Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021

• Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 501. až 520. (celkem z 2,012)
  • Autor
    cernej caj

petrs01
      zas mi tvoje zprava utekla… no ty 3 tydny sem zas mohla 500m od domu, ted konecne kousek muzu… ale v brne je vyhoda ze brno + brno venkov je spojeny (cely brno venkov jezdi do brna do prace a nakupovat) takze z toho tezi i brno protoze muze na vylet brno venkov. Skoda, ze praha to nema stejne…

deda bude mit 85, volala mi teta jestli prijedem na kladno na oslavu… proste des… ale rekla ze to chape, ale vubec nechapu ze vubec chce organizovat oslavu.

kachna

vubec nechapu ze vubec chce organizovat oslavu.

a není už děda očkovanej? Pak bych to chápala.

Fifi

Bryvecir,
          jsem jakasi placata. Nenavidena zmena casu, uplnek (a ze dneska teda krasne sajni) a alergie, dobry kombi. Este hnuty zada, neb jsem pomahala kamosce a odvazela ji s rozbitou troubou do sbernyho dvora. Svine tezka. Trouba jako.

Mayo
          Jsem si zrovna vcera cetla zapis na CMKU a rikala jsem si, ze to u spicu teda zajimave vyresili…
          Jo, co vase novy slepice, zabydleny? Tu kousek od nas ptaci chripka radi, uz i hlasili obecnim rozhlasem, at si malochovatele drubez zaviraj. Potvora jeste takovahle, kazdorocni tady.

Cajdo
          Normal bych brala Feri na kratsi vychazky, kdyz se nikde nenamoci nebo nezmokne, tak by to melo bejt v pohode. Pokud teda nepotkate zase toho nevychovanyho pejsanka. 🙁
          Krasny pocteni, huraa, Cajda courala krasnou prirodou, kochala se. A fotos – covece, ty „prvosenky“ vypadaji spis jak nejaka masozrava kyticka. 😀 Cervenej vetrelec zase jake sametka, ale ty bejvaj na podzim a jsou pidimidi – co to je za pabouka?

Kachna
          a není už děda očkovanej? Pak bych to chápala.
          Ja teda ani tak. I pres ockovani to lze chytit. Je to blby, ale holt oslavy by ted bejt nemely. Z Brna na Kladno by se ted opravdu jezdit na oslavu nemelo. Edit – protoze co ti prislusnici rodiny, kteri se tam protnou, neockovani?

RUMICKU, HOSICKU!!!
          Vsecko nejlepsi dodatecne preju, sedmicka je stastny cislo! Ale ty ses stastnej pejsek vlastne porad, nepotrebujes este neco slavit. Neb ty slavis kazdej den, vid. Tak at te Taliprdka netejra, Mouses nefackuje, zdravicko slouzi a panickove jsou na tebe hodni! 🙂 Pac a blemc! :*

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 1 měsícem uživatelem Fifi.
          Maya

Fifi
            u nás naštěstí ptačí chřipka neni
            jo, slepice dobrý, akorát jak jsou z haly, nechce se jim chodit ven, tak je máma každej den vyhání z kurníku, ze začátku byly srandovní jak neznaly ty zvuky, stačilo když zařval nějakej pták a už byly v pozoru, vytrčej hlavu a rozhlížej se, fakt sranda na to koukat
            ty dvě bojový vypadaj jak dinosaurus a občas se srandovně prsej 😀
            takže vcelku zábava s nima 😀
            v tom zápise ČMKU není pravda, je tam pozastavená činnost klubu do vyřešení situace, ve skutečnosti s nima skončili a maj už smlouvu s novým klubem
            ani je nenapadlo čekat alespoň do konce covidu, aby se to řešilo na členský schůzi bo prostě rozhodčí J., nechci jmenovat ani tady, v podstatě majitel nového klubu (volby jednou za 15 let) a velký kámoš s předsedou ČMKU
            jo, když se chce, jde i novej klub zastřešit rychle

MirkaD

Černjčaj-měla jsem pokousaný psi někoílikrát,a ze všema jsem chodila normálně ven,vvždyt v paneláku by taky musel jít….
              je fakt,že když jsem byla mladá,tak jsem byla velekráva a s Kimem,kterýho ,mě večer před závody rafl pes do stehna-toulavej jsem dzhej den šla na závody -ZMMP1-no velekráva jsem byla
              ale vycházky jo,proč ne,dyt když nesjsou na dlouho….
              Štěpána KOZUBA MILUJU MÁ VELEKRÁSNEJ HLAS,JE VTIPNEJ,JE TALENTOVANEJ A NA SVŮJ VĚK BOREC…
              mám za senbou 2 odpolední a velehádku ze zákazníkem,ještě mě tykal hajzl jedn a stěžovat si může….

cernej caj

Nevim jestli kdyz ma.zada a horni kejtu to nemuze vadit na chuzi?

