- Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
29.3.2021 v 18:08 #118095
Fifi
Zdravicko vespolek,
poprchavat zacalo.Mayo
Copak, copak, ze sono? Nic vaznyho, doufam.Cajda zvladnla zubare, gratuluju! 🙂 Simte, zase hubnes? Jakoze nejis, nebo jak?
S formankou drzim palce, at ji udate. A Ferisak at se vrati z veteriny uznanej za zdravou – ucet jste asi s panickama od agresora neresili, ze.Mirko
Tyhle dokrmovaci jsou peklo, ty se muzes snazit sebevic, abys mela psiska slank a mas to marny, mas to marny… To mas jak s josefci Pepinou, nerikam, ze je jak koule, ale na svuj vek by mela mit o kilo, dve min. Grrrrr.
Edit – koukam, ze budes mit prodlouzeny volno? Nebo aspon dva dny volnicka jisty, patecek a pondeli. To zase bude pred a po v kramech natriskano.- Odpověď byla upravena před 4 roky uživatelem Fifi.
29.3.2021 v 18:29 #118097Zlata
Černej čaj
Držím palce,ale…co to je ta formanka.
Jet takovou dálku když se nesmí překračovat okresy,nevíte kdo s jakou mutací na vás zakrchla,pak nakazit dědu .
Jo zubař,je i u mě kapitola sama pro sebe.Moje známá před mnoha lety,jak říkají moje děti v hlubokým pravěku,šla k zubaři,ona hrála závodně kuželky takže měla silný rozmach,zubař ji nějak tam blbe sahnul,zničehonic sedel na parapete.29.3.2021 v 19:04 #118098cernej caj
Z
Ja si taky myslim, ze teta nema rozum:DSkoda forman, rok vyroby 93. Koupili jsme ji asi pred 9 lety za 10 000 a dobrych 120 000km na ni najezdili:D Jeste ma rok technickou (a pohon na lpg takze sice zere 11 litru ale.litr stoji 13korun) takze by ji nekdo jeste ten rok dojezdit mohl. My formanku nahradili oktavkou, za 10 500:D kdyz se naskytla tak muz neodolal. Hrozna skoda, ze motor by dal dlasich 30 let ale kastle uzproste je na hrane zivotnosti. Nejpohodlnejsi auto, co sem v nem mohla jezdit, sedacky mekoucky a ohodlny:) tak smad jeste bude delat radost:)
Jak rika muj muz on vybira nejlepsi z nehlepsich… pred branami vrakoviste:D ale zatim vzsycky dobre koupil a vsechny auta krasne dojezdime kdyz uz puvodnim.majitelum prijdou stary, skaredy, pomaly…
Fifi
Po hodine u vet s 3ma lidma (objednamej na cas) to vzdal…Jee tak volno pro mirku vypada dobre!
Mirkad
Nastesri jen preventivka. Ze mam 30 zubu a ne 32 me desne rozesmalo.Zitra ma.byt 20 stupnu, to se budou nahrivat nase schranky po zime.dpufam prijemne! 🙂
29.3.2021 v 19:26 #118099MirkaD
Fifi-jo,jo máš pravdu-to bude natřííískáno,brrr
jako člověk su ráda,že budu doma-číst,čučet na pohádky+pochopitelně vycházky-to je u mě norma:D
ale tam záleží jak su hotová z práce,kolikrát,sice volno,ale nic moc nikam nedolezu,ale to se zjistí vždy ten den až,
-ale jako pro prodavačku to pro mě/i nás kolegy bude na prd-fakt to bude masakr
před všema svátkama,zavřením je to horor,ted bude 2krát
měla jsem mít v pátek odpo,takže zase bude směna jindy,+to v práci asi vypadá na směny,směnu navíc,už dnes jsem se od rána nervila,že zavolají….
tak nevolaly…
Z-bože to si mě rozesmála s tím parapetem,božínku,bych chtěla být muccha:D!Černejčaj-a jo,tak ty máš všecky zubíky frt?
to já už asi 6 nemám….já su jak Dafík-bezzubák…bezzubák bubák…
jinak hodně štěstí s formankou s prodejem!
budeš sosat sluníčko?
