Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021

• Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 4 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 241. až 260. (celkem z 2,012)
  • Autor
    Maya

cernejcaj
      no prave ze bych nerada nechala prezvejkat kote kratce i dlouze 😀

Maya

PetraK
        to byla skunci vyhchovna lekce Toto je kolo mile deticky, jeslti nechcete bejt na placku, tak se tomu priste vyhnete 😀

PetraK

černej čaj
          Domuuuu hura.

užij si to , odpočívej.

Maya
          to byla skunci vyhchovna lekce
          žejo, že joo?

PetraK

valim taky domů, konečně.

Maya

pak je jeste Americanka s utulkem pro lisky
              ale u tech americkejch zachranarskej videi me vadi to pisteni Americanek, to uz snad radsi ty lisky a ruskej akcent 😀

Maya

cernejcaj
                ty moc nečteš zprávy, od pondělka můžeš na vejlet po okrese, je to přímo řečeno, že na vycházky se může 🙂

cernej caj

Maya
                  Ale az od pondeli, o vikendu jeste nic:D

Paaatecek! At vam patek utece rychle

PetraK

RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

uuuž u nás taky leze sluníčko, jako u čajdyy. A já jdu dneska brzo pááááá a pak mám v pindělí dovolenou. Přivezou nám dvééřeee, první sadu dveééříí, takže budu natírat, brousit natírat brousit natírat brousit a pak zase natírat a brousit…. a ešivá nehumřu budu natírat a brousit velmi dlouho 😀

Maya
                    lišky boží, ta bílá, jak miluje plyšounyyy, ta je boží. Emeričanky a pištění nekomentuju, jsou naprosto debilitní, takže jsem si to pustila bez zvuku 😀

černej čaj
                    ! At vam patek utece rychle

mně jo, mně jo, takže hlavně Tobě aby utíknul, teda ta část, kdy jsi v prasí.

cernej caj

Petrak
                      uzij si volno a tesim se na fotos dveri!

Maya

tady teda zadny sluno neleze, akorat snih zas napad

Milena z Prahy

PetraK
                          Tak dveře!? Čili dát je na dvě kozy, natřít asi válečkem, nechat zaschnout, trochu zbrousit brusným papírem a znova? Vložila bych do toho ještě hodně dlouhou část, kdy bych se na dílo zálibně dívala a kochala se :-).

Denny

Morgeeen v aprílový pátešék!
                            Před chvílí humelenec, teď sluní…než to vodešlu bude zasejc asik jinak.

čajdo
                            nudit se nebudeš, mám pro tebe úkol domácí, dyk víš 🙂