Hlavne ta kejta?

Deda ockovanej je ale teta ma.3 deti nejstarsi tak prvnak, chce aby dojela.i segra s detma, ja uz v podstate rok nevidela rodiju nebo za ten rok 2, ani tatku ci segru a budu jezdit k tete na kladno pres.pul republiky… vlakem… 😀

Ale treba v lete kdyz to bude uz volnejsi, proockavenjsi populace a nebudeme sedet v obyvaku v 15 lidech tak proc ne. Ale ted v dubnu proste do obyvaku…

Fifi
                No nevstavalo se mi zrovna vyspinkane, vecer sem.nemohla zabrat ale tak za 14 dni se prehodim

Co je ta cervena vec nevim a prvosenka me desne prekvapila ze je takova chlupata

Zlata

cernej čaj
                  Ta rostlinka vypadá jako bažantovec nějak podobně vypadá..

cernej caj

Z
                    Dekuju zlusim to na pc progooglit a na webovky spravne popsat

MirkaD

Černejčaj-Kim-stehno nahoře,Gero,za krkem,pak hlava,dodřený břicho,domlácený nohy
                      ,já neříkám,že s ní máš chodit kilometry taky,ale chvilku
                      Martin nespal celou noc,já 4 hodiny,zase jsem si zarazila rýmu tak super
                      ehm-můžu tykat zákazníkovi,když mu jasně řeknu at mě netyká a aon mi řekne,že mi tykat bude a že ho to nezajímá????
                      v pátek jsou normální lidi doma?nebo v práci?
                      popravdě asi su sobec,ale švihlo by mě nevidět rok rodinu,
                      tatka sem normálně jezdím+já tam,za týden má narozky a díky oresům tam nepojedu,ale štve mě to
                      já vás dost obdivuju,jak se izolujete od všech,
                      já si u sebe říkám,že to nemá smysl,že,když su celej den mezi lidma-tak pak nějaká izolace je na nic
                      jo,tenkrát na jaře jsem se snažila,to jsme ty první 2 měsíce tam jely s Martinem ze psama na otočku autem,měli furt roušky a tak,ale když sem viděla,že na to tatka kašle….
                      jako tenkrát jsem to probírala s tou psycholožkou,měla jsem hysterickej strach,že ho nakazím,a že kvůli mě umře,ale tatka chodí denně nakupovat,ne třeba jednou za čas,nebo že by si to nechal nosit od tety třeba,
                      chodí denně ven,
                      jako kdyby se se mnou nechtěl vídat tak neřeknu,ale on vyloženě říká,že to stejně může chytit v obchodě,ve městě,u doktora….
                      s rodičema Martina se stýkáme normálně,to se tady moc izolovat nedá…
                      teda jasně šlo by to,mám zvlášt domy,tak nosit roušky a tak,ale asi by nás jeblo
                      -tím vás v žádným případě nekritizuju!!!!!!!!!!!!!!!
                      jen,že za tohle vás obdivujumjá se nějakou izolaci snažila první 2 měsíce,
                      ale pak jsme to vzdali,stejně jsem se snažila hlavně já….
                      jako třeba švagrová se vídá s tatínkem tak,že přijedou do Bučovic,tam se projdou,a zase se rozejdou,tam tatínek se taky nechce stýkat,
                      normálně se nenavštěvujíé nic…
                      jako su extrémně ráda,že tatka není v domově důchodců,kde by jsme se měli zakázaný vidět-brrr,děs,že bych měla státem zakázaný se vidět s rodičem,takhle je to nanás…

cernej caj

Mirkad
                        Ale tohle je taky o domluve a o tve povaze. Tetu sem nevidela x let a bude mi vykladat jak deda bude nestastnej ze neprijedu vlakem x hodin na kladno a fakt kdyz ji nevidam ani bezne tak v koronadobe se mi tam tuplem nechce ccq 5h vlakem pres celou cr rict do zavremy mistnosti bez vetrani prootze venku je zima. Pujdu poprat dedovi na chvili s rouskou sedneme.si treba venku na hodinku. A ze sme taky jest envideli babi hrob. Nevideli. Protoz ev koronqdobe nechci jet 5h vlakem na hrob a 5h domu

cernej caj

Zubaz…. bojim boji…. lexaurinek uz mam ale i tak teda fakt uplna paralyza strachem

