- Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 5 roky.
-
AutorPříspěvky
-
24.3.2021 v 20:43 #117801
Fifi
Kachna
nám končí zítra karanténa.
Vypustte Krakena! 🙂 Parada, ze je to za vama!Dennyky
Ja koukala dneska na jednu vcelku, lezla do krokusu. Aaach, podbel. 🙂24.3.2021 v 22:26 #117802Maya
jo, dneska jsme šli kolem úlů a pěkně už to tam bzučelo, tak snad už bude jaro
25.3.2021 v 6:10 #117803Denny
Morgen ve spolek,
nás čeká nádherný den, jsem měla chuť jít se cournout a jít později do práce…
Ale Vlaďka půjde za chvíli za Koníkem, tak nic, jindy.
Je přimrzlo, ptíci zpívají a obloha bez mráčků.kachno
hurá ven 🙂čajdo
jak to vypadá s Ferinkou?25.3.2021 v 6:26 #117804cernej caj
Dobre rano, ferinka dneska standartne vesela, trochu si to obcas opecovava ale jinak to moc neresi tak snad se to bude dobre hojit.
U nas teda zatim.jeste jic nekvete ale u nas nekvete v poli jikdy nic ale stromh maji mikropupence. V sobotu pujdu na vyket kdyz uz se to muze, tak snad vyberu nejakou uz probouzejivi se lokalitu.
Kachna
Slavaaaa!25.3.2021 v 6:38 #117805Zlata
Našla jsem na Pes web labradorskou retrivrici Merilyn,3roky,Psí depozitum Litvínov,v dočasné péči Konstantinovy lázně.Já to neumím (zatím)prendat.
Snad se Ferinka uzdraví bez následků.U nás mrazík,vysvítá sluníčko,možná že ptáci řvou,jelikož jsem hluchá jak poleno tak je neslysim.Ale vypadá to že bude hezky.25.3.2021 v 10:21 #117807Denny
Z
děkuju, na Pesweb holky odkaz mají..
Hezky spinká mimís :–)25.3.2021 v 11:00 #117808Zlata
S čmelakem
25.3.2021 v 11:07 #117810Maya
Z
hezky fotky, ja prikrejt psa, tak deka skonci na kousicky 😀
u nas je taky krasne, uz je 11 stupnu, ale na vikend hlasej studenou frontu25.3.2021 v 11:13 #117811Maya
Denny
nasla jsem jeste tohle, tu myslim nebylo
https://www.sbazar.cz/suruvkovapetra/detail/139211180-daruji-fenku25.3.2021 v 11:18 #117812Zlata
No takhle ho uložily čtyřletý dvojčata.Až bude zase se závojem za princeznu tak ho blejsknu.
Ježíš zase studena fronta,mě už fakt picnou.25.3.2021 v 11:21 #117813cernej caj
Z
Tak to me zajima az bude mit zavoj 🙂25.3.2021 v 11:28 #117814Zlata
No když tu holky jsou tak já většinou fotit už nestiham,ale budu se snažit.
25.3.2021 v 12:31 #117815MirkaD
tož včera ranní-napíct+naházet pečivo,od sedmi na kase
ve 2 vypadnout+teda i nakoupit
ve 3jsme dojeli dom s Martinem,byl v lráci,měli tam vykládání o bezpečnosti,podepsat smlouvu a tak,dnes normálně dělá už
já vyběhla včera hned po práci chvilku ze psama na zahradu,aby se provenčily,proběhli-puštění na dvůr funguje tak,že se vyčurají a jdou dom
po obědě jsme si daly chvilku šlofíka,pak jsem s něma šla na vycházku,což byl horor,jsem měla šíleně namožený stehna z práce,
tak kousek ke křížku,kousek k lípě,pak jsem jen zaházela hračku a dom,
doma jsme si večer daly boží kreslenou pohádku od Čapka vykládanou Hegrem-vím,že se to píše jinak,nevím jak
strašně roztomilá pohádka,ze strašně zajimavým koncem-o Lotrandovi,bez Zubejdy,na konci skončil jako výběrčí elektřiny….
včera ráno jsem akčně stihla umýt wc,koupelku,vyvenčit psy,nachystat si sváču a jít do práce,odpo zametl Martin,oběd a tak chystal Martin
dnes mám volno
su sedřenější,než kdybych šla do práce,protože su debil…..:D
to máme-hurá venku hezky,rychle požehlit věci z úterka-to jak to Martin pověsil fakt mazec-to by nestačilo je složit….
dát prát pračku věcí z práce+domácích a ze psama
dem k lípě,kousek po lese,a od hájenky dom
Dafi se jaksi táhla,tak nic,nebudu ju přemlouvat,dýl jsme venku byly,proběhlí jsou dem dom,
na terase hezky,slunko valilo,tak jsem Žerykovi přistřihla ocásek a srovnala strojkem ty zuby,co je měl po té co jsem ho šmikala večer za šera…
vyčesat,zamést terasu+vykartáčovat pelechy,dát je větrat a zamést doma-bordel,jak kdyby se nezametalo rok….