MirkaD

tak včera ranní od 5-15,00-kdo vymyslel balíky mlík po 12 v akci,toho bych jebla na kasu,at se s tím tahá,čtečku na šnůře nemáme,a mít nebudem,
                              cenovku co jsme tam dřív dávaly používat nemůžem a krabici mlíka taky ne,no tak včera ramena hotovo,od toho páteř,+my bylo fakt špatně…
                              no,radost
                              jako pár prudičů se našlo,ale to je denně,jako nic neobvyklýho,že těm lidem člověk řekne at nadzvednou vše co je v košíku,takže chlap mi vytočenej a vzteklej naházel ty věci na pás-kde by je stejně správně měli mít,že se mě chlap zeptal-jak má nadzvihnout kastl s pivama v koši?a já vylezla švihla s kastlem,kterej sem zvedla půl metra,švihla jsem s ním,a vztekle řekla-že by takhle?
                              tak to je normoš-a debilní kecy-co bych pod tím mohl mít?rohlíky?hahaha-ani nepočítám,bud su ticho,nebo řeknu,že má být správně vše na pásu,nebo,že i pod kastl se vlezou noviny,časopisy,čokoláda-taky mě ju tam chlap jenou nechal….
                              no,a včera zapomínaly hooodně věci v košíku-ale fakt dost…nevšimnout si toho,tak fakt chybí dost věcí-ale néé dyt já tam nic nemám,a proč to mám zvedat?dyt nejsu zloděj-a pak jééé časopis-jsem zapoměl,jééé tatarka-sem ju neviděla…
                              a to je jeden den-a jedna směna a jedna kasa-s těma zapomenutejma věcma-to není jedno droždí za měsíc…
                              no takže včera normoš den,akorát teda su natahaná
                              stihla jsem s odřenýma ušima bus na Vyškov,který mi zastaví na rozcestí k dědině a uštří mi kus cesty+prudkej kopec,
                              -cizí paní stará se na zastá vce rozbrečela,že ji řidič řekl,že za tu dobu co tam na ten bus čekla by byla nahoře pěšky!!!!!!!!!!!!!!!!!!kurva co je těm lidem potom???????????
                              paní nemocný srdce a kopec by nevyšla…
                              já su vpodstatě zdravá-a mladá….
                              a kolikrát jsem dala 100kč za taxík,nebo jsem fakt seděla v půlce kopca na batohu a brečela,že to nevylezu…
                              a v očích okolí-no booože,může lítat s čoklama,tak může chodit i z práce pěšky,dyt je zvyklá z vycházek a je mladá….
                              -s tím rozdílem,že s čoklama jdu když su hotovo chvílu,delší vycházku,aby měli pohyb jim nahradím tím,že jim dám obáhání stromů/sloupů,párkrát hodím s kopce aport+párkrát lehni a přivolání,psi se proběhnou,já se nenadřu a du dom,u cesty dom si v půlce nemůžu říct,že na to kašlu….,jak když jdu ze psama a řeknu tak dneska chvílu…
                              no,nic,k večeru jsem šla s něma kousek k lípě,dala jsem obíhačky stromů,zaházela uzlík,a mrkla na hodinky,s tím,že teda-tak pudem kousek k hájence a zpět,cupitám si to k debilnímu kopci číslo 2-NENÁVIDÍM KOPCE:D
                              a najednou otrý hvizd a v dálce kamoška s basenždim,tak jsem capkala zpátky-Žeryk v extázi,málem přerval vodítko!
                              Gobimu je po operaci o hodně líp,tak byl hooodně akční,tak jsme to daly k lípě a zpě,tak nakonec venku na pracovní den nečekaně dýl:D
                              pak jsem dala koupel,a šla nečekaně brzo spát
                              v jednu v noci jsme se s Martinem vzbudily,pokecaly,já si dala paralen,on mi namasíroval krk a spalo se dál
                              ráno ry chle vyprat,letecky vytřít,a vycázka po sněhu bláto,bez vyhru-juchů kekřížku,kus dozadu a zpět,u brány trošku tanečních a dom
                              dnes odpolední…
                              Denny-aha tak kočenky teprve budou,tož to jo
                              Černejčaj-taky mě moc chybí výlety-no v mým případě výletečky,
                              ještě jak bude Martin chodit do práce tak vtýdnu nic nebude hrozit a o víkendu chodím do práce já….
                              štve mě že nemůžu do BK….
                              chudák tatka je úplně v izolaci…jako s nikým se nestýká…

Denny

PetraK
                                Brtnik taky v pindělí nefachá? Asik přinde balikos

PetraK

Míla

jo to přesně takhle bude – kozy, váleček a šmirglpapír budou moji dlouhodobý kámoší 😀 i to kochání tam budu zapojovat. Teda, když to nezmastím, protože to je zase celý o tom, že nejsem nejpřesnější, nejšikovnější – jsem tak jako spíš impresionista 😀 😀

PetraK

Dennyky

jojo i Brtnik, ale to neva, oni mu to schovají
                                    zapomněla jsem ti odpovět – dneska pošlu tedy zbytek peněz na Skřivánky rovnou, jo? 🙂 hoodnáá si.

PetraK

cernej caj

Denny
                                        No kez by to bylo hlavne na me:D ale je to v procesu mininalne v mozku:)

Mirkad
                                        Trrba to.myslel ze srandy ze chteltreba tak zprijemnit cestu a pokecat si…

S mlikama teda fakt naprd

cernej caj

Takhle u nas bylonrano (to je pred vchodem do kanclu)

Petrs01

Tady střídavě šajní a chumelí.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 241. až 260. (celkem z 2,012)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.