- Toto téma obsahuje celkem 1,644 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 5 měsíci a 1 týdnem.
-
AutorPříspěvky
-
28.8.2024 v 21:44 #176664
kachna
fakt netusim jestli treba pri pokusu natahnout novy struny neodpadnou kolicky
😀 😀 😀 Michal ale říkal, že bývaj marný, marný, marný. A nejde o to, že je to jen na takové to domácí brnkání, ale o to, že jak je horší, tak to hůř zní a míň baví. Já nevím, jestli nekecá, ale zní to logicky.
Teda on je pošuk, páč i Kačenčina náhradní kytára2 musela mít vlastní stojánek ´(to jsem ještě akceptovala) a trval na tom, že její lepší kytára1 bude mít po dobu, co bude bez kabátku čekat na stojánku na návrat náhradní kytáry2 z tábora, na sobě obal. Řekla jsem mu že je magor.
(Kytára2 má opravovanej krk, byla za pár korun a je znatelně horší než 1)29.8.2024 v 4:14 #176665cernej caj
Kachna
Tak jako ma pravdu, little jane ma krasnej zvuk, nizkej dohmat a dobre drzi naladena, maminky kytara bude stejna jako maya kytara, vysokej dohmat, zvuk mnohem horsi, casteji se rozladuje…Ale muj muz ma treba nejradsi nejakou noname kytaru z bazaru, hraje na ni radsi a deti od segry jak byly rady, ze maj na cem drnkat… ono treba pro dite, ktery to za mesic prestane bavit nebo pro trempa do mecasu to muze byt fajn.
A kdyz kacenka hraje tak urcte si treba uziva tu lepsi, ale zezacatku…
A jinak kytara kusi byt v mistbosti idealne tam, kde sw hodne travi cas, kdyz se strci v obalu na skrin, tak to ji nedela dobre prej… ale my ji teda volne taky nemame, neni misto:(
Vcera sem do noci balila at dam dnesni odjezd z prace a kamarad si vzpomel zw ale to nestihneme a nechame na patek… mesic to vi ze z prace driv nemuzu:D takze su rochu rozlamana z nevyspani ale tak aspon to smad stihnu dohmat dneska, kdyz mam zbaleno, jen teda napred swm prebalila batoh z.mensiho do vetsiho protoze me napred mel brat doma a pak sem mela jet z prace a to uz musim.mit vevnitr misto na fotak a jidlo do prace, a ted kdyz je prebaleno tak to odpo zas cely prebalit pac mam.jidlo na 3 dny, ale bude stacit na 2:D
Ale tesim se, chceme zazit vychod a zapad slumce na kelcskem javorniku, na rozhlednu sice nevylezu ale treba do pulky… uvidime:)
Muz vcera resil s trihlarem desku na stul, truhlar zrovna byl nekde kde bere material tak ze by to rovnou rizl, tak su zvedava, zda bylo.
Chci klasika takovej ten hnedej skrinovej obycejnej odstin, zadny speciality.
29.8.2024 v 6:24 #176670PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tě pic,
má bejt zasejc hic
Do práce asi f plafkách vyrazim,
kolegy svým outfitem tím pádem poraziim😀
hrabe mi, hrabe, uznávámčernej čaj
a kamarad si vzpomel zw ale toto potěší, tohleto. Oni mají fšici štěstí, žes hodná, já bych vypěnila a pak teda asi neměla s kým jet, to je pravda 😀
gratulace k endu a užij si ten východ slunce.
Mirko – mrzí mě moc, jak to máš v práci hozený, já vím, že to je komplikovaný, ale třeba by stálo za to něco z toho, co píše Thielli – třeba ta agentura – zkusit?
29.8.2024 v 6:27 #176672MirkaD
tak včera odpo-nacpala jsem se lékama,protože se mě chtělo prvních pár hodin brečet-ani ne tak kvůl těm penězům
ale spíš,že fakt nevím jak se mi to stalo-nemluvím u peněz,když na mě někdo mluví u peněz zdrbu ho*slušně pochopitelně!!!!:-)a taky okamžitě přastanu počítat,opatrná su vždycky-vracím pomalu a NĚKOLIKRÁT KAŽDOU BANKOVKU POHLADÍM,JESTLI JICH U SEBE NENÍ SPOJENÝCH VÍC,ŘÍKÁM SI TO NAHLAS A TEATRÁLNĚ DÁVÁM KUS OD SEBE A NAVRCH,TAKŽE SE NĚKTEŘÍ ZÁKAZNÍCI VRHAJÍ PO PENĚZÍCH SE SLOVY-DOBRÝ JÁ VÁM VĚŘÍMA JÁ JÍM ŘÍKÁMALE JÁ SOBĚ NE….
takže fakt si dávám hodně bacha….
