- Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 4 roky a 9 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
21.3.2021 v 18:59 #117669
Fifi
Peknej vecir vespolek,
skoda, mraziky povolily a uz tu prsi, to zase bude bahno, hnus. Hnusak je i Troldak, prasak jeden dneska zase sezral mys – teda jen pulku, kdyz jsem zarvala, tak druhou flusnul…Z
Ty mas krasny jmeno, diky za odtajneni. 🙂 Premejslim, ze vlastne zadnou Zlatku osobne neznam, asi vas neni moc. Fuj ten symdrom, pani, nemate to lehky. 🙁 Canis a felisterapeuty mas teda ale radny! Jak si smatra do kelimku, fajnsmekr. 🙂Cajdo
Se neomlouvej, jsem si jen rikala, esli si ok, kdyz tlf nedostupnej. Zazitek se samikem a Ferisakem – se holt stane. Na noseni kosiku byh se vyprdla, kdyz ji mas na voditku. Navic by se mohla, nedejboze, pripadnymu agresorovi i nejak branit sama… A ze vyjela, se ji nediv, kdy naposled potkala nejakyho psa na blizko? Nebo by vyjela i tak, k princeznam se necucha. Hlavne, ze to dobre dopadlo a zadny zraneni, panicka si snad stene priste lip ohlida.Petrs
že mu to za ty kecy a výčitky nestojí
To znam od nasich, mama je pomerne velka velitelka, ale tata si to vybojoval. 🙂 I tak, kdyz chodil jen 1x tydne s kamosema do hospody na par piv (dokud to slo), tak ona dycky nasrata, ze sel „zase s tema zmr.ama do pajzlu“. Rict ji, ze to je jednou za tejden a neni to nic hroznyho, tak jsem byla za spatnou ja. 😀 Doma by mel sedet!21.3.2021 v 19:43 #117670MirkaD
tak jsem skazila Dafi zas neděli-po večerní vycházce jsem se rozhodla ji co nejvíc dotrimovat,jako není to jak od profíka,a ještě tím,jak nosí bundu tak ji plstnatí srst pod náprsenkou,pod pažema,takže dotrimovat zbytek psa-zbývá ždibíček chlupů na krku,a stehnech,tam jí to moc nepouští,
přistřihla jsem ofinu tak ji chvílu uvidím oči,
vykartáčovaná,projetá pořádně hrabičkama,vyčesaná, a naštvaná-udobřuju pečeným masem,sýrem a paprikou,hlavu a uši s náprsenkou s nástavecm,at není úplně dohola,v týdnu zarovnám Žerykovi ty zuby co jsem na něm vytvořila,dnes jsem mu jen šmikla ofinku a šmitec-po 2 sklinkcá morani bych mu nerada ušmikla hlavu….
no,ted ošmikám ofinu sobě,což bude prča….
dopo jsem v zájmu zahřátí-furt mě byla zima-tak na zahřátí jsem umyla venkvní dveře+od obýváku,koupelky,wc,a chodby+v ložnici jsem udělala leštěnkou nábytek,a vedle v obýváku krom stěny taky,zahřála jsem se,a zase mě bolí záda…
tož nic,ostříhám si ofinu,možná si nevypíchnu oko…
Martin zase trůní s Žerykem na terase…
Petrs01-no,já celkem závidím lidem,co si vystačí sami,nebo ze psama,+s rodinou
protože mě se takhle furt stýská po kamoškách v BK,mám tam ten svůj čtyřlístek-se mnou teda-teda on není v BK,tam se scházíme,vlastně bydlíme všichni jinde,ale 4 krát do roka narozky+v létě třeba,do toho má druhá mamka+kamoška ze cvičáku+švagrová….
prostě jsem tam x let měla partu ze cvičáku,+kamošky mimo cvičák
a tady mám kamošku v knize,s tou se díky pandemii nevidíme…
+s basendžim
nějak jsem na to byla zvyklá z domu-kde máti xxx kamošek,furt nějaký návštěvy
třeba Martin se s kamošema vídá jen v hospodě,jinak vůbec….
no a tatka měl kamarády,ze kterýma hodně dělal turistiku
máti Martinova si hodně vystačí sama s knížkama,,zahradou…
kdežto Martinův otec doted učí,a je dost rád mezi lidima,furt někde trajdá,dřív hrával s tou kapelou 2krát v týdnu na pivo….
Fifi-tak já nemám nic proti tomu,ldyž jde chlap jednou týdně na pivo….
si myslím,že každej potřebuje někam vypadnout,
blbý je,že můj Martin chodil denně chvílu po práci-protože se musel po práci odreagovat,pak v pátek-protže konec týdne
občas o víkkendu-protože hraje kometa….
ted vysedává na erase
navlikkne se,2 hodiny tam sedí,půl hodiny hází Žerykovi hračku,pak dotáhne Žeryka dom,kde Žeryk brečí,celou dobu,co je Martin na terase,že chce házet hračku…božíí….
já si myslím,že je dobrý občas vypadnout z domu/z práce
bud na jedno,nebo za nějakým koníčkem….
ale nic se nemá přehánět….21.3.2021 v 19:57 #117671Fifi
Mirko
A strihla si Dafce i ten veleobri cumec, fousiska? 🙂 Jako mne se styska po perdelkach, ale kdyz te ctu a vim, co trimovani a pece o srst obnasi, tak zase tolik asi ne.
půl hodiny hází Žerykovi hračku,pak dotáhne Žeryka dom,kde Žeryk brečí,celou dobu,co je Martin na terase,že chce házet hračku…
Tak ppak nema bejt ten pes magor, z mozku hracky kostku.
