi za zádama na páse i s kar¨tou,zástupkyně vedoucí udělá to stejný ze svým nákupem-, v 8 večerr jedou 2 kasy a fronty….
sorry ale TO JE K NASRÁNÍ,TO JAKO NEMŮŽOU PŘIJÍT DŘÍV????????????????
nic no,
do devíti do večera jsme vybalovali,pak jsme šli teprve kartonovat a uklízet,no po desáté večer jsme vypadli
v neděli mám odpo,měla jsem být doma….
ted jsem šla s čoklama
Žeryk fnundá,že je Martimn na terase,mě jebne…. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.