-jako jaasně-honím se,sleduji fronty,v mezičase doplnuji ledničky, kasy,abych to nemusela dělat po zavíračce….a obččas mě někdo zdrbe-ale to je vždycky…jako fakt nevím co udělat líp a víc….
jinak včera jsme měly půjčenou kolegyni-párkrát u nás byla držkatá,nic se jí nesmí říct….
xxx let v PENNY
neměla sluchátko,řekla,že na ty naše kecy není zvědavá,když jsem šla s kasy -chodím jako 2 včera a snažila jsem se k ledničce dotáhnout pití+vybalt paletu..
a to pití bych stejně musela dělat večer…
tak mě zdrabala,kam chodím,mám sedětz na zadku,lidi jsou naštvaný….
tak jsem jí řekla,že se snažím vybalit…
kdyby měla sluchátko,který mít nechtěla ani po upozornění vedoucí,tak by se s ní dalo domluvit,takhle nic….
bud jsem na ni musela volat-zavřiu se a jdu na záchod joooo?!
nebo smůla…..
byla tak vzteklá,že jsem jí řekla,at si na mě přestane vylívat zlost,že jsem jí nic neudělala….
tvl v ůterý protivná známá a včera tahle paní….
př.-jdem z přestávky s kolegyní-ve sluchátku se pzve-KASA§
my-já šla s přestávky a tu kolegyni jsem odchytla,né že by jsme byla obě,a po cestě í říjám-at otevře mě,já si hned sednu,ty jdi na přestávku,at stíháme…
řeknem to do sluchátka,ona je neměla…otevřela tu kolegyni…
protože nás logicky neslyšela…
normálně se mezi senou domlouváme-jdu z přestávky už můžete otevírat mě a at jde dašlí…
koho můžu ted otevřít??
a tak-no nic….
jinak končily jsme o půl jednácté v noci,-chystání akcí,velký přecenění a tak,ve středu se končí vždy pozdě….
vše bylo jinak v pohodě i peníze,i mezi kolegama-párkrát jsme se dost zasmály…
když jsme pod košama venku zamealy účtenky,já neměla sílu s něma sama vyyjet,ty řady jsou těžky..
pomohla mi kolegyně-a poté co jsem hledala lopatku a smetáček,tak jsme zkistily že jsou přejetý ppod kolečkama těch vozíků a za živýho bohha nejdou vyndat…a ta celá řada zaplých vozíků si jezdí různě sem tam,klikatí se,a je úplně těžká…tak jsme byly mrtvý smíchem,a dolovaly jsme loptaku a smetáček…:-D
pak chtěla vedoucí 10kč,co mě na to půjčila-a já ki seřvala-že kvůli desetikopruně by se zbláznila!ale že má otevřenej mrazák se zmrzkama je jí fuk,však at se to rozpustí,žeee?
přecenovala mražák a omylem ho pootevřela-no řechtzaly jsme se obě
řekla,že jsme s kolegyní jak PAT A MAT-že jsme tým
což jsme následně potvrdily tím,že já v duchu
nebudu tam dávat všechny letáky,nechám balík vzadu,stejně by to odtahaly vše hnd dom..
dávám tam s kolegyní letáky,a kolegyně do sluchátka-mě napadlo,vedoucí,že necháme jedn balík vzadu,at to hned nerozeberou????
a já do sluchátka-at laskavě nemachruje,že já už ten balík z tohoto důvodu vzadu nechala-a edoucí-*ááá vy se trumfujete,kdo je chytřejší:-D,:-Dno jinak-Dafině je zase blbě,furt chodí a hrabe,bolí jí bříško,to vždy dělávala,když dostala maso,takže vycházka bude pidi,včera byla taky divná
zabiju Martina a holt ju budu po odpolední krmit sama v noci-s tím blbcem, není řeč-já stačéí i pidi troška…
chudera,furt chodí a hrabe,já ho taky zahrabu…:-((
ta kráva naše malá-Polínko-si vyhodila a vysypala misku do klece a u vody se o to snaží taky…
vyfotím vám ji v kleci a dnes se zase budu snažit ochočovat-schválně den nedostala klásek co milují,taky svině pak nežerou normální jídlo!!!!!!
mlsalky 2:-D
tak uvidíme….je to kazisvětka:-DThielli-nikdo si nemyslí,že jsi blbá,ani jsme to neřekly..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tady není nikdo blbej!!!!!
jen,v tomhle má pravdu Maya
vystřídala jsem fakt hoodně prací+byla xx let na pracáku,když jsem měla papír se zdr.omezením-sníženou pracovní scopnost….