já teda asi,jestli mě nebude divně jak onehdy tak umyju okýnka,okýnka nám nejdou rozdělat,takže to je stejně zevnitř špinavý-a zvenku to bude raz dva,nejpracnější na tom je oddělat květináče a nevysypat je….:D
a Ferinka už je určitě v cajku,jestli je veselá:-)
a mě udělal radost Žeryk
sjeli jsme ted večer do Bučovic,když už se teda nemusí venčit jen v katastru,auto nechali u kolejí a šli jsme kolem řeky -řeka,cestička,pole,šli jsme směr Marefy tam a zpět,potkali jsme 2 lidi ze psama,jinak nikoho,psi se proběhli,Dafi se netáhla jak smrad,tak se asi na těch vycházkách táhne,že ji ty 3 stejný trasy nebaví-ráno se táhla k rybníčku…
ted běhali,spokojení jak želvičky já ščastná,že čučím do vody,
psi proběhlí,vyvenčení,a heč,Žeryk ani jednou nepoblinkal auto-tak mám veleradost,možná ještě 100 let a do města to zvládne,juch to by bylo…29.3.2021 v 20:48 #118100Maya
cernejcaj
oktávky jsou taky pohodlný a formanku třeba někdo koupí pro novořidiče na zaučení
Fifi
jen každoroční kontrola štítky, taky jsem šla na krev, takže ve středu si vyslechnu do telefonu jako pokaždý, že mám furt málo vit.D, ono kdo si má taky jednou tejdne vzpomenout si vzít ten humus 😀
MirkaD
já měla v plánu jet v pátek na nákup a teď taky čtu, že bude všechno zavřený, tak se budu muset jet asi promořovat v sobotu, podle mě fakt nesmyslnej krok
No Lokinek je taky kapku tlustej 😀 ale doufám, že teď zhubne, protože von jak je sám, tak hned tak něco nesežere, dneska jsem mu ve zveráči koupila kus sušený šunky a ještě do toho ani nekousl 😀- Odpověď byla upravena před 4 roky uživatelem Maya.
29.3.2021 v 21:38 #118102Petrs01
oktávky jsou taky pohodlný
Asi jak pro koho. Nechtěla jsem ji, když jsem ji mohla mít zadarmo (slušnou, brácha je spokojenej). Nesedla mi.
30.3.2021 v 6:17 #118103cernej caj
Maya
Ale ty sedacky uz sou takovy tvrdy, formanka i 120 mely fakt mekoucky kreslo jak k televizi:D vyhoda formanky byla oprava vseho za par korun, dilu plny vrakace. Taky nema retez takze se nemusej delat rozvody.. kdyz musis delat rozvody po 100 000 km coz je 1x za 5 let na obou autech tak to sou desmy palky. Stary auta maji remen a teda skoro zadna starost s tim:DTak upomonku do mobilu, no..
Mirkad
Dneska pojedeme na prochazku do nosislavi, je tam prirodni park, zpatky budu kousek ridit protoze to je zadem malo frekventovanou cestou, abych se s formankou rozloucila. My 3 auta fakt neuzivime a oktavka prisla necekane za pusu.No dospelak jich ma 32 ja jich mam 30, mam jen 2 osmicky:D ale jo jinak mam porad vsechny zuby, jeden teda jen koren s nasadkou, kdyz sem ve 14 srazila stojiciho dzipa:D
Ferinka je OK ale na zadech ta ranka je odchlipla kuze tak pro jistotu aby na to vet kouknul.
30.3.2021 v 7:34 #118104kachna
oktávky jsou taky pohodlný
ano, miluju mojí oktávku. Miluju taky její provozní parametry. Ale vím, že kolegyni se z ní třeba špatně vystupuje.
30.3.2021 v 8:13 #118105Maya
me se blbe vystupuje ze vsech aut, krome auta svagrovy, ktera ma nejakou tu vyssi skodovku
30.3.2021 v 9:02 #118106Maya
u sousedu stavej pergolu, takze od rana posloucham uiii rezani vrtani a podobny zvuky, asi to nebude jenom dneska
30.3.2021 v 9:08 #118107cernej caj
Maya
Snad ji brzo dostaviKachna
Fiatka na tohle mela lehci posez, no fiatku nemam od vanoc, ale do ninse fakt dobre nastupovalo. Lupito je na tom nastesti podobne30.3.2021 v 11:32 #118108Zlata
Je krásně,pudeme ven,presadime muškáty,
Pergola je za chvíli a bude klid.30.3.2021 v 12:25 #118109Milena z Prahy
Čajda
To je tak uklidňující, že tvůj muž dokáže koupit a provozovat fungující auto takhle levně :-). Nejenže ušetříte, ale ještě se využije něco, co by se vyhodilo. Ale on si na tom umí asi hodně opravit sám, že jo?