A jasny, nekam vypadnout je fajn a potrebny, zaroven vseho moc skodi. Tak snad casem pujde se zase navstevovat a normalne socialne zit, byt treba s rouskou/respikem. Ja mam v kalendari napsanej termin dovoleny, budu se modlit, aby to klaplo.21.3.2021 v 20:54 #117672Petrs01
si vystačí sami
Ono to není tak, že bychom se nepotkávali s lidma, ale není to furt s někým na pivu. Ráda se projdu s čajdou, když zavítá někam poblíž, potkáváme se s lidmi okolo oblíbené kapely, věčně bazén, já dřív dogtreky a ještě předtím agility…
No a nuda se mnou nehrozí – teda mám k tomu skvělou polovinu, kterému nevadí půl dne se válet pod stromem a vařit čaj, když já se (marně) snažím udržet na lajně, stejně jako ochotně celý den šlape co mu tělo dovolí – a já se usilovně snažím ho neutlouct, protože jsem 3x rychlejší, oba jsme rozhodčí plavání (on 1000x lepší). Za uplynulý rok jsme jediný volný den nebyli doma. V neděli večer obvykle padám na hubu – a jsem za to ráda 😉 .21.3.2021 v 22:29 #117673Maya
Zlata pěkný jméno, pro mě normálka, protože já mám Zlatu sestřenici
ad kamarádi, to taky moc nevedu, táta to měl stejně, máma má hodně kamarádek a brácha je po ní, takže občas i do hospody zajde a žena ho pustí 😀
mě to tlachání nudí21.3.2021 v 22:49 #117674Maya
kachna
animace uzlů, nehodilo by se ti to k zabavení dětiček? 😀22.3.2021 v 7:22 #117675kachna
nehodilo by se ti to k zabavení dětiček?
mně se to líbí :D, ale dítka už mi na všecko on-line kašlou.
22.3.2021 v 9:53 #117676Maya
no bezva, antigenni testovani ve meste presunuli z nemocnice do baru v centru, jako super, je to blizko, ale zavreli kvuli tomu jediny pouzitelny parkoviste v centru, ted je jen pro lidi, co jdou na testovani
vtipny to maji ti, co si testy plati, musi do nemocnice zaplatit a pak pres cely mesto do centra na test22.3.2021 v 14:16 #117677cernej caj
Ziju ale nestiham
22.3.2021 v 18:58 #117678cernej caj
hele neco pro deticky na zabaveni – domaci boso cesta a da se s ni hrat
https://www.muffik.cz/ortodon-3/22.3.2021 v 21:55 #117679Maya
online kamera u tý vybuchující sopky na Islandu, teď v noci to vypadá super, ani se nedivím, že tam jezdí turisti na kukačku
https://www.ruv.is/frett/2021/03/20/beint-vefstreymi-fra-eldstodvunum23.3.2021 v 10:13 #117680cernej caj
Se mrknu doma z pc.
Jinak teda spaci den bych klodme spala misto prace:D
23.3.2021 v 11:17 #117681Maya
cernejcaj
za tmy to vypada hezcejc
taky mam dneska spaci den, jsem se rano vubec nemohla vykopnout z postele a to i takhle kdyz vstavam pozdejc23.3.2021 v 13:01 #117682Maya
objevila jsem novej kanal na trubce, jako super, asi i dobry pro deti na anglinu
https://www.youtube.com/watch?v=4HU6Z7anycw23.3.2021 v 13:56 #117683Maya
treba se nekomu bude hodit na darek
https://www.malujememazlicky.cz/23.3.2021 v 15:37 #117684cernej caj
doma a mam chut asi tak na kilo gumovych medvidku ci podobnou zhyralost 😀 zitra zas na testy. nic prijemnyho to teda neni 😀 ale lepsi nez zubar co mam v pondeli
23.3.2021 v 16:43 #117685PetraK
Haloooo lidi jsem bez intronétu!! Nekašlu na vás, doufám, že brzo mě zapojej.
23.3.2021 v 17:08 #117686cernej caj
PetraK
tady stejne vsichni makaj tak o nic neprichazis 🙂23.3.2021 v 17:18 #117687Milena z Prahy
Toto je pravda, pravda, samá pravda. Konec obelisku :-).
23.3.2021 v 18:45 #117688cernej caj
Ferinka uz ma bojovej sram diru v kejte od vlcaka, kterej se vynoril zpoza rohu, dobeh, uplne vyschizovanej, sem ho chtela chytit ale jak skocil po feri ktera teda s kosikem v tyhle proflakly casy tak mu ten kos odletel, takze se ji zahryz do zadkoocasu, vlcaka sem.chutla za obojek, drzela od ni, kolem skakalo nadseny stene… cernoch byl hned za rohem hned priskocil, strasne se omlouval (pani mela vlcaka na voditku v nedeli) ja feriju ohledala zdala se mi jen poslintana, a doma sem zjistila ze ma dirku po zubu.. tak vet ze ji zitra napise atb, natreli sme jodisolem a ja su vyklepana jeste ted, vyrvany hlasivky, a.su stastna ze feri mela.kosik jinak by se dorvali navzajem to bych urcite je od sebe neudrzela…
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.