-mohla jsem dělat jen v sedě a ne v chladu,průvanu-bo revma,…
takže správně bych nemě la dělat-v hooodně fabrikách..
v obchodě-průvan,chladáky,mrazáky,na kase zima jak v prddeli,
ve studené kuchyni-tam sem byla rok..
v normální kuchyni
10 let v obchodě už vůůůbec ne…
proto mám částečný úvazek i …
dále papír mě ve 30 sebraly,že si zdravá…….
jinak malé město-jednota-kde mě nvzaly,LIDL-větší rychlost než u nás…
za mou by mě vyrazily a tamani
jinak dojíždění,což se moc nedá-dá ale seš hoodně hodin pryč-12 denně,když neděláš 12…..
mám zdr.omezení,nemůžu dělat všechno
takže jo SU EXTRÉMNĚ RÁDA ŽE MÁM PRÁCI… taky jsem byla třeba s tím papírem 4 roky v tahu na pracáku*na posudkové mě ve 20 řekly-my vám ten papír dáme,ale práci neseženete a měly pravdu….
-jo na ty papíry jsem se ptala-to na té kase-at dávají věci na pás,nebo nadzvedávají v košícíh-a nejde to,nejvyšší vedení zakázalo,že tam nic velkýhoA5 nemůže být..
malý zase nepřečtou,ptala jsem se včera
od včera se dávají cedulky ke zboží s mezením-kolik kusů na osobu a den,at po nás neřvou,že to tam není…
no su zvědavá kolik lidí řekne,že si toho nešimlo…
pa jdu venčit maroda….
Thielli-jsi hodná, a děkujui moc!!!29.8.2024 v 7:01 #176674Thielli
Mirko
achjo. 😔
takže cedule nejde, jasně, aby neubylo místo na privilegované zboží u pokladen 😡😡😡
no a s tou jinou prací… OK, tak jestli jsi zkusila už kde co… ale já bych si to stejně nechala ještě potvrdit z té agentury. Napsat třeba na nějakou do Brna (agentury z města běžně shánějí lidi i pro venkov, měla jsem v pražské agentuře známou) a být otevřená – heleďte – mám tahle a tahle omezení, přikládám své CV, vy máte přece jen přehled o pracovním trhu – nezměnilo se něco? Myslíte, že mám šanci najít něco lepšího než mám nebo je to úplně marné?
Co za to dáš? Chvilku času a pocit, že jsi udělala úplně všechno…
Klidně ti to pomůžu posestavovat, text upravit… 🙂😄 už jsem dělala korekci kde čeho – seznamovacího inzerátu kámošce (vyšlo to!), bakalářky i magisterské práce (prošlo to!)…
kdybys chtěla, můžeme se domluvit mailem. Nemáš co ztratit. V nejhorším případě se dozvíš, co už víš.29.8.2024 v 7:55 #176677MirkaD
z neděle
- Odpověď byla upravena před 7 měsíci a 4 týdny uživatelem MirkaD.
- Odpověď byla upravena před 7 měsíci a 4 týdny uživatelem MirkaD.
29.8.2024 v 7:59 #176683MirkaD
a ty další 2 jsou Žaky a Sofinka na větvích co mají na hraní u okna…
Thielli-ano agenturu jsem nezkoušela,to jediný,jinak vše….
agentury má ozkoušený Martin…29.8.2024 v 8:08 #176684Maya
MirkaD
jedna je svetlejsi a jedna tmavsi a maji krasny posezeni
ty prachy to spis vypada ze ti je nekdo ukrad29.8.2024 v 8:19 #176685MirkaD
Maya-nooo,taky mě to nenápadně napadlo
29.8.2024 v 10:12 #176687cernej caj
MirkaD
Tak super ze ste se apson trochu nasmaly, hned to bylo lepsi, ze? 🙂29.8.2024 v 10:40 #176688Thielli
Mirko
ale víš, že jsou agentury a agentury? Tzn. být agenturní zaměstnanec, tj. že třeba ostraha není zaměstnancem obchodu, ale je najatá třetí stranou – agenturou.
A pak je personální agentura zaměřená pouze na zprostředkování práce, ta pospojuje zaměstnance přímo se zaměstnavateli a tím její úkol končí. Pokud ti najdou místo, tebe to nic nestojí, provizi jim zaplatí tvůj nový zaměstnavatel.
Proto bývají motivovanější než pracák, protože když tě někam nacpou, dostanou za to odměnu.