My teda míváme auta vždycky z druhý ruky (máme vlastně teď teprve třetí), bohužel si muž vybírá řádově dražší.
Jinak ti přeju i trochu závidím procházku mimo město. My jsme na kraji Prahy, jsou tu docela slušný lesíky, louky a cyklostezka podél Vltavy, ale jak říká náš kamarád: „Všude jsou!“30.3.2021 v 12:27 #118110kachna
Mileno, ale čajdamuž je v tomhle celkem vyjímečnej, myslím, že to zdaleka není pravidlem.
30.3.2021 v 14:55 #118111cernej caj
kachna
obavam se, ze to s fiatkou a formankou skoncilo. Lupito i oktavka uz sou jinej level…Milena
castecne jak pise kachna, na druhou stranu muj muz najede rocne 30 000 km, kdybychom si meli kupovat draha auta, tak nedelame nic jinyho nez neustale platime auta… protoze i novy auto timto odrovnas za par let… a kdyz koupis stary ve slusnym stavu, udela pulku prace za desetinu ceny 😀 ale je to i o tom, ze nemame deti (tudiz nemame takovy naroky na obrneny tanky) a ze je nam jedno, co si o nas kdo mysli.muz ma historku kdy mel praci na lekarskym sjezdu, vsichni tam drahy fara, bavoraky, audiny, a on prijel 120 a oni ho nechteli pustit vubec na parkoviste, zavolali na nej policajty 😀 a bylo jim fuk ze jim muz rika ze tam ma praci… az policajti teda zaridili ze jako ano, maji ho pustit za zavory na parkoviste 😀
dneska narocnej den ale mam 3h prescasek, takze zitra jak pujdu na testy se muzu aspon zdrzet v brne a jit do zdravky a obehnout si nejaky obchody
30.3.2021 v 16:12 #118112cernej caj
Tak zpatky z veteriny, hoji se hezky a ma pro jistotu jeste dalsi ATB
30.3.2021 v 17:41 #118113Fifi
Krasny vecer vespolek,
tam je ukazkovy jaro dneska. I motyle uz jsem videla.
A taky jsem videla stavbare. V patek budou bagrit pripojku kanalizacni a pripojovat barak. „O tuje se nebojte, rejpneme to takhle rovne, pak to zalomime, pripojime, zhruba za tri hodinky to mame!“ Mammamia, to bude akce, hlavne pak toho bahna, nez vykop zaroste. 🙁 Kurnik, musim nekde koupit travni semeno.
Takze Mayo – zlaty staveni pergoly u souseda. 😀Cajdo
Super, ze je Ferinka v pohode.Z
Me dneska svrbely prsty, ze bych muskatos uz vyhodila ven. Ale nebudu se unahlovat, kdyz jsem videla predpoved na pondeli.30.3.2021 v 18:15 #118114Zlata
Fifi
My jsme presadily,zalily,venku zůstanou do čtvrtka,pak zase na chvíli uklidime,už jich nemám tolik jako před léty,takže se to dá.Hlavně jsem byla venku,bylo fakt krásně,už ráno svítil měsíc jak rybí oko,kolem pochodovali kosi,na zidce seděl poslední Mohykán,teda bažant,na dubu zpíval špaček,no a pak začal jezdit soused s postrikovacem,vedle začali stavět,takže domichavace,takže zlatá stavba pergoly.Ale krásně bylo.30.3.2021 v 18:21 #118115Fifi
Z
Tak to vas/nas ceka dobrej rambajz. Tu ted jezdi traktor a vlaci pole, soused ma zacit taky brzo stavet – tipuju od dubna. 🙂
Bezva, zes byla venku. Uz mi chybelo slunicko, az mam pocit, ze jsem si gesicht nejak prismahla.30.3.2021 v 18:37 #118116cernej caj
nojo motylu uz je plno
z
mas zahradku? nebo spis jen na balkone? -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.