Maya

cernejcaj
                            koukam ze pribuznejm vubec nevadi, ze je zakaz cestovani mezi okresy i zakaz navstev pribuznych, popravde bych jim prala, aby je cestou vyhmatli, mozna by jim to pak docvaklo
                            alespon ze vy mate rozum, v Praze na hlavaku prej kontrolujou
                            no ja dneska cekam v nemocnici pres sonem, prisel zdravotni bratr a prej za chvili povezu kovida, tak kdo chcete, tak se schovejte, jsme tak po sobe koukali kam se jako na ty chodbe mame schovat
                            vezli pana s dejchakem na ct, takze nastesti to zapichli o pul chodby dal, ale co jsem koukala sestricky na ct ani nemely atombordel, jen normalni oblek a stit, fakt jim nezavidim

Maya

cernejcaj
                              ceho se bojis u zubare? kdyz ti da injekci, tak prece vubec nic pak necejtis, za komousu to bylo bez injekci peklo, ale ted uz je to pohoda, kdyz se mi vrtali v kanalkach, tak jsem tam skoro usnula 😀

cernej caj

Maya
                                no pokud pecujes o starsiho pribuznyho, tak mas narok i na cestu mezi okresy a na druhou stranu urcite se nebudou hadat o nutnosti vzit 85letyho pana na 14 dni k nim na starani nebo ho ponechat napospas zivotu na samote…

takze tohle chapu, oslavu mi proste hlava nebere.

no tak stejne mate vsichni rousky, ne? me zmerili pekne teplotu u vstupu k zubajde, takze dobry, pustili me dovnitr a zatim jeste dobry. Jo a vite co?

sem rekla, ze mi mozna na vanoce par dni rostly osmicky ze me to dost bolelo a ja zadny osmicky ve spodni celisti nemam 😀 😀 ja je mam jen nahore 😀

no kdyz mi da 3 injekce tak me to boli jen jako normalniho cloveka bez injekce 😀 😀 kdyz to bylo bez injekce, tak to bych se radsi nechala rozrezat zaziva, taky proto sem mela uz horecky z psychiky klidne den predem… ted tam dojdu. sama. dobrovolne 😀 radsi sem si 2 roky nechala uhnivat koreny coz byla kruta bolest, protoze porad byla mensi nez jit k zubarce… pak sem nekdy v 26 sla na doporuceni kolegyne a od te doby to muzu snest… injekce, lexaurin, je na me desne moc hodna 😀

Maya

Cernejcaj
                                  Jo vlastne to uz jsi psala ze ti ty injekce nejak blbe zabiraj
                                  To je pech a nezavidim, me normalne zabere jedna

cernej caj

maya
                                    nj tak kazdej mame neco.

zitra 14 dni hubnu, tak su zvedava, co ukaze vaha. pasek rika, ze zadna zmena 😀

kachna

oslavu mi proste hlava nebere.

je-li to přání (fakt přání) dědečka, tak si to představit umím.

MirkaD

Černejčaj-a co u zubaře?dobrý?
                                        já zastřelím mýho velekynologa Martina-bože holky to je takovej blb,že to jako není,ale není možnýýýýýýýýýýýýýýý
                                        co jsem dnes jen tak mimochodem zjistila?
                                        že je na hlavu,na hlavičku….
                                        nic no
                                        jako pohoda,su vzhůru od 4,zkusím hodinu usnout,pak teda vyberu dárek ještě k narozkám tatkovi+mě,jdu ze psama k rybníčku+kolem ohrad,tam dám psům obíhání stromů-ABY MĚLI POHYB A KONDICI,KDYŽ NEMAJÍ TY DLUHÝ VYCHÁZKY A ABY ZHUBLI,ŽE!!!!!pak dojdu k rybníčku,dám cviky na páteř kvůli rehabce-díky Martinovýmu házení bude s Žeryka paragraf….
                                        takže otočky,kroky,couvání,obíhání,pk zaházím hračku-atMÁ DAFI POHYB,ŽE A NETLOUSTNE-VŠIMNITE SI FURT SE SNAŽÍM,AT SE HEJBOU NA VYCHÁZKÁCH JO!JÁ S SNAŽÍM…
                                        no,dojdu dom,vyčešu Dafču,vystříhám srst na břiše a pod pažema-tam jí to nošením svetru zplsnatělo,pak zkrátím srst na nohách,ulkidímoběd,3hodky šlofíka
                                        pak si jdu pro Maxe,ktrýho mi máti donese,takže Mx se sní pak nebaví-ani za ní nejde:-()
                                        vyčešu,vykartáčuju,furminátor,hrabičky,kartáče,vytrimovat záda,krk,hlavu,boky,trochu stahna-sjíždělo to krásně samo-paráda,ostříhat náprsenku,břicho,zadek,nohy-no a jdu odměnit
                                        jdu dom,jdu mu dát maso od psů,s tím,že dám i mým psům kousek,pak mu dám ještě hezky na terase, a jdu uklízet bordel po sobě,
                                        no a Marti z okna,že mu mám dát granule,že je má rád ty naše,že on to tak dělá,
                                        vyleze ven s kelímkem,VYSYPE NA ZEM VŠUDE KELÍMEK PLNEJ GRANULÍ A ZAVOLÁ VŠECKY PSI-JÁ HO SEŘVU,JESTLI JE BLBEJ A CHCE ABY SE MU JEDNOU SERVALI
                                        KROM TOHO PSI RODIČŮ JSOU MEGA TLUSTÍ-FAKT JAKO HODNĚ
                                        TÍM,ŽE JE NACPE U NÁS NIČEMU NEPROSPĚJE-MARTIN AT NEZUŘÍM,ŽE ŽERYK SI TAK VEZME TŘEBA JEDNU GRANULU…
                                        NO NIC,NACPU NAŠE PSI DOM,A VYSVĚTLÍM MÁTI,KTRÁ JDE KOLEM,ŽE TOTO KRMENÍ PSŮ JE KRAVINA-JEDNAK SE FAKT MŮŽOU DORVAT,JEDNAK NEVÍM KOLIK TOHO KDO SEŽERE,JEDAK JÁ SE SNAŽÍM ABY ZHUBLI,PŘÍPADNĚ ABY NEPŘIBÍRALY,FURT NA VYCHÁZCE VYMÝŠLÍM BĚHACÍ NESMYSLY,DAFINA JE CHUDÁL RÁDA,KDYŽ SI TED JAK JE HEZKY ZALEZE NA 3 HODINY K BRÁNĚ,KDE SI DĚLÁ CO CHCE A NIKDO PO NÍ NICE NECHCE,A OM JE TAKHLE KRMÍ TÍMTO STYLEM,SE PICNU,KDYBYCH NEŠLA ODMĚNIT MAXE masíčkemtakto nezjistím…

