Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021

• Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 581. až 600. (celkem z 2,012)
  • Autor
    kachna

Sakráááá, se mi to smázlo.
      Utratíme týdně tak 3000 za jídlo + 500 Michal (obědy) + 350 děti jídelna.

cernej caj

Petrak
        Lity lity pani!
        Doufam, ze s epodari poderit. Mysi to byt hriznej zaprah stihat domecek i chalupu, mas muj obdiv

Maya
        Nejde o tu dostupjost (samozrejme zakladnich potravin, bagetu, parek v rohliku nebo kolacek si fakt na vylet nebo k snidani nekoupis) ale ta cena… 500g testovin stoji 40 kc. 500g lepkovych stoji 15. Chleba z tesca 30, bezlepkovej 80 a na graky ho je sotva pulka… takze pecivo mam za odmenu na vylety, testoviny malo, i kilo vlovek za 30kc tak pul kila bezlepkovych asi za 60… no ale stve me, ze si nemuzu na vylete koupit jako jijy bageru, susenky, zmrzlinu v kornoutu.. muzu si koupit tavenak a bytbrada:D

Denny

Krásné prvoaprílové ráno,
          dnes to f práci vidím asik tak na půl směny, což znamená do 10ti hodin.
          V půl 10 přinde sestra na testy.
          Od pondělí při cestě do práce zaznamenávám něco podivuhodného.
          Kousek od bytovky ke třem velkým smrkům přiletí pták, ještě za tmy,
          má takový zvláštní pohyb křídel, jako netopýr, ale pomalejší a o hodně
          větší. Dnes zůstal někde v těch smrcích a slyšela jsem tiché hu hu hu.
          Takže asik sova? Myslím, že si takhle lítá pořád, nicméně minulý týden jsem jí ještě neviděla, až jak se posunul čas.
          čajdo
          jooo u nás už taky začali žabáci kuňkat. Někdy jich je v chumlu i 5ks.
          Denní vaření je otrava, navíc když to uvařím tak na to ani moc nemám chuť.
          To chápu, že to musí být otrava když nemůžeš jíst to na co máš chuť.

cernej caj

Dneska pivinnost mrknout na mapy.cz

Denny

čajdo jsem se chtěla zeptat PROČ a teď jsem to viděla :-DD

kachna

teď jsem to viděla :-DD

mapy jsou boží každýho apríla

MirkaD

tak včera cvičící vycházka ke křížku a zpět
                  odpolední do 11do noci-večer úklid+chystání plyšáků+přecenění…
                  chyběli mi peníze a to jako docela hodně…..
                  ale zase dobrá rychlost na kase-no holt rychlost a bezchybnost u mě ruku v ruce nejde……
                  bože toto mě táááááááááááááák sere
                  no nic
                  měnší náplast na to byla,že jsme dostali dárkovou poukázku na 2000,tak jsem včera za ni nakoupila nesmysly jako dekoraci na větvičky-vajíčka,
                  kytku umělou na hřbitov-a hned stovk v tahu…
                  kapesníky,pasata na zuby…+jídlo….tak včera 360kč-a to tam nebylo nic na oběd-jogurty,pešivo sýry
                  my jako prožerem hodně
                  protože Martin jí hodně-často a velký porce,
                  +nekupuje levně-např.-když jdem OMYLEM NAKUPOVAT SPOLUU-SE VĚTŠINOU DO 3 VTEŘIN RAFNEM,,,
                  TAK JÁ-TĚSTOVINY,RÝŽE ATD-TO NEJLEVNĚJŠÍ-ZA 8 KAČEK,20 KAČEK A TAK-ON TO DRAŽŠÍ AŽ NEJDRAŽŠÍ,
                  snažila jsem se to zjistit a FAKT BY MĚ TO U NÁS ZAJÍMALO-ale Martin nenosí dom účtenky,tak jsem to vzdala….
                  -holt já su skrblík-on rozhazovač
                  -já uštřila,když on byl 6týdnů v nemocnici,to vím určitě a taky to bylo 6 tždnů co jsem jedla nejzdravěj-krom sladkosté teda….
                  celozrnný chlava toustový,žádný brambory-protoýe ty já nerada….
                  ovoce,zeleninu,jogurty….šunku,sýry,žádný salámy….,
                  jinak teda svačiny si dělám z domu-a ehm často nedojídám/takže slepice-protože nemám čas
                  na pití kupuju magnézku,ale tu piju 3 dny
                  a v zimě čaj v termosce
                  a neobejdu se doma a v práci bez sladkýho+občas časopis téma

Denny-máš hezký plán na čtyři dny,tož si je užij!
                  ssem zahlídla cosi o sněhových vločkách….tož to mě netěší,já se chcu ze psama válet na terase a na slunku
                  -svačiny v práci-já si taky koupím občas sváču v práci-bud doma nemáme pečivo,nebo nestihnu nachystat,nebo nemám chut na něco z domu-to je taky furt dokola-chleba-sýr/paštika/šunka/+zelenina i když Martin často dělá různý pomazánky…
                  +my nemáme v práci obědy-tak doma vaříme.ale ne denně tak na víc dní
                  vždycky vařil Martin+chodil na obědy v práci-takže vařil pro mě-tak uvařil v sobotu jedno jídlo,v neděli jídlo na víc dní a pak ještě něco v půlce týdnu na 2 dny,nebo já nějakou rychlovku,ted v lednu na obědy nechodil,ted taky nechodí,tak vařím občas i já,a to je vždycky něco blbě+sto insrukcí předem….
                  včera jsem třeba udělala málo kuřete-jsem měla upíct kuře-a tak kuře+k němu stehna a křídla a prso,a mě to tam nešlo všecko narvat,tak prso jsem nechala v ledničce-dobrá věta toto?!
                  a stehna dala vařit psům,na pekáč šlo kuře +křídla a v telefoně Marti-no bylo to dobrý…ale chtěl jsem udělat rizoto na 2 dny-a to zas nevyjde protože jsem toho hodně snědl,mělas udělat všecko-ehm by ten pekáč musel být kurna elastickej…
                  tak vždycky zvedám telefon s tím-co zas bude blbě…..
                  rodiče mi daly za trimování Maxe láhev aperitivu-tak já budu asi trošku občas skleničkovat…