škoda, žes tak daleko, naše personalistka má velký srdce, našla dokonce práci manželce našeho kolegy původem z Mongolska, která byla furt doma s dětmi a ani česky pořádně neuměla…29.8.2024 v 13:35 #176699Milena z Prahy
Thielli,
opravdu mě ba, jak se s tou Mirčinou prací nevzdáváš, a tohohle přístupu si vážím. Nenecháš se odradit vysvětlováním, proč to nejde. Vždyť za pokus se skoro nic nedá 😇.29.8.2024 v 17:14 #176700Fifi
Vedro vespolek,
to je hnus. Vcera me vecir neco stiplo na poli nad kotnik, hmyzak hnusnej, mam nohu jak bambuli.
Cajiku, uzij si vyleta, byt ti to kamos o den zkratil (bych docela jecela). Neuvarte se.Mirko
Chudak Dafca, myslis, ze ji M. zase neco potaji dal? Jinak holky maji dobrej napad s agenturou, zkus to. 🙂 A andulky maji peknej bydlik.29.8.2024 v 17:31 #176701cernej caj
Fifi
To je pozdrav:DTak my sme meli obe varianty kvuli moji praci, ale v praci to nakonec vse vyslo, ale stejne teda jedem zitra tak nevadi, dneska jeste pomuchlam pejsky poradne.
Kdybyste videli ten charlieho pohled jako „ty me chces vyhostit ze sprchace? “ kdyz sem se sla vcera umejt:D
Lity lity se stipancem, to chcr namazat a preju odpuch co nejdrive:)
Andulky u mirky maj celej obyvak:D ma to tam pro ne moc hhezky, ale nepoznam kterw je ktera. Ta tmavsi je polinko?
Ma byt pekny vedro i celej pristi tyden, tak nam vsem preju zdarne preziti. Muj kolega nejprotibnejsi ma.dovolenou celej tyden, to bude pohodicka:)
29.8.2024 v 17:40 #176702Fifi
Na stipanec pouzivam cibuli, obetovala jsem jednu velkou, dycky platek odriznu, stavou nasmrdlam a splaskava to. Lepsi nez fenystil. 🙂
Prave, vedro ma bejt hnusny, tady kolem 32 tejden v kuse, blink. Dneska to bylo ke 34 stupencum, mela jsem v planu posekat, ale prdim na to, by z travniku byla poust, prset tu nema.
Charlikovi se nedivim, jak to zvlada Ferinka? Psiska jsou tady taky nasunuty na dlazbe, hlavne na wc skladaji sva tela.29.8.2024 v 18:07 #176703kachna
mirka je hodne limitovana tim, ze k nim nic nejezdi a z bucovic se nema moc sanci dostat jinam.
A elektrokoloběžka?
Ted se snazim udat akordeon, pan chtel fotky a prej zavola, tak jsem zvedsva, jestli ho bude chtit a nebo rekne hodte to rovnou do popelnice
Já se hlásím jako druhý zájemce, Kačka to na něj chtěla zkusit.
akze nejde o to ze by to neslo, ale casto se jen vymeni negativa za jiny negativa pozitiva za jiny pozitiva a nekdy je znamy zlo (lidi) lepsi nez neznami zlo
jj, souhlas i s tím následujícím,
29.8.2024 v 18:33 #176705Maya
Kachna
Ten akordeon je nefunkcni a nechtel ho ani pan na repas, ze prej je moc starej
No asi 50 let mu bylo
Jestli chces pro Kacku neco, koukni na sbszar nebo aukro a hledej Delicia Carmen III nebo IV funkci, to jsou tyhle stary a prodavaji se i za 5-7 tisic
Uz je to i s kytarou fuc
Koukala jsem se do inzeratu a i funkcni se prodavaji za par tisicovek, nefunkcni tak za petikilo, tak jsem vyzkousela silu FB a dala to do mistniho bazaru za bonbosku a ted tu byl pan, oboje si odvez, ze prej kamarad umi vsechno opravit a pak to budou mit na sleziny v hasicarne, tak lepsi nez popelnice
A dal mi pan dve stovky 😀- Odpověď byla upravena před 7 měsíci a 3 týdny uživatelem Maya.
29.8.2024 v 18:38 #176707Maya
Ale jinak samozrejme klasika, nekolik zprav Za kolik to mate, bez pozdravu a dva urputni zajemci Hned si prijedu, napiste mi telefonni cislo, zavolam, z toho uz jsem vylecena
Jako je to fakt peklo davat neco na inzerat29.8.2024 v 18:42 #176708Thielli
kachna
chjo… jeden zachovalý akordeon leží u táty pod postelí. ze sentimentu, už dávno, dávno nehraje… ani ho neprodal, ani ho nenabídl nám, dcerám…
s mým přístupem už bych se ptala, kam ho poslat… ale není můj. škoda, přeškoda, věci mají putovat tam, kde jsou vítány a užívány. 😏29.8.2024 v 18:49 #176709kachna
Uz je to i s kytarou fuc
Má melodiku, i to nadělá dost zvuku 😀
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.