a ne včera odpo…
pověsit prádlo,dát dělat oběd,dát prát pračku,
pověsit prádlo,udělat nádobí a zjistit ,že su tak blbá,že peru výcvikovou vestu ze zbytkem pamlsků,vyházet vypraný pamsky,vypláchnout kapsu a dát znova prát vestu,+deku a předložku k vaně,mezitím psi venku,občas šli dom
Dafi ve svetru,chovala se s máti,pak se slunila,Žeryk zaházet hračku,slunit…
pak hledám Dafinu,zjistím,že je zavřená pro změnu u pračky…
narvu je do postele,
dělám brambory a peču kuře se zeleninou-nikdy jsem to nedělala tak su zvědavá jaký to bude
pro jistotu jsem si před obědem dala čokoládu…
jestli přežiju oběd,pověsím prádlo,vytřu…
a už nebudu doufám nic dělat…
Kachna-paráda-konenečně máš i hezky na to být venku!
o víkendu bylo tak hnusně,že mě ani nemrzelo,že se nemůže nikam na výlet,dala jsem delší vycházky a dom…
ted mám volno,je hezky,ale Martin už v práci-tak smolíček pacholíček….
zase si 2 krát denně dám stejný trasy a pak mě s toho švihne….
Z-jo ochlázení vím,ale pak už má být teplo,už jsem máti hlásila,že jí po neděli otrimuju Mxe,
svý pséky už mám hotový tak ještě zbývá on-bože nehce se mi-je to dřina,dlouho to trvá,a ke všemu mu děsně smrdí z pusy-hakt horor,má děsnej kámen…
pěkný fotečky,jak spinkáze čmelákem,roztomilouš jedn!
Denny-ano je venku skvosntně,vůbec se mi nechtělo dom……
Černjčaj-a kde budeš capat o víkendu?
to je dobře,že je Feri lepší!!!
tady valí jakýsi žlutý kvítí,v lese konvalinky…25.3.2021 v 12:34 #117816cernej caj
Mirkad
Zavist, u nas proste vubec nic..Maso a brambory se urco povesou, mnam bych si taky dala. Snad se martinovi bude darir a libit.
Jeste nevin, kam presne pujdu… nevim kde tady odhadnout malo lidi kdyz muzeme.chodit jen tam kde je plno ale do vedlejsiho okresu do kist kde jikdo nebejva tezko…
25.3.2021 v 13:05 #117817MirkaD
Černejčaj-no,snědla jsem to…
je to jídlo a je to teplý…..
ta zelenina jaksi trochu,ehm,jak bych to tak řekla?…no trochu zhnědla,trochu zmizla….
maso zůstalo…
háček je v tom,že mě moc nebaví číst ty recepty,stejně jak návody…
takže prostě,přečtu to letecky,prohlídnu a du do toho
možná bude příště se držet osvědčenýho-držet se toho co umím,nevymýšlet novinky-a místo jít do toho tak spíš jít -od toho….
no ševče drž se svýho kopyta,že
nejsu moc vařící,nebaví mě tto,vařím rychle,a holt su spíš na úklid a věci pkolo
umýt kichynmnádobí,mikrolnku
-prostě ty věci okolo:D
jako,maso je dobrý,ale té zeleniny moc není
holt jsem někde udělala chybu,že…
chudák Martin se mnou……….25.3.2021 v 13:18 #117818Maya
MirkaD
ty ses tryskomys jak zdejsi majitelka 😀25.3.2021 v 13:20 #117819Maya
tak sef mi schvalil nakup meho draheho toneru domu a pani co to objednava mi slibila, ze se pokusi mi to poslat domu, ma tam prej nejak problem se zadanim telefonu, kdyby to klaplo, tak budu tisknout doma a do prace to jen hodim na otocku na vratnici bez toho vopruzu s testem
skoda ze to neslo driv25.3.2021 v 13:41 #117820MirkaD
Maya-no tryskomiš-ehm-je 13,39-a su vzhůru od šesti od rána….
začala jsem snídaní v posteli…
tak to je paráda s tím tonnerem,tak lepší pozdě než vůbec,že jo:-)
fajn,že to jde udělat takhle25.3.2021 v 15:44 #117821Kuskus
🙂 Mirčina vesta v pračce i s pamlskama… 🙂 🙂 hi hi, vůbec nejsem škodolibá 🙂
Lepší jsou zapomenuté papírové kapesníčky.
Zas lítalo sprostých slov, cucky prostě nejdou z těch vypraných hader dostat. 🙂25.3.2021 v 15:50 #117822kachna
Zas lítalo sprostých slov, cucky prostě nejdou z těch vypraných hader dostat.
Já bych vždycky dala pusu sušičce, když mi to vytahá. Ale teď jsem si koupila krásný kalhoty a ty tak strašně chytají chlupy, že to nedává ani sušička 😀
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.