MirkaD

Černejčaj-boží ty mapy:D:D:D

Maya

Denny
                      myslis ze budes pozitiv a poslou te domu?

Maya

cernejcaj
                        mapy bozi, zajimalo by me jestli se tam nekdo na prvni dobrou nedostane, aby byla sranda 😀

Denny

Maya
                          myslis ze budes pozitiv a poslou te domu?
                          ne to v žádném případě, prostě si vemu půl dne náhradní volno.

MirkaD
                          nám teda nějaký obědy vozej a občas se to dá i jíst, cca 75Kč.
                          S tím počasím, no uvidíme, já bych to předem moc neřešila.

Kachna
                          mapy jsou boží každýho apríla
                          aha tak to jsem nevěděla.
                          Máte nazdobeno?

Denny

Karl pro Mirku

Attachments:
                            MirkaD

Denny-jééé solílek!!!!!
                              já hcu solílka…..hezkýho šedýho solílka aby mě ladil s Dafinkou…
                              já bych si ho hned ponuchnala…
                              ty si pamatuješ že su na solílky!

Denny

MirkaD
                                jasně, pamatuju 🙂

cernej caj

V albertu obcas prodavaji chlazenou indii asiza 80kc tak to si obcas koupim, 1x za mesic treba kdyz se mi faaaakt nechce. Nej je varit na celej tyden zaraz ale to zas nevydrzi v lednici…

MirkaD

tak mám po vycházce-ke křížku a kousek dolů a zpět a na konci s každým hledj-ztrtil a taneční,Dafi se táhla už i ke křížku,pak běhala,cvičila,
                                    jako já už su z ní nerví-dřív se vlíkla do kopců,pak dobrý,ted i ke křížku-což je po rovině
                                    nekulhá,ale jak kdyby ze začátku nemohla jít rychle,když jsme s ní byly kolem řeky v BUČOVICÍCH večer tak valila celou dobu,jenže to bylo večer,a Martin-dyt jí nic není,co furt máš,jí nebaví stejný trasy-to vím teda už dlouho,ale dřív víc běhávala,ted se fakt kus cesty vleče-ze začátku-pomalu,kus za mnou
                                    přitom cvičí vesele a ze zájmem,k bráně,k vratům líce
                                    je fakt,že toto bylo i zhruba před rokem,na vycházkách s zečátku táhla,ale ne jak ted
                                    ale jeli jsme ráno na Babí lom-kousek od Větéřova-6km,v lese,kus po roviině pak dost 3krát do kopce,a valila+pařezy-sem úplně zírala
                                    no uvidím,jestli se mi podaří přesvědčit Martina na ranní vycházku mimo naše trasy…
                                    mám hotovou výzdobu venku,-větvičky ve sklince+vajíčka ty lastový pidi kraslice,pak větší na stromě
                                    doma v hrnku pomlázku a pidi kraslice+mají jedno vajíčko i andulky na větvičce-
                                    tak výzdoba je a musím jít něco dělat…
                                    Černejčaj-co vařit na víc dní a pak něco zamrazit vždycky?
                                    to je v pr….jak je tak hezky a teplo,tak se mi nehce vůůbec,ale vůbec být doma a něco dělat-něco myslím normálně ustlat,nádobí od snídaně a tak….
                                    normálně sedím furt na terase na stole a čumím do blba…
                                    paradoxně v teplých měsících hezkých,kdž jsou mí psi venku,ne jak v zimě vyčurat a dom
                                    tak se mám problém donutit na větší vycházky-v zimě mám rovnici-psi furt zavření jak v paneláku,musí být dýl na vycházce+cvičení,běhání
                                    ted jak je teplo a sou třeba dopo venku-tak si říkám-tak venku sou proběhli se trochu,občas k bráně,občas k vratům….
                                    takže vycházkuju,dělám větší vycházky-ale spíš,že se chcu projít já někde jinde a tak,spíš mě Martin říká,že pro psy to tak potřeba není

cernej caj

Kdyz ja pao nevim jak to rozmrazovat v mikrovlnka ma jeden rezim…

A co dafi taky davat homeo na klouby? Treba proste potrebuje rozhybat a prohrat

cernej caj

Nebo neco na klouby, aptoflex nebo tak zda je nena ztyhly?

Maya
                                          kachna

Máte nazdobeno?

holky teď dorazily od kamarádky. Přesněji dorazily a hned zase odrazily 😀 (jedna venčí s kamarádkou králíka, druhá, mladší, šla s kamarádkou k hospodě)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 581. až 600. (celkem z 2,012)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.