MirkaD

Kachna-já se o tomto bavila asi hodinu s kamoškou po telefoně
                                          že třeba jsou důcchodci a důchodci
                                          že otec Martina-v důchodě,učí,jezdí hrát na pohřby,do obchodu,maká na zahradě,je rád mezi lidma,nevystačí si jen ze psama a zahradou jak máti
                                          můj otec-denně v obchodě,aby vůbec viděl nějaký lidi,na pivo chodil aby nezapoměl mluvit-jak sám říká
                                          semkaždej měsíc jezdí-ted ne,kvůli okresům,ale jinak jezdí každej měsíc mimo jiné proto,že si rozumí s rodičema,je zvyklej dělat s otcem,na zahradě,dřevo,jít s něma na kafe,být na dvoře/terase,občas vemn ze psama-když není to bláto:D
                                          hodně chodil na turistiku,zájezdy,+výlety s chlapama,ted už moc nechodí-zlobí ho koleno,ale podzimní výlet s rodiči zvládl
                                          -a ted-pominu li detail,že vím,že su na mým otcovi na můj věk závislá-jako,že su zvyklá se s ním často vídat oproti jiným lidem v mým věku-i když-jedna kamarádka bydlí s maminkou-ta jí hodně pomáhá s dětma,u druhé kamarádky-ta se taky s tatínkem hodně vídá…
                                          no nic
                                          takže pominu li to,že já su zvyklá se s ním vídat často
                                          tak,když si představím,že by můj tatka a Martina tatka museli být v domově důchodců,kde by půl roku nemohli nikoho vidět!!!!!!!!!
                                          protože nařízení státem,a mohli by umřít………
                                          dyt nejsou ty lidi v těch domovech důchodců všichni rádi že žijoou-jí,pijou a tv a nazdar,určitě je jich část co ořed kovidem byla čilá nějak se stýkala,zájezdy a tak…
                                          řeknu to jinak-už sem to na toto téma čezla ve víc článků
                                          takže je hezký,že se starý lidi chrání aby neumřeli na covid,ale asi někteří umřou na stesk a ne na covid…….i byl takovej článek na zvířetníku….

cernej caj

kachna
                                            Ja si predevsim myslim ze to tak chce teta a tuhle vetu pouziva aby hrala na city… ze o dedu tu vlastne vubec nejde 🙁

MirkaD
                                            tak to je fakt pripad, pritom vedet kolik ceho pes sezral i kvuli nejakym zazivacim potizim a tak… jeste, ze to vis a muzes to hlidat.

muz jel s ferinkou jeste na vet, pro jistotu. dneska ma posledni leky, vypada teda v pohode, ale tak asi se kontrolou nic nezkazi.

Drzte palce! mozna prodame formanku, ze by jeste mohla chvili nekomu hezky slouzit 🙂 a vydelame na 50% novyho auta:D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 501. až 520. (celkem z 2,012)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.